Se on jo käynnissä!

Anonyymi-ap

Todistin jo taannoin jollakin keskustelupalstalla, että kasaarien maailmanvallan rakentelu NWO:n mukaiseksi on käynnissä Suomenkin osalta. Suomellehan on varattu paikka maailman eliitin huvittelupaikkana, siksi kaikki teollisuus lakkautetaan ja Eliitin huvittelupaikkoja rakennetaan. Tuorein esimerkki viimeksimainitusta löytyy tästä: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010238621.html
Rautaruukki meni Ruotsiin ja on lakkautuslistalla, Nokian kännykkäbisnes tuhottiin öMeriKän myyrä Elopin avulla, joka onnistui huijaamaan tunnetusti tyhmät tsuhnat, jotka eivät osaa teolisuusjohtamista eivätkä ulkomaankauppaa. Kemira myytiin vähiten tarjoavalle ja myynnin junailija sai mahtavan onnistumispalkkion. Paperiteollisuus on ollut jo pitkään lakkautuslistalla, mikä onneksi säästää Suomen hupenevia metsävaroja; turpeen poltto käytännössä kiellettiin ulkomaalaisen, kalliin, polttoaineen suosimisen takia. Lääketehdas Orion lopettaa toimintansa. Neste lopetti Naantalin jalostamon huoltovarmuuden tuhoamiseksi ja siirtää muutenkin tuotantoaan Rotterdamiin.
Valtakunnan presidentiksi junailtiin jo toisen kerran NWO:n agentti manipuloidulla 1. kierroksen "äänestystuloksella", jossa 2. kierrokselle valikoitui vakaa ulkomaalaisperäinen CIA:n ja NWO:n agentti ja julkihomona ja muutenkin äärihaitakkeena tunnettu iljetys. Näistä piti sitten äänestää ruton ja koleran väliltä ja tulos oli annetun tehtävän mukainen.
Rajavartiosto ja PolPo on päästänyt maahan rikollisia aineksia ja vieraan vallan sotilaita ja tsuhnan myymissä kohteissa toimintaohjeita odottavia desantteja ja muita tuholaisia. Tarvittaessa pysäyttäen laillisten ja paperillisten rajan ylittäjien kulun näitten paperittomien maahanpääsyn varmistamiseksi.
Koettakaapa nyt Herran tähden herätä ja avata silmänne näkemään, mitä tässä maassa oikeasti tapahtuu!

6

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinpä niin. Tuota "kasaarien maailmanvaltaa" on tosin rakenneltu jo ennen varsinaisia "kasaareja" itseäänkin, jo useita vuosituhansia sitten, todistetusti vähintäänkin n. 2028 vuotta.

      Hienoa, että aloittaja on oivaltanut maailman suurimman huijauksen olemassaolon.

      Itse olen tuntenut tuota kasaarijengiä aivan henkilökohtaisestikin, vuosien, jopa vuosikymmenten ajan ja saanut heistä omat kokemukseni. Ne eivät aivan vastaa yleisesti levitettyjä mielikuvia heistä.

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🔞 ­­N­y­m­f­­o­m­­­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18278015

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Minäki aikanaan rakentelin ja asentelin isompaa kaasaria mopoon, mutta ei se suostunut käymään oikein hyvin.

      • Anonyymi

        Taisit unohtaa tulpan?


    • Anonyymi

      Eliitin huvittelupaikoilla vain näkyy olevan kysyntää: https://www.is.fi/matkat/art-2000010241917.html Eli Eliittiä palvotaanyhä laajemmassa mitassa, tsuhnat saavat orjan osan. Muu toiminta tässä maassa ajetaan tarkoituksella alas. Suomalaisomisteiset firmat myydään halvalla ulkomaille. Viimeksi meni Orionin lääketehdas, sitä ennen Teknoksen maalit, selvisi äskettäin. Onko meillä enää mitään kokonaan suomalaisomisteista teollisuutta? Paljon julkisuudessa vaahdotut puunjalostustehtaatkin ovat olleet jo kauan ulkomaalaisomistuksessa, vaikka asiasta ollaan oltu hiljaa. Omaa telakkateollisuuttakaan meillä ei ole ollut enää vuosikymmeniin. Ulkomaalaiset omistaa sähköverkon, televerkon ja sähkön tuotannon ainakin tuulivoiman osalta kokonaan.
      Kaikki tähtää siihen, että Suomesta tehdään vain Eliitin huvittelualue ja kaikki muu poistetaan. Siksipä petokantaakin järjestelmällisesti kasvatetaan, onhan metsästys aina ollut yksi Eliitin huvittelumuoto. Rahvaalta kerätään kaikki aseet ja asejäljitelmät pois, ettei se vain pystyisi puolustamaan itseään Eliitin sätkynukkeina toimivia omia "poliisejamme" vastaan. Ei mitään todellista eroa Venäjän vastaavaan verraten. Mutta Venäjähän onkin täysin NWO:n sätkynukke kuten mm USA ja muut. Sitä vain ei saa Suomessa(kaan) ääneen sanoa.
      Sivumennen sanoen tuo Ukrainan sotakin on täysin NWO:n projekti. Ukrainan tukea säännöstellään sen mukaan, että millä saadaan mahdollisimman suurta väestön vähennystä aikaan. Se puolen miljardin Eliittiä palvelevan orjan tavoite ei ole minnekään hävinnyt vaan sitä kohti mennään täysillä!

      • Anonyymi

        Galilelealaisen uskoa vastuttettiin, koska se toi kaikille orjille vapauden. Monet orjat oli juuri siitä syystä galilealaiseen uskossa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      191
      4035
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      194
      2891
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      58
      1756
    4. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      119
      1726
    5. Pakettiauton kuljettaja tappoi

      Kuljettajan nimi joka tappoi 2 ihmistä.
      Leppävirta
      13
      1558
    6. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      69
      1424
    7. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      423
      1357
    8. Mikä on sinun ja rakkaasi ikäero?

      Kirjoita, jos rakkaasi on nuorempi/vanhempi 🥰
      Ikävä
      94
      1329
    9. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      63
      1300
    10. Mies minkälaisista naisista yleensä

      Tykkäät? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
      Ikävä
      75
      1237
    Aihe