Maailmanloppua ei tule!

Anonyymi-ap

Terve sekopäät. Näin viime viikolla ti-ke - välisenä yönä unen, jota olen pyöritellyt monta päivää mielessäni, kaivanut vahvistuksia, muita ennustuksia ja tieteen ennustuksia.
Löysin jotain merkkejä Horoskoopeista ja sitten oli pari meediota, toinen ruotsista, toinen saksasta, jotka antoivat myös ajatuksilleni katetta. Tässäpä lyhyesti oma tulevaisuuden visioni:

Maailmanloppua ei tule. Maailma muuttuu kyllä kovasti seuraavan 13 vuoden aikana, silloin soditaan ja kovasti, maat menettävät merkityksensä, mm suomi itsenäisenä alueena katoaa 2029, mutta kansa säilyy, suomen kieli säilyy ja kulttuuri säilyy, muualla käy kehnommin maailmansodan raivotessa ympärillä.

Suomen levottomuudet alkavat tänä syksynä, liittynee talouden kurjistumiseen ja valtion ottaessa odinit ym hihhulit "kodinturvajoukoiksi" yleisen järjestyksen nimissä. Maailman kaaos alkaa USA:sta ja sen presidentinvaaleista, maa pirstaloituu. Tulevaan jouluun kannattaa varautua jo nyt, syksyllä ei ole enää aikaa, ihan oikeasti.

2025 suomen talous menee täysin kuralle ja kesällä 2026 muodostuu jonkun hässäkän (en näe onko se vallankaappaus, vallankumous vai rauhallisemmin uuden eduskuntavaalit) seurauksena uuden suomen uusi ajanlasku.

Rauhaa kestää suomessa vain kolme vuotta, sitten käy ikävästi. Suomi maana lakkaa olemasta. Koska kansa säilyy, kyseessä lienee valloitus kesällä 2029. Koko maailman kaaos on ohi 2038 tai 2039, kun kristus tulee uudelleen kuten lupasi. Siitä alkaa uusi alku.

Näin siis omat mietteeni, jotka kaikki pohjaavat omaan pohdintaani ja näkemiini asioihin. Joitakin ajankohtia olen saanut näiltä muilta ennustajilta, saarnamiehiltä ja astrologeilta, mutta näin tämä menee. Mietippä missä tilanteessa olimme vuosi sitten, muutosvauhti on aikamoinen.

3

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Annatko lähteitä, joista olet saanut ajankohdat? Anteeksi nyt vain, mutta näitä noin vain heiteltyjä ennustuksia on sata tusinassa.

    • Anonyymi

      Vain unta..

    • Anonyymi

      "Great Resetistä" on puhuttu korkeallakin poliittisella tasolla julkisesti. "Resettejä" on täällä itseasiassa ollut lukuisia jo aiemminkin. Jotkut "resetit" ovat olleet sivilisaation loppuja ja jotkut eivät. Kuinkahan käynee tällä kertaa? Muutosvauhti on todellakin hurjaa, kuten mainitsetkin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      250
      2296
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1891
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1565
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      132
      1332
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1200
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1155
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe