Ukrainan "Raatteen tie" - Jumalan ihme!

Anonyymi-ap

"Stubb ja Halla-aho vietiin Hostomelin lentokentälle, jossa on käyty yksi keskeisimmistä Ukrainan sodan taisteluista. Molemmille luovutettiin myös lahjat."

Täällä käytiin sodan ensimmäinen ja ratkaisevin taistelu - Hostomelin lentokentällä, minkä Venäjä pyrki valloittamaan sodan ensimmäisenä aamuma. Jumalan ihme pelasti Ukrainan!

12

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt tosin näyttää siltä että rintamalinjat ovat murtumassa useammassa kohden kun Ukrainalla ei ole riittävästi ammuksia ja jostain syystä sotaa käyvät maa ei ole saanut miehiä rintamalle. Suomessa kun oli sota, niin se oli rintamalle lähtö tai nappi otsaan.

      Venäjä kun vyöryy kohden rintamalinjoja niin siinä ei pelkät lennokit auta, vaan pitäisi olla kunnon tykkitulta ampua rynnököivät palasiksi sekä muokaroida heidän asemiaan ettei siellä ole kiva olla.

      Pelkät lämpimät puheet eivät kovan sodan keskellä auta mitään. Aseiden pitäisi puhua ja kylvää kuolemaa.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        ❤️ ­­N­­­y­­­m­­f­­­o­­m­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Harhautushyökkäys ei ollut , kun joukkojen hajottamiseksi tehty !

    • Anonyymi

      Eli Ukrainan pelastamiseksi tarvitaan toinen "hostomelin ihme"!

      On totta Venäjän panssariprikaatin hyökkäys 50 panssarin voimin oli vain tiedusteluhyökkäys. Tämänhan Ukraina helposti torjui ja tuhosi yli puolet panssareista.

    • Anonyymi

      Vaikka aika on tavallaan Venäjän puolella, niin se on myös sitä vastaan.

      Lännen nikottelu avussa on saanut sen huomaamaan että Venäjä valtaa maan jos sille ei anneta kunnon aseita ja jos se ei saa tehdä tuhojaan myös Venäjän puolelle. Nyt jo moni maa on luvannut hävittäjiä kuten Sanna Marin teki, mistä nousi kauhea poru, että ei nyt sentään voida edes keskustella sellaisesta. Tänä vuonna Ukraina tulee samaan länsihävittäjiä. Ei vielä huomattavia määriä, koska kouluttautuminen on siinä suurin onngelma, ei itse hävittäjät. Myös muut maat heräävät Ukrainan avustamiseen kuten Japani ja Etelä-korea. Kun Kiina kääntää kelkkansa, niin se onkin sitten tuhon tie Venäjälle.

      Pian sallitaan Ukrainen pommittaa aivan avoimesti Venäjän sotilaskohteita sekä energiakohteita ja pian maa huomaa olevansa kaulaa myöten sodassa ja sitä kautta sota loppuu, kun siellä tulee mitta täyteen ja päätetään panna piste Putinin sotahulluudelle.

    • Anonyymi

      Oliko se luterilainen Jumala kun kävi ratkaisemassa kahden ortodoksikirkon välisen asian ukrainalaisten eduksi?

      • Anonyymi
        UUSI

        Ei luterilaisilla ole omaa Jumalaa


    • Anonyymi

      "Pian sallitaan Ukrainen pommittaa aivan avoimesti Venäjän sotilaskohteita sekä energiakohteita ja pian maa huomaa olevansa kaulaa myöten sodassa ja sitä ..."

      Ja nyt on puhuttu lännen sotilaiden siirrosta Ukrainan rintamalle, niin alkaa tapahtua. Nimittäin jos länsi lähettää sotilaitaan Ukrainan tueksi niin tämä merkitsee lähinnä ilma- ja merivoimia. Tätä varten tarvitaan vaan tarpeeksi lihava maali eli lähinnä tulee mieleen Venäjän suurhyökkäys puolen miljoonan miehen ja ainakin 10000 panssarin voimin ym. mitkä tuhotaan yhdellä matto pommituksella päivässä. Putin tokenee ainakin vuodeksi. Toiseksi merivoimat tuhoaa Venäjän Mustanmeren laivaston, kaikki sillat ja koko Krimin eteläosan sotilaskohteet ja satamat. Rauhoittaa kummasti Putinia.

    • Niin, ukrainalaiset olivat taitavia, ja venäläisten virheeksi muodostui väärät käsitykset siitä, että homma olisi läpijuoksu juttu.
      Arvion mukaan tuoma ilmarynnäkköjoukko oli aivan liian pieni sekä kevyesti varustettu ja aseistettu ja etenkin maajoukkojen hidas eteneminen oli ongelma. Siellä ajoneuvot olivat jumissa, kun möivät rahan himoissaan polttoaineensa (luulivat että riittää kun pääsee Ukrainaan niin homma on selvä) ja mukana heillä oli paraatiunivormut voiton marssia varten.

      Venäjän armeija toimintamalli on huono, eli aivan liian hierarkkinen. Mitä ylhäältä käsketään, se tehdään (jos tehdään), ja itsenäisiä päätöksiä ei saa mikään joukko tehdä.

      Venäjän on menettänyt yli 430 000 sotilasta joko kuolleina tai haavoittuneina. Samoin Ukraina on kyennyt tehokkaasti tuhoamaan niin lentokoneita, laivoja kuin panssareita. Niin ja lukuisia tutka-asemia.

      Erityisesti ukrainalaiset ovat kehittäneet drooneja, joilla on voitu iskeä yli 15 venäläiseen polttoainevarastoon, sotilaskohteisiin sekä merellä laivoihin. Samaa taktiikkaa käytetään maalla panssareita ym. vastaan.

    • Anonyymi

      Mustameren laivaston tuhoamiseen ei tarvita kovin kummoisia sotavoimia. Ukraina on lähes sen tuhonnut toimintakelvottomaksi vaikka sillä ei ole omia merivoimia.

      • Anonyymi

        Nyt vaan jäädään ja toivomaan Venäjän massiivista hyökkäystä muutaman sadan tuhannen miehen voimin mitkä on sitten helppo lännen ilma-aseen voimin tuhota. Jos Venäjä menettää KAIKKI panssarivaununsa ja -kulkuneuvonsa ja muutama satatuhatta miestä niin se kummasti rauhoittaa Putinia. Kestää taas aikansa kun saa uuden liikekannallepanon ja miesten "koulutuksen" suoritettua odottamaan uutta lännen mattopommitusta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nyt vaan jäädään ja toivomaan Venäjän massiivista hyökkäystä muutaman sadan tuhannen miehen voimin mitkä on sitten helppo lännen ilma-aseen voimin tuhota. Jos Venäjä menettää KAIKKI panssarivaununsa ja -kulkuneuvonsa ja muutama satatuhatta miestä niin se kummasti rauhoittaa Putinia. Kestää taas aikansa kun saa uuden liikekannallepanon ja miesten "koulutuksen" suoritettua odottamaan uutta lännen mattopommitusta.

        Miehiä ja etenkin niitä köyhiä vähemmistöjä, riittää kyllä teurastettavaksi. Tosin jotkut lähivaltiot ovat alkaneet ottaa pientä etäisyyttä Venäjään.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe