Taas uusi pressa...

Vastahan me Sauli valittiin, tarttiko sitä näin äkkiä vaihtaa? Eihän se ollut virassakaan kuin aivan pienen hetken...

No joo. Tässä ehtinyt pari viikkoa makustella pressahommaa. Mä mietin, että meillä on ollut nippu pressoja, aika erilaisia hahmoja, mutta hämmästyttävän yhtäläisiä virkahenkilöitä. Asema tuo tietyn vastuun ja toimii myös muottina.

Mielipiteitä tietty löytyy noin miljardi, mutta kevyellä pintavilkaisulla voisin todeta, että ei meillä vielä ole huonoa pressaa ollut. On ollut hyviä pressoja ja sitten on niitä toisia, onpa ehkä joku toisinaan ollut jopa todella hyvä. Jos huonojen pressojen vertauskohtaa haluaa hakea, niin esimerkiksi Trump tai Putin ovat kelpoisia peilejä siihen. Niin...

Stubb ei ole "mun pressani", mutta olen aika varma, että siitäkin muodostuu yllättäen aika hyvä pressa. Ja mahdollisuuksia on vaikka mihin, myös todella hyvään. Se mikä on varmaa, on se, että Stubbin yletön positiivisuus ja sosiaalisuus tulevat näkymään virkaa hoitaessaan ja se on asia mikä eroaa aiemmista pressoistamme. Se tulee olemaan virkistävä ero entiseen vaikkei mikään muu muuttuisikaan, muotti ei kuitenkaan ole vaihtunut...

18

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan niin kauan oli, kuin laki sali. Kekkonen oli paljon kauemmin pressana ja dementoitui jo virassaan. Heti sen jälkeen säädettiin laki, että enintään kaksi kautta.

      • Kekkonen on hyvä esimerkki siitä, miksi Jenkeissä(kin) pitäisi säätää laki eilen, että yli 65v. eivät voi asettua pressaehdokkaiksi. Tai no ei ne kaksi sankaria kyllä tartte Kekkosen esimerkkiä, molemmat näyttää sitä mallia ihan itsenäisestikin.


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😋 ­N­­­y­­­m­f­­o­­­m­­­a­­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Jep, onhan kyllä piristävä poikkeus. Nuori ja salskea. Enemmän kai tätä päivää. 😅
      Ollaan asuttu uuteen aikaan.

      • Jep, vaihteeksi aika erilainen tapaus meidän pressalinjastolle. Ihan kiva nähdä mitä tuleman pitää.


    • Anonyymi

      No ainakin nykyaisempi, mitä edelliset ovat olleet. Se menee varmasti plussalaariin Stubbin kohdalla. Totuus kuitenkin on, että muotti on muotti minkä puitteissa toimitaan.

      Jasu

      • Anonyymi

        Nykyaikaisempi, k päätti olla osallistumatta keskusteluun.

        Jasu


      • Niinpä. Kyllä mä muutenkin tykkäisin, että pressat ei ole 40v tai alle eikä myöskään 65v tai yli. Sinne välimaastoon kun osuu, niin ei ole ihan kakara enää, mutta ei vielä vanhakaan, vaan toisaalta siinä iässä pressan omat vanhemmat on jo vanhoja. Tuolla tavoin pressan ikä osuisi sopivasti vähän jokaisen kansalaisen "puolelle", jos niin voi sanoa.


    • Anonyymi

      Toivotaan. Toivotaan. Samaa porukkaahan se on ja toki totta, että sosiaalisuus juu. Positiivisuus. Näkisin sen enemmänkin itsekeskeisenä pikkumaisuutena. Mutta en vaan pidä ihmisenä. Ehkä sokaisee, ehkä ei. Mutta siihen hymyyn on mun mahdoton luottaa. Hyytyy heti, kun ei voi voittaa kolmella pointillaan. Sitten onkin vuorossa epäusko ja ylemmyyden tunne, mitä ei osaa peittää, ei sitten niin millään.

      • No ei Stubb ole sinällään minunkaan presidenttini, osin juurikin tuosta käytettyjen autojen kauppiaan hymystään johtuen, mutta mä olen valmis antamaan mahdollisuuden ja olen varsin luottavainen sen suhteen, demokratia valitsi tällä hetkellä parhaan ehdokkaan tuohon pestiin, vaikka minä olisinkin eri mieltä.

        Aika näyttää miten Stubb työnsä hoitaa, mutta jo nyt olen hyvin luottavainen sen suhteen, että taatusti paremmin kuin monet muut maailman presidenteistä. Minkä toki osin takaa meikäläinen tiukasti rajattu roolituskin.


    • Anonyymi

      Minä vähän pelkään, että se yltiösosiaalisuus on itsekeskeistä narsistisuutta. Noissa hommissa tarvitaan harkitsevuutta, ei pelkästään pää edellä näkyville syöksymistä.

      Eiköhän tuokin toope presidentin tavoille opi. Meillä ei onneksi presidentillä ole liiaksi valtaa.

      xLiner

      • Anonyymi

        Ja kommenttisi olisi täysin toinen, jos heppeli idoli Haavistosi olisi päässyt virkaan, mutta kansa "äänesti taas väärin". xD
        Koita katkera vanhapiika jaksaa taas kuus vuotta. xD


      • Voi se olla sitäkin, mene ja tiedä. Onneksi virkakoneisto kahlitsee pressoja tehokkaasti, niin ihan mitä tahansa eivät voi touhuta, vaikka toki mediaan voi möläytellä aamuyön tunteinakin, kuten eräs pressa taannoin Jenkeissäkin teki 😂


    • Uskon että tulee hyvä presidentti. Paljon tietysti riippuu siitä millaisen hovin siihen ympärille rakentaa. Puhunut yhteistyön merkityksestä ja siitä osoituksena pitänyt yhteyttä esim Pekka Haavistoon. Kovasti ainakin yrittää yhdistää kansaa.

      Henkivartijoilla on sitten syytä olla kova kunto jos meinaavat presidentin vauhdissa pysyä mikäli tämä käy vaikka aamulenkillä.

      • Anonyymi

        Hah! xD
        Eiköhän presidentin tehtävät ole jotain ihan muuta kuin pidellä yhteyttä Haavistoon. xD
        Toisaalta onhan se vähän sama kuin pitelisi yhteyttä Putiniin. Kummatkin niin sisäinen kuin ulkoinenkin uhka suomelle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hah! xD
        Eiköhän presidentin tehtävät ole jotain ihan muuta kuin pidellä yhteyttä Haavistoon. xD
        Toisaalta onhan se vähän sama kuin pitelisi yhteyttä Putiniin. Kummatkin niin sisäinen kuin ulkoinenkin uhka suomelle.

        Minusta tuo osoittaa miten meillä toimitaan. Pidetään vaalit ja sen jälkeen vielä ollaan yhteyksissä ja keskustellaan asioista. Naapurissa nuo vastustajat heitetään ikkunoista kadulle.

        Minusta vaalien parhaimmat kuvat tulivat vaalitentin päätyttyä kun Halla-aho, Stubb ja Haavisto juttelivat leppoisasti lämpiössä. Samoin oli kuva jossa Halla-aho auttaa Haavistoa mikrofonin kanssa. Nämä ovat niitä pieniä asioita joita soisin näkevän jatkossakin.


      • Kyllä varmaankin, meillä on aika hyvä roolitusmuotti ja pitkä lista mallia maltillisuudesta ko. roolissa toimimisesta, niin se antaa ihan hyvän selkänojan. Ja tietty ex-pressojen klubi antaa tarvittaessa vertaistukea, mikä on hyvä setti, harmi vaan että Mara ei enää ole mukana.

        No siinä tulee turvaporukalle tiukat talkoot, mutta sen jälkipyykkinä voi Suomesta löytyä useampikin kansainvälisen tason maratoonari kisoihin lähetettäväksi 😁


      • Anonyymi

        On kahdenlaisia henkivartioita. Niitä jotka seuraa kaupaskäyntiä ja niitä jotka lähtee lenkille mukaan. Olihan Saulikin kovakuntoinen rullaluistelia. Nyt on pressa nuoremmasta päästä, osaa suksia fittenii..


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1595
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1263
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1037
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      930
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      861
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      858
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      61
      779
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe