Dentalisti/Arttu Lohi

Onko kokemuksia, itselle teki ns. kartoituskäynti hyvän vaikutuksen. Osaavan ja rehdin tuntuinen mies joka hommannut osaamista myös vaativimpiin HLn tehtäviin mm. implanttien laittoon sekä proteiikkaan. Ainakin kelpo tarjouksen teki .

8

1078

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sanat ja käytäntö/ toteutus ei vastaa odotettua.
      Hinta ei pitänyt.
      On kuulemma riitautunut edellisessä paikassa.

      • Anonyymi

        Onko sinulla anonyymi jotain muuta paikkaa suositella?


    • Anonyymi

      Minua kiinnostaisi kanssa.. implantti asioissa olisin hänelle aikaa varaamassa.. Lisää kokemuksia kenelläkään?

      • Hyvin siellä hoito sujunut, saksalaisia merkki-implanteja käyttää. Nykyään ei ole enään implanttirekisteriä niin kantaan kirjaavat. Ainoa mikä itseäni vähän harmittaa niin ei maininnut jotta olisi myös vaihtoehtona sinuslift yläleukaan. Nyt tehdään 6 implanttia ja 10 hammasta minimi 9000€ mikä on hyvinkin jos voi sanoa edullinen, kun nää nyt kokonaisuudessaan on silkkaa kiskontaa meni mille klinikalle tahansa. Artulla leukakirurgin taitoja, ei tarvii niin paljoo muita ammattihenkilöitä a 500€ tunti pyörimässä niin voi laskuttaa sen ehkä 5-15% vähemmän kuin isot klinikat. Osaamistahan me potilaat ei voida arvioida, kokemukseni perusteella Mies osaa työnsä, on ystävällinen ja miellyttävän näköinen. Hammashoitaja Hanna ohessa myös hoitaa tonttinsa paremmin kuin hyvin.


      • No menitkö Artulle?


    • Anonyymi

      Irtisanottiin hammasklinikka Helmiäisessä.
      Käyttää halpaimplanttia.

      • Anonyymi

        Tästä kommentista syntyy vahva fiilis, että kirjoittaja on itsekin hammaslääkäri. Vähän katkeran oloista ja helppoahan se on tällaista anonyymina laukoa keskustelupalstalla. Hyvä anonyymi - tämä ei ole paras paikka purkaa pahaa oloa. Olisiko sinulla läheisiä kelle jutella?


    • ...peruuttaisin aloituskommentinis jos voisin. Hl kyllä osaa hommansa, muuten käytös ylimielistä ja asiakasta väheksyvää. Hoitaja?, sillä ei väliä mikä ammatti, ei mielestäni parhaasta päästä asiakaspalvelija.
      Pari esim, implantien laiton jälkeen, kesto noin 2,5 h ei huulia ja suupieliä puhdistettu kunnolla. Nähdäkseni aikaakin olisi ollut, jälkikäteen mietin jotta sanat " auvo, me ei keretty puhdistamaan sun huulia ja suupieliä kunnolla, tuossa odotustilan wcssä on paperia, käytkö siellä puhdistamassa loput" olisi ollut hyvää asiakaspalvelua. Ei siinä 2,5 istumisen jälkeen järki kulje, frenkelin aukiolla silloin vilkasin fordin taustapeiliin... totesin tuon.
      Toinen kun missasin, sekoitin kellonajat. Aika ois ollut 13. 30, muistin 14.30. Siinä venerannassa hokasin noin 13.00. Soitin noin 13 ja kerroin tilanteen sekä mainitsin "saa siitä laskun lähettää", tyly vastaus Varmasti Lähetetään" tuohan on ok, mutta itse ehkä oisin ilmaissut esim. "kyllä siitä valitettavasti pitää periä...tai katsotaan sitä sitten"
      Kyse liki kymppitonnin toimenpide,
      todellinen helmi oli kun mun irtoproteesit jätettiin putsaamatta! Okei, urakka on urakka, mutta...hl teki touhujaan ja varmasti näki myös tuon. Kun oli hommansa tehnyt, nousin ja siinä tason luona itse aloin puhdistustöihin. Tää nainen käänsi selkänsä! Enpä siinä mitään sanonut, funtsasin jotta "heh heh, alapuolella ois viel' noin 5 tonnin työ, lisäksi kontrollikäyntejä ehkä 10-15 joten miettimään laittaa, valitsenko tuon paikan :D oikeesti kyllä tuo hetken suututti nvaikka ehkä tahattomasti vähän provosoin, noita suusta ottaessa se kiinnikke venyi sen verta jotta nakkasin pienen palan heidän puhtaan lavuaarin reunalle, unohdin sen pyyhkiä ja hän ammattihenkilönä ja kohteliaana ylistettynä asiakaspalvelijana loukkaantui. Näin päättelen... kaikki ei oo niitä penaalin terävimpiä kaukonäköisyydessä ja voi sanoa sellainen apuri millainen esihenkilö tuossa paikassa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe