Ylenkatsottu tieteen perusta.

Anonyymi-ap

Roomassa keisari oli jumalan asemassa. Samoin toimittiin Egyptissä, farao oli kuten jumala. Raamattu opetti ihmisille, että on vain yksi Jumala, ja hän tuli ihmiseksi, ei niin päin että ihmisestä tulee Jumala. Se opetti ihmiskunnalle että me olemme vain ihmisiä. Meistä kukaan ei ole Jumala vaan meidät on hänen kuvakseen luotu. Raamattu on niin vahvasti vaikuttanut meidän kulttuuriin, että pidämme itsestäänselvyytenä monia asioita jotka se on tälle nykymaailmalle opettanut. Me nykyajan ihmiset pidämme itsestäänselvyytenä katoavaisuutta, mutta menneisyyden ihmiset eivät pitäneet. Raamattu opetti tämänkin ihmisille, että me kaikki nukumme pois ja että kaikki mitä me olemme ja teemme, katoaa ajan myötä. Tämä ei ollut historiassa itsestäänselvyys.
Raamattu on opettanut meille myös todellisuuden rajat. Ne rajat ovat Jumalassa. Jumalan piirteitä: muuttumaton, iankaikkinen, katoamaton, pysyvä, kaikkivoipa, kaiken yläpuolella. Ihmisen elämän rajat saadaan näistä: muutoksen alainen, ajallinen, katoavainen, rajallinen. Raamattu tarjoaa parhaan perustan todellisuuden ymmärtämiselle ja hyväksymiselle. Esimerkki: maailma on täynnä vääryyttä. Natsi-Saksassa juutalainen perhe voitiin häätää kodistaan, heidän omaisuus voitiin viedä tai tuhota ja heidät itsensä voitiin lähettää keskitysleirille kuolemaan. Miten tällaisen vääryyden olemassaolo voidaan ymmärtää? Raamatun mukaan nykyinen maailmanaika on paha. Täällä ihmiset tekevät väkivaltaa ja pahaa, koska se vapaus on heille sallittu tuomionpäivään asti. Sanovatpa pilkkaajat mitä tahansa, on tiede silti rakennettu Raamatusta saadun pohjatiedon varaan. Itselläni ei ole epäilystäkään siitä, että mitä pidemmälle totuudenmukainen tiede etenee, sitä varmemmaksi tulemme siitä, että Raamattu on täysin totta. Jos meillä on ristiriitoja Raamatun ja havaittavan todellisuuden välillä niin silloin vika on joko jossain tutkimusmenetelmissä tai Raamatun väärin ymmärtämisessä.

76

480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihmistä ja maailmaa kuvastaa myös epätäydellisyys. Raamattu taas kuvaa Jumalaa täydelliseksi. Jälleen Raamattu opettaa meille että narsistit eivät ole oikeassa itsestään. Vain Jumala on täydellinen. Raamattu opettaa meidät pois kuuntelemasta toisten ihmisten harhaisia kuvia itsestään ja näkemään sen, että kaikki ovat epätäydellisiä. Raamattu opettaa myös että kaikki muukin maailmassa on epätäydellistä.

      • Anonyymi

        ...
        Epätäydellisyyden tunnustaminen antaa tieteelle myös ainoan mahdollisuuden edetä mihinkään täällä. Jos teorioiden ja ihmisten epätäydellisyyttä ei tunnusteta, syntyy "pyhiä" kirjoituksia tieteeseen ja pyhiä ihmisiä, joiden teorioita ei saa muuttaa ja joita ei saa arvostella. Raamattu on opettanut ihmiskunnalle, ettei täällä ole ketään täydellistä, ainoa täydellinen on Jumala. Tällainen nöyryys ei ole mikään itsestäänselvyys, vaan päinvastoin, monet luulevat pitävänsä hallussaan erehtymätöntä tietoa maailmankaikkeuden ja eliömaailman synnystä kun lukevat aikamme tieteen kirjallisuutta. Tuollainen olettamus omasta itsestä ja muista ihmisistä on epärehellistä.


    • Anonyymi

      Kun ajatellaan sitä mitä juutalaisille tapahtui, niin se kulminoituu siihen miten juutalaiset halusivat tappaa Jeesuksen sapattirikkomuksista. Niin vähäpätöisestä asiasta haluttiin ihminen naulita ristiin. Eikö se jos mikä ole pahuutta. Ja vielä Jumalan Poikaa kohtaan. Se on väkivallan pahinta laatua. Siinä juutalaiset ottivat Jeesuksen veren päälleen, kun Pilatus kieltäytyi Jeesusta tuomitsemasta. Siinä syy juutalaisten historiaan. Hitler oli vain pahuuden välikappale, mutta varsinainen pahuus lähti juutalaisista itsestään ja he saivat maksaa siitä.

      • Anonyymi

        Jumalan armon evankeliumi on tarkoitettu myös juutalaisille. Jeesus on kuollut myös kaikkien juutalaisten puolesta. Kyllä täällä tehdään pahaa ympärileikkaamattomillekin. Tuo oli vain esimerkki siitä, miten hyvin Raamattu opettaa elämän karuja realiteettejä. Tulevaisuudessa tulee aika jolloin Israel ymmärtää, että se Jumala joka on heidät valinnut, on Jeesus, ja he tulevat katumaan ja itkemään sitä mitä he hänelle kansana tekivät:

        Sakarja 12:9-10
        "Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan. Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista."

        Jumala itse tuli maailmaan juutalaisista. Ja siihen heidän asemansa valittuna kansakin perustuu. Nyt heistä monet ovat vielä ylpeitä itsestään, eivät Jumalasta.


      • Anonyymi

        "Kun ajatellaan sitä mitä juutalaisille tapahtui, niin se kulminoituu siihen miten juutalaiset halusivat tappaa Jeesuksen sapattirikkomuksista."

        1. Jeesus ei rikkonut sapattikäskyä.
        2. Jeesus ei rikkonut mitään muutakaan käskyä.
        3. Jeesus tuomittiin siitä ,että hän tunnusti olevansa Jlan Poika.
        Syyttäjät syyttivät häntä siksi Jlan pilkasta.
        Jeesus tuomittiin siis vastoin totuutta Jlanpilkasta - väärien syytösten perusteella.


      • Anonyymi

        Jeesus murhattiin KATEUDESTA KOSKA IHMISET SEURASI HÄNTÄ HÄN TEKI HYVIÄ TEKOJA PAHAT EI KESTÄ SELLAISTA.


    • Anonyymi

      Kirjoitat ihmisiä vastaan, Jumala ei ole sinussa.

    • Anonyymi

      " Itselläni ei ole epäilystäkään siitä, että mitä pidemmälle totuudenmukainen tiede etenee, sitä varmemmaksi tulemme siitä, että Raamattu on täysin totta. Jos meillä on ristiriitoja Raamatun ja havaittavan todellisuuden välillä niin silloin vika on joko jossain tutkimusmenetelmissä tai Raamatun väärin ymmärtämisessä."

      III Mooseksen kirja kertoo, että hyönteisillä on neljä jalkaa. Onko biologien tutkimusmenetelmä väärä, kun biologian mukaan jalkoja on kuusi. 'Vai tarkoittaako Raamattu kuutta, kun siinä lukee neljä.

      Uskonnon ja tieteen sekoitaminen tuotta vesittynyttä uskontoa ja kelvotonta tiedettä.

      • Anonyymi

        Sinä uskoisit keijuihin ja menninkäisiin jos Raamatun Jumala ei olisi osoittanut niitä saduiksi.


      • Anonyymi

        Raamatusta löytyy suostutteleva käärme. Ilmeisesti tällä oli hyvät kielelliset valmiudet.
        Miksi käärmeen sukulaisia ei esiinny myöhemmissä raamatun kertomuksissa?
        Se on vahinko. Olisi kiva kuulla raamatun totuuksia käärmeen suusta.


      • Anonyymi

        Mistä tässä on oikeastaan kysymys, joku 1000 vuotta sitten tulkitsi jonkun pikkueläimen hyönteiseksi hebrean-, kreikan-, tai aramean kielestä latinaksi eikä kääntäjällä ollu aavistustakaan mikä otus oli kysymyksessä ja arveli sen tarkoittavan hyönteistä? Kokonaisuuden kannalta sillä ei nyt kumminkaan ole merkitystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä uskoisit keijuihin ja menninkäisiin jos Raamatun Jumala ei olisi osoittanut niitä saduiksi.

        Ei osoita. Raamattu ei opeta mitään keijuista tai menninkäisistä.


      • Anonyymi

        Hyönteisillä on 6-8 jalkaakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamatusta löytyy suostutteleva käärme. Ilmeisesti tällä oli hyvät kielelliset valmiudet.
        Miksi käärmeen sukulaisia ei esiinny myöhemmissä raamatun kertomuksissa?
        Se on vahinko. Olisi kiva kuulla raamatun totuuksia käärmeen suusta.

        Käärme oli ja on paha henki Jumalan vastustaja VALEHTELIJA joka kiusaa ihmisiä houkuttelee pahuuteen jopa hyvällä esittää että tää on sulle hyväksi.


    • Anonyymi

      " Sanovatpa pilkkaajat mitä tahansa, on tiede silti rakennettu Raamatusta saadun pohjatiedon varaan. "

      Kerrohan, mitkä fysiikan lait löytyvät Raamatusta?
      Entä Raamatun kosmologia? Ovatko tähdet taivaan kannessa olevia pieniä valoja?
      Mitä kemian lakeja löytyy Raamatusta?

      Usko Raamattuun on enemmänkin jarruttanut tieteen kehitystä kuin edistänyt sitä. Ei Maa ole 6000 vuotta vanha, eikä vesi ole ikinä noussut korkeimpien vuorien huippuihin.
      Maan biodiversiteetti on kehittynyt evoluution kautta.

      • Anonyymi

        Ja tästä syystä saksalaiset tekivät Hitlerin jumalakseen. He olivat, kuten sinä, ylpeyksissään hylänneet Jumalan, ja joutuivat siksi turvaamaan ihmiseen "pelastajanaan". Tuolloin tieteeseen uskovatkin ihmiset alkoivat palvoa ihmistä jumalanaan ja tekivät hänen tahtoaan.


      • Anonyymi

        Maan peittyminen veden alle tarkoitti silloin asuneiden ihmisten ymmärtämän maa-alueen ja kansojen hukuttamista. Ei siinä puhuta koko maapallon peittymisellä veden alle.


      • Anonyymi

        "Usko Raamattuun on enemmänkin jarruttanut tieteen kehitystä kuin edistänyt sitä. "

        Jos jotkut paavit ovat olleet jäykkäniskaisia, ei se tarkoita, että Raamattu olisi estänyt luonnontutkimista. Päinvastoin Raamattu on innoittanut varsin monia tutkijoita tutkimaan syvällisemmin Luojan ihmeitä.

        "Ei Maa ole 6000 vuotta vanha, eikä vesi ole ikinä noussut korkeimpien vuorien huippuihin."

        Ei Raamatussa suoraan kerrota maan ikää - eikä edes elämän ikää. Jos jotkut sellaista väittävät ei se tarkoita, että Raamattu näin kertoisi.
        Ei sinulla ole mitään varmaa tietoa, miten korkealle tulvavesi on joskus noussut.

        "Maan biodiversiteetti on kehittynyt evoluution kautta."

        Tuo on uskon asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maan peittyminen veden alle tarkoitti silloin asuneiden ihmisten ymmärtämän maa-alueen ja kansojen hukuttamista. Ei siinä puhuta koko maapallon peittymisellä veden alle.

        Miksi Raamatun selittely todeksi edellyttää AINA sen vääristelyä? Eivätkö siihen uskovat ole edes lukeneet sitä?

        19 Ja vedet nousivat nousemistaan maan päällä, niin että kaikki korkeat vuoret kaiken taivaan alla peittyivät.
        20 Viisitoista kyynärää vesi nousi vuorten yli, niin että ne peittyivät.
        21 Silloin hukkui kaikki liha, joka maan päällä liikkui: linnut, karjaeläimet, metsäeläimet ja kaikki pikkueläimet, joita maassa vilisi, sekä kaikki ihmiset.
        22 Kaikki, joiden sieramissa oli elämän hengen henkäys, kaikki, jotka elivät kuivalla maalla, kuolivat.
        23 Niin Herra hävitti kaikki olennot, jotka maan päällä olivat, niin hyvin ihmiset kuin myös karjaeläimet, matelijat ja taivaan linnut; ne hävisivät maan päältä. Ainoastaan Nooa sekä ne, jotka olivat hänen kanssansa arkissa, jäivät henkiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi Raamatun selittely todeksi edellyttää AINA sen vääristelyä? Eivätkö siihen uskovat ole edes lukeneet sitä?

        19 Ja vedet nousivat nousemistaan maan päällä, niin että kaikki korkeat vuoret kaiken taivaan alla peittyivät.
        20 Viisitoista kyynärää vesi nousi vuorten yli, niin että ne peittyivät.
        21 Silloin hukkui kaikki liha, joka maan päällä liikkui: linnut, karjaeläimet, metsäeläimet ja kaikki pikkueläimet, joita maassa vilisi, sekä kaikki ihmiset.
        22 Kaikki, joiden sieramissa oli elämän hengen henkäys, kaikki, jotka elivät kuivalla maalla, kuolivat.
        23 Niin Herra hävitti kaikki olennot, jotka maan päällä olivat, niin hyvin ihmiset kuin myös karjaeläimet, matelijat ja taivaan linnut; ne hävisivät maan päältä. Ainoastaan Nooa sekä ne, jotka olivat hänen kanssansa arkissa, jäivät henkiin.

        Niinpä🤣. Joka valheiden verkkoon sortuu, joutuu keksimään kaikenlaisia selityksiä. valheistaan kiinni jäätyään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Usko Raamattuun on enemmänkin jarruttanut tieteen kehitystä kuin edistänyt sitä. "

        Jos jotkut paavit ovat olleet jäykkäniskaisia, ei se tarkoita, että Raamattu olisi estänyt luonnontutkimista. Päinvastoin Raamattu on innoittanut varsin monia tutkijoita tutkimaan syvällisemmin Luojan ihmeitä.

        "Ei Maa ole 6000 vuotta vanha, eikä vesi ole ikinä noussut korkeimpien vuorien huippuihin."

        Ei Raamatussa suoraan kerrota maan ikää - eikä edes elämän ikää. Jos jotkut sellaista väittävät ei se tarkoita, että Raamattu näin kertoisi.
        Ei sinulla ole mitään varmaa tietoa, miten korkealle tulvavesi on joskus noussut.

        "Maan biodiversiteetti on kehittynyt evoluution kautta."

        Tuo on uskon asia.

        Ei raamatusta löydy minkään sortin johdatusta kvanttifysiikkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Usko Raamattuun on enemmänkin jarruttanut tieteen kehitystä kuin edistänyt sitä. "

        Jos jotkut paavit ovat olleet jäykkäniskaisia, ei se tarkoita, että Raamattu olisi estänyt luonnontutkimista. Päinvastoin Raamattu on innoittanut varsin monia tutkijoita tutkimaan syvällisemmin Luojan ihmeitä.

        "Ei Maa ole 6000 vuotta vanha, eikä vesi ole ikinä noussut korkeimpien vuorien huippuihin."

        Ei Raamatussa suoraan kerrota maan ikää - eikä edes elämän ikää. Jos jotkut sellaista väittävät ei se tarkoita, että Raamattu näin kertoisi.
        Ei sinulla ole mitään varmaa tietoa, miten korkealle tulvavesi on joskus noussut.

        "Maan biodiversiteetti on kehittynyt evoluution kautta."

        Tuo on uskon asia.

        >> Päinvastoin Raamattu on innoittanut varsin monia tutkijoita tutkimaan syvällisemmin Luojan ihmeitä.

        Uskominen ja vähintään kirkon opetusten myötäily oli vielä aika hiljattain pakollista jopa hengenlähdön uhalla. Uskovakin voi tutkia "Luojan ihmeitä", kunhan hän pystyy selittelemään itselleen ristiriidat tutkimustulotensa ja Luojan ilmoituksen välillä. Kaikilla tieteenaloilla se ei enää onnistu.

        >> Ei sinulla ole mitään varmaa tietoa, miten korkealle tulvavesi on joskus noussut.

        Varma tieto on, ettei mitään Raamatussa kuvattua vedenpaisumusta ole ollut. Raamatun mukaan vesi nousi korkimpienkin vuorten yläpuolelle.

        19 Ja vedet paisuivat paisumistaan, kunnes korkeimmatkin vuoret peittyivät.
        20 Vesi nousi, ja vuoret jäivät viisitoista kyynärää veden alle.


        >> Tuo on uskon asia.

        Mikään ei puolla sitä, että lajit olisi luotu. Luominen on siis täysin uskon asia. Luomiseen uskominen perustuu täysin uskonnolliselle kasvatukselle. Kreationistien julkaisut ovat järjestään lainauslouhintaa tahallista väärinymmärtämistä ja suoranaista valehtelua. Biodiversiteetissä on monia seikkoja, jotka osoittaisivat älykkään suunnittelijan, jos sellainen olisi, typeräksi ja kaavoihinsa kangistuneeksi.

        Evoluutio on luonnossa havaittu ja todistettu ilmiö. Evoluutioteoria selittää mm. biodiversiteetin aukottomasti. Se on tosiasia, kuin tieteessä voi olla. Kuten mikä tahansa tieteellinen teoria, se on koko ajan koeteltavissa ja vaihtoehtoisia selitysmalleja on lupa esittää. Se ei kumoudu olkiukoilla ja käsienheiluttelulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi Raamatun selittely todeksi edellyttää AINA sen vääristelyä? Eivätkö siihen uskovat ole edes lukeneet sitä?

        19 Ja vedet nousivat nousemistaan maan päällä, niin että kaikki korkeat vuoret kaiken taivaan alla peittyivät.
        20 Viisitoista kyynärää vesi nousi vuorten yli, niin että ne peittyivät.
        21 Silloin hukkui kaikki liha, joka maan päällä liikkui: linnut, karjaeläimet, metsäeläimet ja kaikki pikkueläimet, joita maassa vilisi, sekä kaikki ihmiset.
        22 Kaikki, joiden sieramissa oli elämän hengen henkäys, kaikki, jotka elivät kuivalla maalla, kuolivat.
        23 Niin Herra hävitti kaikki olennot, jotka maan päällä olivat, niin hyvin ihmiset kuin myös karjaeläimet, matelijat ja taivaan linnut; ne hävisivät maan päältä. Ainoastaan Nooa sekä ne, jotka olivat hänen kanssansa arkissa, jäivät henkiin.

        Siihen aikaan vuoret eivät varmastikkaan olleet Himalajaa, Andeja yms. vuoristoja vaan ehkä n. 50 - 100 metriä korkeita, eikä meret olleet kilometerejä syviä saati Mariaaneja. Kun suuren syvyyden lähteet aukesivat ne olivat ehkä tuhat kertoja korkeampia geysiirejä kuin Old Faithfull ja triljoonat kuutiometrit super kuumaa vettä syöksyi taivaalle vieden samalla mutaa, soraa ja isoja kiviäkin ja levisivät taivaalle tuhansia kertoja suurempina kuin tzar bomban mushroom pilvi ja alkoivat sataa alas maan päälle tuhansien km. tuntivauhtia kuin tulivuoren purkauksesta syntyvä lahar yli mantereiden.

        Meren pohja petti ja se aiheutti giganttiset tsunamit jotka vyöryivät yli maan pinnan, maailman luokan vulkanismi loi kimberliittipiiput. Se oli muinaisen maailman Tuomiopäivä, sähköiset plasma purkaukset risteilivät pimeällä taivaalla ja siellä täällä ne kohtasivat maanpinnan ja ne loivat hiidenkirnut. Tuho oli täydellinen ja vain 8 ihmistä selvisi siitä hengissä, tämä loi geneettisen pullonkaulan ja ihmislajeja on vain yksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei raamatusta löydy minkään sortin johdatusta kvanttifysiikkaan.

        Eikä ensviikon oikeita lottonumeroita puhumattakaan sun kengännumerosta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siihen aikaan vuoret eivät varmastikkaan olleet Himalajaa, Andeja yms. vuoristoja vaan ehkä n. 50 - 100 metriä korkeita, eikä meret olleet kilometerejä syviä saati Mariaaneja. Kun suuren syvyyden lähteet aukesivat ne olivat ehkä tuhat kertoja korkeampia geysiirejä kuin Old Faithfull ja triljoonat kuutiometrit super kuumaa vettä syöksyi taivaalle vieden samalla mutaa, soraa ja isoja kiviäkin ja levisivät taivaalle tuhansia kertoja suurempina kuin tzar bomban mushroom pilvi ja alkoivat sataa alas maan päälle tuhansien km. tuntivauhtia kuin tulivuoren purkauksesta syntyvä lahar yli mantereiden.

        Meren pohja petti ja se aiheutti giganttiset tsunamit jotka vyöryivät yli maan pinnan, maailman luokan vulkanismi loi kimberliittipiiput. Se oli muinaisen maailman Tuomiopäivä, sähköiset plasma purkaukset risteilivät pimeällä taivaalla ja siellä täällä ne kohtasivat maanpinnan ja ne loivat hiidenkirnut. Tuho oli täydellinen ja vain 8 ihmistä selvisi siitä hengissä, tämä loi geneettisen pullonkaulan ja ihmislajeja on vain yksi.

        "Siihen aikaan vuoret eivät varmastikkaan olleet Himalajaa, Andeja yms. vuoristoja vaan ehkä n. 50 - 100 metriä korkeita,"

        Sille, että vuoristot olisivat olleet noin matalia n. 4500 vuotta sitten, ei ole mitään todisteita. Tuo on satuilua, joka perustuu sille, että yritetään keksiä todisteita tulvatarulle välittämättä lainkaan todellisuudesta.

        Sille, että ihmiset periytyisivät vain kahdeksasta noin 4500 sitte eläneestä ihmisestä, ei ole mitään näyttöä. Genetiikka ja arkeologia murskaavat tuon väitteen.

        Voihan sitä tietenkin aina keksiä villejä selityksiä, mutta aika huvittavaa miten nopeasti Raamatun tieteellisyyden hehkuttamisesta aloittanut viestiketju päätyi tieteen tulosten täydelliseen kieltämiseen Raamatun tarinoitten puolustamiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siihen aikaan vuoret eivät varmastikkaan olleet Himalajaa, Andeja yms. vuoristoja vaan ehkä n. 50 - 100 metriä korkeita, eikä meret olleet kilometerejä syviä saati Mariaaneja. Kun suuren syvyyden lähteet aukesivat ne olivat ehkä tuhat kertoja korkeampia geysiirejä kuin Old Faithfull ja triljoonat kuutiometrit super kuumaa vettä syöksyi taivaalle vieden samalla mutaa, soraa ja isoja kiviäkin ja levisivät taivaalle tuhansia kertoja suurempina kuin tzar bomban mushroom pilvi ja alkoivat sataa alas maan päälle tuhansien km. tuntivauhtia kuin tulivuoren purkauksesta syntyvä lahar yli mantereiden.

        Meren pohja petti ja se aiheutti giganttiset tsunamit jotka vyöryivät yli maan pinnan, maailman luokan vulkanismi loi kimberliittipiiput. Se oli muinaisen maailman Tuomiopäivä, sähköiset plasma purkaukset risteilivät pimeällä taivaalla ja siellä täällä ne kohtasivat maanpinnan ja ne loivat hiidenkirnut. Tuho oli täydellinen ja vain 8 ihmistä selvisi siitä hengissä, tämä loi geneettisen pullonkaulan ja ihmislajeja on vain yksi.

        Kuvalemallasi katastrofissa ei olisi kukaan jäänyt henkiin edes Noan purjehduskelvottomassa kaukalossa.
        Heistä olisi tullut lähinnä Leminsärää!
        On muuten hyvää! On uunissa, puukaukalossa pitkään kypsytettyä lihaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuvalemallasi katastrofissa ei olisi kukaan jäänyt henkiin edes Noan purjehduskelvottomassa kaukalossa.
        Heistä olisi tullut lähinnä Leminsärää!
        On muuten hyvää! On uunissa, puukaukalossa pitkään kypsytettyä lihaa.

        Leminsärää Noan arkissa!!


      • Anonyymi

        Ihminen on noin 6000 vuotta vanha budhan ja alkufaaraoiden mukaan paljon vanhempi RAAMA syntyi vasta Egyptin orjuudessa Mooseksen aikana kun taas faaraot oli ollut jo olemassa sitä ennen. Egyptiin Niili.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tästä syystä saksalaiset tekivät Hitlerin jumalakseen. He olivat, kuten sinä, ylpeyksissään hylänneet Jumalan, ja joutuivat siksi turvaamaan ihmiseen "pelastajanaan". Tuolloin tieteeseen uskovatkin ihmiset alkoivat palvoa ihmistä jumalanaan ja tekivät hänen tahtoaan.

        Venäläisillä on ollut Lenin Jumala Stalin Jumala Putin Jumala ja kuka seuraava sitten on kuningas David kuoli silti sitä palvovat ja faaraoita palvotaan budhan kuvia patsaita palvotaan mustaa kiveä nuollaan kuin se olisi joku Jumala. Mustan kiven alla on kuolleita jumalia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei raamatusta löydy minkään sortin johdatusta kvanttifysiikkaan.

        Eihän missään vanhojen uskontojen uskomusten kirjoissa ole autoja puhelimia lentokoneita tai nettiä tai edes sähköä söhkövaloja ollut muuta kuin Nuotio ja tähdet.


    • Anonyymi

      Tässä avauksessa on esitettynä pari kiistatonta todistetta sen puolesta, että Jumala on olemassa:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18270975/todiste-etta-jumala-on-olemassa---

      Nämä todisteet voidaan esittää ilman arkeologiaa tai fysiikan laskelmia. Ne ovat niin selvästi nähtävillä, ettei mitään tutkimuksia edes tarvitse tehdä, silti jokainen vähänkään järkeä omaava ihminen ymmärtää ne tosiksi.

      • Anonyymi

        Uskotaan, uskotaan!
        Uskomme, että uskot jumaliin.


    • Anonyymi

      Joosuan kirjan saa heti repiä irti raamatusta.
      Siinä pysäytetään Aurinko ja Kuu päiväksi Gibeonissa!! Missään päin maailmaa ei ole mitään merkintää tapahtumasta.
      Raamatun valheita ei voi kukaan järkevä tiedemies pitää muina kun satuina.

      • Anonyymi

        Ahaa, eli Jumala joka pitää vallassaan fysiikan lakeja ei pysty niitä hetkellisesti muuttamaan? Mitkäköhän mahtavat olla kouluarvosanasi kun noin typerän väitteen esität.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahaa, eli Jumala joka pitää vallassaan fysiikan lakeja ei pysty niitä hetkellisesti muuttamaan? Mitkäköhän mahtavat olla kouluarvosanasi kun noin typerän väitteen esität.

        No jopa oli taas "jeesuksen omalta" naurettava kommentti. Älä nyt vaan omalla nimelläsi mene missään itseäsi häpäisemään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahaa, eli Jumala joka pitää vallassaan fysiikan lakeja ei pysty niitä hetkellisesti muuttamaan? Mitkäköhän mahtavat olla kouluarvosanasi kun noin typerän väitteen esität.

        Kerropa miten Jumalasi loi sähkön.
        Kuvale vaikkapa aluksi ns. oikeankäden sääntö, magneettikentän suunta virran suhteen. Ei riitä, että ainoastaan toteat Jumalasi luoneen sen.


      • Anonyymi

        Joosua 7


    • Anonyymi

      Vedenpaisumuksessa vesi on noussut noin 7 metriä Himalajan huipun yläpuolelle. Joku on sen niin tarkasti mitannut. Vesihän on muutoinkin mysteeri, miten sitä on niin tavattomasti maapalolla ja miten kahden kaasun yhdistelmä syntynyt. Vettä on tällä hetkellä n. 11 kilometrin syvyyteen ja jotenkin nekin alat on täytynyt vedellä täyttyä.

      Asia on niin mystinen että valtamerten pohjasta on tutkittu arviolta 0,0001 prosenttia.

      Suuria ovat Jumalan vesiastiat.

      • Anonyymi

        Maapallon vettä on kolmea isotooppia. Komeetoissa on havaittu yhtä näistä.
        Toista syntyy maan uumenissa, eikä se ole vedyn ja hapen palamistuote.
        Sillä ei ole jumalallista alkuperää. Enemmänkin sen synty liittyy ydinreaktioihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maapallon vettä on kolmea isotooppia. Komeetoissa on havaittu yhtä näistä.
        Toista syntyy maan uumenissa, eikä se ole vedyn ja hapen palamistuote.
        Sillä ei ole jumalallista alkuperää. Enemmänkin sen synty liittyy ydinreaktioihin.

        Alkuaineen erilaisia muotoja kutsutaan isotoopeiksi. Isotoopit ovat kemiallisesti toistens kaltaisi, mutta niillä on erilainen massa, koska nytimissä on eri määrät neutroneita.

        Vedyllä kolme luonnossa esiintyvää isotooppia näistä ¹H ja ²H ovat vakaita. Käytännössä kaikki ¹H ja hiukan ²H:a on ollut olemassa maailmankaikkeuden ensi minuuteilta lähtien. ³H on epävakaa ja sitä syntyy yläilmakehässä kosmisen säteilyn hajottaessa typpeä. Lisäksi vedyllä on neljä muuta äärimmäisen lyhytikäistä isotooppia joita ei esiinny luonnossa.

        Hapella on kolme vakaata luonnossa esiintyvää (¹⁶O, ¹⁷O ja ¹⁸O) ja kymmenen nopeasti hajoavaa keinotekoisesti valmistettavaa epävakaata isotooppia. Nämä, kuten käytännössä kaikki vetyä raskaammat alkuaineet ovat syntyneet edesmenneiden tähtien ytimissä lähtien vedystä.

        Vesi on yhdiste. Vesimolekyyli koostuu kahdesta vety ja yhdestä happiatomista.


      • Anonyymi

        Himalajan timantit kulta on edelleen kaivamatta esiin ja suola.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkuaineen erilaisia muotoja kutsutaan isotoopeiksi. Isotoopit ovat kemiallisesti toistens kaltaisi, mutta niillä on erilainen massa, koska nytimissä on eri määrät neutroneita.

        Vedyllä kolme luonnossa esiintyvää isotooppia näistä ¹H ja ²H ovat vakaita. Käytännössä kaikki ¹H ja hiukan ²H:a on ollut olemassa maailmankaikkeuden ensi minuuteilta lähtien. ³H on epävakaa ja sitä syntyy yläilmakehässä kosmisen säteilyn hajottaessa typpeä. Lisäksi vedyllä on neljä muuta äärimmäisen lyhytikäistä isotooppia joita ei esiinny luonnossa.

        Hapella on kolme vakaata luonnossa esiintyvää (¹⁶O, ¹⁷O ja ¹⁸O) ja kymmenen nopeasti hajoavaa keinotekoisesti valmistettavaa epävakaata isotooppia. Nämä, kuten käytännössä kaikki vetyä raskaammat alkuaineet ovat syntyneet edesmenneiden tähtien ytimissä lähtien vedystä.

        Vesi on yhdiste. Vesimolekyyli koostuu kahdesta vety ja yhdestä happiatomista.

        Museouskonnoissa nainen on pelkkä reikä.Ihminen hän kuitenkin on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkuaineen erilaisia muotoja kutsutaan isotoopeiksi. Isotoopit ovat kemiallisesti toistens kaltaisi, mutta niillä on erilainen massa, koska nytimissä on eri määrät neutroneita.

        Vedyllä kolme luonnossa esiintyvää isotooppia näistä ¹H ja ²H ovat vakaita. Käytännössä kaikki ¹H ja hiukan ²H:a on ollut olemassa maailmankaikkeuden ensi minuuteilta lähtien. ³H on epävakaa ja sitä syntyy yläilmakehässä kosmisen säteilyn hajottaessa typpeä. Lisäksi vedyllä on neljä muuta äärimmäisen lyhytikäistä isotooppia joita ei esiinny luonnossa.

        Hapella on kolme vakaata luonnossa esiintyvää (¹⁶O, ¹⁷O ja ¹⁸O) ja kymmenen nopeasti hajoavaa keinotekoisesti valmistettavaa epävakaata isotooppia. Nämä, kuten käytännössä kaikki vetyä raskaammat alkuaineet ovat syntyneet edesmenneiden tähtien ytimissä lähtien vedystä.

        Vesi on yhdiste. Vesimolekyyli koostuu kahdesta vety ja yhdestä happiatomista.

        Kiitos tiedosta!
        Kerrankin on asiallinen tarkka kuvaus!


    • Anonyymi

      Mistä kohtaa raamatusta löytyvät sähköopin perusyhtälöt?
      Vastaan jo, etteivät mistään.
      Mooseksen kerrotaan saaneen laintaulut salamoilla kirjoitettuna. Näin vähän raamatun kirjoittajat tiesivät sähköstä.

    • Anonyymi

      Mooses oli Jumalan valittu. Häneen ei sähkö tepsinyt siihen aikaan.
      Sähkö käyttäytyi eritavalla ennevanhaan.
      Jumala ei vielä tiennyt silloin mitä sähköllä voi tehdä. Sen keksiminen jäikin ihmisen huoleksi.

      • Anonyymi

        Valittuja on kaikki luodut faaraotkin on luotuja


    • Anonyymi

      Kohta pohdimme kuinka monta enkeliä tarvitaan kannattelemaan taivaan kantta litteän maan yläpuolella.
      Näin ne raamatun ikuiset totuudet vaikuttavat tieteeseen.

      • Anonyymi

        Ei tarvi miettiä se kun on jo tehty:

        Pannukakkumaan teorian kehittäjät:
        Samuel Rowbotham, sosialisti.
        Bedford Level experiment
        ja
        Orlando Ferguson

        1800 luvulle asti yleinen usko oli se että planeettamme on pyöreä kunnes em. herrat loivat pannukakku maan, sellaista ei Jumala ollu tehnyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvi miettiä se kun on jo tehty:

        Pannukakkumaan teorian kehittäjät:
        Samuel Rowbotham, sosialisti.
        Bedford Level experiment
        ja
        Orlando Ferguson

        1800 luvulle asti yleinen usko oli se että planeettamme on pyöreä kunnes em. herrat loivat pannukakku maan, sellaista ei Jumala ollu tehnyt.

        >> sellaista ei Jumala ollu tehnyt.

        Ei tehnyt, kun olemattomuuttaan ei tehnyt mitään. Raamatun tarinoissa Jumala teki nimenomaan pannukakkumaan, ts. vain sellaiseen sen kuvaukset sopivat.

        https://www.christianity.com/wiki/bible/what-is-the-firmament-definition-and-meaning-in-the-bible.html


      • Anonyymi

        Liskot nousee vedestä Egyptin Thaimaassa ja syö elävältä peuran kuin krokotiilit syö. Eikö näitä petoja voi lopettaa antaa ihmisille tilaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> sellaista ei Jumala ollu tehnyt.

        Ei tehnyt, kun olemattomuuttaan ei tehnyt mitään. Raamatun tarinoissa Jumala teki nimenomaan pannukakkumaan, ts. vain sellaiseen sen kuvaukset sopivat.

        https://www.christianity.com/wiki/bible/what-is-the-firmament-definition-and-meaning-in-the-bible.html

        Kristityillä on uusi testamentti juutalaisilla on kabbalaa ja toora.Luomista enemmän kiinnostaa pelastus.Mutta eihän vanhoissa uskonto kirjoissa vielä tiedetty edes siittiö munasarja ehkäisy röntgen kuvat juttuja.Mitään ultraääni kuvia.Ei rikottu hampaita karkeilla eikä korjattu muovilla.Muovi on nykyajan keksintö. Ei tiedetty edes että merestä nousee tulivuoria joista tulee uutta maata eikä jäävuorista sanaakaan.


    • Anonyymi

      Jumala ei ole keksinyt muuta kuin valtaistuimen.
      Sekin kuulemma keikkuu ja kohta romahtaa.

    • Anonyymi

      Raamatun ihmeet eivät riitä tieteen perustaksi.
      Yksi kumma tapahtuma ja sitten se on ikiajoiksi mennyt.
      Tieteessä juuri toistettavuus on se tärkein juttu. Sitten sei ole enää raamatullinen ihme.

      • Anonyymi

        Onko Koraanissa pyörät ja verkkarit tai sähköpyörä tai uimapuvut kellot kännykät ? No niin vanhat satukirjat voi museoida.


    • Anonyymi

      Tiede vastaa kysymykseen: miten?
      Uskonto on ottanut vastattavakseen kysymyken: miksi?

      • Anonyymi

        Mietipä uskontojen vastauksia. Ne kaikki perustuvat uskomuksiin. Pyhät kirjatkin. Nehän taas perustuvat niiden kirjoittajien uskomuksiin ja ovat täynnään virheellistä tietoa. Miten voi tietää, mikä on oikea, tai onko mikään? Eri uskonnot ja niiden uskonsuunnat voivat antaa samaan kysymykseen jopa vastakkaisia vastauksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mietipä uskontojen vastauksia. Ne kaikki perustuvat uskomuksiin. Pyhät kirjatkin. Nehän taas perustuvat niiden kirjoittajien uskomuksiin ja ovat täynnään virheellistä tietoa. Miten voi tietää, mikä on oikea, tai onko mikään? Eri uskonnot ja niiden uskonsuunnat voivat antaa samaan kysymykseen jopa vastakkaisia vastauksia.

        "Tieto on filosofian tietoteorian perinteisen määritelmän mukaan hyvin perusteltu tosi uskomus. "

        Tietokin on lopulta vain uskomus jota vahvistetaan tutkimuksilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mietipä uskontojen vastauksia. Ne kaikki perustuvat uskomuksiin. Pyhät kirjatkin. Nehän taas perustuvat niiden kirjoittajien uskomuksiin ja ovat täynnään virheellistä tietoa. Miten voi tietää, mikä on oikea, tai onko mikään? Eri uskonnot ja niiden uskonsuunnat voivat antaa samaan kysymykseen jopa vastakkaisia vastauksia.

        Mooseksen ajan miehille kuukautiset oli ; niinkuin naisten tavallisesti on. Seksi ja yhdyntä oli makaamista.Makaa kuin.Sandaalit anturat.Ei sanaakaan talvikengistä monista suksista tai toppapuvuista.Eikä vesijohdoista.Nainen saastainen kuukautissa.Sanan mukaisesti saastainen juutalainen nainen viikon kuukaudesta.Faaraoilla ei ollut näitä saasta juttuja.Eikä Kreikassa.Ei voinut miehet kirjoittaa että kuukautisista ollaan verisiä ja veri sotkee vaatteet.Mies saa siemen syöksyn yöllä pitää aamulla peseytyä nämähän on alkeellista hygienia opetusta pojille.Ollut.Älkää nyt enää olko suolapatsaita menneessä.Kaivatte vanhoja asioita ette pääse uuteen.Ja varastamisesta on paljonkin Mooses kirjoissa 2 Mooses 22.


      • Anonyymi

        No tuskin Koraanissa on sähkövalo ja autot sen enempää kuin budhankaan kirjoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mietipä uskontojen vastauksia. Ne kaikki perustuvat uskomuksiin. Pyhät kirjatkin. Nehän taas perustuvat niiden kirjoittajien uskomuksiin ja ovat täynnään virheellistä tietoa. Miten voi tietää, mikä on oikea, tai onko mikään? Eri uskonnot ja niiden uskonsuunnat voivat antaa samaan kysymykseen jopa vastakkaisia vastauksia.

        Museokamaa kaikkien uskontojen kirjat. Nyt sentään osataan jo ymmärtää enemmän.


    • Anonyymi

      Miksi Jeesus meni Kapernaumiin? Entä jos hän olisikin mennyt Syyriaan? Tai Kiinaan.
      Mitähän ihmeellistä tästä olisi seurannut.

      • Anonyymi

        Jeesus puhui TYYRO SIIDO Syyria Libanon ja puhui samarilaisille.


      • Anonyymi

        Kiinassa on kristittyjä joten Jeesus on mennyt sinnekin ! Ja nykyään on junia busseja mitä ennen ei ollut.


    • Anonyymi

      Aloittaja pitää raamattua kaiken tieteen ohjenuorana. Jos näin alettaisi tiedettä tehdä, mistään ei tulisi enää mitään!
      Kuka enää uskoisi lääkäreitä, jotka hurskaasti avaisivat raamatun ja osoittaisivat vaivasi johtuvan persynnistä!? Ihan hullua!
      Onneksemme raamatun Jumalaa tuupataan yhä kauemmaksi tieteen areenoilta. Koska mitään jumalakerrointa ei voi hyödyntää kaavoissa eikä laskelmissa.

      • Anonyymi

        No synnin seuraus joku sukupuoli tauti tai huonot ruuat huonosti hoidetut syötävät elukat tai saastuneet vedet mitä juodaan elukoita tarttuu tauteja se nykyään tiedetään jo. Jos nyt joku lyö toisia huvikseen siitä seuraa traumoja vahinkoja molemmille.Kaikki tekee syntejä päivittäin ollaan ilkeitä tai jätetään tekemättä jotain mitä pitää ja huijataan.


    • Anonyymi

      Kehittynein asia taivaassa on sandaalit.

      • Anonyymi

        Tähdet on taivaalla antamassa valoa yöhön


    • Anonyymi

      Mitä lisäarvoa raamattu tuo lääketieteeseen?

    • Anonyymi

      Pään öljyäminen ja kovan rukoilemisen.

      • Anonyymi

        Kaadat päähäsi öljyä kun ennen ei ollut saippuaa eikä shampoota nehän tehdään öljystä alkoholista.


      • Anonyymi

        Rukoukset ei auta kun pitää ensin palauttaa varastetut ja pyytää anteeksi joille on tehnyt pahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rukoukset ei auta kun pitää ensin palauttaa varastetut ja pyytää anteeksi joille on tehnyt pahaa.

        Sen rukous rituaalin voi jättää tarpeettomana pois, miksi siihen asiaan pitäisi sekoitta joku mielikuvitusolento?


    • Anonyymi

      Raamatun sivuja voi käyttää vaippoina jos on pidätys ongelmia.

    • Anonyymi

      Ei, ei, ei! Raamattu ei saa olla väärässä!

    • Anonyymi

      Mikä mahtaisi olla se raamatullinen mittausmetodi, jota tieteen tekijöiden pitäisi seurata?
      Voisiko joku pukea asian selviksi sanoiksi? Ei naamioiduiksi raamatunlausumiksi.

    • Anonyymi

      Hupatusta on kirja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      58
      2382
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1990
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      208
      1870
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1747
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1661
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1629
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1534
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe