Vihti &Nummela asuinpaikkana

Minna

Olemme etsimässä uutta asuntoa (koska kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle näytti olevan ihan ok ja asuntojen hinnat kohtuullisia) ja muutamaa olemme käyneet katsomassa ko. alueella. Minkälainen on asuinpaikkana...isoja kauppoja näytti oleva, mutta mites terveydehuolto yms. peruspalvelut. Tuntuu olevan kovassa kasvussa, koska rakenteilla olevia taloja näytti olevan siellä täällä. Mitä alueita kannattaa välttää.

70

25588

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pertsa

      Kunta säästää (ja reippaasti) ja kohta Nummela on ainoa paikka jossa voi sanoa että on palveluita lähellä, esim. Kirkonkylältä lopetetaan kirjasto, terveysasema ja lukio. Parhaat kulkuyhteydet (Helsinkiin) ovat Nummelasta, asuntojen hinnat ei ole kyllä kohtuullisia mutta varmasti hieman kohtuullisempia kuin Helsingissä, halvoista asunnoista ei voi silti puhua. Jos omakotitaloa/pientaloa haluatte niin Lankila on aika kivaa seutua, tosin matkaa keskustaan voi tulla 3 km, Ojakkala on myös arvostettua rauhallista aluetta mutta matkaa on noin 6 km Nummelaan. Keskustan lähistöllä on myös omakotitaloja esim. Huhdanmäessä tosin ei ihan halpoja. Erityisen huonoja alueita ei juuri ole. Joitakin alueita Hiidenrannassa kannattaa välttää, samoin amiksen alapuolella olevat "hakatalot" ovat slummin maineessa, tiedä sitten mikä on totuus, en ole asunut. Palveluiden osalta hyvä nyrkkisääntö on että Nummelan alue kasvaa ja kehittyy mutta muualla Vihdissä ei ainakaan palvelujen osalta voi samaa sanoa, tietysti jos on autot niin ei ole juuri väliä missä asuu mutta jos bussien varassa sinnittelee niin Nummela on lähestulkoon ainoita varteenotettavia vaihtoehtoja. Kaikenkaikkiaan ihan hyvä paikka kuitenkin asua, tervetuloa vaan.

    • Nainen

      Vihti on rauhallinen ja pieni asuinpaikka, kyllä sieltä nämä peruspalvelut löytyvät, mutta Nummelassa varmaankin enemmän..

      Nummelassa olen asunut koko ikäni ja siitä osaan kyllä kertoa. Nummela on kasvanut todella paljon tässä viiden vuoden sisällä. Tullut tosiaan nämä isot kaupat, City Market ja Prisma kaikenlaisia pikkuliikkeitä.

      Kulkuyhteydet ovat hyvät, ainakin pääkaupunkiseudulle. Busseja menee tiuhaan tahtiin.



      Voisi sanoa että kyllä Nummelassa voi asua missä vaan. Ei mikään paikka ole mikään ns. "slummi" tms.

      Okei, no Hakatalot jotka ovat ammattikoulun ja ruokavaraston vieressä ovat ehkä huonossa maineessa. Juoppoja siellä on jonkin verran, mutta kyllä luulen että siellä silti asua pystyisi.

      Hiidenrannassa asustaa myös muutamia huumehörhöjä, mutta ihan kivaa paikkaa se muuten on.

      Lankila on hyvää asuinaluetta, kuten myös Vanha Nummela! Näitä kahta suosittelen. Nämä asuinalueet eivät ole aivan keskustassa vaan vähän syrjemmässä hälinältä, kuitenkin ihan kävelymatkan päässä keskustan palveluista.
      Oikein mukavia paikkoja.
      Lankilassa on eniten rivitaloja, myöskin omakotitaloja. Vanhassa Nummelassa taas omakotitaloja ja jonkin verran kerrostaloja ja rivitaloja.

      Jos haluaa vähän pidemmälle, rauhalliselle asuinalueelle, josta kestää n. tunti kävellä keskustaan, suosittelen Ojakkalaa. Ojakkalassa on pari pikkukauppaa, mutta muut asioinnit tapahtuvat sitten Nummelassa.

      Vanhansepäntien alue... joka on siis prisman takana, kauempana.. on myöskin ihan hyvää aluetta.

      Oot varmaan jo ihan pyörällä päästäsi, mutta kyllä Nummelassa voi asua melkeen missä vaan. Hyvää aluetta on joka puolella, mukavia ihmisiä ja palvelut ovat hyvät. Tervetuloa vaan!

      Kysele toki lisää, jos jäi epäselväksi tai haluat lisäinfoa!

    • juu-u

      Osittain aika kireää porukkaa täällä asuu, kiukutellaan kun ei saada tahtoa läpi!

    • Asukas

      Hei! Muutettiin n. 1.5 vuotta sitten Lankilaan, ja voimme suositella ainakin sitä (lapsiperhe koiria). Rauhallista on ja eipä tuosta keskustaan pitkään ajalla, jos auto/fillari käytössä (hieman alle 3km). Hintataso mielestäni edelleen kohtuullinen verrattuna meille vaihtoehtoina olleisiin Kirkkonummeen ja Espooseen. Sanotaan nyt, että yksi huone enemmän samalla hinnalla täällä. Muista alueista en oikein osaa sanoa vielä, koska senverran lyhyen aikaa asuttu. Tervetuloa, suosittelen.

    • ....

      olen asunut nummelassa koko ikäni...jos pitää pienestä paikasta niin nummela on aivan mahtava...

      alueita tosiaan mitä täällä on vältetty...on ensinnäkin mainitut hiidenranta..tietyltä alueelta..siellä on myös hyviä omakotitalo alueita...toinen on "hakatalot"..olivat ainakin ennen...nyt talot on rempattu, joten ehkä siellä asuu nykyään ihan "kunnollistakin porukkaa..."..kolmas paikka jota useat vierastavat on ns."murharinne"..en ole ottanut selville miksi aluetta kutsutaan sillä nimella..se sijaitsee terveyskeskuksen takana..
      terveydenhuolto nummelassa on huonoa..ellei mene yksityiselle..nummelan terveysasema on kuitenkin paikka missä ei osata/viitsitä tehdä mitään...totesin sen jälleen tuossa muutama pv sitten..
      mutta muuten nummela on kiva paikka asua...

      • Anonyymi

        Jep Nummela on hienoa seutua koko ikäni nummelassa asunut 🤔😊


    • heissan!

      Mä ainaki suosittelen Nummelaa lämpimästi...
      Oon ite asunu tässä lähialueilla, mutta Nummelaan oon tykästynyt ja tänne jään. Täällä on riittävästi palveluja, kauppoja, kaikkea... Juuri sopivasti myös meininkiä, ja Helsinkiin ei ole pitkä matka.

      • Minna

        paikan päällä ja kauppoja tuntuu riittävän. Mites sitten tämä viihdepuoli...löytynee videovuokraamoa, elokuvateatteria. Entäs ravintolaa, jos haluaa syödä muualla kuin kotosalla, entäs pubia yms.


      • ...
        Minna kirjoitti:

        paikan päällä ja kauppoja tuntuu riittävän. Mites sitten tämä viihdepuoli...löytynee videovuokraamoa, elokuvateatteria. Entäs ravintolaa, jos haluaa syödä muualla kuin kotosalla, entäs pubia yms.

        videovuokraamoja löytyy 3kpl...r-kioski, linjuri (en muista oikeata nimeä, kun on aina tullut sanottua vain linjuri, sijaitsee linja-auto asemalla) ja sitten filmtown..ravintoloita on san pietro, hiisi(joka toimii myös baarina, suosituimmat pv:t ke ja la) ja sitten on joku jonka nimeä en muista juuri nyt=)..pizzerioita löytyy ainakin 4..ja sit on hesburger ym..baareja on tres amigos k-18..hiisi k-20..(pilvenhattara, onnen päivät, feniks)..siinä oli jonkun verran..


      • lina
        Minna kirjoitti:

        paikan päällä ja kauppoja tuntuu riittävän. Mites sitten tämä viihdepuoli...löytynee videovuokraamoa, elokuvateatteria. Entäs ravintolaa, jos haluaa syödä muualla kuin kotosalla, entäs pubia yms.

        Kauppoja kyllä on ihan sopivasti...
        Videovuokraamoja löytyy kolmisen kappaletta...
        Elokuvateatteri löytyy myös.

        Linjuri on siis linjaportti.

        Niin, ja ravintoloita on jonkin verran. No pizzerioita löytyy näin äkkiä laskettuna 6kpl..
        Hesburger.. Ei nyt tuu oikeestaan mieleen mitään "kunnon" ravintolaa... Nooh, jossain Ulla-Sofiassa taitaa saada kunnonkin ruokaa... Kuten myös Hiidessä!

        Baareja on muutama.. Tres Amigos on sellainen nuorten paikka ja onhan siellä vanhempaakin porukkaa tietysti.. siellä on myös pub-puoli!

        Hiidessä käy aika kaiken ikäistä porukkaa. yli parikymppisiä kumminkin.

        Hiiden vieressä onkin pub pilvenhattara, mutta sitä en suosittele kenellekään. Siellä on vaan nummelan juopot!! ja todella ryöttänen meininki.

        Onnen Päivät löytyvät myös Nummelasta... Ja Feenix... Ihan mukavia paikkoja...


      • Pertsa
        Minna kirjoitti:

        paikan päällä ja kauppoja tuntuu riittävän. Mites sitten tämä viihdepuoli...löytynee videovuokraamoa, elokuvateatteria. Entäs ravintolaa, jos haluaa syödä muualla kuin kotosalla, entäs pubia yms.

        tuossa tulikin aika hyvä lista ihmisiltä mitä Nummelasta löytyy, pizzan ystävälle San Pietro on kyllä mielestäni paras, se on hieno pizzeria ja saa hyviä ruokia. Leffateatteri Nummelassa on aika onneton joten leffaa katsomaan kandee mennä kirkonkylälle vanhaan kunnon Vihdin Kinoon. Niin, ja jos tuntuu siltä että paikallinen tarjonta ei aina jaksa kiinnostaa niin ei muuta kuin bussin kyytiin ja Helsinkiin, takaisin Nummelaankin pääsee viikonloppuöisin vielä 04.10 lähtevällä bussilla eli voi huoletta juhlia Helsingissäkin pilkkuun asti, eli taksiin ei tarvitse rahoja välttämättä tuhlata.


    • Ojakkalaan

      Ojakkala on mukava, lapsiperheille sopiva paikka. Uusi iso koulu on (ei lakkautuslistalla) pari kauppaa ja uimaranta. Talvella latuja ja luistelurata, pyöräilytiet joka puolelle. Lapsille turvallinen "lintukoto". Nummelaan ajaa alle kymmenessä minuutissa.

    • Minna

      Päädytiin sitten muuttamaan Nummelaan ja eiköhän sitä elämä urkene sielläkin....vaikka ainahan se paikkakunnan vaihto vähän jännittää....:) Oikein hyvää kesää kaikille.

      • Asukas

        Moi. Hyvinhän se siitä urkenee, ja eiköhän tänne muutama tuttu kohta muuta perässä, niin on ainakin meille käynyt..me ollaan oltu tyytyväisiä valintaan.


      • kodin,

        eli siis ette uutta asuntoa; OLKAA ÄÄRETTÖMÄN TARKKOJA KOSTEUSMITTAUKSIEN KANSSA!

        Vihti/Nummela on tunnettu siitä, että asunnoista löytyy pahoja vesivahinkoja. Ja kun maalla ollaan, niin maalla on maalaisten lait. Eli se mikä on järjen selvää Helsingissä ei toimi Nummelassa. On erittäin vaikeaa saada myyjää/taloyhtiötä vastuuseen asuntokaupan jälkeen löytyneistä vioista. Sen verran kieroja nämä Vihtiläiset ovat!

        Mutta onneksi on vielä olemassa Suomen laki, joka on viimekädessä apuna. Tosin raastuvat yms. ovat ikäviä paikkoja kuluttaa ihmisen aikaa ja rahaa.

        Eli olkaahan tarkkoina asuntoa ostaessanne! Terveisin; Helsingistä Nummelaan muuttnut asuntokaupan huijauksen uhri.


      • Pertsa
        kodin, kirjoitti:

        eli siis ette uutta asuntoa; OLKAA ÄÄRETTÖMÄN TARKKOJA KOSTEUSMITTAUKSIEN KANSSA!

        Vihti/Nummela on tunnettu siitä, että asunnoista löytyy pahoja vesivahinkoja. Ja kun maalla ollaan, niin maalla on maalaisten lait. Eli se mikä on järjen selvää Helsingissä ei toimi Nummelassa. On erittäin vaikeaa saada myyjää/taloyhtiötä vastuuseen asuntokaupan jälkeen löytyneistä vioista. Sen verran kieroja nämä Vihtiläiset ovat!

        Mutta onneksi on vielä olemassa Suomen laki, joka on viimekädessä apuna. Tosin raastuvat yms. ovat ikäviä paikkoja kuluttaa ihmisen aikaa ja rahaa.

        Eli olkaahan tarkkoina asuntoa ostaessanne! Terveisin; Helsingistä Nummelaan muuttnut asuntokaupan huijauksen uhri.

        Niin, tarkka saa olla kun asuntoa ostaa mutta en kyllä ymmärrä mitä eroa on sillä ostaako asuntonsa Helsingistä vai Nummelasta? yhtä tarkkana saa olla osti asuntonsa mistä tahansa. Mitkä ihmeen maalaisten lait? Yhtä kieroja ne ihmiset on siellä sinun ihannoimassasi Helsingissä, onko sinulla esittää faktaa todistetta siitä että vihtiläiset asunnot ovat normaalia homeisempia kuin muut, tai tietoa siitä että vihtiläiset huijaa ostajia enemmän kuin vaikka helsinkiläiset, vai puhuuko nyt vain huijauksen uhri omista kokemuksista yleistäen koko Vihdin asuntokaupan. Oletkos edes mahtanut oikealla maaseudulla käydä kun noin hyvin Nummelan tunnet? Taitaa vain olla niin että sinun viestisi olikin pelkkä provo


      • provonen
        kodin, kirjoitti:

        eli siis ette uutta asuntoa; OLKAA ÄÄRETTÖMÄN TARKKOJA KOSTEUSMITTAUKSIEN KANSSA!

        Vihti/Nummela on tunnettu siitä, että asunnoista löytyy pahoja vesivahinkoja. Ja kun maalla ollaan, niin maalla on maalaisten lait. Eli se mikä on järjen selvää Helsingissä ei toimi Nummelassa. On erittäin vaikeaa saada myyjää/taloyhtiötä vastuuseen asuntokaupan jälkeen löytyneistä vioista. Sen verran kieroja nämä Vihtiläiset ovat!

        Mutta onneksi on vielä olemassa Suomen laki, joka on viimekädessä apuna. Tosin raastuvat yms. ovat ikäviä paikkoja kuluttaa ihmisen aikaa ja rahaa.

        Eli olkaahan tarkkoina asuntoa ostaessanne! Terveisin; Helsingistä Nummelaan muuttnut asuntokaupan huijauksen uhri.

        ...eihän muuten tarkoituksella noin tyhmää tekstiä voi suoltaa


      • yksinkertaisia
        Pertsa kirjoitti:

        Niin, tarkka saa olla kun asuntoa ostaa mutta en kyllä ymmärrä mitä eroa on sillä ostaako asuntonsa Helsingistä vai Nummelasta? yhtä tarkkana saa olla osti asuntonsa mistä tahansa. Mitkä ihmeen maalaisten lait? Yhtä kieroja ne ihmiset on siellä sinun ihannoimassasi Helsingissä, onko sinulla esittää faktaa todistetta siitä että vihtiläiset asunnot ovat normaalia homeisempia kuin muut, tai tietoa siitä että vihtiläiset huijaa ostajia enemmän kuin vaikka helsinkiläiset, vai puhuuko nyt vain huijauksen uhri omista kokemuksista yleistäen koko Vihdin asuntokaupan. Oletkos edes mahtanut oikealla maaseudulla käydä kun noin hyvin Nummelan tunnet? Taitaa vain olla niin että sinun viestisi olikin pelkkä provo

        vain vihtiläiset voivat olla!! Ja harmi kun satun kuulumaan siihen kastiin!! Mutta onneksi pääsen sieltä kohta pois, Espoo kutsuu :).

        Siis meidän perheen lisäksi tiedän kolme muuta perhettä, jotka ovat ostaneet nummelasta ns. hatullisen paskaa koskien kosteusvaurioita! ja mitenkäs nämä homeiset päiväkodit ja koulut? Joo kyllä on todella hyvä paikka asua!!!

        No ei se mitään, me muut perheet olemme käräjäoikeudessa tällä hetkellä selvittämäss mm. myyjän vastuuta asunnon kaupassa.


      • Pertsa
        yksinkertaisia kirjoitti:

        vain vihtiläiset voivat olla!! Ja harmi kun satun kuulumaan siihen kastiin!! Mutta onneksi pääsen sieltä kohta pois, Espoo kutsuu :).

        Siis meidän perheen lisäksi tiedän kolme muuta perhettä, jotka ovat ostaneet nummelasta ns. hatullisen paskaa koskien kosteusvaurioita! ja mitenkäs nämä homeiset päiväkodit ja koulut? Joo kyllä on todella hyvä paikka asua!!!

        No ei se mitään, me muut perheet olemme käräjäoikeudessa tällä hetkellä selvittämäss mm. myyjän vastuuta asunnon kaupassa.

        Paitsi että olen asunut jo useamman vuoden Helsingissä, en siis periaatteessa ole Vihtiläinen vaikka olen sieltä kotoisin.

        On tyypillistä että vanhoissa asunnoissa saattaa piillä homeen vaara, samoin kuin käytetyissä autoissa ruoste jne. Ostajan täytyy huolellisesti tutkia asunto vaikka kuntokartoittajan kanssa jos ei itsellä ole ammattitaitoa tutkia asuntoa, kuten ei useimmiten olekaan. Saattaahan olla että myyjäkään ei ole ollut tietoinen kosteusvauriosta mutta jos kosteusvauriota on selvästi yritetty peitellä tai ollaan heti kaupan jälkeen yhteistyökyvyttömiä asiaa setvimään niin on todennäköistä että myyjä on ollut tietoinen asiasta. Jos kuntokartoittaja on tutkinut asian niin on huomattavasti parempi mahdollisuus saada homeeton talo, toki tällöinkään ei voi varmasti sanoa onko vaurioita vai ei.

        Homeisia asuntoja löytyy ihan yhtä lailla ja yhtä paljon muualtakin kuin Vihdistä, samoin kouluja ja päiväkoteja. Sama se vaikka Westendiin muuttaisitte, se ei takaa että saatte homeettoman talon vain asuinpaikan perusteella. Kannattaa siis todella kunnolla tutkia millaisen asunnon ostaa eikä pistää syytä paikkakunnan viaksi...


      • on se niin vaikeata
        Pertsa kirjoitti:

        Paitsi että olen asunut jo useamman vuoden Helsingissä, en siis periaatteessa ole Vihtiläinen vaikka olen sieltä kotoisin.

        On tyypillistä että vanhoissa asunnoissa saattaa piillä homeen vaara, samoin kuin käytetyissä autoissa ruoste jne. Ostajan täytyy huolellisesti tutkia asunto vaikka kuntokartoittajan kanssa jos ei itsellä ole ammattitaitoa tutkia asuntoa, kuten ei useimmiten olekaan. Saattaahan olla että myyjäkään ei ole ollut tietoinen kosteusvauriosta mutta jos kosteusvauriota on selvästi yritetty peitellä tai ollaan heti kaupan jälkeen yhteistyökyvyttömiä asiaa setvimään niin on todennäköistä että myyjä on ollut tietoinen asiasta. Jos kuntokartoittaja on tutkinut asian niin on huomattavasti parempi mahdollisuus saada homeeton talo, toki tällöinkään ei voi varmasti sanoa onko vaurioita vai ei.

        Homeisia asuntoja löytyy ihan yhtä lailla ja yhtä paljon muualtakin kuin Vihdistä, samoin kouluja ja päiväkoteja. Sama se vaikka Westendiin muuttaisitte, se ei takaa että saatte homeettoman talon vain asuinpaikan perusteella. Kannattaa siis todella kunnolla tutkia millaisen asunnon ostaa eikä pistää syytä paikkakunnan viaksi...

        joillakin ymmärttää näitä elämän realiteetteja;) Jostain kumman syystä yksikään tuttavani ei ole törmäännyt Espoossa tai Helsingissä samanlaiseen käytökseen ja asioiden hoitamistapaan kuin mitä vihdissä on ihmisille sattunut.

        Ja toden totta me todella muutamme juuri sinne Westendiin, missä todellakaan ei törmätä moukkiin. Ja muuten ihan samalla tavalla kuin sinulla on oikeus mielipiteeseesi, niin myös minullakin on!

        Ja milläs selität sen, että mm. Espoosta muuttaneet perheet muuttavat noin. 3 - 5 vuoden jälkeen pois nummelasta? Tälläisiä perheitä meidän tuttava piirissä on jo kolme kappaletta. Mekin vasta olemme asuneet muutaman vuoden, ja jo nyt pois muutto puuhissa.


      • Pertsa
        on se niin vaikeata kirjoitti:

        joillakin ymmärttää näitä elämän realiteetteja;) Jostain kumman syystä yksikään tuttavani ei ole törmäännyt Espoossa tai Helsingissä samanlaiseen käytökseen ja asioiden hoitamistapaan kuin mitä vihdissä on ihmisille sattunut.

        Ja toden totta me todella muutamme juuri sinne Westendiin, missä todellakaan ei törmätä moukkiin. Ja muuten ihan samalla tavalla kuin sinulla on oikeus mielipiteeseesi, niin myös minullakin on!

        Ja milläs selität sen, että mm. Espoosta muuttaneet perheet muuttavat noin. 3 - 5 vuoden jälkeen pois nummelasta? Tälläisiä perheitä meidän tuttava piirissä on jo kolme kappaletta. Mekin vasta olemme asuneet muutaman vuoden, ja jo nyt pois muutto puuhissa.

        No, parempi että muutat pois jos et viihdy, ei Vihtiin kaivata ihmisiä jotka täällä ei viihdy, tulijoita on muutoinkin ihan tarpeeksi, voisiko sanoa jopa liiankin kanssa. On valitettavaa jos olet saanut homeisen asunnon Vihdistä, mutta se olisi aivan yhtä hyvin voinut tapahtua missä tahansa muualla, myös siellä Westendissä. Vai väitätkö että muualla suomessa ei olisi epärehellisiä ihmisiä? Et ole pystynyt osoittamaan väitteitäsi faktoilla (tilastotiedot) vaan kaikki perustuu vain sinun sekä ystäviesi huonoon tuuriin. Itse en tunne ketään Vihtiläistä tai Vihtiin muuttanutta joka olisi huonon viihtyvyyden takia muuttanut kunnasta pois.

        Mielipiteitä (negatiivisiakin) saa toki olla mutta minusta väitteet että asunnon kosteusvauriot johtuu nimenomaan siitä missä kunnassa asuu, ovat naurettavia.

        Mistä sinä muuten tiedät että Westendissä ei asu moukkia? Kyllä siellä Espoossakin moukkia riittää, aivan varmasti...


      • Westendissä asu moukkia,
        Pertsa kirjoitti:

        No, parempi että muutat pois jos et viihdy, ei Vihtiin kaivata ihmisiä jotka täällä ei viihdy, tulijoita on muutoinkin ihan tarpeeksi, voisiko sanoa jopa liiankin kanssa. On valitettavaa jos olet saanut homeisen asunnon Vihdistä, mutta se olisi aivan yhtä hyvin voinut tapahtua missä tahansa muualla, myös siellä Westendissä. Vai väitätkö että muualla suomessa ei olisi epärehellisiä ihmisiä? Et ole pystynyt osoittamaan väitteitäsi faktoilla (tilastotiedot) vaan kaikki perustuu vain sinun sekä ystäviesi huonoon tuuriin. Itse en tunne ketään Vihtiläistä tai Vihtiin muuttanutta joka olisi huonon viihtyvyyden takia muuttanut kunnasta pois.

        Mielipiteitä (negatiivisiakin) saa toki olla mutta minusta väitteet että asunnon kosteusvauriot johtuu nimenomaan siitä missä kunnassa asuu, ovat naurettavia.

        Mistä sinä muuten tiedät että Westendissä ei asu moukkia? Kyllä siellä Espoossakin moukkia riittää, aivan varmasti...

        ihan vaikka siitä, että olen aikoinani asunut siellä. Ja nykyisin siellä asuu lajaa ystäväpiirimme.

        Ja että tulijoita on vihtiin ihan liiaksi kanssa! hah, hah, käyppäs katsomassa Huhdanpellolla ihan huviksesi kuinka monta rivitaloasuntoa on siellä myymättä! Ja soittapas rakennuttajille jotka niitä kämppiä myyvät ja kysy miksi eivät mene kaupaksi.

        Säästän sinulta sen vaivan ja kerron miksi ei mene kaupaksi, koska nummela ei ole muuttajien suosikki listalla, nummellassa on asuntojen ylitarjonta tällä hetkellä. Rakennuttajat ovat innostuneet rakentamaan liikaa asuntoja suhteessa kysyntään!

        Espoo etelä-suomen rikkain kaupunki, joo, kyllä siellä tosiaan täytyy asua vähintää yhtäpaljon moukkia kuin vihdissä... hei ihan tosi, niin varmaan.


      • Pertsa
        Westendissä asu moukkia, kirjoitti:

        ihan vaikka siitä, että olen aikoinani asunut siellä. Ja nykyisin siellä asuu lajaa ystäväpiirimme.

        Ja että tulijoita on vihtiin ihan liiaksi kanssa! hah, hah, käyppäs katsomassa Huhdanpellolla ihan huviksesi kuinka monta rivitaloasuntoa on siellä myymättä! Ja soittapas rakennuttajille jotka niitä kämppiä myyvät ja kysy miksi eivät mene kaupaksi.

        Säästän sinulta sen vaivan ja kerron miksi ei mene kaupaksi, koska nummela ei ole muuttajien suosikki listalla, nummellassa on asuntojen ylitarjonta tällä hetkellä. Rakennuttajat ovat innostuneet rakentamaan liikaa asuntoja suhteessa kysyntään!

        Espoo etelä-suomen rikkain kaupunki, joo, kyllä siellä tosiaan täytyy asua vähintää yhtäpaljon moukkia kuin vihdissä... hei ihan tosi, niin varmaan.

        No kyllä ne asunnot menee kaupaksi jos ovat hinnaltaan markkinatasolla. Jo viime vuoden muuttovoitto oli yli 600 asukasta eli suhteessa moninkertainen jo Espoon muuttovoittoon verrattuna, kaikki kunnan tontit ja yksityisetkin tontit menee mitä vaan myyntiin tulee, kyllä tulijoita on paljon, tosin ei ehkä sinunkaltaisia jotka eivät viitsi maksaa asunnosta alueella jossa ei viihdy.

        Ja miksi asunnot maksavat? Hyvä kysymys, mietippä sitä? Ei ne asunnot hetkessä kaupaksi mene, silloin hinta on liian alhainen jos kaikki viedään heti käsistä, ihan normaalia on että voi osa asunnoista olla myymättä jonkin aikaa. Ehkä mieluummin ihmiset muuttaa kuitenkin tänne koska saa vähän enemmän kuin mitä samalla hinnalla esim. Espoossa.

        Espooko rikas kaupunki? HAH... Taitaa olla kohta yhtä persaukinen mitä kaikki muutkin seudun kunnat ja kaupungit kun maalaisille kärrätään rahaa kärry tolkulla kasvukuntien kirstusta.

        Voisin minäkin Espoossa asua mutta en ole varma olisinko valmis siitä ilosta maksamaan kun yhtä hyvin voisin asua vähän kauempana Vihdissä, ja asuntojen hinnan erotuksella ajelee "ilmaiseksi" autolla jo pitkän tovin Stadiin ja takas töihin...


      • erinomaisesta
        Pertsa kirjoitti:

        No kyllä ne asunnot menee kaupaksi jos ovat hinnaltaan markkinatasolla. Jo viime vuoden muuttovoitto oli yli 600 asukasta eli suhteessa moninkertainen jo Espoon muuttovoittoon verrattuna, kaikki kunnan tontit ja yksityisetkin tontit menee mitä vaan myyntiin tulee, kyllä tulijoita on paljon, tosin ei ehkä sinunkaltaisia jotka eivät viitsi maksaa asunnosta alueella jossa ei viihdy.

        Ja miksi asunnot maksavat? Hyvä kysymys, mietippä sitä? Ei ne asunnot hetkessä kaupaksi mene, silloin hinta on liian alhainen jos kaikki viedään heti käsistä, ihan normaalia on että voi osa asunnoista olla myymättä jonkin aikaa. Ehkä mieluummin ihmiset muuttaa kuitenkin tänne koska saa vähän enemmän kuin mitä samalla hinnalla esim. Espoossa.

        Espooko rikas kaupunki? HAH... Taitaa olla kohta yhtä persaukinen mitä kaikki muutkin seudun kunnat ja kaupungit kun maalaisille kärrätään rahaa kärry tolkulla kasvukuntien kirstusta.

        Voisin minäkin Espoossa asua mutta en ole varma olisinko valmis siitä ilosta maksamaan kun yhtä hyvin voisin asua vähän kauempana Vihdissä, ja asuntojen hinnan erotuksella ajelee "ilmaiseksi" autolla jo pitkän tovin Stadiin ja takas töihin...

        kunnan talouden hallinasta! Hyväpäivää vain per###aukiset vihtiläiset! Kuten olemmkin jo lukeneet vihdissä säästeteään mm. terveveyden hoitokustannuksissa, päiväkotien kunnostamisissa, valot tullaan sammuttamaan öiseen aikaan koko nummelasta, nummelaan ei rakenneta uutta ostoskeskusta, Lidlkin sai vasta nyt rakennusluvan nummelaan, usean vuoden hakemisen jälkeen. Ei kuulemma sopinut Lidilin ulkokuori nummelan vanhan ruostuneen viljavaraston tilalle yms....

        Muuten en missään vaiheessa puhunut asuntojen kalleudesta ;) minulle on ihan yksi lysti mitä kämppä maksaa varsinkin jossain nummelassa, mitä puhun YLITARJONNASTA en asuntojen kalleudesta tai halpuudesta. JA tämä ylitarjonta -keskustelun olen käynyt mm. muutaman rakennuttajan kanssa, jotka ovat rakentaneet talot nummelan pellolle. He kyllä tietävät missä mättää, paremmin kuin näköjään sinä!


      • Pertsa
        erinomaisesta kirjoitti:

        kunnan talouden hallinasta! Hyväpäivää vain per###aukiset vihtiläiset! Kuten olemmkin jo lukeneet vihdissä säästeteään mm. terveveyden hoitokustannuksissa, päiväkotien kunnostamisissa, valot tullaan sammuttamaan öiseen aikaan koko nummelasta, nummelaan ei rakenneta uutta ostoskeskusta, Lidlkin sai vasta nyt rakennusluvan nummelaan, usean vuoden hakemisen jälkeen. Ei kuulemma sopinut Lidilin ulkokuori nummelan vanhan ruostuneen viljavaraston tilalle yms....

        Muuten en missään vaiheessa puhunut asuntojen kalleudesta ;) minulle on ihan yksi lysti mitä kämppä maksaa varsinkin jossain nummelassa, mitä puhun YLITARJONNASTA en asuntojen kalleudesta tai halpuudesta. JA tämä ylitarjonta -keskustelun olen käynyt mm. muutaman rakennuttajan kanssa, jotka ovat rakentaneet talot nummelan pellolle. He kyllä tietävät missä mättää, paremmin kuin näköjään sinä!

        Talous on perseellään kun on ollut kunnanjohtaja joka ei ole osannut taloutta hoitaa vaan rahaa on mällätty kun sitä on ollut, nykyinen kunnanjohtaja laittaa (tai ainakin yrittää) Vihdin talouden kuntoon. Ikävää on että säästöihin joudutaan mutta haluaisitko maksaa veroja pari prosenttiyksikköä lisää? Ymmärsin että sinua kismittää Vihdissä huonot asuntokaupat sekä ihmiset eikä kunnan taloudellinen tilanne. Uusi ostoskeskushanke ei mitenkään liity Vihdin huonoon talouteen vaan maankiistaa koskeneisiin ristiriitoihin, jos yhtään olet asiaa selvittänyt, ja vieläkin kauppakeskushanketta puidaan ratkaisun löytymiseksi jopa kunnan voimin. No Lidl tekee ulkokuoresta maisemaan sopivan muitta mutkitta, on vain hyvä että rumia varastohallin näköisiä koppeja ei turhaan rakennella. En talouden puolesta Vihtiä voi mallikuntana pitää mutta eipä ne asiat hyvin ole täällä Helsingissäkään ja kyllä Espoossakin on jouduttu säästämään, ja ihan kaikkialla. Kirkkonummella vielä Vihtiä enemmän, esim Veikkolassa ei ole kuin lyhyitä aikoja neuvolakäynneille ja päiväkotipaikkojakaan ei ole pystytty tarjoamaan jne...

        "JA tämä ylitarjonta -keskustelun olen käynyt mm. muutaman rakennuttajan kanssa, jotka ovat rakentaneet talot nummelan pellolle. He kyllä tietävät missä mättää, paremmin kuin näköjään sinä!"

        No on se kumma juttu että asunnot näyttää silti melko suolaisillakin hinnoilla menevän kaupaksi, mahtaa rakennuttajia harmittaa...


      • sisälukutaidossa ongelmia?
        Pertsa kirjoitti:

        Talous on perseellään kun on ollut kunnanjohtaja joka ei ole osannut taloutta hoitaa vaan rahaa on mällätty kun sitä on ollut, nykyinen kunnanjohtaja laittaa (tai ainakin yrittää) Vihdin talouden kuntoon. Ikävää on että säästöihin joudutaan mutta haluaisitko maksaa veroja pari prosenttiyksikköä lisää? Ymmärsin että sinua kismittää Vihdissä huonot asuntokaupat sekä ihmiset eikä kunnan taloudellinen tilanne. Uusi ostoskeskushanke ei mitenkään liity Vihdin huonoon talouteen vaan maankiistaa koskeneisiin ristiriitoihin, jos yhtään olet asiaa selvittänyt, ja vieläkin kauppakeskushanketta puidaan ratkaisun löytymiseksi jopa kunnan voimin. No Lidl tekee ulkokuoresta maisemaan sopivan muitta mutkitta, on vain hyvä että rumia varastohallin näköisiä koppeja ei turhaan rakennella. En talouden puolesta Vihtiä voi mallikuntana pitää mutta eipä ne asiat hyvin ole täällä Helsingissäkään ja kyllä Espoossakin on jouduttu säästämään, ja ihan kaikkialla. Kirkkonummella vielä Vihtiä enemmän, esim Veikkolassa ei ole kuin lyhyitä aikoja neuvolakäynneille ja päiväkotipaikkojakaan ei ole pystytty tarjoamaan jne...

        "JA tämä ylitarjonta -keskustelun olen käynyt mm. muutaman rakennuttajan kanssa, jotka ovat rakentaneet talot nummelan pellolle. He kyllä tietävät missä mättää, paremmin kuin näköjään sinä!"

        No on se kumma juttu että asunnot näyttää silti melko suolaisillakin hinnoilla menevän kaupaksi, mahtaa rakennuttajia harmittaa...

        kehoitin sinua jo aikaisemmin käymään huviksesi katsomassa Huhdanpellolla rivitaloasuntoja, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta myymättä on melkein kaikki tänä vuonna valmistuneet asunnot.

        Siis ylitarjontaa on, sen tietävät rakennuttajat, mutta eivät ole huolissaan koska mm. Helsingistä ja Espoosta ovat saaneet kovasti uusia asuntontoja myytyä, joten nummelan myymättömät kämpät ei rakennuttajia hirveästi rasita. Heh, heh suolaisilla hinnoilla... no mikä kellekkin on kallista ja mikä ei....

        No niin, elä sinä siinä nummela unelmassasi, ratkaisua väittelyyn ei löydy. Joten turha tuhlata aikaa tämän enempää!


      • Pertsa
        sisälukutaidossa ongelmia? kirjoitti:

        kehoitin sinua jo aikaisemmin käymään huviksesi katsomassa Huhdanpellolla rivitaloasuntoja, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta myymättä on melkein kaikki tänä vuonna valmistuneet asunnot.

        Siis ylitarjontaa on, sen tietävät rakennuttajat, mutta eivät ole huolissaan koska mm. Helsingistä ja Espoosta ovat saaneet kovasti uusia asuntontoja myytyä, joten nummelan myymättömät kämpät ei rakennuttajia hirveästi rasita. Heh, heh suolaisilla hinnoilla... no mikä kellekkin on kallista ja mikä ei....

        No niin, elä sinä siinä nummela unelmassasi, ratkaisua väittelyyn ei löydy. Joten turha tuhlata aikaa tämän enempää!

        No, rakennuttajan ongelma olkoon jos ei ole saanut asuntoja myytyä, myymättömyyteen on kumminkin vain yksi pääsyy, YLIHINNOITTELU!

        Vihdin vetovoimasta on kumminkin turha alkaa kiisteleen sillä porukkaa muuttaa vuosittain melko paljon, se on sitten rakennuttajan ongelma jos heidän asunnot ei kiinnosta ostajia, moni muuttaa mieluummin omakotitaloon.

        Turhaahan se on selvistä asioista kinata joten turha tässä on enempää väitelläkään. Sinun mielipiteesi Nummelan asuntokauppaan on kumminkin tullut selville jo ensimmäisessä tekstissäsi...


      • älä tuhlaa
        sisälukutaidossa ongelmia? kirjoitti:

        kehoitin sinua jo aikaisemmin käymään huviksesi katsomassa Huhdanpellolla rivitaloasuntoja, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta myymättä on melkein kaikki tänä vuonna valmistuneet asunnot.

        Siis ylitarjontaa on, sen tietävät rakennuttajat, mutta eivät ole huolissaan koska mm. Helsingistä ja Espoosta ovat saaneet kovasti uusia asuntontoja myytyä, joten nummelan myymättömät kämpät ei rakennuttajia hirveästi rasita. Heh, heh suolaisilla hinnoilla... no mikä kellekkin on kallista ja mikä ei....

        No niin, elä sinä siinä nummela unelmassasi, ratkaisua väittelyyn ei löydy. Joten turha tuhlata aikaa tämän enempää!

        aikaasi täällä enempää, ymmärrämme, että olet katkera, kun sinua on fiilattu linssiin, mutta olet niin yksin katkerine vuodatuksineen täällä..ja puhut vielä täysin puppua, joten meneppäs häiriköimään takaisin tuonne asunnot palstalle, josta tulitkin..


      • ämpäri pois silmiltäs
        älä tuhlaa kirjoitti:

        aikaasi täällä enempää, ymmärrämme, että olet katkera, kun sinua on fiilattu linssiin, mutta olet niin yksin katkerine vuodatuksineen täällä..ja puhut vielä täysin puppua, joten meneppäs häiriköimään takaisin tuonne asunnot palstalle, josta tulitkin..

        ja näe haiseva totuus, varsinkin "nummela-cityssä" missä lanta haisee niin pirusti, YÖK!!!


      • Pertsa
        ämpäri pois silmiltäs kirjoitti:

        ja näe haiseva totuus, varsinkin "nummela-cityssä" missä lanta haisee niin pirusti, YÖK!!!

        Kas kun en itse ole lannan hajua Nummelassa huomannut, liekö sitten hajuun tottunut niin että edes neljän vuoden Helsingissä asumisenkaan aikana ei lannan hajua Nummelassa huomaa kun siellä välillä tulee käytyä...


      • nummelalainen
        Westendissä asu moukkia, kirjoitti:

        ihan vaikka siitä, että olen aikoinani asunut siellä. Ja nykyisin siellä asuu lajaa ystäväpiirimme.

        Ja että tulijoita on vihtiin ihan liiaksi kanssa! hah, hah, käyppäs katsomassa Huhdanpellolla ihan huviksesi kuinka monta rivitaloasuntoa on siellä myymättä! Ja soittapas rakennuttajille jotka niitä kämppiä myyvät ja kysy miksi eivät mene kaupaksi.

        Säästän sinulta sen vaivan ja kerron miksi ei mene kaupaksi, koska nummela ei ole muuttajien suosikki listalla, nummellassa on asuntojen ylitarjonta tällä hetkellä. Rakennuttajat ovat innostuneet rakentamaan liikaa asuntoja suhteessa kysyntään!

        Espoo etelä-suomen rikkain kaupunki, joo, kyllä siellä tosiaan täytyy asua vähintää yhtäpaljon moukkia kuin vihdissä... hei ihan tosi, niin varmaan.

        hah hah, mitä pa*kaa sä puhut täällä koko ajan? puoletkaan sun jutuistas ei ole totta!
        kyllähän sä voit yrittää mustamaalata vihtiä, mutta tuskin siinä tulet onnistumaan...

        hyvää elämää vaan sinne espooseen;) haha!


      • reppaanaa
        nummelalainen kirjoitti:

        hah hah, mitä pa*kaa sä puhut täällä koko ajan? puoletkaan sun jutuistas ei ole totta!
        kyllähän sä voit yrittää mustamaalata vihtiä, mutta tuskin siinä tulet onnistumaan...

        hyvää elämää vaan sinne espooseen;) haha!

        äläpäs siellä sössötä kun et tiedä asioista/ihmisistä yhtään mitään!! Kasva vaikka aikasikuluksi aikuiseksi!!


      • reppanaa
        nummelalainen kirjoitti:

        hah hah, mitä pa*kaa sä puhut täällä koko ajan? puoletkaan sun jutuistas ei ole totta!
        kyllähän sä voit yrittää mustamaalata vihtiä, mutta tuskin siinä tulet onnistumaan...

        hyvää elämää vaan sinne espooseen;) haha!

        äläpäs siellä sössötä kun et tiedä asioista/ihmisistä yhtään mitään!! Kasva vaikka aikasikuluksi aikuiseksi!!


      • naurettava
        reppanaa kirjoitti:

        äläpäs siellä sössötä kun et tiedä asioista/ihmisistä yhtään mitään!! Kasva vaikka aikasikuluksi aikuiseksi!!

        Näistä SUN sössötyksistäs saa kyllä parhaimmat naurut ikinä!

        Käyt aika kuumana siellä.. Kannattaisiko hieman rajoittaa.

        Minä kyllä tiedän tämän alueen asioista paljon enemmän kun sinä ja sun kaverit yhteensä!
        Ihmisistä varsinkin. Onneksi ne ei ole sunlaisia.

        Kasva kuule itse aikuiseksi ja opettele kestämään kritiikkiä.


      • nyt ihan varmasti
        naurettava kirjoitti:

        Näistä SUN sössötyksistäs saa kyllä parhaimmat naurut ikinä!

        Käyt aika kuumana siellä.. Kannattaisiko hieman rajoittaa.

        Minä kyllä tiedän tämän alueen asioista paljon enemmän kun sinä ja sun kaverit yhteensä!
        Ihmisistä varsinkin. Onneksi ne ei ole sunlaisia.

        Kasva kuule itse aikuiseksi ja opettele kestämään kritiikkiä.

        LÄÄKITYS KOHDALLAAN??!!!

        "Käyt aika kuumana siellä.. Kannattaisiko hieman rajoittaa."

        Yksikään pelle, varsinkaan VIHTILÄINEN sellainen ei saa minua kuumenemaan, hehhhohhohhiiiihiii, taitaa itselläsi olla pannu kuumana....

        "Minä kyllä tiedän tämän alueen asioista paljon enemmän kun sinä ja sun kaverit yhteensä!"

        HEI IHAN TOSI MENE LÄÄKÄRIIN!


      • lääkärissä tekee?
        nyt ihan varmasti kirjoitti:

        LÄÄKITYS KOHDALLAAN??!!!

        "Käyt aika kuumana siellä.. Kannattaisiko hieman rajoittaa."

        Yksikään pelle, varsinkaan VIHTILÄINEN sellainen ei saa minua kuumenemaan, hehhhohhohhiiiihiii, taitaa itselläsi olla pannu kuumana....

        "Minä kyllä tiedän tämän alueen asioista paljon enemmän kun sinä ja sun kaverit yhteensä!"

        HEI IHAN TOSI MENE LÄÄKÄRIIN!

        ihan asiaa tuntuu puhuvan!

        olen huomannu saman sinusta, että käyt aika kuumana ja olet juuri sellainen ihminen "minä tiedän kaiken, vain minä tiedän" vaikka et tiedä juur mitään.


      • krääääks
        lääkärissä tekee? kirjoitti:

        ihan asiaa tuntuu puhuvan!

        olen huomannu saman sinusta, että käyt aika kuumana ja olet juuri sellainen ihminen "minä tiedän kaiken, vain minä tiedän" vaikka et tiedä juur mitään.

        JA SIIS JOKU VIHTILÄINEN TIETÄISI JOSTAKIN JOTAIN??!!! SALLIKAA MINUN NAURAA, OLETTE SÄÄLITTÄVIÄ, joo todella käyn kuumana, eheheh ihan sika kuumana....

        Hohoh-hoijaa, onneksi poislähdön lähtölaskenta on alkanut!! Jes!! :) Takaisin sivistykseen!


      • Nokka
        krääääks kirjoitti:

        JA SIIS JOKU VIHTILÄINEN TIETÄISI JOSTAKIN JOTAIN??!!! SALLIKAA MINUN NAURAA, OLETTE SÄÄLITTÄVIÄ, joo todella käyn kuumana, eheheh ihan sika kuumana....

        Hohoh-hoijaa, onneksi poislähdön lähtölaskenta on alkanut!! Jes!! :) Takaisin sivistykseen!

        Kirjoituksesi perusteella olet ehkä sellainen 16-vuotias tytöntyllerö. Ei millään pahalla.
        Voisit alkaa pikku hiljaa käyttäytyä niin kuin ihmiset.


      • perusteella
        Nokka kirjoitti:

        Kirjoituksesi perusteella olet ehkä sellainen 16-vuotias tytöntyllerö. Ei millään pahalla.
        Voisit alkaa pikku hiljaa käyttäytyä niin kuin ihmiset.

        oletan teidän olevan jotain vammaisia, joilla äo pienempi kuin kengännumero...

        Ihan sama/maku mitä mieltä sinä olet mielipiteistäni = HANKI ITSELLESI ELÄMÄ!


      • sotkemasta
        perusteella kirjoitti:

        oletan teidän olevan jotain vammaisia, joilla äo pienempi kuin kengännumero...

        Ihan sama/maku mitä mieltä sinä olet mielipiteistäni = HANKI ITSELLESI ELÄMÄ!

        asiallisia keskusteluja, tainut sun kotikasvatus olla aika heikkoa. Säälittää vähän nämä tenavat, joilla aivot eivät ole kehittyneet sitten 5 vuotis päivien..mutta joo, älä enää nöyryytä enempää itseäsi, eikös joo.


      • Lääkärissä käynnillä
        nyt ihan varmasti kirjoitti:

        LÄÄKITYS KOHDALLAAN??!!!

        "Käyt aika kuumana siellä.. Kannattaisiko hieman rajoittaa."

        Yksikään pelle, varsinkaan VIHTILÄINEN sellainen ei saa minua kuumenemaan, hehhhohhohhiiiihiii, taitaa itselläsi olla pannu kuumana....

        "Minä kyllä tiedän tämän alueen asioista paljon enemmän kun sinä ja sun kaverit yhteensä!"

        HEI IHAN TOSI MENE LÄÄKÄRIIN!

        ...jo noi 'hehhhohhohhiiiihiii' kertoo susta aika paljon, joko 1kä 12 tai sitten juna meni jo sun kohdalta...ikävää sulle.


      • oikein tarkoitit
        sotkemasta kirjoitti:

        asiallisia keskusteluja, tainut sun kotikasvatus olla aika heikkoa. Säälittää vähän nämä tenavat, joilla aivot eivät ole kehittyneet sitten 5 vuotis päivien..mutta joo, älä enää nöyryytä enempää itseäsi, eikös joo.

        viestisi?! Jos mielestäsi on lapsellista ja asiatonta varoittaa ihmisä mm. asuntokaupoista, niin what ever.. Ja mitä tulee minun kotikasvatukseeni, mikäli sinä sitä ruodit, niin sanoisin sen olevan huikeasti fiksumpaa/sivistyneempää lue koulutetetumpaa kuin jossain maalaiskunnassa nimeltä vihti. Eihän siellä ole muuta kuin muutama hassu lukio ja joku amis?!

        Joten se taas tästä keskustelusta ja sen tasosta!


      • tuntuu olevan kokemusta
        Lääkärissä käynnillä kirjoitti:

        ...jo noi 'hehhhohhohhiiiihiii' kertoo susta aika paljon, joko 1kä 12 tai sitten juna meni jo sun kohdalta...ikävää sulle.

        lääkityksen hausta kun noin hyvin jopa tiedät mistä niitä saat!! Ihanko siis lääkäristä?! Ei kai? Kyllä huomaa kuinka tolloja ihmisä löytyy pellon vierestä, voiko enään olla ala-arvoisempaa keskustelun tasoa. (tyypillistä vihtiläisille)...


      • Tosipaikka
        tuntuu olevan kokemusta kirjoitti:

        lääkityksen hausta kun noin hyvin jopa tiedät mistä niitä saat!! Ihanko siis lääkäristä?! Ei kai? Kyllä huomaa kuinka tolloja ihmisä löytyy pellon vierestä, voiko enään olla ala-arvoisempaa keskustelun tasoa. (tyypillistä vihtiläisille)...

        Mutta pakko se vaan on uskoa, että tommoisiakin pääsee vapaalla jalalla liikkumaan. On se sääli, ettei noita oteta pakkohoitoon, kuten ennenvanhaan..aika surkea tapaus lajissaan.


      • !!?
        nyt ihan varmasti kirjoitti:

        LÄÄKITYS KOHDALLAAN??!!!

        "Käyt aika kuumana siellä.. Kannattaisiko hieman rajoittaa."

        Yksikään pelle, varsinkaan VIHTILÄINEN sellainen ei saa minua kuumenemaan, hehhhohhohhiiiihiii, taitaa itselläsi olla pannu kuumana....

        "Minä kyllä tiedän tämän alueen asioista paljon enemmän kun sinä ja sun kaverit yhteensä!"

        HEI IHAN TOSI MENE LÄÄKÄRIIN!

        Yritin vastata yhteen viestiisi, mutta sain tällaisen tekstin luettavaksi --> "Viestin hierarkia on liian syvä. Onneksi hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen.." plaaplaa.

        Kiitos kun nyt sitten menit hyvän keskustelun pilaamaan.


      • Onneton
        tuntuu olevan kokemusta kirjoitti:

        lääkityksen hausta kun noin hyvin jopa tiedät mistä niitä saat!! Ihanko siis lääkäristä?! Ei kai? Kyllä huomaa kuinka tolloja ihmisä löytyy pellon vierestä, voiko enään olla ala-arvoisempaa keskustelun tasoa. (tyypillistä vihtiläisille)...

        Vai halatko sinä vain ihailla noita 'säteilevän' fiksuja heittojasi...lapsellinen ihminen, tai lapsi kyseessä, joten ei sinänsä pitäisi puuttua, mutta rekisteröintipakko voisi hieman karsia näitä tapauksia pois.


      • Pertsa
        !!? kirjoitti:

        Yritin vastata yhteen viestiisi, mutta sain tällaisen tekstin luettavaksi --> "Viestin hierarkia on liian syvä. Onneksi hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen.." plaaplaa.

        Kiitos kun nyt sitten menit hyvän keskustelun pilaamaan.

        Joo, itse olisin tuohon viestiin myös vastannut mutta ei onnistu, tällainen häirikkö pitäisi tosiaan saada mustalle listalle jos minkäänlaiseen asialliseen keskusteluun ei näytä aivokapasiteettia riittävän. Tekstistä päätellen näyttää häiriköivän monilla muillakin palstan keskusteluilla


      • :) :)
        Pertsa kirjoitti:

        Joo, itse olisin tuohon viestiin myös vastannut mutta ei onnistu, tällainen häirikkö pitäisi tosiaan saada mustalle listalle jos minkäänlaiseen asialliseen keskusteluun ei näytä aivokapasiteettia riittävän. Tekstistä päätellen näyttää häiriköivän monilla muillakin palstan keskusteluilla

        Kyllä taas huomaa mikä on vihtiläisten älykkyys taso... = --------------


      • ooo
        :) :) kirjoitti:

        Kyllä taas huomaa mikä on vihtiläisten älykkyys taso... = --------------

        täällä ei näytä olevan kun yksi vähän tärähtänyt hemmo, tosin sekään ei ole vihdistä.


      • Jep,jep..
        krääääks kirjoitti:

        JA SIIS JOKU VIHTILÄINEN TIETÄISI JOSTAKIN JOTAIN??!!! SALLIKAA MINUN NAURAA, OLETTE SÄÄLITTÄVIÄ, joo todella käyn kuumana, eheheh ihan sika kuumana....

        Hohoh-hoijaa, onneksi poislähdön lähtölaskenta on alkanut!! Jes!! :) Takaisin sivistykseen!

        Voi jeesus mitä meininkiä! Rauhottukaa hyvät ihmiset........ Nummelassa on hyvä asua, piste! Kuka sitte tykkää mistäkin..


    • 25v Vihdissä

      Nummelan kylä on asunto- ja automurtojen "luvattu maa" ja Vihdin uusi kunnanjohtaja on päättänyt tehdä sen suorastaan paratiisiksi päättämällä katuvalojen sammutuksista öisin. Kyllä on mukava sitten huumeveikkojen työskennellä että saavat päivän annoksen... ;-)

      Vihtihän tulee näivettymään aivan täysin, mm. terveyskeskukseen ei enää ole asiaa kuin mutaman päivän aikavarauksella. Ilta- ja yöpäivystys siirtyy syksyllä Lohjalle ja päivisin on vain aikoja "omalääkäreille", jos sellaisen sattuu saamaan (siis n. kolme päivää aiemmin tilaamalla).
      Omalääkäri vaihtuu noin kolmen kuukauden välein.

      Nummelan kylä on sitäpaitsi muutama vuosi sitten saanut Alibi -lehden kyseenalaisen "palkinnon" Suomen väkivaltaimpana taajamana. Täällä teilataan ihmisiä keskellä päivää! Itse olen ihme kyllä onnistunut vain yhden puukotuksen "päässyt" näkemään. Tosin olenkin vain kahdeksan vuotta asunut Nummelan kylässä, loput tuosta 25 vuodesta muissa osissa Vihdin kuntaa.

      Itse olen perheineni muuttamassa Vihdistä (Nummelasta) ennen vuoden loppua jonnekin ihmisystävällisempään paikkaan, löytyyhän 50km säteellä Helsingistä kosolti paikkoja joissa mm. huomioidaan lapsiperheet täysin eri tavalla kuin täällä.

      Sääliksi käy jos tänne muutat mutta onne kuitenkin. Älä liiku kaduilla klo 21.00 jälkeen!

      • Pertsa

        Minä en kyllä tätäkään kirjoitusta tunne omaksi Nummelakseni. Varmasti rikollisuutta on mutta ei se kyllä ole mitään tavallisesta poikkeavaa kun muihin paikkakuntiin vertaa, varmaan parempiakin paikkoja Helsingin seudulta löytyy mutta on silti vähän liioiteltua sanoa että ulkona ei kannata liikkua ilta yhdeksän jälkeen, minusta suomessa ei niin turvattomia paikkoja olekaan etteikö uskaltaisi liikkua? Ihan kuin Nummela olisi joku New Yorkin pahamaineinen slummi jossa jokainen vastaantulija raiskataan tai pahoinpidellään? Olen asunut vuosia Nummelassa ja vielä kauemmin muualla Vihdissä ja minusta kaikkialla on ihan normaaleja ihmisiä ja vain harvoin mitään isompaa tapahtuu, toki muutamia alueita on joissa sattuu ja tapahtuu hieman enemmän mutta joka kunnassa ja kaupungissa on tällaisia alueita joissa on ns "rupusakkia". Nyt asun Helsingissä mutta liikun Nummelassa aina silloin tällöin ilta-aikaan ja koskaan ei ole tullut mieleenikään että en olisi uskaltanut liikkua, kyllä järjestyshäiriöt yleisimmin jää niihin muutamiin alaikäisiin juoppoteineihin jotka aiheuttaa pahennusta katukuvassa.

        Mitä näivettymiseen tulee niin olen kanssasi samaa mieltä. Nummelassa asiat ovat kutakuinkin vielä kohdillaan mutta esimerkiksi kirkonkylältä häviää kaikki kunnalliset palvelut. Valoja voi mielestäni sammutella mutta hieman typerältä tuntuu että niitä aletaan sammuttelemaan taajamistakin, kyllä siinä turvattomuuden tunne hieman nousee ja antaa tietysti rikollisille eväitä toimia huomaamattomammin. Jostain on kumminkin säästettävä jotta menoja saadaan pienemmiksi, vaihtoehtoisesti verot voitaisiin nostaa parilla prosentilla ylöspäin.

        Tuo Alibin juttu kuulostaa aikas oudolta mutta en sille annakaan seiska-lehteä parempaa arvosanaa sisällön laadusta, juorua enimmäkseen... Omasta mielestäni tuntuu että kaikki Keravat, Järvenpäät yms ovat moninkerroin pahempia rikollispaikkoja kuin vaikkapa Nummela ja vastaavat isohkot Taajamat, tosin en ole Keravalla ja Järvepäässä asunut joten en voi sanoa miten asian laita on.

        Vai liekö tämäkin kirjoitus vain jonkun Lohjalaisen kateutta Vihtiin muuttajaa kohtaan?


      • Nummelasta

        Olen asunut Nummelassa vuodesta -89. Mieheni koko ikänsä. Kertaakaan ei ole meidän autoon murtaudutta, eikä asuntoonkaan, koskaa en ole kohdannut mitään uhkaavaa ja väkivaltaista tilannetta. Ja olen kuitenkin aina asunut max 2 km päässä keskustasta.....

        Toki Nummelasta, kun ihan jokaisesta suomalaisesta paikkakunnasta löytyy ne pakolliset pari "juoppoa", jotka notkuvat viikonloppuisin keskustan penkeillä. Ja on Nummelassakin huonomaineisia asuinalueita, joissa nuo syrjäytyneet asustelevat. Heh, en tiedä asuuko tuokin niillä seuduilla, joilla on noin huonoja kokemuksia paikkakunnasta. Itse en esim. Hakatalojen lähettyville muuttaisi ikinä.


      • minustakin
        Nummelasta kirjoitti:

        Olen asunut Nummelassa vuodesta -89. Mieheni koko ikänsä. Kertaakaan ei ole meidän autoon murtaudutta, eikä asuntoonkaan, koskaa en ole kohdannut mitään uhkaavaa ja väkivaltaista tilannetta. Ja olen kuitenkin aina asunut max 2 km päässä keskustasta.....

        Toki Nummelasta, kun ihan jokaisesta suomalaisesta paikkakunnasta löytyy ne pakolliset pari "juoppoa", jotka notkuvat viikonloppuisin keskustan penkeillä. Ja on Nummelassakin huonomaineisia asuinalueita, joissa nuo syrjäytyneet asustelevat. Heh, en tiedä asuuko tuokin niillä seuduilla, joilla on noin huonoja kokemuksia paikkakunnasta. Itse en esim. Hakatalojen lähettyville muuttaisi ikinä.

        on hauska lukea näitä viestejä, missä ns. koko ikänsä vihdissä asuneet oikein ylistävät paikan ihanuutta. Mutta jostain kumman syystä muualta muuttaneet nuoret aikuiset taas haukkuvat paikkaa, mistäköhän voisi johtua? Oliskos siitä, että muualta muuttaneilla on hiukkasen erilaisia vertailukohteita kuin vihti kk tai nummela?!


      • ...
        minustakin kirjoitti:

        on hauska lukea näitä viestejä, missä ns. koko ikänsä vihdissä asuneet oikein ylistävät paikan ihanuutta. Mutta jostain kumman syystä muualta muuttaneet nuoret aikuiset taas haukkuvat paikkaa, mistäköhän voisi johtua? Oliskos siitä, että muualta muuttaneilla on hiukkasen erilaisia vertailukohteita kuin vihti kk tai nummela?!

        minä olen myös asunut koko ikäni nummelassa...olen muuttamassa pois opiskeluni ajaksi..mutta tulen takaisin kun on aika perhettä perustaa..nummela on todella hyvä paikka..pienihän tämä on mutta oikein hyvä...


      • luet?
        minustakin kirjoitti:

        on hauska lukea näitä viestejä, missä ns. koko ikänsä vihdissä asuneet oikein ylistävät paikan ihanuutta. Mutta jostain kumman syystä muualta muuttaneet nuoret aikuiset taas haukkuvat paikkaa, mistäköhän voisi johtua? Oliskos siitä, että muualta muuttaneilla on hiukkasen erilaisia vertailukohteita kuin vihti kk tai nummela?!

        Vaihdappa lasisi lukulaseihin..Kyllä näissä viesteissä juuri muualta tulleet ovat suositelleet Nummelaa, oletko katkera kun et ole löytänyt/saanut asuntoa Nummelasta, vai?


      • kun en oo löytnyt
        luet? kirjoitti:

        Vaihdappa lasisi lukulaseihin..Kyllä näissä viesteissä juuri muualta tulleet ovat suositelleet Nummelaa, oletko katkera kun et ole löytänyt/saanut asuntoa Nummelasta, vai?

        kun mun pitäis päästä eroon tuosta nummelan asunnosta, ja pikaisesti!!! Pois, pois, maajussien joukosta pois.


      • Anna
        kun en oo löytnyt kirjoitti:

        kun mun pitäis päästä eroon tuosta nummelan asunnosta, ja pikaisesti!!! Pois, pois, maajussien joukosta pois.

        Oikeus toki on tuohonkin mielipiteeseen, mutta sikäli tuntuu nurinkuriselta, että Nummelaanhan juuri muuttaa paljon väkeä Espoosta ja Helsingistä (kuten minä) ja yhä vähemmän siellä on siis niitä "maajusseja". Ja varmaan tiedätkin, että niitä jusseja löytyy myös Helsingistä, aika vähän siellä niitä alkuperäiskaupunkilaisia on!

        Itse olen Espoossa ja Helsingissä koko ikäni asuneena nyt vallan tyytyväinen Nummelassa ja iloinen suuremmasta tontista, kivasta asuinympäristöstä ja järvenrannasta. Mutta, muuta siis ja tule onnelliseksi muualla.


      • ei aina
        Anna kirjoitti:

        Oikeus toki on tuohonkin mielipiteeseen, mutta sikäli tuntuu nurinkuriselta, että Nummelaanhan juuri muuttaa paljon väkeä Espoosta ja Helsingistä (kuten minä) ja yhä vähemmän siellä on siis niitä "maajusseja". Ja varmaan tiedätkin, että niitä jusseja löytyy myös Helsingistä, aika vähän siellä niitä alkuperäiskaupunkilaisia on!

        Itse olen Espoossa ja Helsingissä koko ikäni asuneena nyt vallan tyytyväinen Nummelassa ja iloinen suuremmasta tontista, kivasta asuinympäristöstä ja järvenrannasta. Mutta, muuta siis ja tule onnelliseksi muualla.

        tarvitse olla kaikkien kanssa samaa mieltä!


      • tekstiä sulta...

        Nooh, mä olen asunut Nummelassa 19 vuotta ja koskaan kadulla tai missään paikassa kukaan ei ole tullut tarjoamaan huumeita, saati osottelemaan aseella. Kämppääni ei ole murtauduttu, eikä mua ole milläänlailla ahdisteltu.

        Kaduilla pystyy varsin hyvin kulkemaan kello 21.00 jälkeen. Tai ainakin mä olen pystynyt tämän 19 vuotta.

        Minä ainakin näen Nummelan rauhallisena ja lapsiystävällisenä paikkana. Eipä ole ollut valittamista.

        Joskus baari-iltojen jälkeen saattaa tulla joitain nujakoita, mutta niinhän joka paikassa. Ja kyllä täällä muutamia juoppoja heiluu keskellä päivää, mutta niin varmasti joka kylissä.

        Koskaan itse en ole tuntenut oloani ahdistuneeksi tai pelokkaaksi täällä asuessani. Toisin oli Espoossa ja Helsingissä missä asuin muutamat vuodet.


      • samanmielisiä ihmisä!!

        Toivottavasti teitäkin lykästää asunnon haussa!!


      • pampi

        NIIN MUUTTAKAA POIS NUMMELASTA!!
        Eipähän tarvitse valittaa että nummela on huono paikka asua, täällä ei saa terveydenhoitoa, ei pääse kirjastoihin yms yms.
        Itse olen asunut koko pienen ikäni nummelassa, niin on myös avomieheni. Ja kumpikin on niin kiinni kasvanut tähän pieneen kylään ettei edes kaipaa mitään muuta. Ikinä emme pois muuta.
        Kun tarvitsemme sairaanhoitoa, menemme päivystykseen jonottamaan, no problemo. Jos pitää vaikka poistattaa luomia, varaamme ajan. Samalla tavalla sitä joutuu helsingissä jonottamaan kuukausia ennenkö pääsee hoidatuttamaan asiansa!!
        Kirjasto on nummelassa auki arkisin kahdeksaan. Se riittää vallan mainiosti. Kaupatkin ovat auki vain tunnin pidempään.
        Videovuokraamoja on ne kolme kappaletta, joista filmtown on auki perjantaisin ja lauantaisin 23, ja kesäisin joka päivä 11-23!! Jos siihen mennessä ei saa kotoaan persettään ylös niin kyllä vika piilee ihan itsessään!!
        Bussit pääkaupunkiin kulkevat hemmetin hyvin! Ei valittamista. Vain hiidenrannasta joutuu kävelemään ja lohjalle bussia odottelemaan. Kannattaa hankkia oma auto jos pää ei kestä odottelua ja kävelemistä.
        Nummelan ravintolat ovat oikein siistejä ja niissä on mukava asioida, jos on sattunut omalaiseen paikkaan. Miksi mennä Pilvenhattaraan jos ei pidä limaisista ja agressiivisista juopoista? Tyhmäähän se on mennä sellaiseen paikkaan jossa ei nauti olostaan! Kunnon juoppohulluille on oma paikka, nuorille omat "biletyspaikat" ja kuukausi sitten avattiin uusi ravintola Ned Kelly´s, jonne tulee erilaisia esiintyjiä lähempää ja kaukaa!
        Meillä on koulut, uimahalli, kahvilat, kirjakauppoja, elokuvateattereita, vaatekauppoja, ruokakauppoja... Ja silti nummelalaiset valittavat... Minä voin ilomielin ostaa farkkuni muotihuoneelta ja kenkäni k-kengästä. Minä olen tyytyväinen siihen mitä meitä varten tänne nummelaan on rakennettu.
        Jos teidän pitää saada todella hienot vaatteet, menkää helsinkiin. Jos te haluatte kunnon vaahtobileet, menkää helsinkiin. Jos haluatte sairaanhoidon ovellenne, menkää helsinkiin.
        Jos Nummelasta puuttuu kerta niin paljon asioita, niin miksette muuta pois ja lopetaisi tuota ainaista valittamista??
        Kyllä minuakin pelottaa kävellä hiidenrannasta iltamyöhällä keskustaan, kun valot eivät pala, mutta toisaalta, onko aina pakko lähteä. Onko asiani keskustaan niin välttämätön, että aion kävellä n.3km pimeässä juoppojen valtaamalla aluella..
        Myönnän että päättäjät ovat päättäneet säästää väärissä asioissa, sillan rakennus hiihtäjille oli esimerkiksi aivan turha. Tehty mikä tehty. Ei se sillan purkaminen niitä rahoja takaisin tuo! Jos itsellänne tai lapsellanne on sairaus joka vaatii sairaalahoitoa usein ja yhtäkkiä, muuttakaa sinne missä ne sairaalat päivystävät 24/7. Minä ainakin aion kasvattaa lapseni nummelassa. Täällä on yhtä paskat ja hyvät oltavat kuin muuallakin..
        Tänä päivänä ei osata olla kiitollisia pienistä asioista joita meille on suotu. Lieneekö kasvatuksessa vikaa?


    • Minna

      Tosiaan kolmisen viikkoa sitten muutettiin eikä tässä nyt vielä osaa sanoa viihtyykö vai ei....loman loppu meni muuttotohinoissa ja sisustaessa ja nyt taasen töissä. Olen espoossa töissä, joten eka huomio oli suhteellisen lyhyt työmatka. Ennen muuttoa mulla meni työmatkaan melkein tunti suuntaansa ja nyt reilu 20 min...Se on mulle järettömän iso plussa.

    • nummelassa asuva

      Joo, onhan Nummela kovassa kasvussa, ollut jo kauan. Ihan kiva paikka tämä on! Itse olen ainakin tykännyt asua. Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät ja tuntuu että minnekään ei ole pitkä matka Nummelasta.

      Olet löytänyt jo asunnon vai?
      Mites olette tykänneet asua?
      :)

      • tyttö21

        Muutamissa kirjoituksissa on varoiteltu Hiidenrannasta. Ei kai Hirninkuja oli juuri tätä Hiidenrannan "huonoa" aluetta?? Olisimme sinne muuttamassa (siis nummelan ulkopuolelta), mutta nyt alkoi epäilyttää..kämppä on jo.


      • 12345
        tyttö21 kirjoitti:

        Muutamissa kirjoituksissa on varoiteltu Hiidenrannasta. Ei kai Hirninkuja oli juuri tätä Hiidenrannan "huonoa" aluetta?? Olisimme sinne muuttamassa (siis nummelan ulkopuolelta), mutta nyt alkoi epäilyttää..kämppä on jo.

        Ihan rauhallista. Olen siellä aikoinani asunut muutaman vuoden, ja se ei kuulu niihin levottomiin alueisiin jota Hiidenrannassa on.


    • moriss

      Vihdissä ihmisiä kusettaa R.R.-niminen henkilö. Hengenlähtö on ollut minuuteista kiinni lähimmillään. Toivottavasti muuttaa tapansa tai se voi tapahtua vielä.

    • Hautaan

      Jättäkää nyt ihmeessä nämä vanhat jutut ja jos jotain haluaa sanoa/Kommentoida niin uutta aloitusta kehiin.

    • TammiEkenäs

      Vihti & Nummela ovat kivoja paikkoja !

      Ihmiset mukavia ja auttavat muualta tulleita joskus liikaakin !

      Onneksi paikka on senverran suuri ettei ihan kaikki tiedä toistensa tekemisiä - sillä itselläni oli sellaisia kokemuksia ( pienemmältä paikkakunnalta ).

    • Anonyymi

      376 Markus Kuotesaho

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      249
      2226
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1866
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      123
      1305
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1180
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1135
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe