Housut ja parrat nyt hyväksyttyjä

Anonyymi-ap

Kyllä minä pukeudun biib kuin haluan. En noudata noita JT tyylejä. Ne ovat mielivaltaisia ja ihmislähtöisiä. Kyllä se minunkin tyylini on jossain vaiheessa täysin hyväksyttyä. Oma itsensä on tärkeää saada olla. Siisteys ennen kaikkea, mikä ei tarkoita hametta tai parta pois ja lyhyet hiukset miehillä. Paksut pitkähköt hiukset voivat olla kauniit miehelläkin.

9

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Korjaan: ei biib vaan niin

    • Anonyymi

      Täysin ihmistekoinen ja -vetoinen järjestö tämä on. Muutoksia ei sanele mikään jumala, vaan kourallinen miehiä, joka muuttaa oppeja heti, kun järjestön kasvu tai rahat ovat uhattuna. Jäsenmäärän kasvu on näivettynyt jo vuosia sitten, joten kenttäraporttien tuntivaatimuksia on vedetty pikkuhiljaa alemmas, kunnes ollaan saavuttu nykyiseen malliin, jossa raksi ruutuun riittää. Koitetaan hillitä jäsenkatoa antamalla jotain pientä kivaa, kuten sallimalla miehille parrat ja naisille housut. Nyt itsenäisille aikuisille ihmisille on annettu lupa ihokarvoihin kasvoissa ja peittää jalat nilkkoja myöten kankaalla - jee! Norjassa tuli turpaan karttamiskäytäntöjen takia. Uskonnollinen asema menetettiin ja rahahanat suljettiin, joten ei mene kuin pieni hetki ja järjestö ilmoittaa pienimuotoisista lievennyksistä karttamiskäytäntöihin. Mikä sattuma.

      Iske Vartiotornin lompakkoon, niin näet heti, kuinka reaktiivinen järjestö on. Jumalalliset, muuttumattomat periaatteet muuttuvat hyvin äkkiä.

      • Anonyymi

        Ja minkälaisia miehiä he ovat? Kauhean konservatiivisia. En tunne mitään vetoa heitä kohtaan, joten mikksi kuuntelisin heidän makuneuvojaan? Makuasioistahan ulkonössä on kyse.


    • Anonyymi

      "paksut pitkähköt hiukset miehellä. . ." ja siinä keskellä sopiva kalju, kuin Juice Leskisellä aikoinaan, niin: AVOT HARASOO!

      • Anonyymi

        Miksi pitäisi ottaa esimerkiksi huono esimerkki? Kaljuus on sairaus. Raamattu kertoo Absalomista, jolla oli paksut tuuheat hiukset. Absalom oli kuulu kauneudestaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi pitäisi ottaa esimerkiksi huono esimerkki? Kaljuus on sairaus. Raamattu kertoo Absalomista, jolla oli paksut tuuheat hiukset. Absalom oli kuulu kauneudestaan.

        Huonosta ravinnosta ja lääkkeiden käytöstä seuraa usein kaljuutta. Voi siihen olla geneettistä taipumustakin. Itse olen joutunut käyttämään vuosia lääkkeitä. Siksi yritän syödä kananmunia ja kauraa, koska niissä on biotiinia runsaasti, joka on hiusvitamiini. Käytän myös hiusravintolisiä. Kyllä toistaiseksi olen saanut pitää hiukseni.


    • Anonyymi

      Jehovalla on oudot prioriteetit. Kaikista mahdollisista maailman ongelmista ja epäkohdista hän on kiinnostunut naamakarvoista ja säärensä väärällä tavalla peittävistä naisista. Tietenkin myös tatuoinnin ottaminen ja tai vääränlaisen musiikin kuunteleminen saa Jehovan itkuraivarin partaalle ja vakavasti harkitsemaan tällaisten ihmisten eliminointia. Seksuaalirikollisia suojeleva järjestö toki saa Jehovan silmissä vapaapassin. Koska totta kai se saa.

    • Anonyymi

      Parta kasvoi myös 2000 v sitten!"

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      305
      3559
    2. 204
      2981
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2544
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      238
      2020
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1445
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1337
    8. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1324
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1318
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe