Orpo hyvin hyvin tuimana... heheeeee...

Anonyymi-ap

IL - Lakot ovat jatkuneet jo toista viikkoa, ja hallituksen ja työmarkkinajärjestöjen väliset neuvottelut ovat umpikujassa.

– Tuntuu siltä, että SAK:lle riittää vain se, että hallitus perääntyy näistä keskeisistä uudistuksista. Meitä yritetään painostaa niihin lakoilla, jotka tekevät Suomen taloudelle suurta vahinkoa, Orpo harmitteli.
Orpo on hyvin pettynyt siihen, että ammattiliitot ovat hänen mielestään liikkeellä lähinnä vastustusmielessä.

- KUULES ORPO! Kansasta tuntuu siltä että sulle riittää vain että kansa ajautuu köyhyyteen ja syvään työttömyyteen, vanhukset, lapset, eläkeläiset, työttömät kuolee nälkään ja paleltuu, ja menettää kaiken.... Yrität painostaa ja pitää lakkoja yllä, ja ne tekee kansalle suurta vahinkoa, mieti sitä!!!!
Olemme hyvin pettyneitä että omit jäärän asenteesi ja ilkeän mielen ja haluat vain vastustaa että kansa eläisi hyvinvointivaltiossa, jota nyt alas ajat innostuneesti.
Huomaatko että teet itse sitä mistä valitat muita!!! ihan samaa teet, etkä nää???? Mikä tekee sinun tavoitteesta erilaisen kuin meidän? Me halutaan elää tavallista elämää, sinä haluat että kuolemme käyhyyteen.

Sinä pidät lakkoja yllä, ne loppuisi jos sinulla olisi sydän. Olet todellinen itksekeskeinen jääräpää, pahemmasta päästä.

Politiikka on sulle ase yksinvaltiuteen, oletko miettinyt sitä??? Sinä et halua johtaa, sinä haluat diktaattorin elkein hallita ja panoistaa, uhkaa ja kiristää, sinä et omista suomea, tämä maa ei ole sinun oma.

4

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Julkisuudessa opro ei tiedä mistä puhuu. Se puhuu sitä mitä tekee itsekin. Haluaa että muut luovuttaa ja haluaa oman elämänsä tulevan kurjemmaksi, mutta ei osaa itsekkään luovuttaa, sillä pää ei kestä eikä ole ymmärrystä muita kohtaan.

      Ei vaaleissa ymmärtynyt mitä mies hautoo ja millainen hirviö sieltä kuoriutuu, ja luulen että kukaan ei arvannut miten hirviö siitä lopulta tulee, isopi hirviö kuin kukaan odottikaan.
      Valta käy päähän, ja kun ei päätöksistä ole vastuussa, niin sitähän voi tehdä vaikka minkälisia hieviötekoja.

    • Anonyymi

      Kai sitä jostain yhteiskunta vois säästää mutta ei prkl mikä litannia leikkauksia ja heikennyksiä.

    • Anonyymi

      Orpo tuskin antaa periksi aymafialle. Yhteistä molemmille on lakko ei vaikuta kumpienkaan tuloihin. Lakkoilevat työntekijätkin saavat avustusta ja nyt heillä on aikaa dokata kun ei työtkään rasita. Henkilökohtaisesti minulle on samantekevää loppuuko lakko viikon päästä vai jouluna kunhan kelalla riittää maksuvaraa.

    • Anonyymi

      Orpo on kuin teini joka vastustaa kaikkea mikä ei ole omaan mielen mukaista. Kiukkuava teini joka äksyilee. On hankala kakara, joka ei osaa olla ryhmässä eikä kenenkään kaveri.

      Naurattaa ja säälittää. Yleensä tuollaiset pienet ja pulleat miehet ovat sellaisia, he haluavat olla ilkeitä ja itsekkäitä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe