Odessassa 550 uhria

Anonyymi-ap

Hurjimmat läntiset arviot eilisen Odessan Iskander iskussa ovat 550 kuollutta ja haavoittunutta. Odessassa toimii tiettävästi aktiivinen partisaanisolu, joka toimii maalinosoittajana ohjuksille.

21

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja sinulla varmaan on tarjota linkki noiden läntisten asiantuntijoiden arvioon.

    • Anonyymi

      Ei tarvita maalinosoituksia kun pommittaa omakotitaloalueita ja siviileitä venäjä pommittaa niin kuin ennenkin ....no ehkä joku paikallinen tiltu saattaa osoittaa jonkun sairaalan tai lastentarhan kohteeksi .

      En oikein usko että tuo venäläiseen vanhaan sotilasoppiin perustuva oppi että siviilien pommitukset raiskaukset ja joukkomurhat saavat kansan selkärangan katkeamaan venäjä on nyt kaksi vuotta sitä yrittänyt ja vastarinta sekä viha venäjää kohtaan vain kasvanut Ukrainassa.

      Mannerheim aikoinaan sanoi kun joku ehdotti pientä pommitusta venäjän kaupunkiin että sellainen ei ole järkevää koska siten saa armeijan lisäksi myös siviilit viholliseksi ja on helpompaa kun on vain yksi vihollinen eli armeija.

    • Anonyymi

      Ukraina vastaa..yksi iskander vastaan kaksi öljyn jalostamoa Venäjällä....aletaampa lomalaiset keräämään kamppeita tulot on kohta nolla..

    • Anonyymi

      Siviilien pommittaminen ei tepsi toivotulla tavalla Ainakaan kaikkiin kansoihin. Ukrainassakin vastarinta vain koveni kun kohdistivat siviileihin ja siviili-infraan tulen. Sama ilmiö oli Suomessa aikoinaan. Saksassakin Berliinin pommitetussa rauniokaupungissakin siviilit taistelivat käytännössä loppuun saakka. Ja sota jatkui vielä Itävallassa Aatun näyttämöltä poistumisen jälkeenkin. Ukrainan Mariupolkin oli aikamoinen episodi. Harkova jne...

    • Anonyymi

      Nato Tltut voisivat pyytää Venäjältä nätisti, samoin kuin USA pyysi israelia vähän vähentämään siviileihin kohdistuvia iskuja kun kymmeniä tuhansia oli jo kuollut.

      Näin siis Lännesssä.

      • Anonyymi

        On se USA sitten hieno maa kun pyytää israelia olemaan pommittamatta siviilejä. Toisella kadellä jakaa israelille ohjuksia ja aseita . Tällekin vuodelle katteetonta rahoitusta n, 15 miljardia.


    • Anonyymi

      "Hurjimmat läntiset arviot eilisen Odessan Iskander iskussa ovat 550 kuollutta"

      Uskoisko. Yleensä Ukraina kertoo torjuneensa Venäjän ohjukset ja dronet 99%.

      Yksi mummo ja pari kulkukoiraa kuolee yleensä sen ainoan suutariksi jääneen ohjuksen alle jäätyään.

    • Anonyymi

      Venäläislähteiden mukaan kyseessä oli isku taktiikkapalaveriin kokoontuneita ukrainalaisjoukkoja vastaan, jotka suunnittelivat tulevaa maihinnousua Krimille. Gestapo-Budanovhan oli lupaillut yllätystä Mustalle Merelle tässä keväällä.

      Noh, nyt kävi näin. Venäjä oli hereillä, tiedustelu toimi tehokkaasti ja Ukrainan aikeet tehtiin kerralla tyhjiksi. Zelensky on syystäkin aivan raivoissaan.

    • Anonyymi

      Ukraina on itsekin jo huomannut ettei kukaan usko enää heidän väitteitään synnytyssairaaloihin ja orpokoteihin osuvista iskuista. Uusi propagandastandardi näkyy olevan heillä nyt "vapaa-ajan keskus", jossa toki vain naisia, lapsia ja lääkintähenkilöstöä, kuinkas muuten.

    • Anonyymi

      Ukrainan ja Nato tiltujen Propagandakoneisto on lyöty.

    • Anonyymi

      Odottelen kiinnostuneena minkälaisen enne unen profeetta tiltunen näkee ensi yönä.

      Vai käykö normaalit ja sänky on märkä.

    • Anonyymi

      Ukrainan erikoisjoukkojen miittinkiin Venäjä iski.

    • Anonyymi

      Budanov sanoi Venäjän puolelle tehtyjen ja pieleen menneiden hyökkäysten jälkeen, että Ukrainan hallinnossa on henkilöitä jotka antavat tietoja Venäjälle. Odessan isku on ilmeisesti jatkoa tietovuodoille.

    • Anonyymi

      Ukrainalaiset haluavat rauhaa. Ukrainan Juutalais puppet-regime ja USA eivät halua.

    • Anonyymi

      Juu. Sinne jäävät. Eivät lähde tai joku ei ajoissa evakuoi. Aikuiset jotka eivät päästä alueelta pois lapsia, eläimiä, vammaisia, vanhuksia, loukkaantuneita, keski-ikäisiä lähtijöitä tai muita, ovat häiriintyneitä.

    • Anonyymi

      Niin se vain on, että Ukrainan sotaa tuettaessa ei kannata kannustaa tavallista venäläistä liittymään Putinin riveihin.

      Venäjällä on paljon kansaa jotka ei ole Putinin sodan kannattajia mutta eivät voi asiasta mitään sanoa. Venäjällä kun tapetaan hallinnon vastustajat.

      Mutta jos länsimaiden tuella Ukrainan sota johtaisi valtaviin määriin kuolleita venäläisiä Venäjän omalla alueella, se voisi johtaa todella huonoon kehitykseen siten että tavallinen venäläinenkin alkaa kannattamaan Putinin sotaa ja se on asia jota ei pidä länsimaiden ainakaan tarkoituksellisesti pyrkiä saamaan aikaan.


      Tämän sijasta pitää pikemminkin tarjota tukea venäläiselle oppositiolle eri muodoissaan, tiedotusvälineet ja informaatio ovat ainakin hyviä välineitä joilla ainakin osa tavallisista venäläisistä saa pohdittavakseen parempaakin tietoa kuin mitä Putinin propagandakoneisto heille tarjoaa.

      Ukrainan sota loppuu vain sotimalla, sinne pitäisi saada aikaan aseellisen tuen virta niin suureksi että Putinille alkaa tulemaan vaikeuksia saada tukea omasta maastansa, aikanaan ne venäläisetkin nousevat vastarintaan kun kuolleita paljon eikä sodasta yhtään mitään hyötyä heille. Ukrainalaisilla ei ole kuin huonoja vaihtoehtoja, paras vaihtoehto lienee kuitenkin edelleen se että käyvät sen puolustussotansa loppuun asti mutta tarvitsevat länsimaista tukea koko sen sodan ajan ja jälleenrakennukset yms. vielä päälle, on kyse vuosikausista tai vuosikymmenistä helposti.

      • Anonyymi

        Mitä pidemmälle ja kauemmas Putin sotansa vie, sitä kauempana tulee olemaan myös länsimaiden suhteet Venäjään.

        Samassa yhteydessä luultavasti tehdään hajurako niihin maihin jotka alkaa liiankin ystävällisiksi Venäjän kanssa, niinkuin Ukrainan sota ei olisi vaikuttanut mitään.


    • Anonyymi

      Kreikkalaisen uutistoimituksen mukaan eilisessä iskussa Odessaan kuoli 2 kenraalia, 550 ukrainalaista ja 100 ranskalaista sotilasta.
      Siis Nato maan tietotoimiston mukaan.

      • Anonyymi

        Ranskalaiset ilmeisesti seuraavat Napoleonin jalanjälkiä.


      • Anonyymi

        No niin.

        Eikä ole eka kerta. Eikös viime kuussa uutisoitu 80 ranskalaisen sotilaan kuolemasta ohjusiskussa jossain Harkovan suunnalla. Venäjä kutsui jopa Ranskan lähettilään puhutteluun tästä ja ranskalaisia diplomaatteja sinkoili sinne tänne mm. noutamaan ruumiita.


    • Anonyymi

      Odessa tuntuu olevan jokinlainen Naton tukikohta. Edellisen iskun jälkeen lentoliikenne Odessasta Romaniaan oli ollut kiivasta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2110
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1793
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1654
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1586
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1555
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1475
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1336
    8. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      101
      1314
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe