Punainen ay-liike on ajanut työmarkkinat kaaokseen

Anonyymi-ap

SAK:n ammattiliittojen edustajat pakenivat kolmikantapöydistä ja aloittivat poliittiset lakot. He ovat aiheuttaneet työmarkkinakaaoksen. Syy on SAK:n liittojohtajien.

Poliittisia lakkoja on esiintynyt vain silloin, kun sdp on oppositiossa. Syy-yhteys on olemassa. Onko sdp pelkästään lakkojen takana vai onko kysymys myös ammattiliittojen kukkotappelusta, siitä kuka johtaa, sdp vai vasemmistoliitto, tai kuka on kovin lakkokenraali, siis pätevin Elorannan paikalle?

Asioista ei ole kysymys, vaikka niillä perustellaan lakkoja kansalle ja jäsenille. Miten muuten agitoijat saisivat ihmiset lakkoon?

Työpaikoilla lakkovahtien toiminta on rasistista: töihin menijöitä maalitetaan ja heille keksitään "rangaistuksia".

Olisiko lakkoja ollenkaan, jos niistä ei uutisoitaisi? Mikä on Ylen vastuu?

Yksi lakkokenraaleista pääsi jo Ylen lauantaiaamulähetykseen elvistelemään. Yle antoi ruutuaikaa lähes tunnin. Sama mies oli Sipilän lakkojen jälkeen elvistelemässä television ajankohtaisohjelmassa. Silloinkaan lakoilla ei saavutettu mitään. Lakkokenraali tunnusti sen, mutta samalla ylimielisenä totesi, että ainakin näytettiin joukkovoimaa.??? Uhkailua, kiristystä, henkistä väkivaltaa. Lakkoon pakotettujen taloudelliset tappiot. Lapset eivät pääse päiväkoteihin, ihmiset eivät pääse lomamatkoille tai häihin, hautajaisiin tai syntymäpäiville. Yritysten tavarat seisovat satamissa. Ulkomaiset asiakkaat eivät siitä pidä. Maakuva ulkomailla heikkenee. Investoinnit pakenevat. Meneekö SSAB:n Raahen tehtaan investointi Ruotsiin?

Vastuuttomien ihmisten vastuutonta toimintaa.

Tulee mieleen kolmekymmentä vuotta vanhat tapahtumat, joissa Suomi ajautui syvään lamaan muutaman vastuuttoman ay-johtajan takia. Never forget.

Poliittisten lakkojen ja tukilakkojen kieltäminen olisi paras teko, mitä maan hallitus voisi tehdä. Lakko on vastuuttoman käsissä vaarallinen ase.

Oikea lakko on eri asia. Kun TES ei ole voimassa, niin silloin alan neuvotteluja on lupa vauhdittaa työtaistelutoimilla. Niistäkin pitää ilmoittaa määräajassa etukäteen. Kun TES on voimassa, vallitsee työrauhavelvollisuus. Silloin ei lakkoilla.

Tähänasiset lakot ovat vieneet BKT:stä miljardin. Se ei kukkoilijoita kiinnosta. Kysymys on punaisesta ay-liikkeestä. Se on vähemmistö, mutta kovaääninen.
Ay-liike ei ole yksivärinen.

YTK kasvaa. Jäseniä on jo yli 536 000 eri aloilta.

6

174

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lakko oikeuden poisto on sutaa natsimtoimintaa ja oetosten tekoa aäänetäjille

   Satamat kinni heti

   • Anonyymi

    Älä valehtele. Kukaan ei ole poistamassa lakko-oikeutta.

    Pikku-putineilta pitää rajoittaa poliittisten lakkojen ja tukilakkojen järjestämistä. Kakaroille pitää asettaa rajat, kun niitä ei ole ennen asetettu. Lakot ovat vastuuttomien käsissä vaarallinen ase.

    Jo nyt on poliittisten lakkojen takia leikkaantunut miljardi BKT;stä. Se on valtava vahinko. Se on pois vähäosaisilta. Ei mitään järkeä! Eikä kysymys ole asioista, vaan kukkoilusta. Sääli lakkoihin osallistujia. Joka päivä vie 100 euroa pois pussista. Osallistumisen ilosta saa maksaa. Eikä mitään saa vastineeksi. Kuin halveksuntaa ja huonon omantunnon,

    Lakko on eri asia. Kun TES EI OLE voimassa, niin on lupa lakkoilla. Siitäkin on ilmoitettava määräajassa etukäteen. Kun TES ON voimassa, niin silloin vallitsee työrauhavelvollisuus. Silloin EI lakkoilla.


  • Anonyymi

   Surullinen mieli tulee kun Suomen teollisuus siirtyy naapurimaihin joissa ei lakkoilla kun ei ole mieleinen poliittinen hallitus.

  • Anonyymi

   Nyt nähdään, että kun Isot Ay pomot panee toimeksi niin koko Suomi pysähtyy.

   Mutta- miksi ei näin tehty kun pienipalkkaiset naiset yrittivät saada palkankorotusta ja kuopasta nousua?
   Hoitajien, opettajien,siivoojien omat liitot eivät saaneet kuin hupaisat pikku korotukset.

   Onko näin, että enemmän vaa'assa painaa politiikka eikä työntekijöiden tukeminen.? Ollaan niiden puolesta ajamassa asioita- niiden, jotka eivät viitsi tehdä töitä, mutta rahaa pitää tulla niin. että elintaso on korkeampi kuin työssä käyvillä?

   Ökyrikkaat Ay pomot eivät enää ymmärrä tavallista keskiluokkaa eikä työtätekevää poloista ihmistä.

  • Anonyymi

   Poliittiset lakot onneks rajataan lailla 24h. Loppuu tällänen kiusanteko SDP mitä ne nyt ajaa. Niin kateellisia persuille raukat.

  • Anonyymi

   🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

   🍒 K­­u­­u­m­­a­­­t­ ­­t­­y­­­t­­ö­­t­­ ­­­o­d­­o­­­t­­­t­­­a­v­­­­­­a­­t­­ ­s­­­i­n­­u­­­a­­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18281539

   🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   63
   1799
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   77
   1164
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   71
   1073
  4. 45
   1065
  5. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   949
  6. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   929
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   870
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   833
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   808
  10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   772
  Aihe