mrna injektointien jälkeen vakavien sairauksien räjähdysmäinen kasvu väestössä

Anonyymi-ap

THL:n tilasto: Suomalaisten sairausmäärät räjähtäneet koronarokotusten alettua – Lisäys diagnooseissa 5500%

THL:n tilasto osoittaa työterveyshuollon diagnoosit vuosina 2018-2023. Suomen kansanterveys on romahtanut vuoden 2019 jälkeen, jota voidaan pitää viimeisenä normaalina vuotena. Vuonna 2020 ihmisiä pakotettiin sairaaloihin "pandemian" takia pienimmästäkin oireesta, mutta todellinen sairauspommi iski vuonna 2021, kun kokeelliset mRNA-piikitykset aloitettiin. Tilanne näyttää pahenevan vuonna 2023-24.

https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/avo/perus17/fact_ahil_perus17?row=diagnoosi-121105&column=aika-87596

Sveitsi: Syöpäsairauksien määrä kaksinkertaistui koronarokotusten alettua

Sveitsin sairausvakuutusyhtiön julkaisemat tiedot osoittavat, että syöpähoitoa saavien ihmisten määrä on lisääntynyt 73 prosenttia sen jälkeen, kun koronarokotukset alkoi.
Suuren sveitsiläisen sairausvakuutusyhtiön Helsanan tiedot osoittivat, että vuonna 2021 syöpähoitoa saaneiden potilaiden määrä kasvoi dramaattisesti, 73 prosenttia vuoteen 2020 verrattuna. Tämä suuntaus jatkui vuonna 2022. Syöpien määrän lisääntyminen osui samaan aikaan koronarokotteiden käyttöönoton kanssa Sveitsissä, jotka aloitettiin Sveitsissä ensimmäisten maiden joukossa joulukuussa 2020.

”Syöpätapausten määrä on kaksinkertaistunut”, totesi Luzernin yliopiston terveysekonomisti Konstantin Beck analysoituaan liittovaltion tilastoviraston (BfS) tietoja ja Helsana Drug Report 2022 -raporttia.

Beck vastasi kysymykseen ”Kuinka terve Sveitsi oli vuonna 2020?” videoesityksessä – hänen analyysinsä taustalla 2022 Helsana-raportista ja BfS:n marraskuussa julkaiseman ”virallisen” terveystutkimuksen luvuista. Lausunto alkoi huomautuksella, että BfS tekee terveyskyselynsä viiden vuoden välein. Terveysekonomisti kommentoi:

”Yllättävää on, että BfS julkaisi tietokannassaan tilastot, joissa oli yksityiskohtaisia ​​tietoja Sveitsin kansalaisten terveyskyselystä, ja ne poistettiin muutamassa päivässä julkaisun jälkeen.


Poistetut terveyskyselyn tulokset olivat vastauksia kysymykseen: ”Onko sinulla koskaan ollut jokin seuraavista sairauksista tai terveysongelmista elämässäsi – sydänkohtaus, aivohalvaus ja syöpä? Vastausten yhteenveto osoitti, että:

170 000 ihmistä kertoi saaneensa sydänkohtauksen – vuonna 2017 vastaava luku oli 33 339 (lisäys yli 19 prosenttia).
124 515 ihmistä ilmoitti saaneensa aivohalvauksen – vuoden 2017 luku oli 27 584 (lisäys yli 22 prosenttia).
344 166 ihmistä ilmoitti sairastavansa syöpää – vastaava 116 603 vuonna 2017 (lisäys lähes 34 prosenttia)
Beck laski BfS:n sensuroitujen tilastojen perusteella, että vuonna 2022 tapaukset olisivat ”nelin- tai viisinkertaisia”, vaikka ikääntyminen ja maahanmuutto olisi otettu huomioon ja vähennetty tiedoista.

Huomattavaa on: BfS teki myös selvän muutoksen kysymykseen terveystutkimuksessaan, mikä herättää entistä enemmän epäilyksiä. Vuonna 2017 osallistujilta kysyttiin, oliko heillä ollut sydänkohtaus, aivohalvaus tai syöpä edellisenä vuonna, mutta vuoden 2022 kyselyssä kysyttiin, onko heillä ollut jotain sairauksia elämänsä aikana.

