Sateenkaarisarja

Anonyymi-ap

Charity kävi Bailsin haudalla haukkumassa tämän pedofiiliksi. Omien puheidensa mukaan hän oli 14-vuotias, kun Bails paneskeli tätä, joten pedofiliaahan tuo ei ole. Aiemminkin tässä sarjassa käytetty kyseistä määritelmää väärin ja nimenomaan haukkumasanana, mikä on mielenkiintoista ottaen huomioon, kuinka sarja nykyään promotoi "sateenkaariväestöä".

Emmerdalen pikkukylä on nykyään täynnä homoja ja lesboja, ja sarja kovasti haluaa näyttää, kuinka ihkuja "sateenkariväki" on, mutta samalla käyttää erästä seksuaalisuuden monimuotoisuuden ilmentymää haukkumiseen. Hivenen tekopyhää. Pedofiilit ovat samassa veneessä homojen ja muiden vastaavien kanssa sateenkaarilipun alla, ja nyt sarjan tosisuvaitsevat homopromotoijat eivät suvaitsekaan omiaan monimuotoisuuden nimissä.

Pedofiilihan määritelmänä tarkoittaa henkilöä, joka on seksuaalisesti kiinnostunut alle 12-vuotiaista ihmisistä. Lapsiinsekaantuminen ja raiskaus ovat eri asioita. Se, että sarjaa tekevät homottajat käyttävät sanaa pedofiili kuvaamaan alaikäiseen teiniin sekaantunutta ja raiskaajaa, on vähän ristiriidassa näiden agendan kanssa. Miksei sitten sanaa homo voisi myös käyttää haukkumasanana, jos se jonkun mielestä vaikka tarkoittaa jotain sellaista, jonka vuoksi sanaa olisi syytä käyttää haukkumasanana?

Toinen kumma juttu on sarjan suhtautuminen alaikäisten kakaroiden ryyppäämiseen. Sitähän ei varsinaisesti paheksuta, vaan annetaan ymmärtää, että kun pidetään bileet, niin aina on ok ottaa mukaan jostain saatu (varastettu) viinapullo. Alaikäiset ryyppäävät itsensä sekaisin ja kaikki on vain ikäkauteen kuuluvaa hassuttelua. Miksei kukaan hauku pedofiileiksi niitä, jotka eivät osaa pitää pullojaan poissa pikku pilttien käsien ulottuvilta? Tai homoiksi?

4

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Myös miesviha sarjassa on todella vastenmielistä ja silmiinpistävää. Miehet ovat joko heikkoja hölmöjä joita voi pettää ja joille voi huutaa kun he kuitenkin anteeksiantavat (pahimmassa tapauksessa anteeksipyytävät) Emmerdalen raivottarilta. Tai sitten miehet (lähes aina muuten vähän vanhempi valkoinen hetero mies kyseessä) ovat rikollisia, petoja, raiskaajia jotka sarjan mielestä ansaitsevat kuoleman.

      • Anonyymi

        Joo ja muutaman kerran nähty kun nainen, jota joku mies on pikkuisen loukannut, potkaisee polvellaan kyseistä heppua jalkojen väliin, ja se on sitten ihan jees. Ylipäätään väkivalta miestä kohtaan on aina oikeutettua, jos nainen on mielensä pahoittanut (Pätee muuten koko yhteiskuntaan ja kaikkeen siellä näytettyyn viihteeseen).

        Haluaisin nähdä joskus koomisen kohtauksen, jossa mieshahmo pahoinpitelee naisen, vetää vaikka ihan turpaan, kun se tuntuu olevan niin hauskaa viihdettä aina kun mies ottaa naiselta pataan. Nicola voisi vaikka vetää kännit päälle ja käyttäytyä siten, kuten miehensä aina näytetään, typeryksenä ja tollona, jota voi komentaa ja haukkua, ja lopuksi Jimmy voisi vaikka loukkaantuneena heittää tälle julkisella paikalla juomat naamalle ja kämpillä uudestaan turpaan, perusteenaan se, että nolasi tämän julkisella paikalla. Sehän olisi heh heh.

        Nicola voisi sen jälkeen vaikka tovin anella kuin alistunut koira, että Jimmy antaisi anteeksi, ja antaa Jimmyn pyörittää tätä vähän aikaa kyseisessä tilassa, kunnes Nicola taas lunastaisi paikan Jimmyn sydämessä ostelemalla tälle kaikennäköisiä kivoja juttuja ja viemällä vaikkas retkelle. Mutta senkin jälkeen Jimmyn täytyy alati muistuttaa Nicolaa tämän virheistä ja tiuskia siihen perustuen aina kun saa jotain lahjan kaltaista Nicolalta.

        Ihan vaan tasa-arvon nimissä.


    • Anonyymi

      Emmerdalen englannin jaksossa cain taitaa poistua sarjasta,,,,katselin insertin,,,,,,

      • Anonyymi

        Lopullisesti vai väliaikaisesti?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe