Orpon hallitus on ajanut työmarkkinat kaaokseen

Anonyymi-ap

Oikeistohallituksen aiheuttama työmarkkinakaaos on irtoamassa pääministerin ja hallituksen otteesta. Hallitus on puolen vuoden ajan kieltäytynyt neuvotteluista. Samaan aikaan se on yksipuolisesti ajanut historiallisen suuria työelämäheikennyksiä. On täysin ymmärrettävää, että palkansaajat joutuvatkin nyt turvautumaan mielenosoituksiin ja työtaisteluihin puolustaakseen oikeuksiaan ja saadakseen hallituksen korvat aukeamaan.

12

205

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nykyinen hallitus on uhka demokraattiselle oikeusvaltiolle.

   • Anonyymi

    Olen pitänyt Petteri Orpoa kierona poliitikkona, mutta nyt täytyy myöntää että olen ollut väärässä.
    Häntä pitää osata tulkita, vähän niin kuin Presidentti Niinistöäkin.
    Esimerkiksi hallituksen ajamien työelämälakien vaikutuksista Orpo vihjaa täysin selvästi mitä paikallinen sopiminen käytännössä tarkoittaa.
    Mistään ei oikeasti keskustella tai neuvotella, vahvemmassa asemassa oleva vie kaikki omat ajatuksensa läpi vaikka väkisin ja vastustamisesta tulee erikseen rangaistus.

    Juuri niin kuin Orpo tällä hetkellä yrittää tehdä, innokkaimpienkin Orpoa kannattavien duunareitten olisi pikku hiljaa syytä edes raotella silmiään.


   • Anonyymi

    🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

    💋 ­­N­y­­­m­­­f­o­­­m­a­­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

    🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


  • Anonyymi

   Demarien juonittelu vie maan kaaokseen mutta hallitus istuu vaalikauden loppuun asti .

  • Anonyymi

   Yritystuki on myls ssoiaalietuutt baltion varoista ja se kerätäön uksitäön palkansaajien veroista sinä maksaa senkin kuten yrrittäjien veeon aov n vaikka et kaupaa omistakkaan

   Abdal Jawwad

  • Anonyymi

   Valtio on ajanut sairastelun kaaokseen. Iskias jutun takia työnantaja korvaa 9 päivää Kela korvaa 70 prosenttia tuloista ja et pysty tekemään ajo hommia kun ei selkä/jalka kestä kivulta.
   Me työntekijät maksamme kuitenkin sosiaaliturva maksuja ja työnantaja työntekijän sairasmaksuja. Mitä jumalauta, pitääkö pää kainalossa mennä töihin HÄH.

  • Anonyymi

   SAK on aloittanut lakot. SAK on syyllinen ja vastuussa lakoista. Ei hallitus.
   SAK valehtelee. Kaikki työelämän lakialoitteet ovat olleet kolmikannassa. Joidenkin osalta eri osapuolien erilaiset mielipiteet ovat johtaneet kompromisseihin. Jos SAK on eri mieltä sisällöstä, niin se ei oikeuta lakkoihin.

   SAK on vastuuton. Missä moraali?

   Lakot ovat yrityksiä vastaan. Ei hallitusta vastaan, vaikka ay-pomot niin väittävät. Ne ovat yrityksiä vastaan. Lakot eivät vaikuta lainvalmisteluun. Lait tulevat voimaan. Lakot aiheuttavat lisäleikkauksia ja yritysten muutosneuvotteluja, lomautuksia ja irtisanomisia. Kiittäkää näistä ammattiliiton johtajia, jotka ovat lakot aloittaneet.

  • Anonyymi

   Työmarkkinoilla vallitsee työrauha, mutta punainen ay-liike ei siitä välitä. Se on yhteiskuntaterroria. Lakko on lakko. Ei ole olemassa poliittisia lakkoja tai tukilakkoja. Kaikki työstä kieltäytymiset ovat lakkoja.

   Samanlaista semantiikkaa ja yritys oikeuttaa laittomat toimenpiteet kuin keskustelu joukkoraiskauksista. Milloin joukkoraiskaus on laiton ja milloin ei? Jos uhrilla on ollut minihame, niin onko se ollut provosointi raiskaukseen ja se onkin sallittu? Että "poliittinen" lakko olisi sallittu lakko? Vittuuntuminen hallituksen päätöksiin olisi oikeutus lakkoon? Lakko on lakko, eikä se selittelyllä miksikään muutu.

  • Anonyymi

   Miksi hallitus puutuu työmarkkinoihin. Orpo huusi Sanna Marinin aikaan ettö hallitys ei saa puuttua työmarkkinoihin, mutta nyt itse puutuu,

  • Anonyymi

   Eihän ole, sak on tästä.

  • Anonyymi

   SAK on yhdessä SDP:n kanssa työmarkkinakriisin syntipukki. SDP agitoi ja huutaa valheitaan. SAK aloitti lakot. Se voi ne myös lopettaa.

   Ei ole mitään järkeä lakkoilla yrityksiä kohtaan. Se johtaa palkanmaksun keskeytykseen, muutosneuvotteluihin ja yritysten investointeihin ulkomaille. SAK:n johtajat haukkaavat paskaa.

   Kaikki hyvinvointi on lähtöisin yrityksistä. Sitä kautta valtio saa rahaa ylläpitää palveluita. Julkisen puolen työntekijät ovat yritysten elättejä.

  • Anonyymi

   😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

   💋 ­V­­i­­t­­­t­u­ ­­t­ä­­­m­­­ä­ ­k­­u­­u­m­­a­ ­­­n­­­a­r­­­t­t­u­­ -> https://siz.la/hotcat21

   🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   132
   1513
  2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1162
  3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   101
   1160
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   77
   1035
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   187
   849
  6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   789
  7. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   89
   752
  8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   78
   732
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   70
   667
  10. Palstalaisten

   Paino. Paljonko siis painat?
   Sinkut
   86
   636
  Aihe