Propagandatapaus: "Venäjä sivuutti USAn varoitukset"

Anonyymi-ap

Oikein hyvä esimerkki länsipropagandasta. Tuolla "varoituksella" viitataan USAn 7.3. lähetystönsä henkilökunnalle antamaan lyhyeen varoitukseen terroristi-iskuista seuraavan 48 tunnin aikana. Varoitus, joka ilmeisestikin liittyi puhtaasti siihen, että Venäjä samana päivänä esti terrori-iskun Moskovassa.

https://www.nbcnews.com/news/us-news/us-warns-imminent-moscow-attack-extremists-urges-citizens-avoid-crowds-rcna142401

Nyt länsimedia siis väittää, että Putin puheessaan 19.3. sivuutti tämän ns varoituksen, joka olisi jollain tavalla kytkeytynyt suoraan 22.3. terrori-iskuun. No, alla on pätkä tuosta puheesta, joka länsimedian mukaan osoittaa tämän.

"Haluaisin huomauttaa tässä vaiheessa, että aikoinaan länsi käytti aktiivisesti erilaisia rajat ylittäviä radikaali- ja terroristiryhmiä ja osittain rohkaisi niiden aggressiota Venäjää vastaan.

Ennustettavasti myös uusnatsien Kiovan hallinto on siirtynyt terroristitaktiikkaan – samanlaisella ulkopuolisella tuella ja usein suorien ohjeiden alaisena. Tähän sisältyy rauhanomaisten kaupunkien tulittaminen, hyökkäykset hallituksen virkamiehiä ja julkisuuden henkilöitä vastaan sekä yritykset värvätä tekijöitä kumouksellisiin ja terrori-iskuihin, jotka kohdistuvat kriittiseen infrastruktuuriin ja julkisiin tiloihin Venäjällä.

Haluaisin myös muistuttaa useiden virallisten länsimaisten rakenteiden viimeaikaisista provokatiivisista lausunnoista, jotka koskevat mahdollisia terrori-iskuja Venäjällä. Kaikki nämä toimet muistuttavat suoranaista kiristystä ja aikomusta pelotella ja horjuttaa yhteiskuntaamme. Tunnette ne hyvin, joten en mene yksityiskohtiin tässä vaiheessa.

Pyydän liittovaltion turvallisuuspalvelua yhdessä muiden erityispalvelujen ja lainvalvontaviranomaisten kanssa tehostamaan terrorismin vastaisia toimiaan kaikilla aloilla mielekkäällä tavalla siten, että kansallinen terrorismin vastainen komitea hoitaa koordinointitehtävänsä. Meidän on ymmärrettävä, että olemme tekemisissä valtavan ja vaarallisen vastustajan kanssa, jolla on laaja valikoima informatiivisia, teknisiä ja taloudellisia työkaluja hihassaan. Älkää erehtykö, me tiedämme, mihin he pystyvät kaikilla näillä aloilla, myös tiedustelutietojen keräämisen osalta, ja olemme tietoisia myös heidän käyttämistään terroristisista menetelmistä. Riittää, kun mainitsen Nord Stream -kaasuputkien pommitukset Itämerellä. He turvautuisivat mihin tahansa.

Tässä yhteydessä perustuslaillisen hallitusmuodon puolustamisesta ja ääriliikkeiden torjunnasta vastaavat yksiköt pyrkivät tärkeisiin tavoitteisiin. Teidän on lopetettava päättäväisesti ja ripeästi kaikki yritykset kylvää epäsopua, provosoida etnisten ryhmien välisiä konflikteja ja loukata kansojemme oikeuksia ja vapauksia sekä yritykset käyttää hyväksi russofobiaa tai mitä tahansa muuta suvaitsematonta ideologiaa."

http://en.kremlin.ru/events/president/transcripts/73678

Puheen kohta "provokatiiviset lausunnot" länsimedia siis liitti suoraan 7.3. USAn lähetystön henkilökunnalle annettuun varoitukseen, joka siis annettiin Venäjän estettyä terrori-iskun Moskovassa... No, onhan tuokin varmaan mahdollista jossain todellisuudessa, mutta ehkäpä todennäköisempää on, että kohta liittyy esim. tällaisiin USAn armeijan komentajan Mark Milleyn puheisiin joulukuussa -23:

“There should be no Russian who goes to sleep without wondering if they’re going to get their throat slit in the middle of the night,” Milley said, according to an official with knowledge of the event. “You gotta get back there, and create a campaign behind the lines.”

https://www.washingtonpost.com/world/2023/12/04/ukraine-counteroffensive-us-planning-russia-war/

18

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet varmaan se sairas "kehäkettu", joka lukee kaiket päivät MV:tä.

      Totuus vaan on, että ryzzälandia on yksi maailman surkeimmista maista.

      • Anonyymi

        Näitkö tuossa linkkiä MV-lehteen?


      • Anonyymi

        Ja heti ensimmäisenä venäjätrolli rykäisemässä kiukkunsa aloitukseen. Ei toivoakaan että osaisi keskustella aiheesta.


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        😍 ­­­N­y­­­m­­­f­­o­­­m­a­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valehdella voi lyhyesti, tai pitkän kaavan mukaan. Tässä pitkällä ja sekavalla tekstillä sekoitetaan lukija. Aloittajan kannattaa muistas, että itse diktaattori Putin puheessaan mainitsi lämsivaltojen varoituksen ja vielä julkisesti piti sitä provokaationa = diktaattorin virhearvio.

      • Anonyymi

        No siinähän se puhe oli suomennettuna. Kerro nyt toki, mikä kirjoitukseni kohta oli valhetta.


      • Anonyymi

        Aloittajan kannattaa muistas, että Suoli24 porukka ei kykenee lukea mitään, missä on yli kolme lausetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No siinähän se puhe oli suomennettuna. Kerro nyt toki, mikä kirjoitukseni kohta oli valhetta.

        KOKO puhe on täyttä valhetta, johon vain hölmö uskoo.


    • Anonyymi

      Putini yrittää keplotella Kiovan syyksi, vaikka fsp tökerösti toteutti.
      Hulluja nuo iivvanat.

      • Anonyymi

        Siis onkos tää Moskovan "verijuhla" FSB:n tekosia kuten muuan kerrostalon räjäytys Putin diktaattiri uran alkuaikoina, millä saatiin syy hyökätä Tsetseniaan kun valehtelivat tsetseeni terroristien tehneen tihutyön?


    • Anonyymi

      ISIS = CIA.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ranskan medioissa kerrotaan, että Ranskassa olisi estetty, samojen terroristien iskuja, eli kyllähän se viittaisi, että ne lännestä päin olisivat Venäjälle menneet, siis täysin mahdollista, että Ukrainasta.

      • Anonyymi

        Täysin hölmö, suorastaan typerä logiikka.


      • Anonyymi

        Tadžikistan oli nämä lähtösin eli madollisesti putin itse värväämiä.


    • "Meidän on ymmärrettävä, että olemme tekemisissä valtavan ja vaarallisen vastustajan kanssa..." Niinpä jätämme yleisötilaisuudet vaille aseellisia vartijoita.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8248
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4668
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2240
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1945
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1825
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1736
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe