Se on jo käynnissä!

Anonyymi-ap

Todistin jo taannoin jollakin keskustelupalstalla, että kasaarien maailmanvallan rakentelu NWO:n mukaiseksi on käynnissä Suomenkin osalta. Suomellehan on varattu paikka maailman eliitin huvittelupaikkana, siksi kaikki teollisuus lakkautetaan ja Eliitin huvittelupaikkoja rakennetaan. Tuorein esimerkki viimeksimainitusta löytyy tästä: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010238621.html
Rautaruukki meni Ruotsiin ja on lakkautuslistalla, Nokian kännykkäbisnes tuhottiin öMeriKän myyrä Elopin avulla, joka onnistui huijaamaan tunnetusti tyhmät tsuhnat, jotka eivät osaa teolisuusjohtamista eivätkä ulkomaankauppaa. Kemira myytiin vähiten tarjoavalle ja myynnin junailija sai mahtavan onnistumispalkkion. Paperiteollisuus on ollut jo pitkään lakkautuslistalla, mikä onneksi säästää Suomen hupenevia metsävaroja; turpeen poltto käytännössä kiellettiin ulkomaalaisen, kalliin, polttoaineen suosimisen takia. Lääketehdas Orion lopettaa toimintansa. Neste lopetti Naantalin jalostamon huoltovarmuuden tuhoamiseksi ja siirtää muutenkin tuotantoaan Rotterdamiin.
Valtakunnan presidentiksi junailtiin jo toisen kerran NWO:n agentti manipuloidulla 1. kierroksen "äänestystuloksella", jossa 2. kierrokselle valikoitui vakaa ulkomaalaisperäinen CIA:n ja NWO:n agentti ja julkihomona ja muutenkin äärihaitakkeena tunnettu iljetys. Näistä piti sitten äänestää ruton ja koleran väliltä ja tulos oli annetun tehtävän mukainen.
Rajavartiosto ja PolPo on päästänyt maahan rikollisia aineksia ja vieraan vallan sotilaita ja tsuhnan myymissä kohteissa toimintaohjeita odottavia desantteja ja muita tuholaisia. Tarvittaessa pysäyttäen laillisten ja paperillisten rajan ylittäjien kulun näitten paperittomien maahanpääsyn varmistamiseksi.
Koettakaapa nyt Herran tähden herätä ja avata silmänne näkemään, mitä tässä maassa oikeasti tapahtuu!

6

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinpä niin. Tuota "kasaarien maailmanvaltaa" on tosin rakenneltu jo ennen varsinaisia "kasaareja" itseäänkin, jo useita vuosituhansia sitten, todistetusti vähintäänkin n. 2028 vuotta.

      Hienoa, että aloittaja on oivaltanut maailman suurimman huijauksen olemassaolon.

      Itse olen tuntenut tuota kasaarijengiä aivan henkilökohtaisestikin, vuosien, jopa vuosikymmenten ajan ja saanut heistä omat kokemukseni. Ne eivät aivan vastaa yleisesti levitettyjä mielikuvia heistä.

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🔞 ­­N­y­m­f­­o­m­­­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18278015

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Minäki aikanaan rakentelin ja asentelin isompaa kaasaria mopoon, mutta ei se suostunut käymään oikein hyvin.

      • Anonyymi

        Taisit unohtaa tulpan?


    • Anonyymi

      Eliitin huvittelupaikoilla vain näkyy olevan kysyntää: https://www.is.fi/matkat/art-2000010241917.html Eli Eliittiä palvotaanyhä laajemmassa mitassa, tsuhnat saavat orjan osan. Muu toiminta tässä maassa ajetaan tarkoituksella alas. Suomalaisomisteiset firmat myydään halvalla ulkomaille. Viimeksi meni Orionin lääketehdas, sitä ennen Teknoksen maalit, selvisi äskettäin. Onko meillä enää mitään kokonaan suomalaisomisteista teollisuutta? Paljon julkisuudessa vaahdotut puunjalostustehtaatkin ovat olleet jo kauan ulkomaalaisomistuksessa, vaikka asiasta ollaan oltu hiljaa. Omaa telakkateollisuuttakaan meillä ei ole ollut enää vuosikymmeniin. Ulkomaalaiset omistaa sähköverkon, televerkon ja sähkön tuotannon ainakin tuulivoiman osalta kokonaan.
      Kaikki tähtää siihen, että Suomesta tehdään vain Eliitin huvittelualue ja kaikki muu poistetaan. Siksipä petokantaakin järjestelmällisesti kasvatetaan, onhan metsästys aina ollut yksi Eliitin huvittelumuoto. Rahvaalta kerätään kaikki aseet ja asejäljitelmät pois, ettei se vain pystyisi puolustamaan itseään Eliitin sätkynukkeina toimivia omia "poliisejamme" vastaan. Ei mitään todellista eroa Venäjän vastaavaan verraten. Mutta Venäjähän onkin täysin NWO:n sätkynukke kuten mm USA ja muut. Sitä vain ei saa Suomessa(kaan) ääneen sanoa.
      Sivumennen sanoen tuo Ukrainan sotakin on täysin NWO:n projekti. Ukrainan tukea säännöstellään sen mukaan, että millä saadaan mahdollisimman suurta väestön vähennystä aikaan. Se puolen miljardin Eliittiä palvelevan orjan tavoite ei ole minnekään hävinnyt vaan sitä kohti mennään täysillä!

      • Anonyymi

        Galilelealaisen uskoa vastuttettiin, koska se toi kaikille orjille vapauden. Monet orjat oli juuri siitä syystä galilealaiseen uskossa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      109
      2221
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      435
      1675
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1353
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      17
      1202
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      80
      1186
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1115
    7. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      288
      1046
    8. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      185
      1041
    9. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      50
      1012
    10. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      202
      870
    Aihe