Atlantis, uponnut manner.

Anonyymi-ap

Onko uusia kirjoja tullut ko.aiheesta?
Minua kiehtoo Atlantis Taru. Olisinko mahdollisesti elänyt siellä joskus?
Toinen uponnut vielä vanhempi manner oli Mu josta teosofit puhuvat. Se on ollut jossain Australian ja Aasian välisellä alueella tyynessä valtameressä. Pääsiäissaaret on ehkä jäänyt jäljelle tästä msntereesta.
Ehkä joskus nousee uusi Atlantis jonne voimme asettua asumaan.

8

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Unohdin Lemuria mantereen.

      • Anonyymi

        Täytyy muistaa tässä, että mannerlaatat tosiaan liikuttaa ja muokkaa Maa - planeetalla mantereita aikojen saatossa. Kun joskus on jotain valtavaa sattunut, niin jäänyt pelastuneilta kenties vain myytti ja kertomus jäljelle. Se on ehkä jotenkin aikaan haalistunut, mutta myös paljonkin saanut väriä ja "taikaa" sen kautta itseensä. Sen voi silti jotkut muistaa?!?

        Mielestäni Lemuria ja Mu liittyy samaan aikakauteen, ja enemmän aasialaisen rodun alkuperään. Se on sen yksi vaihe, ja sikäli tärkeä erottaja. Tällä planeetalla on rotuja, joilla on erilainen menneisyys ja kaukainen historia. Se on muokannut niitä sisältä ehkä enemmän kuin mitä mikään muu voisi. Tietyt tapaukset ja muistikuvat elävät ikuisesti, eikä niitä loppujen lopuksi unohdeta koskaan elämien välillä. Tästäkin ajasta siis voisi saada selvemmin tietoja, kun oikein osaisi "kysyä" taikka etsiä sieltä.

        Jos oikein nyt tiedostan niin Lemuria/Mu:n pääasiallinen osa oli jossakin Intian ja Madagaskarin seutuvilla. Mannerlaatat on liikkutelleet maita ja mantuja sen jälkeen niin, että jotkin osat (kuten Pääsiäissaari tai Hawaiji?) ovat kenties sen mantereen joitakin osia olleet.
        Täytyy muistaa, että "sielujen matka" on paljon muutakin kuin fyysinen, ja fyysinen itse on aina kaikkein rajoittavin. Ihmisolentojen täytyisi hyvin tärkeästi muistaa tämä.

        Koskaan ei kuitenkaan voi mitään lopullista kadota. Sillä henkinen olemus on paljon samaa kuin uni. Sellaista todellisuutta kuin "fyysinen todellisuus" ei ole oikeasti olemassakaan. Sen (=fyysisyyden) tarkoitus ei ole loppujen lopuksi muuta kuin hajota, ehkä siksi fyysiset ihmiset ovat kasvaneet niin sotaisiksi, väkivaltaisiksi, ahneiksi ja eripuraisiksi?! Tarkoitus on joskus herätä siihen olemukseen, jossa muistamme ne "unet", siis sen historian jonka olemme kokonaisuudessaan eläneet, sillä matkamme ei lopu, emme herää siitä "unesta" kuten aamuisin aina sängyistämme ;)


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        ❤️ ­­N­­y­­­m­­f­­o­­­m­­­a­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Dr. Amelia Solaris on kirjoittanut kuuman kirjauutuuden, joka osuu tähän aiheeseen kuin nenä päähän! Solariksen uutuuskirja on täynnä mysteereitä ja korkeampaa tietoisuutta! Dr. Amelia Solaris vie lukijan uskomattomalle seikkailulle kirjassaan "Atlantis: Terrastraalitasot ja Sielun Vaellus". Tässä teoksessa paljastetaan salainen maailma, joka piilee meidän maailmamme alla – terrastraalitasot, joissa sielut jatkavat matkaansa kuoleman jälkeen.

      Mitä tapahtuu, kun sielumme luiskahtaa tästä ulottuvuudesta onttoon maapalloon? Solaris avaa meille portin tähän salaperäiseen todellisuuteen, missä terrastraalitasot värähtelevät uskomattomalla 1.42 teraherzin taajuudella! Tässä teoksessa yhdistyy tiede, filosofia ja mystiikka tarjoten lukijalle ainutlaatuisen näkökulman elämän jatkumiseen kuoleman jälkeen.

      "Atlantis: Terrastraalitasot ja Sielun Vaellus" haastaa lukijansa ajattelemaan uudella tavalla ja avaamaan mielen portit korkeammille ulottuvuuksille. Se on kirja, joka tempaa mukaansa ja herättää kysymyksiä, joihin vastausten löytäminen voi muuttaa koko käsityksemme todellisuudesta. Dr. Amelia Solaris tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden astua rohkeasti tuntemattomaan ja tutkia sielun matkaa terrastraalitasoilla.

      **Lue "Atlantis: Terrastraalitasot ja Sielun Vaellus" ja valmistaudu astumaan mysteerien maailmaan!**

    • Anonyymi

      Olemme asuneet, jotkut tulivat/tuotiin tälle planeetalle väkisin vasta sen jälkeen. Silti tämän planeetan asutus ja sivilisaatiot on vielä hyvin nuorta verrattuna moniin muihin avaruuden sivilisaatioihih, joissa kuolemaa ei tunneta ainakaan samalla tavoin.

      Mitä siis Atlantiksella oikein tapahtui. Ja oliko Atlantis "pelkkä" manner vaiko aikakausi, liittyen esim."pyramidikulttuuriin", ja siihen arvoitukseen joka niihin luotiin?!

      Entäpä minkälaista teknologiaa arvelet tuohon maailmanaikaan olleen?! Onko se ollut osaltaan käytössä kaiken aikaa, ja mihin tuo teknologia voisi ihmiselämän nykyisenä rajallisuutena liittyä?!

      Olemme täällä nyt vankeja "ikuisen arvoituksen", mutta mikäänhän ei ole ikuista, ei edes vankeutemme, johon "muistinmenetys" johti tuon ajan jälkeen. Sillä usko tai älä tuon ajan arvoitus on ratkeamassa, ja silloin voimme jälleen voittaa rajoitteemme, ja elää ikuisesta, ja olla taas yhtä galaktista perhettä, ja ymmärtää menneisyytemme ja kaiken siitä oppimamme/muistamamme täydellisesti. Meidän vain täytyy muistaa, ja ymmärtää, siinä on sekä henkisen kasvun, että teknologian vastuullisen käytön panos. Miten siis voit muistaa sen aina ?!?

      • Anonyymi

        Atlantis oli hyvin korkean kulttuurin manner tai iso saari. Siellä oli jopa lentokoneita, vimanoja. Egyptin temppelissä on korko kuvia niistä
        Atlantiksen tulvaevakot panivat alulle korkean kulttuurin muinaisessa Egyptissä.
        T. Aloittaja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Atlantis oli hyvin korkean kulttuurin manner tai iso saari. Siellä oli jopa lentokoneita, vimanoja. Egyptin temppelissä on korko kuvia niistä
        Atlantiksen tulvaevakot panivat alulle korkean kulttuurin muinaisessa Egyptissä.
        T. Aloittaja

        Pyramidit eivät olleet hautoja vaan mysteeriotemppeleitä. Erään kertomuksen mukaan Mooses sai siellä vihkimyksen salaisiin tietoihin.


      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe