Puola ripitti Venäjää YK:ssa!!!

Anonyymi-ap

SOSIAALISEN MEDIAN monissa kolkissa hehkutetaan Puolan ulkoministeri Radoslaw Sikorskin puheenvuoroa YK:n turvallisuusneuvoston kokouksessa. Sikorski pyhitti noin neliminuuttisen puheenvuoronsa kommentoidakseen Venäjän YK-lähettiläs Vasili Nebenzjan puheita.

Puolan ulkoministeri ampui venäläisdiplomaatin väitteitä alas kerta toisensa perään puheenvuoronsa aikana. Ulkoministeri oikoi venäläisdiplomaatin historiakertomuksia sekä selityksiä siitä, miksi Ukrainassa nyt soditaan.

– Mestarillinen näytös siitä, kuinka venäläinen propaganda tuhotaan vajaassa viidessä minuutissa, sanoi esimerkiksi entinen georgialainen kansanedustaja Nona Mamulashvili X:ssä.

Myös Ukrainan entinen sisäministerin neuvonantaja Anton Gerashenko kiitteli X:ssä ulkoministerin puhetta.

– Hän omisti puheensa Venäjän suurlähettilään Vasili Nebenzjan kokouksessa esittämille väitteille, joiden mukaan hänen maansa on aggressiivisen länsimaisen politiikan uhri. Kiitos!

107

599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SIKORSKI piti puheensa perjantaina 23. helmikuuta. Näin ulkoministerin puhe kääntyy suomeksi:

      Olen äimistynyt Venäjän lähettilään puheiden sävystä ja sisällöstä. Ajattelin, että olisi hyödyllistä oikoa hänen väittämiään.

      Suurlähettiläs Nebenzja hän on kutsunut Ukrainaa ”lännen asiakkaaksi”. Todellisuudessa Ukraina taistelee ollakseen itsenäinen kaikista.

      Hän kutsuu [valtionjohtoa] ”Kiovan rikolliseksi hallinnoksi”, vaikka Ukrainalla on demokraattisesti valittu hallitus. Hän kutsuu heitä natseiksi. No, heidän presidenttinsä on juutalainen, puolustusministeri on muslimi eikä heillä ole poliittisia vankeja.

      He sanoivat, että Ukraina ryvettyy korruptiossa. [Venäläinen oppositiojohtaja] Aleksei Navalnyi dokumentoi kuinka rehellinen ja vilpitön hänen oma valtionsa oli.

      Hän syytti Yhdysvaltoja uuskolonialismista. Itse asiassa Venäjä yritti tuhota Ukrainan 1800-luvulla, uudestaan bolsevikkien aikana ja tämä on heidän kolmas yrityksensä tehdä se taas.

      Hän väittää, että olemme russofobian kahlitsemia. Fobia tarkoittaisi järjenvastaista pelkoa. Mutta olemme lähes joka päivä Venäjän entisen presidentin ja Putinin propagandistien ydinaseuhittelun kohteena. Sanoisin, että se ei ole järjenvastaista. Kun Venäjä laukoo uhkauksia, me uskomme heitä.

      Hän sanoo, että kiellämme Venäjän kansalliset turvallisuusintressit. Se ei ole totta. Olemme alkaneet uudelleenaseistautumaan vasta, kun Venäjä aloitti invaasionsa naapurivaltioon.

      Hän peräti väitti, että Puola hyökkäsi Venäjälle toisen maailmansodan aikaan. Mistä hän puhuu? Eikö se ollut Neuvostoliitto, joka hyökkäsi yhdessä natsi-Saksan kanssa Puolaan 17. syyskuutta 1939? Heillä oli jopa yhteinen voitonparaati 22. syyskuuta.

      Hän sanoo että Venäjä on aina ainoastaan vastannut aggressioihin. Mitä venäläisjoukot tekivät Varsovan porteilla elokuussa 1920? Olivatko he topografisella huviretkellä? Ei – totuus on, että joka kerta, kun Venäjä on miehitetty, se on tehnyt saman kymmenisen kertaa.

      Hän sanoo, että tässä on kyse lännen petollisesta sijaissodasta. Neuvoni on, että älä lankea lännen ansoihin. Vedä joukkosi takaisin kansanvälisesti tunnustettujen rajojesi taakse ja väistät tämän länsimaisen juonen.

      Hän sanoi myös, että Ukrainassa tapahtui vuonna 2014 laiton vallankaappaus. Olin siellä, eikä näin tapahtunut. Presidentti [Viktor] Janukovitsh murhasi 100 maanmiestään ja hänet tilalleen tuli demokraattisesti muodostettu Ukrainan parlamentti, joka erotti hänet. Sisältäen hänen oman puolueensa.

      Lopuksi hän sanoi, että me länsimaat yritämme jotenkin vakuutella, ettei Venäjää voi koskaan voittaa.

      No, Venäjä ei voittanut Krimin sotaa. Se ei voittanut Venäjän-Japanin sotaa. Se ei voittanut toista maailmansotaa. Se ei voittanut Varsovan taistelua. Se ei voittanut Afghanistanissa eikä se voittanut kylmää sotaa.

      Mutta on hyviäkin uutisia. Jokaisen tappion jälkeen tapahtui uudistuksia.

      Tällainen kansankiihotus ei ole YK:n turvallisuusneuvoston vakituisen jäsenen arvon mukaista puhetta. Mutta [Venäjän lähettiläs] onnistui muistuttamaan meitä siitä, miksi vastustimme Neuvostoliiton herruutta ja mitä Ukraina vastustaa tällä hetkellä.

      He eivät silloin onnistuneet alistamaan meitä. Eivätkä he pysty alistamaan Ukrainaa ja meitä nyt.

      Kiitos paljon.

      • Anonyymi

        Justiin luettiin miten venäjä hyökkäsi ruotsia suomea vastaan Pikku vihan aikana Wikipedia Pikkuviha


    • Anonyymi

      Puola on hyvissä asemissa EU:ssa nyt, kun se on palannut normaaliin tilaan.
      Se on asevoimiltaan Naton vahvimpia ja erittäin toimintakykyinen.

      • Anonyymi

        Puola on pelipaikalla ja vahvempi kuin koskaan.


      • Anonyymi

        Venäjä hyökkäsi Puolaan myös -40 luvulla


    • Anonyymi

      lOISTAVA VASTAUS VALEHTELIJALLE. HYVÄ PUOLA.

    • Anonyymi

      Mahtavaa r.....ä tyrmättiin YK:sa

    • Anonyymi

      Mahtavaa

    • Anonyymi

      Russakka ei osaa muuta kuin valehdella. Hyvä että joku oikoo noita valheita. Älä koskaan luota r*ssaan.

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      Joko pian valehteleva rikollinen natsivaltio Venäjä erotetaan Yk:n turvaneuvostosta? Ja mieluiten koko Yk:sta!

      • Anonyymi

        Venäjä tänne islamisteja tuonut YK KAUTTA


    • Anonyymi

      Tiltun valheet kumottiin hetkessä,,

    • Anonyymi

      Tuskin Venäjän media uskaltaa julkaista noin suorasukaista ulkoministerin oikaisua. Venäläisethän saisivat siitä tietoa, joka sotii heidän virallista tiedoitustaan vastaan.

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      Mahtavaa

    • Anonyymi

      Oikein

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      Venäjä on valhe.

    • Anonyymi

      Joo niin teki, mutta ei sollu rapia Juhaninkhan kohtalo.

      Juhanin eräs muistokirjoitus (Perustuu tositapahtumiin)

      ”Jokhan mie nyljen sinut tuphen?” Juhani katsoi pirua suoraan silmiin. Piru oli vainonnut Juhania kahdeltakin suunnalta jos vuosia. Onneksi kolmas suunta oli sentään vielä uhkaamisista vapaa. Piru oli alkuperäiseltä nimeltään Reijo, usein tullut kysymättä kavereineen hakkamaan Juhania. Tuossa se piru taas on, Juhani ajatteli. Enhän mie täältä mihinkhän pakhon pääse.

      Juhani oli juuri tullu matheja pyytämästä joelta ja samalla kun hän katsoi pirua silmiin ja vilkaisi samalla oihmennen muitakin pirun kavereita, hän oli pannut merkille vieraiden sadistisen katseen. -Olivat selvästi tulleet taas kyläkiusaamaan ja hakkaamaan häntä. Juhani oli jo kymmenenvuotiaana kasvatettu ottamaan miestä väkevämpää. Mutta Juhanin perusluonne oli kuitenkin säyseä ja mukautuvainen. Eikä hän kyllä ymmärtänyt mihin turvaan hän olisi noilta, piruilta ja sen kavereilta päässyt. Sitten Juhani taas hetkeksi keskittyi mateeseen ja nylki sen tuppeen, kuten oli ajatellutkin tekevänsä.

      Juhani oli jo syventynyt muistoihinsa naisista, joille hän oli siittänyt parikin lasta. Yksin hän silti asusteli vanhempiensa kodissa. Pirun toverit katselivat ympärilleen löytääkseen Jussin viinapullokätkön tai kaapin. Reino huomasikin, että puoliksi juotu vodkapullo oli hyllyllä kuin odottamassa vain ottajaansa. Piru sanoi Reinolle; ”Ota se pullo ja tule tänne Juhanin luokse. Raimo oli jo ottanut miestä väkevämpää, mutta ei ollut vielä lähelläkään sammumispistettä. Vaikka Reijo, Raimo ja piru olivat asuivat tervanjuonyiperällä, lähellä tenttu-ukkojen kantakapakkaa, he eivät itse olleet juoneet tervaa. Tenttua nyt kyllä muutamia pulloja oli tullut otetuksi. Eihän heistä kukaan varsinaisesti ollut raivoraitis tai sylkenyt pulloon, sen näki jo heidän habituksestaankin.

      Piru otti pullon ja käski Juhanin seisomaan. Piru oli voimakas. Hän oli metsätöissä karaistunut ja murhapoltosta ja parin kaupan ja talonkin polttamisesta karaistunut. Juhani nousi seisomaan käskystä. Piru sanoi, että ennen kuin alamme pelaamaan korttia, sinun Juhani on juotava tämä pullo tyhjäksi. Sitten alamme pelata. Pirun ja hänen tovereidensa mielissä oli suunnitelma juottaa Juhani ensin känniin, pieksää kunnolla nyrkeillä ja sitten korttipelillä hankkia Juhanin kotitalo itselleen. Piru ei malttanut, vaan löi Juhani nyrkillä naamaan ja Juhanin huulesta ja nenästä alkoi vuotamaan verta. Juhani tärisi. Raimo ja Reino ottivat kumpiki eri puolilta Juhanin kädet kiinni ja piru kaatoi viisasten juomaa Juhanin suuhun. Sitä tuli hiukan liikaa, huulta poltti ja Juhani yskähteli kuuluvasti. Huomas, että piru ei ollut ensimmäistä kertaa pappia kyydissä.

      Yhden kerran kun piru oli tovereineen ollut varastamassa taas kaloja Ailin kalaverkoista, Aili oli ampunut haulikolla. Haulivana oli mennyt läheltä. Piru oli myös ampunut kotoaan ohikulkijoita haulikolla siltä etäisyydeltä, että ohikulkijalle oli käynyt kipeää, mutta ei ollut kuollut.

      No pakkojuottamiset, pakkosyöttämiset ja hakkaamiset olivat heikentäneet Juhania ja hän oli saanut riesakseen diabeteksen. Hän oli leimattu mies, sillä monet kuvittelivat Juhania syylliseksi milloin mihinkin. Ei Juhani ollut kuitenkaan Pekkaa pahempi. Enemminkin hyvä mies, kohtalon kolhima tosin. Kerran heitin Juhanille tikan päähän, ohimon kohdalle. Se oli puhdas vahinko. Nimittäin me kaksi olimme kouluaikojen nopeimpia juoksemaan, heittämään ja hiihtämään ja hiiriä pyytämään. Teimme hiirille ja sopuleille valjaat ja laskuvarjot ja laskimme katon harjalta. Kerran tulimme pellolta kahdestaan ja meillä oli pieniä punaisia hiirenpoikasia taskut täynnä. Niitä esittelimme vastaan tulleille työtille. Niin se oli. Ai et usko vai? -no minkä mie sille mahan? -Usko mitä haluat.

      Mutta en tiennyt miten tuo piru ja sen toverit olivat kyläkiusanneet Juhania. kuulin sitten, että Juhani oli viety sairaalaan kirkonkylälle ja Juhani raukka oli kuollut seuraavana aamuna.

      Kävin myöhemmin katsomassa Juhanin hautaa ja muistui mieleen, että olisi pitänyt enemmän huolehtia hänestäkin. Itse olin jo kauan asunut kaukana eri paikkakunnalla.
      Surullisena katselin tyhjää hautakumpua. Seijakaan, juhanin sisko, eikä entiset naisystävät olleet silloin tuoneet Juhanille kukkia hautapaikkaa koristamaan.

      Mieleeni tuli laulu: ”…Ei muuta kunniaa kuin kuulla kummultansa sun honkiesi huminaa…”


      Tosta Tuokkonen

      Vaimonkieksymäselän jotos 237
      09228 Kulmakkojoki
      Silmänpaistama
      Suomi

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      Ihmettelen sitä, miksi Venäjä ylipäätään kuuluu YK:iin, koska eivät pelaa samoilla säännöillä niin kuin muut maat tekevät. Minusta heidät pitäisi erottaa kaikista liitoista, joissa eivät puhalla samaan hiileen. Samaa kohtelua toivon myös Unkarilta, Serbialta, Slovakialta ja Valko-Venäjältä.

      • Anonyymi

        YK ON OLLUT PAHINTA LAATUA RAHAN LYPSÄJÄ MUSLIMEILLE JA NIITÄ TÄNNE KULJETTANUT RIKOLLISIA IHAN.


    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      Venäjä on valhe.

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      Koulukiusaajalle pidettiin puhuttelu, mutta eihän se mitään opi.
      Se pitää erottaa koulusta.

    • Anonyymi

      oikein

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      Koulukiusaaja on nyt jätetty luokalle, mutta se ei näytä riittävän.
      Rikolliselle on otettava kovemmat keinot käyttöön.

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      Hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      Tätä rikollista koulukiusaajaa on mentävä opettamaan aivan sinne hänen kotiinsa.

      • Anonyymi

        Ukrainaa pitää tukea, että voi lähetellä kunnon opetuspaketteja itärajansa taakse.


    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      Suoraa puhetta! Kiitos Puola! Puola on hieno maa!

      • Anonyymi

        Puolalaisia narkomaaneja onkin suomessa ollut myös venäläisiä ja Ukrainan prostituoituja jopa arabilaisia bordelleja.


    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      miksi venäjä on edes yk,ssa...siis terrisristivaltio on yk,ssa....vähän vie uskottavuutta koko yk,n olemassa oloon..näin tavallisen tallaajan silmistä katsottuna..

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      YK onkin juuri tuollainen tekopyhä rippikoulu jota terroristit pyörittää. Lopettakaa jo senkin suojatyöpaikan rahoittaminen.

      • Anonyymi

        Kerää meiltä rahat näille rikollisille oikein YK kautta.


    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      Venäjälle pitää kaikkien tehdä selväksi joka käänteessä, ettei se ole vakavasti otettava neuvottelija niin kauan kuin Ukrainassa yksikin örkki.

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      Näin

    • Anonyymi

      Näin

    • Anonyymi

      Näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      Milloin Suomen presidentti lyö Venäjälle jauhot suuhun.
      Odotan mielenkiinnolla.

    • Anonyymi

      Näin

    • Anonyymi

      hyvä

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    • Anonyymi

      näin

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2285
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      71
      1923
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1725
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      158
      1649
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1514
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe