Ei militarismia - ei sotaa - ei kokoomuspresidenttiä Suomelle

Anonyymi-ap

Emmehän tee Suomesta uutta Ukrainaa?

Ei aloiteta minkään valtion kanssa sotaa, ei viedä nuoriamme ja miehiämme kuolemaan, vaan arvostetaan elämää kansalaisuudesta riippumatta. Ei tueta sodan aloittamista eikä Antti Häkkäsen politiikkaa. Ei lipevää eikä ydinaseita ja niiden myötä kuolemaa ja tuhoa rakastavaa Stubbia. Ei ikinä kokoomuksen värisuoraa. Nyt on aika jokaisen suomalaisen olla hereillä. Suomessa koko ajan lisääntyvä militarismi jopa kokoomuspoliitikon Antti Häkkäsen suulla ei ole hyvä asia, me emme halua Suomea sotaan. Emme halua tuhota elämää, emme perheitä, emme luontoa emmekä nuorten tulevaisuutta. Äänestyspäätös eli ääni Haavistolle merkitsee rauhaa ja turvallisuutta kuudeksi vuodeksi.

Suomalaiset eivät enää halua etujensa heikentyvän ja yritysten menevän konkurssiin, sillä välin kun perusuomalaishallitus Riikka Purran johdolla nostaa omia palkkojaan. Emme halua Suomeen myöskään militaristihallitusta eikä kokoomuksen värisuoraa, joka siunaisi kyseiset tuhoisat päätökset. On aika äänestää rauhanmies Haavistoa!

Kokoomuksen ja perussuomalaisten hallitus tekee koko aajan tuhoisaa jälkeä, leikkaa pienimmältä palkansaajilta, opiskelijoilta ja työttömiltä. Suomea ajetaan vararikkoon ja samalla militaristihenkinen Antti Häkkänen aikoo ajaan Suomen sotatilaan naapurimaa Venäjän kanssa. Mielestäni Venäjä ei ole ollut missään vaiheessa vihamielinen viime vuosina Suomea kohtaan eikä sillä ole aikomusta hyökätä Suomeen.

Suomi kuitenkin erilaisilla toimillaan ärsyttää tahallaan, jotta saataisiin konflikti aikaiseksi kun olemme Natomaa. Nyt on aika äänestää rauhantekijä Pekka Haavistoa, jolla on vankka kokemus politiikasta ja asioiden hoidosta rauhanomaisin keinoin. Ääni Pekka Haavistolle on ääni rauhalle ja ääni turvalisuudelle, jonka haluamme jatkuvan myös seuraavat kuusi vuotta.

3

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomi on nyt hassannut jo liki 3 MILJARDIA Ukrainaan, vaikka kaikki jo tietää että Ukraina häviää tämän. Suomessa vähäosaiset näkee nälkää ja viimeisetkin viedään, samalla rahaa riittää Ukrainaan, sairasta!

      Mitä järkeä lähettää panssareita, hävittäjiä kun ei ne niitä osaa käyttää ja kallis kalusto häviää savuna ilmaan!

      Tällainen avustaminen vain pidentää sotaa, olisi paras lopettaa rahan syytäminen Ukrainan pohjattomaan kaivoon, missä varmaan aika siivu menee korruptioon.

      Sota ratkeaa siihen kummalla loppuu ensin miehet, ja se on Ukraina.

    • Anonyymi

      wire Mire huorailee varattujen miesten kanssa. mikä vika tossa naisessa on kun ei kelpaa kenellekkään vakituiseksi. vain pano puuksi. janoi miehet on naimisissa ja panee tuollaista kierto pillua. toi nsinrn ri kelpaa kenellekään kuin pano puuna ja yksi mies luulee olevansa ainoa tolle nartulle ja kaveri luulee olevansa ainoa?? Tuo mies on aika simppeli. lähetyi vsimonsakin ksuemmaksi asumaan että voi leikkiä kotia ton nartun kanssa ja kun lähtee töihin demirsteeliin tulee toinen?? jotain kaakeli töitä tekee ja toi yks makselee sille laskuja ym. narttu osaa hyväksikäyttää. ei ihme että ei kelpaa kenellekään... kunnon miehelle. säälin ton miehen vaimoa

      • Anonyymi

        kuulin että mies on iloinen lun joku nainen on niin alhaalla että kelpaa vsin painoissa..... tohon joka miehen höylään.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe