Kuinka hyvin?

Anonyymi-ap

Kuinka hyvin adventistit noudattavat tätä Herran käskyä?:

1. Kor. 7 luku "Naimisissa oleville taas annan käskyn, en minä vaan Herra: vaimo ei saa erota miehestään. Jos hän kuitenkin eroaa, olkoon menemättä enää naimisiin tai sopikoon miehensä kanssa. Samoin ei mies saa erota vaimostaan."

Olen nimittäin havainnut, että adventistitkin vaihtavat puolisoaan kuin mustalainen hevostaan, eikä pelkästään rivijäsenet riko em. Herran käskyä, vaan adventtikirkon pastorit ja palkollisetkin rikkovat tässä Herran käskyä.

7

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei lakihenkisille käskyt ole sitä varten että niitä noudatetaan, vaan siksi että niistä kiivaillaan ja syytetään muita.

      Se on jo opetettu Raamatussa millaisia lakihenkiset fariseukset ovat, miten sokeita sokeiden taluttajia, valkeaksi kalkittuja hautoja, kyykäärmeen sikiöitä ja Jeesuksen seuraajien murhaajia. Jopa Jeesuksen tappoivat sapattirikkomuksista.

      • Anonyymi

        Jeesusta ei tapettu sapatin takia, vaan jumalanpilkasta syytettynä. Jeesus ei myöskään rikkonut sapattia, vaikka sinä mitä muuta väität.

        Mitä tulee niihin adventisteihin, jotka hylkäävät puolisonsa, niin he tekevät syntiä ja heidät pitäisi erottaa seurakunnasta (joissain seurakunnissa niin on myös tehty), ellei kyse on Jeesuksen opetuksen salliasta avioerosta, joka johtuu puolison uskottomuudesta.

        Suurin osa adventisteista on kuitenkin uskollisia puolisoilleen. Ihan turha yrittää yleistää tätä syntiä kaikkien niskaan.


      • Anonyymi

        Adventistit eivät ole lakihenkisiä fariseuksia. Ne löytyvät suurelta osin muista kirkoista.


    • Anonyymi

      Aloitus on typerä yleistys. Se, että jotkut adventistit ovat tuon synnin tehneet, ei tarkoita sitä, että kaikki ovat niin tehneet.

    • Anonyymi

      Raamattua ei pidä kuitenkaan vääristellä. Juuri sapatin rikkomisesta fariseukset syyttivät Jeesusta ja silloin kun Jeesus paransi sairaan sapattina, he päättivät että Jeesus pitää sen vuoksi tappaa kuten laki sapatista käskee tekemään. He tekivät vain siten kuten sapattilaki vaatii. He olivat vai lainkuuliaisia.

      Jeesuksen ristiin kirjoitettiin, että Juutalaisten kuningas, mutta ei mitään Jumalasta. Roomalaisten edessä kyllä Jeesusta yritettiin syyttää Jumalan pilkasta, koska sapatista ei voinut puhua roomalaisille eikä Jumalan pilkka myöskään mennyt läpi, vaan Pilatus pesi kätensä Jeesuksen syyttämisestä ja pelkkä huutoäänestys johti Jeesuksen ristiinnaulitsemiseen. Varsinaista syytettä ei ollut, mutta ristille Jeesuksen vei sapattisyytökset ja niin Hän kantoi ne puolestamme ristillä. Sapattisyytökset ovat naulatu ristille, eikä kukaan voi enää Jumalan lapsia syyttää sapatista. Jos niin on kyllä tehty ja alkuseurakunta joutui juutalaisten vainottavaksi sapatin vuoksi. Mutta Jumalan edessä Jumalan lapset ovat sapattisyytöksistä vapaat Jeesuksen ristin juurella.

      • Anonyymi

        Voitko kertoa missä kohtaa Raamattu kieltää parantamasta sapattina tai syömästä jyviä pellolta nälkäänsä sapatina.
        Voit varmaan vastata.


    • Anonyymi

      Tuossa kertomuksessa, jossa Jeesus käveli viljapellon halki ei pelkästään ole kyse siitä, että Jeesus ei kyennyt hillitsemään edes sapattina ruokahimoaan, vaan kyse oli myös siitä, että Jeesus opetuslastensa kanssa syyllistyivät varkauteen. He varastivat maanviljelijän omaisuutta, viljaa.
      Jeesus syyllistyi samalla kertaa siis lihan himoihin ja varastamiseen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10682
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3033
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2849
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1709
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1656
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1478
    Aihe