Kysymyksen perusteella Beck totesi, että vuoden 2022 luvut olisivat ymmärrettävästi paljon korkeammat. Mutta hän kyseenalaisti, miksi BfS piti sopivana verrata viimeisimpiä tietoja viiden vuoden aikaisempien tietojen kanssa vain poistaakseen virheellisen vertailun ristiriitaisen lausunnon julkistamisen jälkeen.

Päästäkseen asioiden ytimeen Beck käytti Helsana Drug Report -raporttia tehdäkseen oikean ja paikkaansa pitävän vertailun. Sveitsissä vuosittain julkaistava Helsana Drug Report analysoi Sveitsin lääkemarkkinoita ja tarjoaa näkemyksiä lääkkeiden kustannuksista ja kulutuksesta. Sen tiedot vuodelta 2022 julkaistiin 30.11.2023.

Helsana-tietojen perusteella Beck laati taulukon, joka osoittaa, että vuonna 2020 hoitoa saaneiden syöpäpotilaiden määrä oli yhdeksän prosenttia suurempi kuin vuosien 2013–2019 tietojen perusteella todettu trendi. Mutta tämä ero nousi 95 prosenttiin vuonna 2021 ja 106 prosenttiin vuonna 2022, mikä sai Beckin miettimään, oliko COVID-rokotteilla tekemistä asian kanssa.

Koska syöpätapausten lisääntyminen vuonna 2020 oli hyvin pientä, Beck päätteli, ettei tuolloin julistettu pandemia voinut aiheuttaa valtavaa määrän nousua seuraavina vuosina. Ainoastaan ​​Sveitsin mRNA-COVID-rokotuskampanja osui samaan aikaan Sveitsin väestön syöpätapausten äkillisen lisääntymisen kanssa.
https://expose-news.com/2023/12/18/switzerland-

Ystäviä ja lähimmäisiä kuolee ,mutta kokeellisen mrna injektoinnin vakavista haitoista ei saa puhua .Ketään ei ota vastuuta mistään asia sivutetaan
väestön ikääntymisellä tai jollain toisella hätävalheella.

28

347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ovat myöntäneet näille lääkeyhtiöille vastuu vapauden niin ilmeisesti heitä ei saa mistään syyttää, mutta kyllä valheelliseen toimintaan syyllistyneet pitäisi tuomita vähintään petoksista ja näin kumota heidän saamansa syytesuoja tai sitten viranomaisten jotka ovat olleet tästä toiminnasta tietoisia ja siitä huolimatta ovat edistäneet piikityksiä pitäisi tuomita rikoksista ihmisyyttä vastaan, mutta kukapa sitä itseään syyttäisi mistään kun tämä laillisuuden toteuttaminen on samojen päättäjien käsissä niin ei tahdo löytyä sellaista tuomioistuinta joka asian ottaisi käsittelyyn.

      Se mihin tämä loppujen lopuksi johtaa jää arvailujen varaan, mutta kun enemmistö päätää muuttaa asiat siinä ei sitten lainkirjaimet paina juuri mitään annetun esimerkin perusteella. Lain ylläpitäjät joka suojelee rikollista toimintaa ihmisyyttä vastaan heillä ei juuri ole minkään arvoista lainsuojaa jota pitäisi noudattaa.

      Valtaaseman tuoma suoja on vain näennäinen suoja sitten kun kansa on saanut tarpeekeseen näistä koijareista.

    • Anonyymi

      Näin Englannissa ylikuolleisuuden ja kasvavien syöpätapausten tiimoilta:
      https://t.me/c/1804854371/524
      “Excess deaths STARTED with the vaccine program.”
      Professor of Oncology, Angus Dalgleish, says that he and his colleagues' warnings about the excess deaths as a result of the vaccine program are being ignored on multiple occasions.

    • Anonyymi

      Eivät valehtele mitenkään, turha väittää , valehtelu ei edes onnistuisi.
      40 luvulla syntyneet ovat nyt siinä iässä että väki vähenee ja heitä kuolee . Joten isot joukot 40 lukukausimaksut eivät elä ikuisesti.
      Ihmeellistä epäluuloa sinänsä jota ei oikein ole näkyvillä kun Suomessa ja muutamissa paikoissa Amerikassa . Näin on aina ollut, epärehellise5 ihmiset ovat ennannakkoluuloisia ja silloin kelpaa heille mikä selitys tahansa jos se on sellainen mikä tukee heidän luulojaan ..joyen hieman enemmän sitä odottaa näillä einsteniltä tietoa

    • Anonyymi

      Katselin juuri dr. John Campbell'in uusimman videon youtubesta.
      Hän oli tehny koosteen ylikuolleisuudesta eri maissa. muistaakseni "our world in data"-tilastojen pohjalta. Tiedot on viime joulukuun lopulta kerättyjä.

      Kun Campbell tuli Suomen kohdalle, hän sanoi "dear me!".
      Suomessa oli viime joulukuussa 28% ylikuolleisuus. Näytti taas olevan Euroopan korkeinta.

      Muistaakseni kun Mtv3:lla oli juttua siitä Suomen marraskuun yli 40% ylikuolleisuudesta, niin asiantuntija sanoi siinä, että ei joudu väestön vanhenemìsestakaan. Suomessa väestö on keskiarvoltaan jopa hiukan nuorempaa kuin muissa Euroopan maissa ja suhteessa vähemmän vanhusväestöä.
      Muistan jokunen vuosi sitten tästä puhutunkin, että miksi edelleen puhutaan "suurista ikäluokista" suurinpana ikäluokkana, kun nykyään "suurin ikäluokka" on 80-luvun alkuvuosina syntyneet.
      Totuus on että suomalaisia kuolee ennätysvauhtia ja ketään ei kiinnosta miksi. Hiljaista on.

      • Anonyymi

        Ruotsissa kuolimpaljonmihmisiä ihan kotåronan alku aikoina, ja suomalaiset sanoivat että miksei heille ole tullut koronaa. Siihen vastattiin että se tulee sinnekin kuolettavaa kuten on tullut joka maahan , joten eimpitöisi olla ihmettelemistä, ja ovathan virologit sanoneet että Jokainen tulee sen saamaan joskus . Suomeen tuli kotona aalto vaan myöhemmin Äja ae jokamtietää viruksista ymmärtää myös.
        Minä ainakin uskon siihen mitä virologit sanovat ja myös tutkimus tuloksiin . En siis mihinkään politiikkona. Joka puhuu ihan omaa asiaansa ihme kyllä, sano sillä ääniä vastaisuudessa .


    • Anonyymi

      Minäkin olen ihmetellyt, kun nuoria ja keski ikäisiä kuolee yllättäen, ns. suorilta jaloilta. Lähipiirissä näin kävi. Olen kuullut monen sanovan että ainahan näitä ollut. Mielestäni niitä on nyt epätavallisen paljon. Ei ole normaalia että koko ikänsä urheillut nuori saa yllättäen sairaskohtauksen kesken harjoituksen ja menehtyy, ei todellakaan. Miten voisimme saada äänemme kuuluviin, että pitäisi tutkia onko yhteyttä koronarokotteisiin?

    • Anonyymi

      Joka paikassa ignoorataan kommentit joissa puhutaan rokotehaitoista. Sitä ei mielestäni saisi tehdä ennen kuin on selvitetty asiat kunnolla. Ensin pitäisi tehdä tutkimus kuinka moni kuolleista ja teholla olleista oli rokottamaton, ilman tätä typerää THL:n 3 viikon karenssia.

      • Anonyymi

        Tuskin vastuussa olevat sellaista tutkimusta haluavat teettää, eikä se ole mahdollistakaan kun koronaan kuolleeksi merkatulle ei tarvinnut tehdä ruumiinavaustakaan kuolinsyyn selvittämiseksi. Yleensä jos joku rokottamaton sattui jostakin syystä kuolemaan se kyllä muistettiin kissankorkuisilla ilmoituksilla mainita, jos kyseessä oli rokotettu rokotteesta ei mainittu mitään vahingossakaan, mutta tämä rokotestatus saatiin tietoon lähipiirin kautta jossain muussa asiayhteydessä. Toiseksi jokaisen potilastiedoista näkee rokotukset, näkyvät mm. omakannassa eli kummoistakaan tutkimusta ei tarvitsisi tehdä kun olisivat kirjanneet tiedot potilaan kuolin papereihin, että ei selvinnyt rokotteesta huolimatta.

        Tietysti jos joku asia halutaan salassa pitää, niin ei niitä piikki statuksia auta mennä merkitsemään mihinkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin vastuussa olevat sellaista tutkimusta haluavat teettää, eikä se ole mahdollistakaan kun koronaan kuolleeksi merkatulle ei tarvinnut tehdä ruumiinavaustakaan kuolinsyyn selvittämiseksi. Yleensä jos joku rokottamaton sattui jostakin syystä kuolemaan se kyllä muistettiin kissankorkuisilla ilmoituksilla mainita, jos kyseessä oli rokotettu rokotteesta ei mainittu mitään vahingossakaan, mutta tämä rokotestatus saatiin tietoon lähipiirin kautta jossain muussa asiayhteydessä. Toiseksi jokaisen potilastiedoista näkee rokotukset, näkyvät mm. omakannassa eli kummoistakaan tutkimusta ei tarvitsisi tehdä kun olisivat kirjanneet tiedot potilaan kuolin papereihin, että ei selvinnyt rokotteesta huolimatta.

        Tietysti jos joku asia halutaan salassa pitää, niin ei niitä piikki statuksia auta mennä merkitsemään mihinkään.

        https://blogit.kansalainen.fi/suomalaisten-ylikuolleisuudesta/

        kommentti:
        Jos asia nousee tutkittavaksi, niin se tutkitaan Suomessa käytännöksi tulleeseen tyyliin. Eli viranomaiset tutkivat itse itseään ja toteavat, että on menetelty täysin oikein. Tässä maassa hyvåt veljet suojaavat toisiaan ja kansa ottaa osumaa hyväksyen kohtalonsa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin vastuussa olevat sellaista tutkimusta haluavat teettää, eikä se ole mahdollistakaan kun koronaan kuolleeksi merkatulle ei tarvinnut tehdä ruumiinavaustakaan kuolinsyyn selvittämiseksi. Yleensä jos joku rokottamaton sattui jostakin syystä kuolemaan se kyllä muistettiin kissankorkuisilla ilmoituksilla mainita, jos kyseessä oli rokotettu rokotteesta ei mainittu mitään vahingossakaan, mutta tämä rokotestatus saatiin tietoon lähipiirin kautta jossain muussa asiayhteydessä. Toiseksi jokaisen potilastiedoista näkee rokotukset, näkyvät mm. omakannassa eli kummoistakaan tutkimusta ei tarvitsisi tehdä kun olisivat kirjanneet tiedot potilaan kuolin papereihin, että ei selvinnyt rokotteesta huolimatta.

        Tietysti jos joku asia halutaan salassa pitää, niin ei niitä piikki statuksia auta mennä merkitsemään mihinkään.

        Tässä asiassa ei loogisuus pahemmasti paina. Ensinnäkin on niin että koskaan aikaisemmin ei ole edes kiinnitetty huomiota kuolleisuuteen mitenkään koska media ei siitä kirjoittanut. Jo kymmenen vuotta sitten huomattiin neuroloogisten sairausten lisääntyvän. Ja kuten syöpä sairaudetkin, ja silloin ei ollut koronaa eikä mRNA rokotuksia . Korona vaikutti syvästi monen ihmisen elämään ihmiset pelkäsivät ja saivat psyykkisiä oiereita . Moni kuoli koronaan , ja sairaus jätti monelle jälkiseurauksia joiden kanssa aina vaan yrittävät elää. Ämutta median kirjoittelut alkoivat jotenkin vaikuttaa ihmisiin ja löytyi jos jonkinlaista tekstiä joissa ei ollut mitään loogisuutta.
        Joten itse en mielelläni edes osallistu debatoimaan asiasta , sillä aiitä ei ole apua kellekkään että sama asiaa jauhetaan. Osaamattomien taholta .
        Miksi joku kouluttamaton ykeensä edes luulee että juuri hänen keksivät jutut olisivat jotenkin tosia , sillä aina kun on ollut pandemioita niin ovat nämä konspiraatioita rakastavat ihmiset alkaneet huutelemaan kiven alta .
        Ja ainahan suomalaista muka kusetetaan , oli asia mikä tahansa , maailman eniten epäilevien ihmisten maa. Miten yleensä jotenkin luulevat ettei ilman sairaanhoito koulutusta pystyisivät keskustelemaan niin laajasta asiasta kun tämäkin pandemia, joka oli alussa osaavillekkin vaikea asia kun ihmisiä kuoli käsiin eikä mitään pelastumisen mahdollisuutta edes ollu .
        Joten itse en edes ala lukemaan näiden netti virologien juttuja , koska olen käytännössä nähnyt niin kuolemat kun niistä pelastetutkin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä asiassa ei loogisuus pahemmasti paina. Ensinnäkin on niin että koskaan aikaisemmin ei ole edes kiinnitetty huomiota kuolleisuuteen mitenkään koska media ei siitä kirjoittanut. Jo kymmenen vuotta sitten huomattiin neuroloogisten sairausten lisääntyvän. Ja kuten syöpä sairaudetkin, ja silloin ei ollut koronaa eikä mRNA rokotuksia . Korona vaikutti syvästi monen ihmisen elämään ihmiset pelkäsivät ja saivat psyykkisiä oiereita . Moni kuoli koronaan , ja sairaus jätti monelle jälkiseurauksia joiden kanssa aina vaan yrittävät elää. Ämutta median kirjoittelut alkoivat jotenkin vaikuttaa ihmisiin ja löytyi jos jonkinlaista tekstiä joissa ei ollut mitään loogisuutta.
        Joten itse en mielelläni edes osallistu debatoimaan asiasta , sillä aiitä ei ole apua kellekkään että sama asiaa jauhetaan. Osaamattomien taholta .
        Miksi joku kouluttamaton ykeensä edes luulee että juuri hänen keksivät jutut olisivat jotenkin tosia , sillä aina kun on ollut pandemioita niin ovat nämä konspiraatioita rakastavat ihmiset alkaneet huutelemaan kiven alta .
        Ja ainahan suomalaista muka kusetetaan , oli asia mikä tahansa , maailman eniten epäilevien ihmisten maa. Miten yleensä jotenkin luulevat ettei ilman sairaanhoito koulutusta pystyisivät keskustelemaan niin laajasta asiasta kun tämäkin pandemia, joka oli alussa osaavillekkin vaikea asia kun ihmisiä kuoli käsiin eikä mitään pelastumisen mahdollisuutta edes ollu .
        Joten itse en edes ala lukemaan näiden netti virologien juttuja , koska olen käytännössä nähnyt niin kuolemat kun niistä pelastetutkin

        Tottakai "jo yli kymmenen vuotta sitten huomattiin syöpien ja neurologisten sairauksien kasvu" koska sairauksien diagnostiikka kehittyi huomattavasti. Sairauksia. alettiin löytää paljon varhaisemmassa vaiheessa, kuin esim. 20v sitten. Eri asia on, että suomalaisten elinikä kasvoi vuosien kuluessa roimasti ja ihan vuodelle 2019, oli enemmänkin alikuolleisuutta. Sairauksia löydetään enemmän, mutta varhaisemmassa vaiheessa, jolloin niiden hoito on mahdollista tai sairaus on oreiltaan niin lievä, ettei se aiheuta hoidontarvetta ennen kuin vanhuksena tai oireet pysyy kurissa oikeilla elintavoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin vastuussa olevat sellaista tutkimusta haluavat teettää, eikä se ole mahdollistakaan kun koronaan kuolleeksi merkatulle ei tarvinnut tehdä ruumiinavaustakaan kuolinsyyn selvittämiseksi. Yleensä jos joku rokottamaton sattui jostakin syystä kuolemaan se kyllä muistettiin kissankorkuisilla ilmoituksilla mainita, jos kyseessä oli rokotettu rokotteesta ei mainittu mitään vahingossakaan, mutta tämä rokotestatus saatiin tietoon lähipiirin kautta jossain muussa asiayhteydessä. Toiseksi jokaisen potilastiedoista näkee rokotukset, näkyvät mm. omakannassa eli kummoistakaan tutkimusta ei tarvitsisi tehdä kun olisivat kirjanneet tiedot potilaan kuolin papereihin, että ei selvinnyt rokotteesta huolimatta.

        Tietysti jos joku asia halutaan salassa pitää, niin ei niitä piikki statuksia auta mennä merkitsemään mihinkään.

        Ei näissä asioissa ole mitään salaamista , 40 luvun suuretihmijoukot kuolevat näinä vuosina
        Kaikki heidät on rokotteet jo lapsena vakavia tauteja vastaa jote paljonpuhetta rokotuksista
        Ensinnäkin mRNA rokotus ei ole elävä rokote mitenkään , joten sillä tekniikalla vastaisuudessa aletaan tekemään kaikki rokotukset . Ihmiset eivät vaan näytä ymmärtävän kokonaisuudessaan. Koko asiaa.


    • Anonyymi

      Viranomaiset eivät tutki omia töppäyksiään.
      Mrna piikitys hyvä esimerkki laillinen kansanmurha
      Käynnissä.
      Long covid kuuluu muiden ongelmien mukana
      Mrna piikin haittoihin .
      Piikki hihaan ruumisauto pihaan.

      • Anonyymi

        Kyllä ainakin naapurimaassa ovat tutkineet kovastikin asioita panemia ajalta ja. Tulleet tuloksiin missä olisi voinut olla asiat toisella tavalla , siis ihan avoimesti tehty tutkimuksia osaavien taholta.
        Mutta kuten täällä näkyy kun ihmiset kirjoittavat niin ei pahemmasti ole kellään tietoa edes asiasta josta kirjoittavat. Rokotuksia pelätään kovasti, siksi kun joku on luulotetellut niistä asioista mitkä eivät vastaatodellisuutta .
        Ainahan se on ollut niin että ennakkoluuloiset höpöttävät että heitä kusetetaan, ottaisivat selvää ensin mitkä tahot heitä kusettaa ja kunnolla . Siis juuri salaliitto teorioiden kuuntelijoita kusetetaan !siksi että heitä on hyvä kusettaa, ihminen jolla on tieto asioista ei edes puhu kuten nämä ns netti virologit, siis omiaan.
        Joten siinähän on heille jotain joka antaa elämään sisältöä ja sepustellaan jos jonkinlaisia tarinoita .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ainakin naapurimaassa ovat tutkineet kovastikin asioita panemia ajalta ja. Tulleet tuloksiin missä olisi voinut olla asiat toisella tavalla , siis ihan avoimesti tehty tutkimuksia osaavien taholta.
        Mutta kuten täällä näkyy kun ihmiset kirjoittavat niin ei pahemmasti ole kellään tietoa edes asiasta josta kirjoittavat. Rokotuksia pelätään kovasti, siksi kun joku on luulotetellut niistä asioista mitkä eivät vastaatodellisuutta .
        Ainahan se on ollut niin että ennakkoluuloiset höpöttävät että heitä kusetetaan, ottaisivat selvää ensin mitkä tahot heitä kusettaa ja kunnolla . Siis juuri salaliitto teorioiden kuuntelijoita kusetetaan !siksi että heitä on hyvä kusettaa, ihminen jolla on tieto asioista ei edes puhu kuten nämä ns netti virologit, siis omiaan.
        Joten siinähän on heille jotain joka antaa elämään sisältöä ja sepustellaan jos jonkinlaisia tarinoita .

        Korona-aine ei edes ole mikään rokote paitsi lakimuutoksen jälkeen sitä lientä sai sillä nimityksellä kutsua.
        Lakimuutoksia tehtiin Suomesa paljon jotta toimijoiden selusta saadaan turvattua.


      • Anonyymi

        Lång govid on Koronan jälkitauteja monelle hyvin vaikea .ämRNA rokote tekniikka onsiitämhyvä että se ei ole elävä rokote ,jaen käsitä mikä aineosa siinä olisi sellainen joka muka tappaa ihmisen.
        Parempi kun ei osaamattomat ihmiset edes ala keskustella asioista mistä heillä ei ole tietoa , esim miten mRNA rokote suojaa , ja keskustellaan asiasta mistä ei ymmärretä mitään ja tehdään omia johtopäätöksiä asioista joita sitten ei voida edes selittää mitenkään jos tarve olisi siihen.


    • Anonyymi

      Missä on todisteet aloittajan väitteille? Lähinnä vertaisarvioidut tutkimukset, eikä noita denialistien vessan pöntöllä googlettamia harhoja

      • Anonyymi

        Miksi koet ongelmana sen että joku käyttää googlea tiedonhakuun?

        Tieteellinen tieto löytyy juuri googlella. Tieteellistä tietoa ei saa THL:n kautta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi koet ongelmana sen että joku käyttää googlea tiedonhakuun?

        Tieteellinen tieto löytyy juuri googlella. Tieteellistä tietoa ei saa THL:n kautta

        Googlen kautta ei aina löydä oikeaa tietoa jos nyt niin luulet.
        Kun mieheni sairastui vakavaan tappavaan tautiin, niin lääkäri antoi paperinainen missä oli kaikki tiedot mitä siitä sairaudesta oli. Varoitti googlettamasta sillä sinnehän nyt voi tietoja laittaa kuka vaan .jan kun seurasimme taudin edistymistä niin kaikki oli kuten lääkärin tiedoite lapussa luki.
        Myöhemmin googlasin toki mitä netissä kirjoitetaan kyseisestä sairaudesta, ja voin vaan sanoa että mikään kirjoitus ei pitänyt paikkaansa. Miksi yleensä luullaan että Google olisi jokin paras tiedon lähde , sitä se ei ole , siellähän on paljon kirjoituksia näiltäkin jotka inttävät ettei maapallo ole pyöreä vaan littana onko se tietoa jotenkin sinun mielestäsi .
        Myös oikeaa tietoa löytyy, ei niin että kaikki ei ole väärää, mutta esim lääketieteellisissä asioissa olisi oltava hieman varovainen niiden uskottavuuteen .
        Meillä on THL jolla on se paras tieto näistä asioista kuten pandemiat, koska moni lääkäri on ollut työssä maissa joissa SARS tappoi ihmisiä ja jo silloin on alaettu tutkimaan millaisen virus se on , ja sen ” perheeseen ” kuuluvat virukset kuten covid 19 esimerkkinä ..

        Joten nämä ihmiset tietävät eniten näistä asioista ja pohjoismaat ja heidän virologinsa ovat koko ajan olleet yhteydessä muiden maiden osaavien kanssa .
        Joten naurettavaa että edes kopioidaan jonkun politiikon juttuja netissä ja kun kuuntelee hänen puhettaan niin ihmettelee miksi ja mikä syy hänellä on puhua asiaa josta ei ymmärrä mitään. Jättäisi ne asiat niille jotka työskentelevät niiden asioita , vieläpä otti eristämisenkin kyseen alaiseksi koska ei ymmärtänyt edes miten nopeasti korona levisi .
        Ruotsi menetti Koronan alkupuolella paljon ihmisiä, ja silloin sanottiin että virus leviää myöhemmin Suomessa kuten niin kävikin .
        Joten että tehdä asiaa siitä mistä ei ymmärrä on mielestäni hieman että leikitään asiaosaajaa ja virhe sanonnat näkyy selvästi .
        Joku maa ei saanut ensimmäisen kahtena vuotena yhtäkään potilasta, taisi olla uusi Seelanti, sitäkin ihmeteltiin mutta heillekin se tuli myöhemmin . Joten se joka ei virus sairauksista tiedä mitään , niin miksi yleensä edes viitsii puhua niistä . Kun katsoo mitä THL kirjoittaa niin siellä on ihan vaan se tarpeellinen tieto asioista, vaikka joku äijän kääpä on niitäkin haukkunut tyhmyyksissään .


    • Anonyymi

      Nyt on tulossa 1 tyypin diabetekseen rokote. Onneksi lääketiede kehittyy. Rokotevastustajat ovat taantumuksellisia hölmöjä.

      • Anonyymi

        Ihan niin, näin kerran lentokoneessa yhden äidin kolmen pienenlaiseen kanssa , hän ei ollut rokottanut lapsia vaan syötti pienille lapsilleen ravintolisiä , ja kertoi että he ovat vastaan kaikea mitä, yhteiskunta ” pakottaa” muka kuten rokotukset .nainen oli hyvin kalpea ja lapset myöskin, eivät olleet kuten normaalit lapset . Kun koneessa oli ruokatarjoilu niin hän otti repustaan jotain kummallista leivän näköistä mömmöä jota anoi joka lapselle käteen siinä kun muut lapset koneessa söivät kanaa ja salaattia .
        Joten tälläistä hörhöjä on muutama jotain ihmeellistä salaliittojen sääntöjen noudattamista .
        Oli googlettanut netistä miten elää terveellisesti kuulemma .
        Laihat kalpeat lapset oli pakotettu elämään Googlesta löydettyjen ohjeiden mukaisesti


    • Anonyymi

      Edelliseltä voisin kysyä, että uskaltaako joku kohta ottaa mitään rokotteita? Tää oli kyllä täysi farssi, mutta koskaan ei oo niin monet alkaneet tutkia asioita ominpäin jonkun tapauksen johdosta. Kiitos siitä.

    • Anonyymi

      Euroopan lääkevirasto (EMA) suojelee ja edistää ihmisten ja eläinten terveyttä arvioimalla ja valvomalla lääkevalmisteita Euroopan unionissa (EU) ja Euroopan talousalueella (ETA)

      MEP Marcel de Graaff EMA:n vastauksesta EMA:lle osoitettuun kirjeeseen.

      EMA vastaa, että koronarokotteiden ei koskaan ollut tarkoitus estää tartuntoja ja lääkäreiden olisi pitänyt neuvotella jokaisen kanssa erikseen, onko rokotus järkevää.

      https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1727248538814267855

      Ranskan vastaava kuin Suomen thl ylin viranhaltia vastustaa mrna rokotteiden
      injektointia:
      tutkimusjohtaja, geneetikko Alexandra Henrion-Caude.
      https://positv.fi/videot/erikoishaastattelu-ahc/

      Suomen viranomaisten ja median valheet koronarokotteesta:
      -estää tartuntoja yli 90% valetta
      -terveyden hoitoalan rokotepakko 48a perustui valheeseen
      -koronarokote antaa laumasuojan ei antanut koskaan
      -tutkittu ja turvallinen
      Kaikki mrna koronarokotteen väitetyt hyödyt on kumottu viimeisenä
      suojaa vakavaltatartunnalta ei suojannut asiasta selkeästi puhui Lääkäri:
      (Rauli Mäkelä mistä ylikuolleisuus johtuu )

      • Anonyymi

        Ei kai kukaan uskonutkaan tuohon " suojaa vakavalta taumuodolta"

        Koronaan kuolleet ja koronan takia sairaalan joutuneet on rokotettuja

        Kyse oli thl:n huijauksesta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai kukaan uskonutkaan tuohon " suojaa vakavalta taumuodolta"

        Koronaan kuolleet ja koronan takia sairaalan joutuneet on rokotettuja

        Kyse oli thl:n huijauksesta

        No en usko että sinun koulutukseltasi voi mennä sanomaan asioista joihin virologit ovat saaneet lukea 10 vuotta , joten pidä vaan omana tietonasi luulosi ,
        Levität sanomaa mikä ei ole edes totta .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No en usko että sinun koulutukseltasi voi mennä sanomaan asioista joihin virologit ovat saaneet lukea 10 vuotta , joten pidä vaan omana tietonasi luulosi ,
        Levität sanomaa mikä ei ole edes totta .

        Eli uskot että rokote suojaa vakavalta tautimuodolta? Koet olevasi varmaan kauhean fiksu... ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No en usko että sinun koulutukseltasi voi mennä sanomaan asioista joihin virologit ovat saaneet lukea 10 vuotta , joten pidä vaan omana tietonasi luulosi ,
        Levität sanomaa mikä ei ole edes totta .

        virologi on pelle tutkinto

        t. filosofian maisteri


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      424
      2962
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2286
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      349
      1996
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1903
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1757
    6. 158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1052
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe