SAK ja SDP ovat vastuussa työmarkkinoiden sekoittamisesta. Häpeä molemmille.

Anonyymi-ap

SAK on aloittanut lakot. Se voi ne lopettaa. Ei kukaan muu.

Niin sanottuja "poliittisia lakkoja" on esiintynyt siitä lähtien, kun Eloranta tuli SAK:n puheenjohtajaksi Antti Rinteen ollessa SDP:n puheenjohtajana. Lakkoja esiintyy vain silloin, kun SDP on oppositiossa. Epidemian syylliset on selvä: SDP ja SAK. Lakkoja on ollut joka kerta, kun SDP on ollut oppositiossa Elorannan aloitettua SAK:n puheenjohtajana, 2/2. Usein.

SAK:n toiminta on oksettavaa populismia. Neuvottelujen penääminen on suorastaan valehtelua. Kaikki lakialoitteet on käsitelty kolmikannassa normaalisti ja kolmikanta on vaikuttanut lakialoitteiden sisältöön. On tehty kompromisseja. Lakien voimaan tulon estäminen ei ole vaihtoehto. Millään ulkoparlamenttaarisella taholla ei ole veto-oikeutta lain valmistelussa. Eduskunta päättää ja säätää lait.

SDP on alentunut jopa viemään Suomen sisäisten asioiden keskustelun EU-parlamenttiin, mitä voi pitää jo hulluutena. Tuollaista porukkaa ei pidä valita EU-vaaleissa. He ovat haitaksi koko Suomi-kuvalle.

Työmarkkinakriisiä ei olisi, ellei SDP ja SAK olisi sitä aiheuttanut. Olisi aika harkita kriisin aiheuttajien, SAK:n ja SDP:n johtohahmojen ja taustavaikuttajien vaihtamista maltillisempiin, yhteiskunnan kehittäjiin, repijöiden sijaan.

Lakko on vaarallinen ase vastuuttomien käsissä. SDP:n ja SAK:n toiminta on häpeäksi näille itselleen ja valitettavasti Suomen maakuvalle.

10

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tätä samaa tyhjää retoriikkaa joka toisessa kirjoituksessa. SAK ei tätä aloittanut, vaan hallitus vääränlaisine linjauksineen. SAK puolustaa työntekijöitä.

      • Anonyymi

        SAK aloitti lakot yrityksiä vastaan. Miksi yrityksiä ja niissä töissä olevia vahingoitetaan?

        Lait on valmisteltu normaalisti kolmikannassa, mikä on vaikuttanut lakien sisältöön. SAK:n ja SDP:n agitointi tältä osin on valheellista.

        Millään ulkoparlamentaarisella ryhmällä ei ole veto-oikeutta hallituksen päätöksiin ja eduskunnan lainsäädäntöön.


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        ❤️ ­­­N­y­m­­f­­o­­m­a­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        😋 ­­N­­­y­­m­f­­­o­m­­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      SAK:n pitää lopettaa lakot heti. Miksi hyökätä yrityksiä kohtaan? Kaikki hyvinvointi on sentään peräisin yrityksistä.

    • Anonyymi

      Kekkonen oli viisas,hän sanoi kokomusta ei saa päästää hallitukseen ! Tämä tilanne on alkanut kokomuslaisten halusta leikata pienituloisimmilta. Jos heiltä viedään sen saman rahan joutuu maksamaan lopulta kuitenkin asumistukena.toimeentulotukena. ja ihmisten kyykytys lisää mielenterveys ja muitakin sairauksia ne kaikki maksaa. Eli voittoja noista toimista ei kerry tällähetkelläkin pienituloiset elää kädestäsuuhun joka ei rikkaita näytä liikuttavan . Se mitä näille pienituloisillemenee menee suoraan kaupalle ja niiden omistajille asumistuet on oikeasti tulonsiirto asuntosijoittajille joka pitää vuokrat korkealla!

    • Anonyymi

      Jos saa nyt lomautuksen tai lopputilin työpaikasta on se SDP:n syy täysin.

    • Anonyymi

      SAK:n 19 hengen hallitus on vastuussa lakkojen aloittamispäätöksistä. Koko hallitus vaihtoon. Ei taida pelastaa tätä järjestöä. YTK kutsuu yhä useampia. SAK on yhteiskunnan kehityksen jarru. Suomi on junnannut paikallaan 16 vuotta. Se on suurelta osin SAK:n syytä. Kykyhallitus yrittää pelastaa maan, ettemme joudu Kreikan tavoin EU:n vankilaan. Se tietäisi julkisen puolen palkkojen leikkauksia. Se olisi SAK:n hallituksen syy.

    • Anonyymi

      Juuripa niin
      Nykyisen hallituksen toimesta työntekijöiden edut paranee verotus laskee Mutta nyt ollaan asettamassa rajoja ja sak-laisille gangsteri johtajille jotka ovat ryhtyneet taistelemaan valtansa puolesta ja mobilisoineet työntekijät toimimaan edessään säilyttääkseen valtansa.
      Perustuslain mukaan kysymyksessä on rikollinen toiminta koska se häiritsee eduskunnan edustamaa ylintä valtaa Suomessa.
      Suomessa on perustuslakia Valvova eli joka on vastuussa siitä että kansanedustuslaitos edustaa Suomessa korkeinta valtaa mutta kuin on vastassa sak-lainen isokenkäiset gangsterit ei tuomarit uskalla ottaa asioihin mitään kantaa vaikka se kuuluisi heidän velvollisuuksiinsa. Eduskunta yrittää oikaista sitä vääryyttä jossa aina suurempia suurempi osa nuoria terveitä ihmisiä jättäytyy työelämän ulkopuolelle elämään veronmaksajien selkälaahasta revityillä veromarkoilla joka ei missään tapauksessa olla oikeudenmukaista.

    • Anonyymi

      🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

      ❤️ K­u­u­­­m­a­t­ ­­t­y­t­­­ö­­t­­­ ­o­­d­­o­­­t­­t­­­a­­­v­­­­a­t­­ ­s­i­­­n­u­­a­­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18314678

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4493
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      116
      4095
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2740
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1653
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      92
      1590
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1563
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe