Toisen kerran noin 15 vuoteen onnistunut suoliston tyhjennys täystystä varten

Anonyymi-ap

Join Plenvu tyhjennysainetta (mansikan makuinen) klo 18 illalla puoli litraa ja muita nesteitä noin 4 litraa. Aamulla klo 6 tein samoin. Ohjeen mukaisesti puolen tunnin aikana join tyhjennysaineen. Sain juotua kolmessa erässä. Tuntia aikaisemmin valmistin tyhjennysaineen ja kaadoin sen muoviseen limpsapulloon ja laitoin sen pakastimeen. Kylmempi neste heikentää makuaistia. Join niin, että hengitin suun kautta. Tämä myös helpotti asiaa.

Tuntia ennen tyhjennysaineen juomista söin METOCLOPRAMIDE 10 mg pahoinvointilääkettä. Tämän tein molemmilla kerroilla. Noin 1-2 tuntia kesti niin tyhjennysaine rupesi vaikuttamaan. Tein niin, että kävin myös WC:ssä silloin kun ei tuntunut, että olisi pitänyt käydä. Illalla myöhään jo näytti siltä, että suolisto alkaa olla hyvin tyhjentynyt. Noin klo 10 alkoi jo suolistosta tulemaan pelkkä sameaa vettä. Suolisto oli siis hyvin tyhjentynyt. Tähystys onnistui hyvin ja lääkäri sanoi, että ohutsuolikin oli hyvin tyhjentynyt.

Pahoinvointia en juurikaan tyhjennysaineen aikana kokenut. Silti suolen tyhjennys oli vaativa urakka, mutta se oli paljon helpompi kuin koskaan aikaisemmin. Aika monta kertaa olen tyhjennyksen joutunut 15 vuoden aikana tekemään kun suolistosairautta on ollut. Tämä on toinen kerta kun tyhjennys onnistui hyvin näiden vuosien aikana.

Jatkossa toimin samalla tavalla.

Tämä onnistui siis neljästä syystä. Vaihdettiin toinen tyhjennysaine, sain 2 pahoinvointilääketablettia, sopiva juomistekniikka, riittävän kylmät tyhjennysaineet ja muut nesteet ja riittävästi aikaa tyhjennykseen. (ilta ja aamupäivä.

Tähystyksen tehnyt gastroenterologi näytti maahanmuuttajalta. Kun ensimmäinen suoliston tyhennys epäonnistui niin siirsi seuraavan tähystysajan kolmen kuukauden päähän ja hän heittikin yllättävänä ratkaisuna noi pahoinvointilääkkeet. Tämän lisäksi pyysin voitaisiinko vaihtaa sellaiseen aineeseen, jota voin juoda vähemmän ja näin hän tekikin.

Keskustelin kahden hoitajan kanssa ja he sanoivat, ettei se ole kovin tavallista kun määrätään pahoinvointilääkettä. Minulle ei ole koskaan määrätty. Muutaman kerran minulle on lääkäri kiukutellut kun tyhjennys ei ole kovin hyvin onnistunut. Nyt se onnistui. Jäin ihmettelemään asiaa. Onko vieläkin niin, ettei aktiivisesti oikein haeta juomista helpottavia ratkaisuja? Tämä oli minulle ensimmäinen kerta kun näin tapahtui ja tulos oli yllätys ja hyvä.

2

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

      🍒 K­­u­­­u­­m­a­­t­ ­­­t­y­t­ö­t­­­ ­­o­d­­­o­­­t­­­t­­a­­­v­­­­­a­­t­­­ ­­­s­i­n­­u­­­a­­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18278685

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe