Suuri ilmastovalhe

Anonyymi-ap

Uskon että ilmastonmuutos on kaikkien aikojen huijaus ja että kaikki mitä meille siitä kerrotaan on valetta, ja myös tieteellinen konsensus asiasta on pahemman kerran väärässä. Tähän salaliittoteoriaan uskon täysin, mutta en niin kuin ilmastodenialistit uskovat, vaan ihan vain ilmastorealistin näkökulmasta. Päinvastoin uskon että ilmastonmuutos on todellisuudessa paljon pahempi kuin valtavirtamedia, poliitikot, IPCC ja ilmastontutkijat meille kertovat, ja nämä tekevät kaikkensa salatakseen totuuden tavalliselta kansalta.

Ilmastonmuutos tulee aiheuttamaan sivilisaation romahduksen seuraavan 10 vuoden aikana, ja ihmiskunnan sukupuuton ennen tämän vuosisadan loppua. Tämän oivaltaakseen ei tarvitse olla ilmastotieteilijä. Riittää että ymmärtää seuraavat asiat:

1) Vauhti, jolla maapallon keskilämpötila nousee, on eksponentiaalinen, ei lineaarinen. 2) Maapallon energiaepätasapainon räjähdysmäinen nousu. 3) Kuinka suuri ero ilmakehän hiilidioksidipitoisuudessa on historiallisesti ollut jääkausien ja lämpökausien vallitessa, ja missä ajassa ihminen päästää tuon saman määrän hiilidioksidia ilmakehään. 4) Maapallon historiasta ei löydy yhtään tapausta, jolloin hiilidioksidipitoisuus olisi luonnollisesti noussut yhtä nopeasti kuin viimeisen 200 vuoden aikana. 5) Miten ihmisen aiheuttama hiilidioksidipitoisuuden nousu suhteutuu viiteen aiempaan maapallon historiassa koettuun joukkosukupuuttoon. 6) Maapallon ilmastoherkkyys, eli kuinka paljon hiilidioksidipitoisuuden tuplaaminen esiteolliselta tasolta nostaa planeetan keskilämpötilaa. 7) Paleontologiset todisteet siitä kuinka korkea keskilämpötila maapallolla on historiallisesti vallinnut kullakin ilmakehän hiilidioksiditasolla. 8) Arktinen amplifikaatio, eli kuinka paljon nopeammin arktinen alue lämpenee muuhun planeettaan verrattuna. 9) Kuinka suuren epäsuhdan aerosolien peitevaikutus aiheuttaa havaitun ja todellisen lämpenemisen välillä.

Nämä asiat kun sisäistää, ymmärtää kyllä että olemme rysäyttämässä 200 km/h päin betoniseinää.

Ilmastonmuutos ei ole sellainen välitön kriisi kuin esim. sodat tai viruspandemiat. Se voimistuu ensin hitaasti, niin että sitä tuskin huomaa, sitten kun se saavuttaa lakipisteensä, se ryöpsähtää oikein kunnolla, jolloin peli on menetetty kertaheitolla. Tavallinen ihminen ei osaa olla asiasta huolestunut, kun se ei vaikuta hänen elämäänsä juuri sillä hetkellä mitenkään. Jos se ei tapahdu juuri nyt minun kotipihallani, se ei tapahdu lainkaan.

Kun tavallinen ihminen ei osaa asiasta huolestua, on hänelle helppo syöttää valheita siitä että sähköautot ja siirtymä vihreään energiaan tulevat pelastamaan meidät. Keksitään tällaisia täysin absurdeja tavoitteita, kuten nettonollapäästöt vuoteen 2050 mennessä, jolloin saadaan luotua illuusio siitä että ongelma on vielä vuosikymmenten päässä. Kun virallinen taho sanoo että tuo on saavutettavissa, tavallinen ihminen uskoo tämän, vaikka todellisuudessa joulupukin olemassaolokin on todennäköisempää kuin nettonollapäästöjen saavuttaminen. Kaikista näistä sähköautoista, aurinkopaneeleista ja vihreistä siirtymistä olen täysin samaa mieltä ilmastodenialistien kanssa. Pelkkää huijausta, rahastusta ja viherpesua.

Vuosikymmenten ajan maailman hallituksia on varoitettu uhkaavasta ilmastokriisistä, ja vuosikymmenten ajan nämä ovat vastanneet: ”Okei, me teemme asialle jotain”. Sitten kun on tullut aika toimia, on saatu vain lisää lupauksia siitä että asialle tehdään jotain, ja sitten lisää lupauksia, ja vielä uusia lupauksia. Missään vaiheessa asioille ei ole kuitenkaan mitään tehty. Miksi?

Globaali eliitti tietää että on liian myöhäistä tehdä asialle mitään. Mikään ei enää voi meitä pelastaa. Olemme väistämättä menossa kohti sivilisaation lopettavaa lämpenemistä. Kun he tietävät että mitään ei ole tehtävissä, ei ole mitään järkeä yrittää tehdä asialle mitään. Ihan niin kuin jokaisessa Hollywoodin katastrofielokuvassa hallitus tekee tiettyyn pisteeseen asti kaikkensa ettei tavallinen kansa saa tietää totuutta, sillä heti kun kansa saa tietää, koko yhteiskunta syöksyy kerralla täyteen kaaokseen. Jokainen maailman johtaja tietää että vaikka käyttäisimme ongelman ratkaisuun minkä tahansa kuviteltavissa olevan rahasumman, tai kuinka paljon resursseja tahansa, ei sillä olisi enää mitään vaikutusta lopputulokseen.

Eli he tulevat jatkossakin rahoittamaan huuhaa-tutkimuksia ja järjestämään huippukokouksia, joissa sovitaan päästörajoituksista vuoteen 2050 mennessä. He voivat tämän tehdä, sillä he tietävät että yhteiskunta on jo ehtinyt romahtaa silloin. Tyhjät lupaukset saavat kaikki hyvälle mielelle, ne rauhoittavat ihmisiä.

Myös ilmastotiede on pelkkää valetta, ja median on aika vaikea antaa ilmastonmuutoksesta todenmukaista kuvaa, sillä sehän olisi tieteenvastaista doomerismia. Kenenkään ei sovi kyseenalaistaa tieteellistä konsensusta, varsinkaan jos kirjoittaja ei ole itse ilmastotieteilijä.

****Jatkuu

30

411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Todennäköisimpänä pidetyn skenaarion mukaan maapallon keskilämpötila nousee vain 2 °C esiteolliseen aikaan verrattuna tämän vuosisadan loppuun mennessä. Tämä perustuu täysin epärealistisiin oletuksiin päästövähennyksistä, joita ei todellakaan olla tekemässä, vihreään siirtymään jota on mahdoton toteuttaa ja hiilensidontateknologiaan jota ei ole olemassa, eikä tule koskaan olemaankaan.

      Valtavirtailmastotieteen malleista on kokonaan myös jätetty pois keikahduspisteet ja itseään vahvistavat palautumiskierteet, koska niitä on kuulemma liian vaikea mallintaa. Aerosolien peitevaikutusta ei ole myöskään huomioitu. Kokonaan on myös jätetty huomioimatta paleontologiset todisteet maapallon ilmastoherkkyydestä, arktisesta amplifikaatiosta sekä siitä kuinka korkea maapallon keskilämpötila on historiallisesti ollut kullakin vallitsevalla ilmakehän hiilidioksiditasolla. Ilmastomallit kehitettiin joskus 1980-luvulla, eikä niihin ole tehty juuri mitään päivityksiä, vaikka tietämys maapallon ilmastohistoriasta on lisääntynyt valtavasti paleoilmastollisen todistusaineiston myötä. Valtavirran ilmastotieteilijät sanovat että paleontologisia todisteita ei tule huomioida, sillä ne ovat liian epävarmoja. Todellisuudessa niissä ei ole mitään epävarmaa. Totuus siitä miksi ne jätetään huomioimatta on se että niiden kanssa mallit antaisivat aivan liian karmeita tuloksia.

      Syy miksi hyväksyttävät ilmastomallit rakentuvat täysin epärealistisille odotuksille päästövähennyksistä, vihreästä siirtymästä ja hiilensidontateknologioista, ja miksi niistä jätetään nuo keikahduspisteet, palautumiskierteet ja paleontologiset todisteet pois, on se että vain ja ainoastaan rakentamalla mallit näin, ilmastotiede voi tuottaa skenaarioita, joiden mukaan maapallolla voi olla eläviä ihmisiä vielä vuonna 2100.

      Valtaosa ihmisistä uskoo vielä toistaiseksi valtavirtatieteen ilmastomalleihin, mutta viiden vuoden kuluttua niihin ei usko enää kukaan. Ilmastontutkijat ovat suoraan verrannollisia siihen legendaariseen Irakin tiedotusministeriin. Ainoa ero on se että tuon tiedotusministerin jutuille kaikki nauroivat, mutta ilmastontutkijoiden jutut (vielä toistaiseksi) kaikki ottavat tosissaan.

      Kaikki ilmastontutkijat eivät kuitenkaan ole tällaisia pellejä. Valtavirtaa edustavien ilmastotieteilijöiden lisäksi on myös ns. alarmistisia ilmastotieteilijöitä, jotka ovat 1980-luvulta lähtien James E. Hansenin johdolla yrittäneet varoittaa että ilmastonmuutos on paljon pahempi kuin virallinen tiede antaa ymmärtää, mutta heidät leimattiin alusta alkaen mielipuolisiksi huru-ukoiksi, ja heidät työnnettiin tieteen valtavirran ulkopuolelle, vaikka missään vaiheessa ei ollut mitään todisteita siitä että he olisivat väärässä. Viime vuosien kiihtynyt lämpeneminen valitettavasti todistaa että nämä alarmistit olivat oikeassa koko ajan. Itse asiassa alkaa näyttää siltä että jopa näiden mallit ovat olleet liian konservatiivisia.

      Kaiken tämän valehtelun tarkoituksena on ollut vain estää paniikin leviäminen väestön keskuudessa, pitäen huolta siitä että yhteiskunta pyörii normaalisti niin kauan kuin mahdollista, jolloin maailman eliitti saa lisää aikaa rakentaa tunneleita, bunkkereita, maanalaisia kaupunkeja ja toimitusketjuja superrikkaille. Maailman eliitti pakenee maanalaisiin bunkkereihinsa, jättäen tavallisen kansan kuolemaan nälkään siinä vaiheessa kun kansalle ilmenee että mitään tarkoitusta ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseen tai edes hidastamiseen ei koskaan ollutkaan, ja että kakki sähköautot, vihreät energiat, IPCC:t ja COP-konferenssit olivat pelkkä savuverho, jonka taakse maailman eliitti pystyi kätkemään totuuden mahdollisimman pitkään.

      Uskon että tämä vuosi on se vuosi, jolloin suuri ilmastovalhe paljastuu. Pohjoisen pallonpuoliskon kesä tulee olemaan niin brutaali, että se tulee avaamaan kaikkien silmät, paitsi niiden jotka omasta tahdostaan haluavat pysytellä sokeina. Tämän vuoden lopulla harva enää uskoo että kaikki tulee menemään ihan hyvin, jos vain ostaa sähköauton, asentaa aurinkopaneelit katolle, kierrättää jätteensä, syö vähän vähemmän lihaa ja tekee viiden sijasta vain neljä ulkomaanmatkaa vuodessa.

      Tämän vuosikymmenen lopulla elämme sitten jo varsin erilaisessa maailmassa. Tuolloin maapallon keskilämpötila on noussut jo kaksi astetta esiteollisesta tasosta. Talouskasvu on kaukainen muisto, ja vauraissakin maissa elintaso on pudonnut Afrikan köyhimpien maiden tasolle. Maailman ruuantuotanto on romahtanut ja ruokaa jonotetaan kupongeilla, eikä sen riittävyys ole itsestäänselvyys enää missään. Maailmassa kuolee nälkään jo satoja miljoonia ihmisiä joka vuosi.

      Ennustan että tämän vuosikymmenen aikana tullaan näkemään ensin suuri ilmastoherääminen ja pian sen jälkeen suuri puhdistus. Tämän vuosikymmenen lopulla maailmassa ei ole enää yhtään ihmistä, joka ei uskoisi etteikö ilmastonmuutos olisi totta, ja jokainen ymmärtää myös sen että se on suurin uhka, jonka ihmiskunta on koskaan kohdannut.

      ****Jatkuu

    • Anonyymi

      Tällöin ilmastonmuutoksen vaikutukset ovat jo niin kiistattomat, ja ne vaikuttavat jokaisen ihmisen elämään niin suuresti, että jokainen vihdoin istuu alas pohtimaan että mitä se hänen loppuelämälleen merkitsee. Kun ihmisille vihdoin valkenee että ilmastonmuutoksessa ei ole kyse kriisistä, eikä edes katastrofista, vaan ihan kirjaimellisesti maailmanlopusta, että heidän tulevaisuutensa on viety ja että heille on valehdeltu asiasta vuosikymmenten ajan, he tulevat kiehumaan raivoa ja vihaa. He haluavat rankaista niitä jotka tekivät tämän heille, eivätkä he tule olemaan ymmärtäväisiä, anteeksiantavia tai armollisia. Jokainen petetyksi tullut janoaa syyllisten verta, ja kaikki paitsi pienimmät lapset ja raihnaisimmat vanhukset tulevat riehumaan kaduilla niin kauan kunnes syyllisten veri on vuodatettu viimeiseen pisaraan asti.

      Tulilinjalla tulevat olemaan öljy-yhtiöiden johtajat, muiden ympäristötuhoja aiheuttaneiden yhtiöiden johtajat, ilmastotoimia jarruttaneet ja öljynporauslupia myöntäneet poliitikot, disinformaatiota levittäneet denialistit, suuren hiilijalanjäljen omanneet miljardöörit jne. Kenet tahansa lynkkausjoukko näkee syylliseksi. Tullaan näkemään näiden televisioituja oikeudenkäyntejä ja julkisia teloituksia.

      2030-luvun maailmanpolitiikassa ainoa merkittävä asia on pyrkimys luoda maailma joka kykenee selviytymään voimakkaasti lämmenneessä ilmastossa, mutta tässä epäonnistutaan ja viimeisetkin sivilisaation rippeet romahtavat 2040-luvulle tultaessa, jolloin maapallo on lämmennyt jo kolme astetta esiteollisesta tasosta. 2050-luvulla lämpeneminen on kiihtynyt jo neljään asteeseen, ja kansallisvaltiot ovat lakanneet olemasta. Viimeiset selviytyjät ovat perustaneet kaupunkivaltioita, joiden välissä sijaitsee ei kenenkään-maa jossa ihmisiä ei elä. Judge Dredd ja Mad Max ovat elokuvia, jotka kuvastavat hyvin 2050-luvun maailmaa. Lämpeneminen jatkuu edelleen, ja viimeinen ihminen kuolee jossain maanalaisessa bunkkerissa joskus 2080-luvulla.

      • Minua ei 3:n asteen lämpötilan nousu pelota.

        Käyn n. kerran vuodessa Pattayalla eli
        -30:n asteen pakkasesta +30 asteen lämpöön.


      • Anonyymi
        ViktorAtaman kirjoitti:

        Minua ei 3:n asteen lämpötilan nousu pelota.

        Käyn n. kerran vuodessa Pattayalla eli
        -30:n asteen pakkasesta 30 asteen lämpöön.

        Suurin syy miksei sua pelota on se että kuolet pois minä päivänä tahansa etkä joudu elään asian kanssa.

        Mutta ne lapsenlapset ja sen jälkeisen joutuu; ja saattaapi vituttaa esi-isä joka ei välittänyt tulevista polvista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin syy miksei sua pelota on se että kuolet pois minä päivänä tahansa etkä joudu elään asian kanssa.

        Mutta ne lapsenlapset ja sen jälkeisen joutuu; ja saattaapi vituttaa esi-isä joka ei välittänyt tulevista polvista.

        Ja kuitenkin kaikki tämä on ollut jo kauan ennalta tiedettävissä.

        Kukin meistä on tehnyt omat valintansa itsensä ja mahdollisten lastenlastensakin suhteen: ei ole heitä edes hankkinut.

        On miettinyt mitä elämässä ja nyt olevassa maallisessa yhteiskunnassa kannattaa rakentaa ja mitä ei.

        Ovat satsanneet enemmänkin tuonpuoleiseen elämään.

        Ovat kaikin tavoin, myös henkisesti valmistautuneet pian alkavaan, ennustettuun tuomiopäivään.

        Kaikilla on ollut mahdollisuus hankkia tietoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin syy miksei sua pelota on se että kuolet pois minä päivänä tahansa etkä joudu elään asian kanssa.

        Mutta ne lapsenlapset ja sen jälkeisen joutuu; ja saattaapi vituttaa esi-isä joka ei välittänyt tulevista polvista.

        Pidä sinä Persekärpänen pääsi kiinni... hähä hää....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin syy miksei sua pelota on se että kuolet pois minä päivänä tahansa etkä joudu elään asian kanssa.

        Mutta ne lapsenlapset ja sen jälkeisen joutuu; ja saattaapi vituttaa esi-isä joka ei välittänyt tulevista polvista.

        Eli järkevä ei hanki mitään lapsia. Kun lapsenlapsia ei ole niin ei tarvitse piitata asiasta.

        Lisäksi lapsenlapsia vituttaa enemmän esi-isä joka tuhlaa rahoja kuin idiootti johonkin "ekologiseen" paskaan kuten sähköautoihin ja aurinkopaneeleihin.

        Ei maailma muutu vaikka eläisi kuten nyt vaikka aivottomat ilmastohysteerikot muuta valehtelevat. Itse asiassa suomalaisten kannattaisi matkustaa ulkomailla nykyistäkin enemmän eikä autoon kannata haaskata rahoja. Eli leikataan autobudjetista eikä osteta aurinkopaneeleja ja käytetään nämä rahat matkustamiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin syy miksei sua pelota on se että kuolet pois minä päivänä tahansa etkä joudu elään asian kanssa.

        Mutta ne lapsenlapset ja sen jälkeisen joutuu; ja saattaapi vituttaa esi-isä joka ei välittänyt tulevista polvista.

        Monien ensi-isät nytkin kuolevat sodissa tai valmistavat aseita tai tekevät aseilla bisnestä ja hävittävät ja tuhoavat rakennukset, maata ja ihmisiä tämä on varmasti enemmän merkittävä asia tuleville polville.
        Rauhassa elävien ihmisten auttaa vain sopeutua.


      • Anonyymi

        Miksikähän niihin vihervasemmiston ideologisista syistä masinoimiin "ilmasto toimiin" riittää miljardeja, mutta hätää kärsiville kansalaisille ei, vaan leikata on pakko.


    • Anonyymi

      Uskon Raamatun ennustuksiin.

      Koostettu katsaus tulevaan säähän löytyy Ilmestyskirjan 6. luvusta.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Aloittaja on tavallaan oikeassa tajuamattaan sitä.

      Maailman suurin teollisuuskokonaisuus, ja saastuttaja, fossiilista polttava teollisuus eri muodoissaan, käyttää massiiviset rahat tuotoistaan debunkatakseen koko muutoksen.

      Voittoa tulee niin perkeleesti että siitä on varaa käyttää tuollaiseen; koska noita tuottoja ei haluta vaarantaa.

      • Anonyymi

        Esimerkkinä tässä antaisin tupakka-teollisuuden, joka myös tiedettiin omalla alueellaan vaaralliseksi vuosikymmenet, mutta joka käytti jälleen tuotoistaan mittavan osan estääkseen tupakoinnista varoittamisen tai sen vähentämiseen pyrkivät toimet.

        Se perkeleen savustus kun jatkuu vielä tänäänkin vaikka jokainen tietää jo ettei se ole terveellistä millään tasolla.

        Fossiilipolttoteollisuudenalat on ihan omassa sfäärissään tuossa samassa.


    • Anonyymi

      Pääongelma lienee, se ettei ilmastonmuutosteoriassa oteta huomioon maapallon ulkopuolisia tekijöitä. Esimerkiksi auringon säteily vaihtelee pidemmällä aikavälillä jatkuvasti ja vaikuttaa keskilämpötiloihin. Oma arvioni on, että vain 5 % ilmaston muutoksesta johtuu ihmisestä.

      • Anonyymi

        Minä voisin myydä omat päästöoikeuteni eniten tarjoavalle.
        Olen hankkinut niitä n. 13 miljoonan euron arvosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä voisin myydä omat päästöoikeuteni eniten tarjoavalle.
        Olen hankkinut niitä n. 13 miljoonan euron arvosta.

        Jos ja kun ilmastonmuutos tulee ja lämpötila nousee muutaman asteen niin se on pieni lohtu siitä että Golf-virran ehtymisestä johtuu pohjoisessa vähintään 10 asteen kylmeneminen.
        Näin kylmeneminen laskisi edes vähän ja elinolosuhteet olisivat inhimilliset.
        Joten hyvä että on jos tulisi ilmastonmuutos ja muutaman asteen lämpeneminen..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ja kun ilmastonmuutos tulee ja lämpötila nousee muutaman asteen niin se on pieni lohtu siitä että Golf-virran ehtymisestä johtuu pohjoisessa vähintään 10 asteen kylmeneminen.
        Näin kylmeneminen laskisi edes vähän ja elinolosuhteet olisivat inhimilliset.
        Joten hyvä että on jos tulisi ilmastonmuutos ja muutaman asteen lämpeneminen..

        Mutta mitäs luulet paljonko väkeä tulee sinne Lauhkeaan kun muualla on vitun kuumaa?


    • Anonyymi

      Ja lehmätkin lentää juujuu.

    • Anonyymi

      Ilmastohan on muuttunut aina , jääkausi peitti osan eurooppaakin joten kuis näin käy

      • Anonyymi

        Ja siinä suuriäänisessä IPCC:ssä kun ei ole ainuttakaan tiedemiestä...
        Ja planeetta Mars lämpiää täsmälleen samaa vauhtia kuin Maa nyt. Ja taas aikanaan molemmat jäähtyvät. Ja taas lämpiävät...
        Eli ei mitään uutta Auringon alla. Huijarit vain lyövät rahoiksi!
        Sekään ei ole uutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja siinä suuriäänisessä IPCC:ssä kun ei ole ainuttakaan tiedemiestä...
        Ja planeetta Mars lämpiää täsmälleen samaa vauhtia kuin Maa nyt. Ja taas aikanaan molemmat jäähtyvät. Ja taas lämpiävät...
        Eli ei mitään uutta Auringon alla. Huijarit vain lyövät rahoiksi!
        Sekään ei ole uutta.

        Aloituksessa todettiin että ilmastonmuutosvouhotus on valhetta.
        Suurempi valhe on kuitenkin se että tuntuu että Suomi yksin yrittää muuttaa ilmaston paremmaksi ja ennen muita.
        Kun maailman päästöt ovat luokkaa 32 ja neljän suurimman (mm. Kiina, Intia) n 20 ja nämä ainakin toistaiseksi lisäävät päästöjään n. 10 % eli luvun 2 verran.
        Suomen päästöt ovat luokkaa 0,04 ja jos ne saadaan pois kaikki kustannuksista välittämättä niin näiden kustannusten maksajat voivat kysyä onko heidän rahoillaan saatu toivottu tulos aikaan.
        Eli kun 2:sta vähennetään 0,04 niin saasteet vielä lisääntyvät 1,96 luvun verran.
        Se on sama kuin uppoavasta veneestä Suomi y. lusikoilla mättää vettä ulos ja Kiina ym. ämpäreillä mättää vettä veneen sisään.
        Mitenkähän siinä käy.
        Kyllä se sillä meiningillä varmasti uppoaa.
        Ensin pitäisi saada ne ämpäreillä' mättäjät vaihtamaan mättösuuntaansa ja silloin lusikatkin jotain auttaisi ja saataisiin niille jotain vastiketta..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa todettiin että ilmastonmuutosvouhotus on valhetta.
        Suurempi valhe on kuitenkin se että tuntuu että Suomi yksin yrittää muuttaa ilmaston paremmaksi ja ennen muita.
        Kun maailman päästöt ovat luokkaa 32 ja neljän suurimman (mm. Kiina, Intia) n 20 ja nämä ainakin toistaiseksi lisäävät päästöjään n. 10 % eli luvun 2 verran.
        Suomen päästöt ovat luokkaa 0,04 ja jos ne saadaan pois kaikki kustannuksista välittämättä niin näiden kustannusten maksajat voivat kysyä onko heidän rahoillaan saatu toivottu tulos aikaan.
        Eli kun 2:sta vähennetään 0,04 niin saasteet vielä lisääntyvät 1,96 luvun verran.
        Se on sama kuin uppoavasta veneestä Suomi y. lusikoilla mättää vettä ulos ja Kiina ym. ämpäreillä mättää vettä veneen sisään.
        Mitenkähän siinä käy.
        Kyllä se sillä meiningillä varmasti uppoaa.
        Ensin pitäisi saada ne ämpäreillä' mättäjät vaihtamaan mättösuuntaansa ja silloin lusikatkin jotain auttaisi ja saataisiin niille jotain vastiketta..

        Sana "päästö" on jotenkin negatiivinen kun sitä käytetään sellaisiin asioihin joihin se ei kuulu. Hiilidioksidi on elämälle välttämätön kaasu kuten happikin eikä niitä voi pitää "saasteena" muuten kuin ideologisista syistä. Kysymyshän on suuren luokan kusetuksesta.


    • Anonyymi

      Me täällä kivihiili- ja öljyteollisuudessa ollaan päätetty ettei meidän voittoihin saa kajota.

      Siksipä korotimme hintoja ja lisävoiton käytämme ilmastonmuutoksen debunkkaukseen.

      Lisäksi onneksi on iso joukko tyhmiä jotka levittää meidän propagandaamme ilmaiseksi.

      • Anonyymi

        Edellisen kirjoittanut voisi kertoa miten paljon maailman ilmasto paranee sillä että Suomi saisi vaikka kaikki päästönsä pois jos suuret päästäjät vain lisäävät omia saasteitaan monikymmenkertaisesti siihen verrattuna.
        Eli paljonko lusikka auttaa ämpäreitä vastaa?


    • Anonyymi

      Koko maailmankuvamme perustuu lukemattomiin valheisiin.

      Yksi tämän hetken valtavista valheista on Ukraina ja johon koko maamme ja kansamme, meidän mielipidettämme kysymättä, on vedetty mukaan.

    • Anonyymi

      Jos ilmastomuutos olisi oikeasti ihmisen hallittavissa, niin: tuskin yksikään turhanpäiväinen lentokone olisi ilmassa, laivat pysyisi visusti satamissa, kaikki mikä todella saastuttaa olisi suljettu. Mutta näin ei ole. Mitä tästä voi päätellä.? (= retorinen kysymys).

      • Anonyymi

        Mitään muuta ilmastonmuutosta ei ole kuin luonnollinen auringon ylläpitämä ilmastonmuutos. Mutta miksi ihmiset ovat noin hyvin manipuloituja ilmastohysteriaan sitten, siihen voisi olla syynä ihmisen laumasieluisuus, eikä välttämättä tarvita kuin muutama kellokas niin muut seuraa perässä ahistumassa. Kaikenlaisia kultteja on ollut ja varmaan tulee aina olemaan, vihervasemmistolla on paljon kulttimaisia piirteitä joka jostakin syystä tuntuu pinnalta hyvältä kuten aluksi kultit yleensä mutta myöhemmin tulee ongelmat, kulttien tärkein agenda on sosialisoida rahaa ja toiseksi oman agendan tehokas levittäminen vallan keskittämiseksi omiin käsiin.

        Vihervasemmisto on uskonnollispoliittinen systeemi, ei kumminkaan ainutlaatuinen, Islam on kolonialistinen uskonnollispoliittinen systeemi, sen agenda on vallata maata islamille sekä alistaa sen kansa islamiin, poikkeuksena Israel jonka maa on vallattava islamille kuten kaikki muutkin mutta sen kansa, juutalaiset, on tapettava Allahin käskystä, siis täydellinen kansanmurha ja tästä vasemmisto on yhtä mieltä "palestiinan vapauttamiseksi" koska Israelin vastarinta on sitkeä ja päättäväinen eikä alistu Allahin ja vasemmiston tahtoon.

        "Ilmastonmuutos" on huuhaata joka on yleisesti hyväksytty riiston muoto, siihen uppoaa kymmeniä miljardeja euroja vuodessa, onko meillä varaa ostella vihervasemmiston humpuukia? Siihen on varaa mutta ei sairaanhoitoon, koulutukseen, vanhusten huoltoon, työttömiin jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään muuta ilmastonmuutosta ei ole kuin luonnollinen auringon ylläpitämä ilmastonmuutos. Mutta miksi ihmiset ovat noin hyvin manipuloituja ilmastohysteriaan sitten, siihen voisi olla syynä ihmisen laumasieluisuus, eikä välttämättä tarvita kuin muutama kellokas niin muut seuraa perässä ahistumassa. Kaikenlaisia kultteja on ollut ja varmaan tulee aina olemaan, vihervasemmistolla on paljon kulttimaisia piirteitä joka jostakin syystä tuntuu pinnalta hyvältä kuten aluksi kultit yleensä mutta myöhemmin tulee ongelmat, kulttien tärkein agenda on sosialisoida rahaa ja toiseksi oman agendan tehokas levittäminen vallan keskittämiseksi omiin käsiin.

        Vihervasemmisto on uskonnollispoliittinen systeemi, ei kumminkaan ainutlaatuinen, Islam on kolonialistinen uskonnollispoliittinen systeemi, sen agenda on vallata maata islamille sekä alistaa sen kansa islamiin, poikkeuksena Israel jonka maa on vallattava islamille kuten kaikki muutkin mutta sen kansa, juutalaiset, on tapettava Allahin käskystä, siis täydellinen kansanmurha ja tästä vasemmisto on yhtä mieltä "palestiinan vapauttamiseksi" koska Israelin vastarinta on sitkeä ja päättäväinen eikä alistu Allahin ja vasemmiston tahtoon.

        "Ilmastonmuutos" on huuhaata joka on yleisesti hyväksytty riiston muoto, siihen uppoaa kymmeniä miljardeja euroja vuodessa, onko meillä varaa ostella vihervasemmiston humpuukia? Siihen on varaa mutta ei sairaanhoitoon, koulutukseen, vanhusten huoltoon, työttömiin jne.

        Mukava nähdä että öljy- ja kivihiiliteollisuuden syytämät rahat propagandaan jotta voivat jatkaa satumaisten voittojen keräämistä tuottaa tulosta.

        Mulla onkin salkussa pelkästään öljyfirmoja.


    • Anonyymi

      Oliko myös huoli otsonikadosta aiheeton? Sekin saatiin kuntoon kun vain päätettiin!

      Jokaisen normaalijärjellä varustettu ymmärtää että fossiilisiin polttoaineisiin perustuva talous on vain väliaikaisratkaisu. Uutta täytyy keksiä ja ottaa käyttöön.

    • Anonyymi

      Uskontoja on moneen lähtööön. Useimmat perustuu totuuden kieltämiseen.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7376
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4292
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2125
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1879
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1671
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe