K-Market Musta Pekka ja sieltä ostoksellisuus juomallisuuvessa suklaallisessa

Anonyymi-ap

Olin ostoksilla ja kaupassa näin nuaren tytön ottavan Alpro silky smooth chokolate flavourin ja sanoen samalla maalliselle isälleen että tämän hän haluaa , mutta se pitää piilottaa joltakin henkilöltä. Sain mielikuvan että veljeltään.

Katsoin tarkasti millaisen putelin tyttö otti ja jatkoin matkaani ja odotin kunnes he poistuivat siitä jotta eivät näkisi kun matkimalla otan saman tuotteen. Siinä on niitä tuotteita niin monia että jos olisivat nähneet että otan saman tuotteen niin olisivat epäilleet matkimista.

No niinhän matkinkin, mutta miksikö? Lapsena suuhun halutaan mitä parhainta herkkua ja aavistelin että nyt ollaan hyvän äärellä kun huomasin tölkin aika kalliiki, litran tölkki ja muistaakseni yli 4e. Made from soya. Itse en tuollaista ottaisi koskaan, koska se on soijasta tehty.

No! Nyt sitten on tullut aika avata purkki ja maistaa mille se maistuu.Vähän jännittää, mutta kai se on hyvää kun sitä pitää piilotella jonkun toisen suulta.

No joo, maistoin. Tää on tosijaankin silkkisen makuista, en ole vastaavaa ennen maistanut eikä mieleen ole tullut silkkinen kuvaamaan makua, mutta se on ensimmäinen sana , joka tosisjaankin kuvaa tätä mavuksellisuutta.

Mitä muuta tästä sanoisin? Hintalaatusuhjetta voisi miettiä. Jaa-a, no hyvää se on, nautittavaa, mutta makeutta puuttuu hivenen, siksi 4/5.

Mutta Oboy kaakajota maitoon sekoitettuna on makijanpaa ja mielestäni parenman mavullista. Ostanko jatkossakin tämän tuotteen? En tiiä, tuskinpa, mutta ei sitä koskaan tiiäkkään toisaalta, mutta ei tämä vejä kermakakujle alkuunkaan vertoja.En kuitenkaan osaa olla pettynytkään, mutta olisin ojottanut enemmän tytön asijantuntevuujesta sen suhteen mikä on oikeesti hyvää, mutta kun pappa petaalar niin voi ottaa mitä sattuukatakin?

Halleluja kuitenkin,

Selef Urge

6

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei-helluntailainen kommentti:

      Soijajuomaa, yäk hyi. Yleensä ne on lantranttu niin laihaksi litkuksi, että pelkkää veden juontia luulisi paremmaksi. Oikeasti jos soijapapujen syöminen kiinnostaa, niin tofu tai kuivatut pavut on parempi vaihtoehto. Lueskelin noin 30 vuotta sitten jotain kirjaa, ohjeita urheilijalle, miten kasvisruoasta saadaan kaikki tarvittavat aminohapot. Esim. maito täydentää viljatuotteita, tai soijapapu on melko ihanteellinen proteiinin lähde. En varsinaisesti suosittele pelkkää kasvisruokavaliota, vaan monipuolista ruokailua mieluummin.

      Kuivattuja soijapapuja voi liottaa, kaataa liotusveden pois, ja keittää sitten pavut pehmeiksi, esim. riisin kanssa syödäkseen. Nykyään on myös soijarouhetta, joka muistuttaa jauhelihaa muodoltaan. Ja on soijasuikaleita. Näitä ei tarvitse keittää yhtä pitkiä aikoja, kuin kuivatut pavut.

      Härkäpavuista on tehty Levodopa-nimistä lääkettä Parkinsonin tautiin. Tämä tieto löytyi yllättäen Tekniikan maailmasta. Pyhä henki johdattaa teitä kaikkeen totuuteen, kehutaan Raamatussa.

    • Tofuista reseptit hakuun, ja ostan tuota selefin mainostamaa alpron silkkistä soijakaakaota myös. Olen rukoillut että Jumala auttaisi kun ajattelin alkaa etsimään soijasta jotain. Kiitos teille!

      • Anonyymi

        Ei-helluntailainen:

        Ryhdyin itsekin harrastamaan näitä soija-asioita, uudestaan. En pidä kovin paljon valmiiden reseptien tutkimisesta, kun niissä on monenlaista vääntämistä ja laittamista, ja pitkällistä aineiden luetteloa. Yleensä olen kokkaillut itse keksittyjä ruokia milloin mitäkin.

        Ajattelin, ostaisinko pussin pakastesieniä, sitten keittää soijasuikaleita kasarissa, lisätä oliiviöljyä/ voita, sieniä... Syödä perunasalaatin kera, monihedelmämehulla, jne. Perunoihin oregano, ruohosipuli, persilja... Monesti syömiseni on ollut yksinkertaista, vähistä aineksista. Esim. levittyvää sulatejuustoa paahtoleivälle, valkosipulirouheen ripottelua päälle, tai salaatiksi pilkottua varsiselleriä, maustemajoneesia päällä... Muutamasta aineksesta voi saada käyttökelpoisen kokonaisuuden, kun tietää /aavistaa, mitkä aineet sopivat yhteen.


    • Anonyymi

      Tällaiset avaukset eivät kuulu helluntailaisten palstalle ollenkaan.

      Selef Urge / Commandohauis 53 cm on lihallinen hellari, joka tarvitsee ulkopuolista apua. Hänellä ei ole enää oma toiminta hallussa.

      • Anonyymi

        Ei-helluntailainen:

        Minun uskonnossani vältetään turhaa hurskastelua, joten on piristävää lukea välillä tällaisia keskusteluja, joissa tunnutaan ajattelevan raadollista ihmistä.

        Mihin on kadonnut tapa, että entisajan ihmiset lausuivat ruokarukouksia ennen syömistä? Muistui mieleeni, kuinka äidin isoisä minun lapsuuteni aikana lausui ulkomuistista ruokarukousta, jota sitten kirjoitettiin kynällä paperille muistiin.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      2993
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2868
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2272
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      94
      2136
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1850
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1838
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      336
      1751
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1662
    Aihe