huutokaupat.com ja uusien tavaroiden trokaus

Anonyymi-ap

Huutokaupan tarkoitus on hinnoittelu mielessä melko selkeä. Myyjä haluaa parhaan mahdollisen hinnan ja ostaja haluaa maksaa mahdollisimman vähän. Siitä huolimatta jokin huutokaupat.com:issa ei toimi. Siellä tehdään päivittäin hyviä kauppoja. Yksityishenkilöt ja yritykset asettavat tarpeettomiksi käyneitä tavaroitaan myyntiin ja ostajat saattavat saada hyvinkin halvalla asioita, joihin ei olisi muutoin välttämättä edes varaa. Tai sellaisia tavaroita, joille on tarvetta, mutta niitä ei ole enää mistään saatavilla. Selvästi molemmin puolin ollaan tuloksiin tyytyväisiä ja näin huutokaupan pitäisikin toimia. Palvelun ovat pilanneet yritykset, jotka myyvät siellä maahan trokaamiaan uusia tuotteita. Varsinaisesta huutokaupasta ei selvästi ole kysymys.
Kaupanteko etenee aina melko pitkälle samalla kaavalla. Tuotteet tulevat myyntiin. Päiviin ei tapahdu mitään. Sitten jossain vaiheessa tulee tarjous tai pari, ja sitten taas ei tapahdu pitkään aikaan yhtään mitään. Tässä vaiheessa tuote vaikuttaa hävyttömän halvalta. 40-60 euroa tuotteesta, joka kaupan hyllyllä maksaa 279 euroa, ei ole paljon. Sitten huutokaupan viime metreillä alkaa yht'äkkiä tapahtumaan. Ilmestyy pari tarjousautomaattia ja hetkessä pum pum pum, tuotteen hinta onkin 240 euroa ja koska jostain tuntemattomasta syystä toimituskulut ovat peräti 38 euroa, loppuhinta onkin sitten 278 euroa. Sitten ilmoitetaan, että tarjous on hyväksytty ja tuote on myyty. Likimain heti uusi samanlainen tai ehkä jopa sama tuote ilmestyy jälleen myyntiin. Hinta ja päivät menevät nollille ja sama kaava toistuu. Ikänä en ole uutta tuotetta nähnyt myytävän esimerkiksi puoleen hintaan. Aina mystiset tarjousautomaatit puuttuvat viime hetkillä peliin ja hinnaksi muodostuu käsittämättömien toimituskulujen kera likimain sama kuin kaupassa. Niin pientä rasiaa ei ole, jossa ei olisi vähintään 30€ toimituskuluja. Toimituskulut ovat nähtävästi näille trokareille lisärahastuskeino ja ne viimeistään pilaavat hyvänkin kaupan.

Suomalaiset ovat muoviämpärikansaa ja ovat valmiita maksamaan 20% ylihintaa ruuasta, jotta saavat 5% bonusta. Moni varmasti lankeaa myös tähän ”huutokauppa” ansaan. Olisi mielenkiintoista tietää, onko joku tosiaan joskus ostanut huutokaupat.com:ista jonkin uuden tuotteen ja eivätkö stroposfääreissä liitelevät toimituskulut haittaa vaikka nostavatkin pahimmillaan uuden tuotteen hinnan yli sen, mikä sen arvo on paikkakunnan vähittäismyymälässä.
Tämän uusien tavaroiden myyntiin liittyvän valitettavan ilmiön huutokaupat.com:issa voi jokainen todentaa valitsemalla suosikkilistalleen kaikki kategorian samat tuotteet, joista on kiinnostunut ja seuraamalla tilannetta. Samaa tuotetta saattaa olla myynnissä kymmeniä. Jossain tuotekategorioissa saattaa olla 700 tuotetta, joista 150 on käytettyjä ja loput uusia. Näistä uusista 550 tuotteesta enintään 50 on eri tuottetta. Jokaista tuottetta lienee vähintään 10 kappaletta tarjolla ja näin katergoria onkin paisunut jo satojen tuotteiden suuruiseksi.

Näitä uusien tavaroiden trokareita tuskin saadaan alustalta häädettyä, joka on valitettavaa. He jatkavat loisimistaan palvelussa, koska pitävät sitä verkkokauppanaan vailla mitään verkkokaupan ylläpitoon liittyviä velvoitteita. Toivottaa olisi, että nämä toimijat, joilla on ollut huutokaupat.com:issa pahimmillaan jo satoja tuhansia ilmoituksia, perustaisivat viimeinkin omat verkkokauppansa ja toimisivat niiden kautta. Tuotteilleen luoma huutokauppa-status on selvästi pelkkä markkinointikeino, eikä sillä ole hinnan kanssa mitään tekemistä. Heidät ensisijainen tavoite on saada tuotteistaan vähintään sama hinta ellei peräti ”toimituskuluineen” enemmän, kuin vastaava tai ihan sama tuote maksaa varsinaisessa verkkokaupassa tai kivijalkamyymälässä. He toimivat väärällä alustalla. He eivät kuulu uusine rojuineen ja huutoihin puuttumisineen huutokauppaan.

3

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ostajistahan se on kiinni, ihmiset kännissä kaljoissaan huutavat kilpaa ja tarjoavat yli kaupan hinnan lähes joka kohteessa. En ole pitkään aikaan edes katsonut kun on halvempaa kaupoissa, vanhempia autoja joskus sieltä katson. Mutta hyvä myyntikanava ja edullinen provikka.

      • Anonyymi

        Näinpä.
        Eihän siitä kannata mieltään pahoittaa, jos joku on valmis maksamaan kovempaa hintaa samasta tuotteesta, minkä kaupasta saa.

        Ja jos on joku tuote mikä on pakko saada hinnalla millä hyvänsä, niin pankistahan sitä lainaa saa.

        Mutta voin minäkin purnata yhdestä asiasta. Jos sivuston nimi on huutokaupat, niin toivoisin että se myös toimisi huutokaupan periaatteella. Eli ei hylätä voittanutta tarjousta, vaikkei hinta miellytä.


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­­N­­y­­m­­f­­o­­­m­­­a­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe