Kouluampuminen_pysykää asiallisina ja totuudessa kiitos

Anonyymi-ap

Haluaisin tässä tuoda esille että on aivan järkyttävää lukea näitä kirjoituksia täällä. En yleensä lue Suomi24 juttuja mutta nyt ajattelin katsoa mitä asiasta kirjoitetaan. Aivan uskomatonta p...aa monet suolta, keksii ihan mitä tahansa omasta päästään. Pysykää asiallisina ja totuudessa. Jos teillä on huono olo omasta puolesta muista asioista niin suoltakaa niitä jossakin muissa kirjoituksissa kun niissä missä jotkut (kiitos heille) yrittävät kirjoitella asiallisesti ja niin että voisi purkaa huonoa oloa tästä asiasta. Tapaus on erittäin traaginen kaikille jota se koskettaa läheltä ja tietty kaikille jotka ihan oikeasti välittää siitä mitä on tapahtunut. P...an kirjoittajat voivat siirtyä muihin keskusteluihin. Kiitos

14

736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Ja sitten vielä olen sitä mieltä, että tuon aseen omistaja on syyllinen ja hänet pitää tuomita. Miksi antaa mahdollisuus että alaikäinen pääsee sellaiseen käsiksi? Ja onko pakko edes pitää kodissa asetta jos alaikäisiä on perheessä?
      Itse isovanhempana en voisi kuvitella että meilläkään olisi mitään sellaista lasten saatavaksi käsiinsä, saatikka heidän kotonaan.

      • Anonyymi

        Koulukiusaajat ainoita syyllisiä ja heitähän riitä, pikku kullannuppuja!!!!!!


      • Anonyymi

        Se, että aseen virallinen omistaja antaa aseen lapselleen viittaa vahvasti siihen, että tekijä ei ole alkuperäinen suomalainen.

        Pelkästään tuo aseen antaminen viittaa ihan muihin ideologisiin systeemeihin kuin tähän länsimaalaiseen systeemiin jossa me muut olemme.

        Tietenkään massojenmedia ei kerro tästäkään asiasta koko totuutta.

        Miksi se kertoisi? Jos koko totuus tulisi esille niin ihmiset alkaisivat äänestämään vähän eri tavalla.

        Taitaisi se multikultismi hävitä muodista aika nopeasti jos yhteiskunnan asioista kerrottaisiin massojenmedioissa totuuteen pohjautuvasti.

        Aika typerää ja lyhytnäköistä massojenmedioilta tämä tällainen. Mutta tämä on jo jatkunut 20 vuotta. Pidempäänkin. Mitään muutosta ei siis ole näköpiirissä.

        Ei näin. Ei jatkoon. Vain totuudella on arvoa.

        Nämä massojenmediat syyllistyvät toiminallaan (pimitys, sensurointi, vääristely, vaikeneminen) demokraattisen yhteiskunnan äänestyskäyttäytymisen manipulointiin.

        Teko on rangaistava.


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🔞 ­­N­­­y­­m­f­o­­­m­­­a­a­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Turha aloitus.

      • Anonyymi

        Miksi turha aloitus?


    • Anonyymi

      murha piste info sivustolla on ainakin kuvat. Minusta ei näytä 100% suomalaiselta se ja sitten toinen uhreista ainakin oli kosovolainen. Että semmosta meillä tämä Suomen media jälleen tyrkyttää puoli totuuksia.

    • Anonyymi

      Aikuisten pahoinvointi heijastuu lapsiin. Jos Vantaan tapahtuma ei saa hallitusta uudelleen harkitsemaan työelämänuudistusta, valitettavasti näitä järkyttäviä tekoja voi tulla enemmän. Hallituksen leikkaukset kohdistuvat eniten vähätuloisiin.

      Lapsi tulee koulussa kiusatuksi, jos hänellä ei ole kunnon vaatteita ja jos on tiedossa, että vanhempi/vanhemmat ovat vähävaraisia. Tästä on konkreettista kokemusta, että lapsia kiusataan pelkästään vaatteiden perusteella.

      Jos haluaisin osoittaa tukea, osoittaisin tukeni tälle tekijälle, joka teki tämän järkyttävän teon sekä tekijän vanhemmille. Toivon heille voimia. Jos voisin sanoisin tälle lapselle, joka ampui, että kaikesta huolimatta hänellä voi olla hyvä tulevaisuus. Toivon hänen vanhemmilleen ja isovanhemmilleen voimia, koska he ovat myös tämän traagisen tapahtuman uhria. Toivon, että vanhemmat harkitsevat muuttamista toiselle paikkakunnalle ja nimen muuttamista.

      • Anonyymi

        Hyvä että on myös asiallisia kommentteja, en millään lailla puolusta että saa murhata toisen ihmisen ihan riippumatta siitä onko minkä ikäinen mutta toivon tosiaan että kommentit tästä asiasta pysyy asiallisina. Kiitos


      • Anonyymi

        Niin. Ampujahan tässä se uhri onkin ja ammutut syyllisiä. Aitoa sosialistis-demonkraattista selittelyä aidon Putlerin kaavan mukaan.


    • Anonyymi

      Mutta mtv 3 lopetti niihin aikoihin tekstikanava uutisensa, mitä siitä pitäsi mielestäsi ajatella, vaikka et luekkaan suomi24 juuri milloinkaan.

    • Anonyymi

      En minäkään yleensä, ja taas kirjottelen ja vastaan itselleni.

    • Anonyymi

      Voi herranjestas että on ala arvoisia kommentteja sekä täällä että muualla kun lukee suomi24 palsaa. Onneksi osaa ottaa idioottimaiset kommentit huumorilla ja naureskella ihmisten tyhmyydelle. Luulisi että suurin osa joka täällä on pitäisi olla aikuisia? Iältään ainakin, mieleltään ei näköjään.

    • Anonyymi

      Poliitikot ja yleensä päättäjät suurimmat syylliset. Ei edes Andersson neljässä vuodessa viitsinyt tehdä mitään.
      Suurta ääntä pidetään keskenään kyllä, mutta lapset jätetään lähes oman onnensa nojaan.
      Opettajat ja rehtorit ovat kauan jo vaatineet asiaan korjausta, eivät he yksinään pysty noita massoja hallitsemaan kun ei välineitä ole. Pitää vaan istua palavereissa.
      Ehkä nyt, kun Orpo on herännyt ja suunnittelee jotain hybridiyksikköä väkivaltaisille oppilaille, alkaa jotain apua löytyä.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe