Natsit olivat yhteyksissä humanoideihin

Anonyymi-ap

Kaikkihan sen tietävät, että se mitä meille on historiankirjoituksissa kerrottu on valhetta.

Tässä on Haunebu
https://www.shutterstock.com/fi/image-photo/mamerki-poland-july-23-2015-scale-322777778

Se oli Natsi Saksan salainen projekti luoda lentävä lautanen. Tämä ei ole mitään huuhaa elokuvafantasiaa vaan todellista totta. Lentävän lautasen Natsi-Saksa kykeni rakentamaan, mutta siitä ei ole veden pitävää todistetta toimiko se lautanen koskaan niin kuin sellaisen lautasen ajatellaan toimivan.

Sitten oli tämä vielä salaisempi projekti. "The Bell", joka oli jonkin näköinen madonreikä ja antigravitaatiolaite. Tätä kutsuttiin nimellä "Wunderwaffe", jonka uskottiin kääntävän vielä sodan kaksi viikkoa ennen kuin NL marssi Berliiniin.

Sitten mennään tähän kuuprojektiin ja Apollo projekteihin . Ihmetteletkö miksi ihmiset eivät ole vielä kertaakaan ollut kuussa sitten 1969? Selitykset eivät enää mene läpi. No se johtuu siitä, että ihminen ei kykene menemään kuuhun, kun sillä ei ole sellaista teknologiaa, sillä tuon teknologian natseille antoi "Ne". Sanotaankin, että ensimmäisenä kuuhun lensivät ei suinkaan USA vaan natsit jo 40-luvulla. Sittemmin USA kaappasi tämän teknologian ja tietotaidon natseilta ja lensivät kuuhun Apollo projektin muodossa 60-luvulla.

Sitten mennään Natsien symboliin Swastikaan. Tiesitkö, että se ei ole mikään natsien symboli, vaan se on muinainen symboli jota löydetään ympäri maailmaa. Se on universaali symboli, joka symboloi universaalisti suurin piirtein hyvää onnea, hyvää oloa ja vaurautta.

Natsit olivat tutkineet muinaisia hindujen tekstejä ja löytänee tämän "Virmanan"(lentävä lautanen) ja sen, että tekstien yhteydessä löytyi aina myös tämä Swastika symboli.

Natsit etsivätkin aina tätä jotain teknologiaa. Tästä kertoo esimerkiksi Indiana Jones elokuvat, missä natsit ja Indiana Jones etsivät sitä teknologiaa. Yksi tämmöinen oli tämä liitonarkki. Sehän on tätä UFO teknologiaa.https://fi.wikipedia.org/wiki/Liitonarkki

12

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No ei, natsit yrittivät kylläkin kehittää tuollaista vekotinta, mutta eivät ilmeisesti siinä koskaan onnistuneet. Saksan hävittyä sodan, natsitiedemiehiä pakeni mm. jenkkeihin ja siellä he jatkoivat "ufon" kehittelyä Area 51:llä.

      Massoille sitten kehittettiin mitä mielikuvituksellisimpia teorioita ulkoavaruuden muukalaisista, jotta eivät ymmärtäisi, että koko ufoilu on illuminatin (ylikansallisen eliitin) juonia.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🔞 ­­N­­­y­m­­­f­o­­­m­­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Koko meille kerrottu maailman menneisyys- ja nykyisyyskin on pelkkää sepitettä sepitystä- ei ole kerrottu totuus maailmalle-

        ihmiskunta pidetään tietoisuuden tasolla jossa emme edes kestäisi totuutta maailmasta.

        Jos esim. tietäisimme totuuden siitä miten maailmaa johdetaan- niin kansat tappaisi heti raaimmalla tavalla maailman johtavat tahot.


    • Anonyymi

      Mielenkiintoista!

      • Anonyymi

        nikolai tesla oli kehitelyssä mukana, miten maanpaino voima kumotaan ufossa,


    • Anonyymi

      😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

      💋 K­­u­­u­m­­­a­t­­ ­­­t­y­­t­ö­­­t­­­ ­­o­­­d­o­­t­t­­a­­v­­­­­a­­­t­­­ ­s­i­­­n­­u­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18311582

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    • Anonyymi

      Samaa pass-a-persuilua kuin nyykäänkin kun tiede ja satanismi yhdistetään- syntyy sotaa ja keskitysleirejä- kuten nyt suomessakin ja psykiatria on keskitysleirit koko maailmassa.-.-..

      " Hitler ja natsien korkean komennon avainupseerit olivat kaikki kolmen tärkeimmän salaseuran jäseniä, joilla oli vahva usko okkultismiin; Vril-seura, Thule-seura ja Ahnenerbe. Vril-seura perustui Edward Bulwer-Lyttonin vuonna 1871 kirjoittamaan romaaniin nimeltä The Power of the Coming Race, joka puhuu ylivertaisesta maanalaisesta mestarirodusta ja energiamuodosta nimeltä "Vril", joka saa voimansa UFO:ille arktisen jään alla olevista piilotetuista tukikohdista. . Se kuulostaa hullulta, mutta Hitler, Himmler ja muut johtavat natsit ottivat sen erittäin vakavasti. Thule-seura nimettiin kreikkalaisen legendan mukaan myyttisen pohjoisen maan mukaan, joka oli "arjalaisen rodun" alkuperä, jonka uskotaan myös olleen myyttinen Atlantis. Sillä oli noin 2000 jäsentä, jotka vaativat intensiivistä uskollisuutta ja salassapitoa sekä puhdasta valkoista verta, joka ei ollut minkään muun rodun tai värin saastuttamaa. Tämä usko arjalaiseen rotuun ja sen yhteyteen Atlantikseen johti siihen, että Heinrich Himmler perusti Ahnenerben tutkimaan arjalaisrodun arkeologista ja rodullista perintöä. Se suoritti kokeita ja käynnisti tutkimusmatkoja yrittääkseen löytää kadonneen Atlantiksen kaupungin ja osoittaa, että mytologiset arjalaiset populaatiot olivat aikoinaan hallinneet maailmaa. Vaikka Vril- ja Thule-seurat sekä Ahnenerbe hajotettiin virallisesti toisen maailmansodan lopussa, on raportoitu niiden jatkuneen vuosikymmeniä sen jälkeen elossa olevien natsiupseerien kautta Euroopassa, Amerikassa ja Etelä-Amerikassa. Nykyään uskotaan, että useat uusnatsiryhmät, jotka koostuvat entisten saksalaisten sotilaiden, poliitikkojen ja uusien, nuorempien värvättyjen jälkeläisistä, pitävät liekin hengissä säännöllisillä tapaamisilla ja samoilla uskomuksilla.
      "

      https://online-clickview-com-au.translate.goog/exchange/categories/8306/personal-development/videos/39595774/inside-secret-societies-nazi-occult-societies?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=sc

      • Anonyymi

        Natsien eliitille myös muinaiset mytologiat olivat erityusen tärkeitä ja aivan erityisesti skandinaavinen-germaaninen muinaismytologia ja sen puitteissa sitten tekivät valtiollisen tutkimusmatkankin Suomen Karjalaan1930-luvun lopulla tai 1940-luvun alkupuolella. Tästä kerrotaan esim. palkitussa tietokirjassa “kansankodin pimeämpi puoli”. Suomen muinaishistoria siis kiinnosti natseja ja onhan Karjalassa(nyk. Venäjän aluetta) muinaisia jäänteitä joiden ikää ei edes tiedetä. Natsijohtajat uskoivat myös Valhallaan ja Hadekseen Viikinkien tavoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Natsien eliitille myös muinaiset mytologiat olivat erityusen tärkeitä ja aivan erityisesti skandinaavinen-germaaninen muinaismytologia ja sen puitteissa sitten tekivät valtiollisen tutkimusmatkankin Suomen Karjalaan1930-luvun lopulla tai 1940-luvun alkupuolella. Tästä kerrotaan esim. palkitussa tietokirjassa “kansankodin pimeämpi puoli”. Suomen muinaishistoria siis kiinnosti natseja ja onhan Karjalassa(nyk. Venäjän aluetta) muinaisia jäänteitä joiden ikää ei edes tiedetä. Natsijohtajat uskoivat myös Valhallaan ja Hadekseen Viikinkien tavoin.

        Suomessa on eräs vanhempi ufotutkijakin joka on erittäin laajasti perehtynyt nimenomaan natsiufoihin ja esitelmöinytkin aiheesta. Kyllä näissä asioissa perää siis on, mutta liikeellä voi olla ja varmasti onkin myös väärääkin tietoa.


      • Anonyymi

        Vihervassuille käy samallalailla, kuin natseille ja muslimeille ! Ootte aivan samaa Raamattua vihaavaa hamppikööriä.


    • Anonyymi

      Natsit oli suoraan saatanan kätyreitä. Siitä todistaa se kun yrittivät tuhota muslimien kanssa Juutalaiset kaikkialta maailmasta, etteivät Juutalaiset pääsisi Jumalan ilmoituksen mukaisesti takaisin kotimaahansa.
      Mutta kun saatana ei koskaan pysty estämään Jumalan sanan toteutumista, natsit ja muslimit tuhosivatkin omat alueensa ja Juutalaiset sai oman kotimaansa takaisin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      171
      3127
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      308
      2548
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      196
      1867
    4. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      90
      1435
    5. 79
      1401
    6. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      33
      1239
    7. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      339
      1190
    8. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      81
      1106
    9. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      184
      965
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      908
    Aihe