Perussuomalaispoliitikko haukkuu kirkkojen maahanmuuttolinjaa

Anonyymi-ap

"Maahanmuuttoasioissa keskeisen hallintovaliokunnan jäsen Joakim Vigelius (ps.) ei säästele sanojaan. Hän syyttää kirkkojen johtajia siitä, että he ovat vetoomuksellaan ottaneet kantaa 'vasemmistolaisen maahanmuuttopolitiikan' puolesta."

Lähde: https://yle.fi/a/74-20081318

https://eroakirkosta.fi/

22

310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se on ikävä kun kirkolla on Raamattu , eikä mikään musta raamattu tai natsiraamattu .!
      Ateistit voi aina haukkua kirkkoa ihan vapaasti .

      • Anonyymi

        Ootkohan koskaan edes lukenut pyhää kirjaasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootkohan koskaan edes lukenut pyhää kirjaasi?

        Suomessa taitaa kohta olla Koraani luetuin uskonnollinen kirja?


    • Anonyymi

      Suomen kirkkokunnan sisällä on aivan selvä kahtiajako, kuten politiikassakin. Jakolinja Oikeistoon ja Vasemmistoon. Piispat ottavat Arkkipiispa Luoman johdolla kantaa eduskuntavaalitulokseen ja oikeistohallitukseen.
      Kirkon sisällä kuohuu, raamatun tulkinnat, naispappeus, avioliittoesitys ja pienten seurakuntien lakkauttamiset jne. On aivan selvää, että kirkko hajoaa lähiaikoina ja viimeistään lähivuosina. Kumpi jää ja kumpi perustaa uuden kirkkokunnan. Jaetaan kirkkorakennukset ja muu omaisuus seurakuntien voimasuhteiden perusteella sekä toimitetaan kirkollisverojen uudelleenjako.

      • Anonyymi

        KD muka kristillinen .? Äärioikeisto hihhuleista ovat .


    • Anonyymi

      Kirkko ja valtio on erotettava toisistaan. Uskontokunnat ja niiden jäsenet on saatettava tasa-arvoiseen ja tasapuoliseen asemaan keskenään.
      Suomessa valtiollisesta kirkosta eroaminen on viimeisten vuosien ja vuosikymmenien aikana kasvanut. Samoin kirkkoon kuuluminen vähentynyt ja muiden uskontokuntien jäsenmäärä kasvanut.
      Jokainen eri uskontokuntiin kuuluva voi itse päättää miten ja millä rahamäärällä tukee omaa "seurakuntaansa". Tämä on varmaan omiaan lisäämään aktiviteettia ja yhteisöllisyyttä. Maailmalta löytyy hyviä esimerkkejä.
      Asiaa pitäisi ryhtyä valmistelemaan poliittisten päättäjien ja kirkon edustajien välillä ja saatava seuraavaan hallitusohjelmaan.

    • Anonyymi

      Kirkkokunnat ohjeistavat hallitusta maahanmuutosta, mutta jättävät vastaamatta mistä rahat ja miltä ryhmältä leikataan. Kirkko saa valtiolta vuosittain 120 miljoonaa euroa, huolimatta että kirkolla verotusoikeus. Valtiontalous on samassa tilanteessa kuin sotien jälkeen, mikäli kestävyysvaje jatkaa kasvua, ei riitä kuin korkomenoihin. Kirkko ei velkarahalla auta ketään, joten melko röyhkeää puuttua demokraattisella vaalilla valittujen politikkojen paheksuntaan. Somessa on kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita henkilöitä, mutta eivät poistu maasta vaikka kansainvälisissä sopimuksissa sanotaan, turvapaikanhakijan on noudatettava sen maan lakeja johon on tullut.

    • Anonyymi

      Ehkä kirkot haluavat haalia mahdollisimman paljon maahanmuuttajia, koska jokainen uusi tulokas on potentiaalinen tuleva kirkollisveron maksaja. Käännytystyö käy kuumana.

    • Maahanmuuttopolitiikkaan puuttumatta tuntuu välillä aika valikoivalta lukeminen. Juurikaan karrikoimatta ei tykätä homoista eikän maahanmuuttajista -- mutta Raamatussa on toisaalta homojen kivityskehotus, toisaalta "muista että olit muukalaisen Egyptin maassa" -kohta.

    • Anonyymi

      Toivottavasti kaikilla on vielä muistissa kuinka kirkko on monesti suojellut virallisen karkotuspäätöksen saaneita pakolaisia piilottelemalla heitä seurakuntien tiloissa.

      https://www.youtube.com/watch?v=sHgiUsuRHRc

    • Anonyymi

      Jatkuvasti vedotaan turvapaikanhakijoiden olevan heikoimmassa asemassa olevia, kuitenkin valtaosa on ollut nuoriamiehiä ja varaa maksaa salakuljettajille suuria summia.
      Ukrainasta tulleet ovat pääosin naisia, lapsia ja vanhuksia eivätkä ole ryhtyneet tappamaan, raiskaamaan, ryöstämään ja pahoinpitelemään suomalaisia. Ukrainalaiset jopa lapset ovat kiittäneet turvapaikasta, sopeutuvat yhteiskuntaan ilman vuosikausien kotoutusta.

    • Anonyymi

      Irakilainen valekuoli palattuuaan Irakiin ja Suomelle langettiin sanktiot ihmisoikeus rikkomuksesta. Eduskunnassa käsiteltiin asiaa ja kaikki palautukset keskeytettiin, Marinin hallituksen aikana. Kun useita suomalaisia on kuollut maahantulijoiden uhreina ei puhuta ihmisoikeuksien rikkomisesta saati oikeudesta elämään, näin ihmisarvoa on ryhdytty priorisoimaan. Marinin hallituksen aikana muslimi kansanedustaja teki lakialoitteen että Suomeen pitää perustaa islamilainen pankki. Koska islam kieltää ettei muslimit saa maksaa korkoa, siksi muslimit eivät voi ottaa lainaa vääräuskoisten pankista.
      Monissa yhteyksissä syyllisteään yhteiskuntaa kun ei olla osattu kotouttaa, mutta ei kyseenalaisteta tosiasiaa, haluavatko edes kotoutua.

    • Anonyymi

      Homoseksuelli itkee kun kirkko toimii opetustensa mukaisesti.

      • Anonyymi

        Kovasti tuntuu piispojakin itkettävän, sen verran on kova into sallia homoliitot. Kuka piispoista on mielestäsi homo? Onko ensikäden tietoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovasti tuntuu piispojakin itkettävän, sen verran on kova into sallia homoliitot. Kuka piispoista on mielestäsi homo? Onko ensikäden tietoa?

        Tapio Luoma voisi olla. Kuten myös Laajasalo. He eivät ole avoimesti kertoneet asiasta.


    • Anonyymi

      Vigelius on miehimys, hänen mielipiteillään kirkosta ei ole merkitystä.

    • Anonyymi

      Pappi Marjaana Toiviaisen tapaus oli aika surkuhupaisa tapaus kirkon historiassa vastustaa laillisen karkotuspäätöksen saaneiden maahanmuuttajien karkotuksia. Tapauksesta oli aikanaan paljon surkuhupaisia videoitakin mutta nyt niitä ei enää tuntunut löytyvän.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pappi-marjaana-toiviaiselle-sakot-pakkopalautuksia-vastustaneesta-mielenosoituksesta-ei-noudattanut-poliisin-kaskyja/6869460
      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/turvapaikanhakijoita-puolustaneesta-papista-kymmenia-kanteluja-toiviainen-yritti-estaa-poliisin-toimintaa/6397400

      Havaitsin myös, että hakukoneet, ainakin yleisimmät google ja bing, oli opitimoitu ettei ne anna aiheesta haettavaa materiaalia, ei ainakaan sitä mitä pyydetään, vaan kaikkea muuta kirkko positiivista sontaa. Eli oli optimoitu ajamaan kirkon etua.

      • Anonyymi

        Ehkä enemmänkin kirkon massiivinen viestintäkoneisto on onnistunut saastuttamaan hakukoneet omalla optimoinnillaan. Ei siitä voi välttämättä hakukoneita itseään syyttää.

        Onneksi sentään eroakirkosta.fi tulee ekana, kun hakee kirkosta eroamista.


    • Anonyymi

      Onko edelleen voimassa laki ettei poliisi saa mennä kirkkoon sisään hakemaan kirkon piilottelemaa rikollista esim. kielteisen turvapaikkapäätöksen saanutta maahantunkeutujaa?

      • Anonyymi

        Tottakai poliisi saa mennä kirkkoon jos tehtävä sen vaatii!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai poliisi saa mennä kirkkoon jos tehtävä sen vaatii!

        Kunhan ottaa hatun päästään sisään mennessä ja tekee ristin merkin.


      • Ei sellaista lakia tai asetusta ole koskaan ollutkaan.

        Sitäpaitsi evlut teologiaan ei edes kuulu sellainen kirkkorakennuksen pyhyys, että esimerkiksi saarnatuoliin ei saisi mennä kuka tahansa. Ortodokseilla periaatteessa joku osa kirkosta on varattu papistolle, ja mormonitemppeliin ei päästetä kuin mormoneja. Mutta jos on perusteltu syy epäillä että temppelissä on huumeita, vankikarkureita jne, niin poliisilla on lupa mennä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5899
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      514
      3690
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      184
      3512
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2714
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2479
    6. 276
      2116
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1563
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1462
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1409
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1200
    Aihe