"Rauha teille "

Anonyymi-ap

‭Johannes 20:26-31 FB38‬
[26] Ja kahdeksan päivän perästä hänen opetuslapsensa taas olivat huoneessa, ja Tuomas oli heidän kanssansa. Niin Jeesus tuli, ovien ollessa lukittuina, ja seisoi heidän keskellään ja sanoi: "Rauha teille!" [27] Sitten hän sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan uskovainen". [28] Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!" [29] Jeesus sanoi hänelle: "Sentähden, että minut näit, sinä uskot. Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat!" [30] Paljon muitakin tunnustekoja, joita ei ole kirjoitettu tähän kirjaan, Jeesus teki opetuslastensa nähden; [31] mutta nämä ovat kirjoitetut, että te uskoisitte, että Jeesus on Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä uskon kautta olisi elämä hänen nimessänsä.

https://bible.com/bible/365/jhn.20.26-31.FB38

10

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eipä nykyään juuri kukaan usko koko maailmassa...

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍑 ­­­N­­­y­m­­f­­­o­­­m­a­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Miljardi islamistiakin uskoo Jeesukseen. Tosin Koraanissa Jeesusta ei sapattirikkomuksista ristiinnaulittu, koska koko sapattia ei ole Koraanissa, mutta on kuitenkin Jeesus, lempeä opettaja, joka teki ihmeitä ja nousi taivaaseen.

      Siitä syystä kun islamisteilla ei ole ristiinnaulittua Jeesusta kantamassa lain kirousta, heidän uskossaan on yhä laki ja he ojentautuvat sen mukaan kun Jeesuksen rstinkuolema ei ole vapauttanut heitä siitä samalla tavalla kuin kristittyjä. He ovat todellisesti vapaita Hengessä seuraamaan Jeesusta ja uskomaan Jumalaan siinä hengessä minkä Jumala lahjoittaa.

      • Anonyymi

        Eurooppa on muuttunut lähetyskentäksi, mutta kyllä meillä Suomessakin syntisiä pelastuu mikä määrän tietää? Jumala sen tietää. Afrikassa, latinalaisessa, Amerikassa, Intiassa ja Aasiassa ym. Ihmisiä tulee Jeesukseen uskoviksi ja uusia seurakuntia perustetaan. Ei Jumala ole hyljännyt luomiaan ihmisiä, Hän pelastaa aina kuka ikinä uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi Hänen nimensä kautta.


    • Anonyymi

      Islam silti leviää uskonnoista eniten vaikka on vain huono kopio kristinuskon vanhasta liitosta samoine tapahtumine ja henkilöineen ja siinä on sama lakihenkinen jäänne kuin vanhan liiton kristinuskossa.

      Sinänsä kuvittelisi että islamisteille olisi helppoa kertoa siitä mitä uusi liitto on kun he tuntevat jo Jeesuksen Mooseksen sekä monet muut henkilöt ja tapahtumat sekä monet islamistit lukevat Raamattua saadakseen lisää tietoa Koraanissa olevista henkilöistä.

      Heille vain pitää kertoa että he ovat jämähtäneet vanhan lakiliittoon tai sen huonoon kopioon ja että Jeesus vapauttaa heidät lain kirouksesta ja Jumala on sellainen, joka lahjoittaa heille Hengen. Jumala tekee heille palveluksen eivätkä he yritä teoillaan ja rukouksillaan tiettynä hetkenä miellyttää Jumalaa. Ja että he saavat uuden mielen, heistä tulee uusia ihmisiä Jeesuksessa, he saavat ilon, rauhan ja rakkauden elämäänsä Jumalan Pyhän Hengen kautta.

      Tavallaan kuvittelisi että islamisteja olisi helppo käännyttää. Teoriassa se kuitenkin on vaikeaa kun jos joku heistä kääntyy, niin voi olla seuraavana päivänä hirtetty valopylvääseen ja taival uskovana jää varsin lyhyeksi.

      • Anonyymi

        Luulisi nyt islamistien paremmin tietävän Jumalan tahdon, kun elävät tuliperäisellä alueelle, jossa on tylivuoriakin.


    • Anonyymi

      Niin se oli FYYSINEN ylösnousemus, kun ihan käsin koskien tunnustelemalla tunsi.

    • Anonyymi

      jeesus oli homo ja kuoltuaan heitä vielä vainosi ?

      • Anonyymi

        ‭2. Korinttilaiskirje 5:19-21 FB38‬
        [19] Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan. [20] Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa. [21] Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi.

        https://bible.com/bible/365/2co.5.19-21.FB38


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1872
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1387
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1138
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      984
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      969
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe