Saatana / käärme ei ilmestynyt Aadamille ?

Anonyymi-ap

Perisynnin kieltämien on saatanan hengestä.
Lahkohengen vaikutuksessa eivät usko syntiin / perisyntiin.

25

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mat 25:41 Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä.

      Jumalan valitut ovat Herran valittuja.
      Heillä on Jumalan pelko mitä eksytyksessä ei ole.
      Ensi sinua koetellaan.

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­N­y­­­m­­f­o­m­a­­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18264856

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Jumalan pelko on oikean uskon yksi varma tunnusmerkki.

      Hihhulointi ja hurmostelu on merkki, että henkivallat on aktivoituneet.

    • Anonyymi

      Itseasiassa synti ei meitä pelasta, uskon kohde ei ole synti.

      15 Varma on se sana ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen, että Kristus Jeesus on tullut maailmaan syntisiä pelastamaan, joista minä olen suurin.
      16 Mutta sentähden minä sain laupeuden, että Jeesus Kristus minussa ennen muita osoittaisi kaiken pitkämielisyytensä, esikuvaksi niille, jotka tulevat uskomaan häneen, itsellensä iankaikkiseksi elämäksi. ( 1Tim 1)

      Ei siis ole siitä hyötyä, jos uskoo perisyntiin tai syntiin, mutta ei usko Herranaan Jeesukseen Kristukseen, niin mitä se ihmistä hyödyttää.

      Suomessahan perisyntiin vedoten tehdään asioita, mutta silti tämä kansakunta vaeltaa maailman ruhtinaan johtamana syntielämässä.

      Tämä kansakunta rakastaa syntiä, syntielämää, maailman menossa mukana olemista.

      Maalistunut, maallinen, syntinen kansa.

      18 Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä." ( Room 3)

      16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
      17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
      18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
      19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
      20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. ( Joh 3)

      Pelastuksen evankeliumin ja sydämen uskon puolesta.

      Usko Toivonen

    • Anonyymi

      Perisyntijankkaaminen kertoo- että puhuja ei käsitä Raamatun kertomusta, vaan käsittää perinnäisopin käsitteen- jonka otsake on perisynti.
      Kyseinen opetus, ei anna ikäänkuin lupaa - ajatella Jumalan opetusta- että olemme täällä itse- vapaan valinnan ihmisiä ja vastuussa myös valinnastamme.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009410361.html
      Olisiko tuosta pitänyt Aadamia syyttää- eli perisynnin syyllistä?
      Eikö tämä ajoneuvon kuljettaja ajanut sen valintansa mukaan, mitä hän sydämestään "piittaamattomuudellaan" vapaasti valitsi?

      Ei se Aadamin syy ollut, vaan meille annetun vapauden mahdollisuus.
      Tavallaan perisynti jankkaajat voi miettiä taistelua taivaassa.
      Tai tuhatvuotisenvaltakunna, eli se rautaisenvaltikan aikaa, jossa lopussa siitä Jeesuksen valta-aika --- ajasta kun Perkele pääsee vapaasi- nouseekin itse Herraa vastaan porukkaa- aivan vapaasta tahdosta.
      Heitä johti- itse Herra- ja silti tulos- tuli heille- tuomioksi.

      Perisynti- slangia viljelevät voisivat hieman miettiä asioita uudelleen, mitä Raamattu itsessään haluaa kertoa. Se kertoo luomisesta - jota luomisen lainalaisuutta hallitsee Jumala- eli emme voi muuttaa tuota lainpuolta, emme voi kasvattaa vaikka itsellemme enkelien siipiä tässä ajassa, tarvitsemme lentääksemme apuvälineitä. Olemme siinä lain= alla.

      Mutta, täällä meille on annettu Raamatulliset ohjeet ja neuvot, syö tuosta ja tuosta ja elä - elämänpuun hedelmissä. SE on totta tänäänkin.
      Sitten, saat itse valita, että teetkö sen vääryyden. Se on vapan valinnan - valintaa- --- ei ole pakko ajaa junan alle, mutta se elämänvalinta on ollut vapaana se tie- jota käyden tuli ihan oman valinnan tähden kirous ja naiselle kuolema.
      Minä annan sinulle tien, kertoo Raamattu- valitse se- se on sinulle siunaus. Jos et valitse -saat kirkouksen, eli vapaan valinnan kautta, kaveri huumeissa ajoi- pää sekasi junan alle. Eli aivan vapaan valinnan teot..
      kirous.... ei siunaus.

      ts. vapaa tahto- sitä voidaan käyttää, moraaliset päätökset, ja siinä voi olla ristiriita - Luojan kaikkivaltiuden tahdon kanssa.

      Ei se aadam ajanut sitä moottoripyörää vaan se oman valintansa valinnut ihmisen tahto.

      Tässä voidaan nähdä esimerkkinä se, että vapaa tahto on elämän tarkoitus, että siunaus on olla vuorovaikutuksessa Jumalan kanssa..
      Kirous on sitä, että se vapaa tahto, ei kunnioitakaan tätä elämää ja lähimmäistä.

      Näin nähtävissä on, ---valinta-- tehdä jompikumpi on selvästi meidän käsissämme. Emme voi piilottautua tekemisiämme - jonkun perisynnin taakse ja tämän perisynnin jankkamisen kirkon sisällä on juuri vinkuminen, että sen perisynnin heikkkouden tähden en voi sille mitään, että vaikka kuinka lopsitaan syntejä anteeksi, mutta silti käytetään vaikka niitä vauvakastettujen lapsien seksualista hyväksikäyttöä.
      Siksi perisynti- lusteena on hirvittävä oppi.

      Sille tarinalle ei tule loppua,. kun se aatami teettää sitä.

      Ei teetä, vaan oma valinta --- se teettää ja siksi tavallaan historian havinasta - voidaan lukea tuomio taika rankkoina, jossa suojeltiin yhteisöä.
      Väärän, eli oman valinnan tehneet pääsivät - tavallaan etukäteen tuomiolleen. Elämä päättyi. Ei siellä silitelty, että voi voi, kun se aatami taas.....

      Siksi aikoinaan luettiin tuomioksi "Katso" Jumala sanoo, "minä olen astetanut eteesi hyvän ja pahan, elämän ja kuoleman. Valitse elämä".

      Siis me olemme vapaan valinnan ihmisiä. Me valitsemme.

      Ilman uskoa - vapaaseen tahtoon missään tässä ei olisi järkeä.
      Ei voinut olla ohjeita, ei palkkioita, eikä rangaistusta.

      Miettikääs "Pu.... tinia" ja kätten hedelmää. Perisynti- ei voi mittään.
      Sitähän se tekköö.. ..

      EI NÄIN. vaan hän voi vapaasti valita- ja hän on vastuussa valinnasta..

      Muutos ei ole mahdollista, ellei meillä ole vapaan tahdon autonomiaa.

      • Anonyymi

        Pitää lisätä- tämän aamukahvin jälkeen, että me elämme merkityksellistä elämää. ---miten ja miksi?---- me vapaan tahdon elämässä, tietoisilla, ennakoivilla päätöksillämme huolehtia maailmasta ---sopusoinnussa sen Luojan tahdon kanssa, se on vapaan tahtomme hallussa.

        Rakkaus- tässä asiassa on avain, tavallaan Jumalan laista on asia nähtävänä.

        Minä olen Herra sinun Jumalasi. ... se on tieto.
        Sitten se meidän valinta - älä pidä muita jumalia Minun rinnallani.

        Tässä se vapaan tahdon avain on. ----- vapaus -- valita ---- ja minä valitsen..

        Jumalan valinta - Hän valitsi, että taivas ja maa ovat olemassa. Se on suunnitelma. Siihen suunnitelmaan Hän on antanut meidän ymmärryksemme tasolle kielen- jossa me valitsemme sen kielen tuottaman tarinan tekoja, jonka ne kertovat ja tässä meidät on luotu Jumalan kaltaisiksi, eli on suotu kyky tehdä jotain ja mitä?= haluamme.

        huolimatta siitä, mitä Luojamme haluaisi meidän tekevän.

        Tästä näköalasta pitää lukea Aadamin ja Eevan kohtaa.
        Aadamille annettiin ohjeet, jotka hän sitten Eevan tultua kertoi hänelle
        eli oman mielensä valinta on kyseessä. Ja siinä on se hyvän ja pahan väliltä tämä valita tehtävä. Se on vapaasti otettavissa ja seuraukset käsissä.
        ---hyvän --- ja ----- pahan välillä..
        tavallaan on luettavissa --- ihmisen eloonjääminen.
        Tuo moottoripyöräilijä valitsi vapaassa valinnassa olla tottelematon elämän peiläännöille, eli laille, liikenteeseen kortitta- ja huumepäissä, se oli hänen vapaasti valitsema tie. Se tuotti tämän naisen eloonjäämisen suhteen kuoleman.

        Eli laki oli hyvä. Valita oli huono.

        Me valitsemme - tottelemmeko, tai jätämmekö sen huomiotta, mitä laki sanoo - elämän suojelemiseksi. Moottoripyöräilijä meni lain yli, aivan omasta vapaasta tahdostaan. Näin tuotti kuoleman.

        Siinä toteutuu tavallaan se elämän rooli- mitä elämme. Se oli tälle naiselle hänen tarinansa, kun istui kaverin elämään mukaan. Ei tapahtunut hyviä asioita. Eli ME- päätämme, ja kuinka syvällinen on sitten se päätös.
        Uskonnossakin vapaa valinta- päätän, olenko hyväksikäyttäjä vai?
        Se on sen elämäntarinan tulos. Me päätämme, kuinka syvällinen kertomus tulee olemaan ja kuinka korkealle, se yltää- pyhittyykö - pyhä vai ei.
        Pyhä --pyhittyy, eli sydämessä - valita- Vapahtajaa seuraten, tuo hyvien tekojen hedelmät, rukouksen ja elämän ------suunnan--- kääntymisen kautta. Siinä tehdään valinnat moraalisesti- Jumalan tarinan sisällä.

        Ja kun valitsemme Luojamme- seuraamisessa, Hän päättää Pyhän Hengen ja armolahjojen kautta, mikä se meidän elämäntarinamme on.
        Siinä kaikki on taivaan käsissä, meidä käsissämme on valinta- Taivaan kunnioitus.


    • Anonyymi

      Ei perisyntiä tarvitse pähkäillä eikä sillä herjata, vaan Mooseksen lailla. Laki se synnin määrittää ja sillä tuomitaan muut laittomuuden tekijöiksi. Laki se on mikä asiat laittaa järjestykseen ja jolla saa toisen päälle tuhkan ripoteltua.

      • Anonyymi

        lakiko on ihmisen "sielu".

        "Se SIELU , joka syntiä tekee , sen on kuoltava"
        kuolema tuli kylläkin kaikkien osaksi Aadamin ja Eevan synnin tähden.


    • Anonyymi

      Perisynnin kieltäminen on käärmeen eksytystä.
      Lahkolaisuutta....

      • Anonyymi

        helluntailainen kieltää kaiken sen , mitä on vaikea ihmisen ymmärtää , kuten:

        "Lihan sielu on sen veri" 3 Moos: 17 (synti , joka minussa asuu"

        ja kun sitä ei voi silmin NÄHDÄ , niin helluntailaiselle on helpompi kieltää se mikä EI NÄY.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        helluntailainen kieltää kaiken sen , mitä on vaikea ihmisen ymmärtää , kuten:

        "Lihan sielu on sen veri" 3 Moos: 17 (synti , joka minussa asuu"

        ja kun sitä ei voi silmin NÄHDÄ , niin helluntailaiselle on helpompi kieltää se mikä EI NÄY.

        Sinussa lutku asuu synti, en takauulla kiellä, että sinä luterilainen toraisti olet ääriäsi myöten täynnänsä syntiä, olet paha turmeltunut ja syntinen, joka on matkalla ikuiseen tuleen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinussa lutku asuu synti, en takauulla kiellä, että sinä luterilainen toraisti olet ääriäsi myöten täynnänsä syntiä, olet paha turmeltunut ja syntinen, joka on matkalla ikuiseen tuleen!

        helluntailainen , KIELTÄÄ Raamatun Sanankin , ja sanoo olevansa "uskovainen . . .
        heh, heh, he


    • Anonyymi

      Profetia toteutuu.

      Käärme toi Seurakuntaan vierasta tulta.

      • Anonyymi

        Mistä tiedät? Olitko paikalla?


    • Anonyymi

      Emme usko sellaiseen, että pikkulapsi , joka on viaton, pitää muka kastaa perisynnin tähden.

      • Anonyymi

        pikkulapsella on myös veri kehossa ,

        "lihan sielu on sen veri" 3 Moos: 17


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        pikkulapsella on myös veri kehossa ,

        "lihan sielu on sen veri" 3 Moos: 17

        Eli luterilaisten opin mukaan vauva joutuu helvettiin, jos kuolee vauvana. Sen tähden on myös hätäkaste.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli luterilaisten opin mukaan vauva joutuu helvettiin, jos kuolee vauvana. Sen tähden on myös hätäkaste.

        luterilaisuus eikä mikään kristillinen kirkko julista helvetinsanomaa.

        tiedoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        luterilaisuus eikä mikään kristillinen kirkko julista helvetinsanomaa.

        tiedoksi.

        Luterilaiset ovat jakomielitautisia.
        Toiset sanoo, että vauvaa ei kasteta perisynnin poistamiseksi ja toiset, että juuri sentähden pitää kastaa vaikka hätäkasteella.
        KERTOKAA NYT MIKÄ ON TEIDÄN OPPINNE!!!!


    • Anonyymi

      Rituaalit ja helluntaikasteet eivät pelasta mutta perisynnin kieltäminen on paha harhaoppi.

    • Anonyymi

      Ajattele jos yli puolet suomalaisista olisi helluntailaisia ja adventisteja (= sama "uskovien" upotuskaste).

    • Anonyymi

      Lahkolaisuutta on Suomessa paljon, satoja hengellisiä ry-yhdistyksiä.
      Suurimpia helluntailaiset, jehovalaiset ja adventistit ry:t.

      • Anonyymi

        Esim. Luther Säätiö ja 30 muuta luterilaista lahkoa.


    • Anonyymi

      Maukasta käärmekeittoa nieltäväksi.
      >>> Viime aikaiset tutkimukset osoittavat, että sapattia pyhittävät elävät terveenä ja huomattavasti pidempään kuin muut. <<<

      Adventismikaste = helluntaikaste 😃 😇

    • Anonyymi

      Luterilaisessa pimeydessäsi et osaa lukea: Aadamin synti oli tottelemattomuus ja sinä elät tottelemattomuudessa ja eläessäsi tottelemattomuudessa olet osallisen Aadamin syntiin eli tottelemattomuuteen ja teet Aadamin tekoja ja SINUN TEKOSI eli tottelemattomuutesi Jumalan Sanalle aiheuttaa sinulle itsellesi kuoleman. KAIKKI OVAT SYNTIÄ TEHNEET! Kuolema on tullut kaikkien osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet. EI LUE NIIN KUIN SILMÄSI JA PIMEÄ MIELESI NÄKEVÄT: AADAM TEKI SYNTIÄ JA KUOLEMA TULI AADAMIN TAKIA KAIKKIEN OSAKSI!
      Kuolema on tullut kaikkien osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe