Sateenkaarisarja

Anonyymi-ap

Charity kävi Bailsin haudalla haukkumassa tämän pedofiiliksi. Omien puheidensa mukaan hän oli 14-vuotias, kun Bails paneskeli tätä, joten pedofiliaahan tuo ei ole. Aiemminkin tässä sarjassa käytetty kyseistä määritelmää väärin ja nimenomaan haukkumasanana, mikä on mielenkiintoista ottaen huomioon, kuinka sarja nykyään promotoi "sateenkaariväestöä".

Emmerdalen pikkukylä on nykyään täynnä homoja ja lesboja, ja sarja kovasti haluaa näyttää, kuinka ihkuja "sateenkariväki" on, mutta samalla käyttää erästä seksuaalisuuden monimuotoisuuden ilmentymää haukkumiseen. Hivenen tekopyhää. Pedofiilit ovat samassa veneessä homojen ja muiden vastaavien kanssa sateenkaarilipun alla, ja nyt sarjan tosisuvaitsevat homopromotoijat eivät suvaitsekaan omiaan monimuotoisuuden nimissä.

Pedofiilihan määritelmänä tarkoittaa henkilöä, joka on seksuaalisesti kiinnostunut alle 12-vuotiaista ihmisistä. Lapsiinsekaantuminen ja raiskaus ovat eri asioita. Se, että sarjaa tekevät homottajat käyttävät sanaa pedofiili kuvaamaan alaikäiseen teiniin sekaantunutta ja raiskaajaa, on vähän ristiriidassa näiden agendan kanssa. Miksei sitten sanaa homo voisi myös käyttää haukkumasanana, jos se jonkun mielestä vaikka tarkoittaa jotain sellaista, jonka vuoksi sanaa olisi syytä käyttää haukkumasanana?

Toinen kumma juttu on sarjan suhtautuminen alaikäisten kakaroiden ryyppäämiseen. Sitähän ei varsinaisesti paheksuta, vaan annetaan ymmärtää, että kun pidetään bileet, niin aina on ok ottaa mukaan jostain saatu (varastettu) viinapullo. Alaikäiset ryyppäävät itsensä sekaisin ja kaikki on vain ikäkauteen kuuluvaa hassuttelua. Miksei kukaan hauku pedofiileiksi niitä, jotka eivät osaa pitää pullojaan poissa pikku pilttien käsien ulottuvilta? Tai homoiksi?

4

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Myös miesviha sarjassa on todella vastenmielistä ja silmiinpistävää. Miehet ovat joko heikkoja hölmöjä joita voi pettää ja joille voi huutaa kun he kuitenkin anteeksiantavat (pahimmassa tapauksessa anteeksipyytävät) Emmerdalen raivottarilta. Tai sitten miehet (lähes aina muuten vähän vanhempi valkoinen hetero mies kyseessä) ovat rikollisia, petoja, raiskaajia jotka sarjan mielestä ansaitsevat kuoleman.

      • Anonyymi

        Joo ja muutaman kerran nähty kun nainen, jota joku mies on pikkuisen loukannut, potkaisee polvellaan kyseistä heppua jalkojen väliin, ja se on sitten ihan jees. Ylipäätään väkivalta miestä kohtaan on aina oikeutettua, jos nainen on mielensä pahoittanut (Pätee muuten koko yhteiskuntaan ja kaikkeen siellä näytettyyn viihteeseen).

        Haluaisin nähdä joskus koomisen kohtauksen, jossa mieshahmo pahoinpitelee naisen, vetää vaikka ihan turpaan, kun se tuntuu olevan niin hauskaa viihdettä aina kun mies ottaa naiselta pataan. Nicola voisi vaikka vetää kännit päälle ja käyttäytyä siten, kuten miehensä aina näytetään, typeryksenä ja tollona, jota voi komentaa ja haukkua, ja lopuksi Jimmy voisi vaikka loukkaantuneena heittää tälle julkisella paikalla juomat naamalle ja kämpillä uudestaan turpaan, perusteenaan se, että nolasi tämän julkisella paikalla. Sehän olisi heh heh.

        Nicola voisi sen jälkeen vaikka tovin anella kuin alistunut koira, että Jimmy antaisi anteeksi, ja antaa Jimmyn pyörittää tätä vähän aikaa kyseisessä tilassa, kunnes Nicola taas lunastaisi paikan Jimmyn sydämessä ostelemalla tälle kaikennäköisiä kivoja juttuja ja viemällä vaikkas retkelle. Mutta senkin jälkeen Jimmyn täytyy alati muistuttaa Nicolaa tämän virheistä ja tiuskia siihen perustuen aina kun saa jotain lahjan kaltaista Nicolalta.

        Ihan vaan tasa-arvon nimissä.


    • Anonyymi

      Emmerdalen englannin jaksossa cain taitaa poistua sarjasta,,,,katselin insertin,,,,,,

      • Anonyymi

        Lopullisesti vai väliaikaisesti?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe