Homot kristityt kieltävät itsensä terapian seurauksena

Anonyymi-ap

Homoseksuaaleja eheytetään elämään heteroseksuaaleina. Keinoihin kuuluu terapia, jossa sovelletaan Jeesuksen ohjeita tarkoituksenmukaisella tavalla.

Jeesus sanoi, että "joka seuraa minua kieltäköön itsensä joka päivä". Niinpä homoseksuaalin pitää kieltää joka päivä olevansa homoseksuaali. Hänen pitää sen sijaan uskoa, että hän on heteroseksuaali, koska Jeesus on muuttanut hänet sellaiseksi.

Homoseksuaalit tuntevat silti himoa samaa sukupuolta olevia kohtaan. He lankeilevat käytännössä homouteen ja lesbouteen. Jotkut makaavat molempien sukupuolten kanssa.

On silti kristittyjä, jotka ovat eheytyneet heteroiksi. Etenkin miehiä on mennyt naimisiin ja he ovat onnellisia, eivätkä lankeile. Nämä todistavat seurakunnissa ja järjestöissä muuttumisesta. Tätä eivät suvakit tunnusta.

8

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Entääs bi ihmiset vaik tuo pressa .

      • Anonyymi

        Outo ja turha kysymys. Hän on kiinnostunut naisista ja on avioliitossa sellaisen kanssa ja oletettavasti on aviouskollinen, ellei ole vahvaa syytä ajatella toisin.


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        ❤️ ­­N­­y­­­m­­­f­­o­­m­­a­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Niin mitä? Jeesus sanoi opetuslapsillensa: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.

    • No kerro nyt missä tämän palstan "eheytyneet homot" piilottelevat? Heitä on tänne kaivattu jo vaikka kuinka kauan mutta yhtäkään ei ole ilmaantunut paikan päälle. Jos sellaiseksi ei sitten lasketa aito-laista, joka kerran yritti nikki "eheytynyt homo", mutta se oli niin kömpelö yritys, että hän jäi heti kiinni.

      Plus vielä että tämän tästä joku julkisuuden henkilö tulee "kaapista ulos" ja kertoo olevansa homo. Miksi sitten ei löydy yhtäkään julkkishomoa, joka kertoisi haluavansa ehetymistä heteroksi? Tai vielä että miksi ei löydy yhtäkään homojulkkista, joka kertoisi ehetyneensä heteroksi?

    • Anonyymi

      Homon tulee tukahduttaa homoseksuaaliset halunsa,
      mutta ei tarvitse ajatella olevansa heteroseksuaali, eikä sellaiseksi tarvitse muuttua.
      Suurin osa ei sellaiseksi muutu, vaikka muutosta seksuaalisuudessa tapahtuisikin, myös vastakkaista sukupuolta kohtaan. Homoseksuaalisten tuntemusten ja tarpeiden vähentyessä ja seksuaalisuuteensa suhtautumisen muuttuessa kiusauksia on vähemmän ja ne on helpompi torjua.

      • Anonyymi

        Selibaatti on mahdollista monelle. Ja kysymyshän on vain avioliittoon vihkimisestä eli samalla synnin suosimisesta (lupa tehdä syntiä). Katuva saa syntinsä anteeksi eikä Jumalaa voi pettää. Itse homous ilman tekoon lankeamista kuuluu perisynnin alle eikä ole vielä syntiin lankeamista.
        Jos joku vihkii kristittyä homoliitoon (siunaa) niin lankeaa myös itse syntiin, josta on tehtävä 'parannus' tai ...
        Muista kuin kristityistä ei ole väliä olivat sitten homoja tai heteroja uskomattomia, ei kristittyjä loppu on sama. Kristittyjä ei pidä johdattaa harhaan. Piispat mm. ovat nyt luopumassa Sanasta ja muuttamassa sitä itselleen sopivammaksi.


    • Anonyymi

      "Homoseksuaaleja eheytetään elämään heteroseksuaaleina. Keinoihin kuuluu terapia, jossa sovelletaan Jeesuksen ohjeita tarkoituksenmukaisella tavalla."

      Jos homoseksuaali tai kuka tahansa tulee elävään uskoon Jeesukseen niin seksuaalisten himojen synnit kaikkoavat hänestä vääjäämättä. Ainakin näiden himojen tappava vaikutus menettää tehonsa Jeesuksen omiin.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5391
    2. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      48
      2232
    3. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      60
      2216
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1049
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1004
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      870
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      833
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      753
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      751
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      27
      736
    Aihe