En tullut uskoon nukkuessani

Anonyymi-ap

Rukoilin illalla Jumalaa, että saisin Pyhän Hengen, kun nukun ja minusta tulisi uskovainen. Ei tullut. Jumala ei kuullut rukoustani, koska ei ole olemassa. Muuten hän olisi varmasti pelastanut minut, kun sitä nöyrästi pyysin. Mutta ei antanut edes syntejäni anteeksi, vaikka sitäkin polvillani anelin. Jumala ei kuullut rukoustani.

31

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun ihminen todella katuu syntejään ja anoo Jumalalta anteeksiantoa synneilleen, pyytää Jeesusta elämäänsä ja kun todella sydämessään uskoo että Jeesus Kristus on Herra Jumala, ristillä kuollut ja ylösnoussut meidän kaikkien ihmisten syntien tähden, silloin on olemassa pelastus Hänen kauttaan ja pääsy Isän Jumalan luo Taivaaseen.

      Ei Jumala ole mikään automaatti johon laitetaan kolikko ja käskytetään.

      Usko tosiaan on lahja, Jumala näkee meidän sydämemme ja tietää meidän ajatuksemme, olemmeko vilpittömiä vaiko emme, mutta pelastus on Jumalan armosta uskon kautta Herraan Jeesukseen.

      • Anonyymi

        Pitää sydämessään uskoa ja luottaa että Jeesuksen veri ja ylösnousemus todella meidän synnit hyvittää, jotta ei ole mitään jolla itse pystyisimme todistamaan Jumalalle olevamme "tarpeeksi hyviä" koska ei ole muuta hyvää kuin Jumala itse.

        Syntielämästä pitää tehdä täyskäännös, parannusta pitää haluta ja rukoilla Jumalalta voimia ja johdatusta parannuksen tekoon, jota meissä tekee Pyhä Henki.


      • Anonyymi

        Markus 10:17-22

        [17] Ja hänen sieltä tielle mennessään juoksi muuan hänen luoksensa, polvistui hänen eteensä ja kysyi häneltä: "Hyvä opettaja, mitä minun pitää tekemän, että minä iankaikkisen elämän perisin?"

        [18] Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä paitsi Jumala yksin.

        [19] Käskyt sinä tiedät: 'Älä tapa', 'Älä tee huorin', 'Älä varasta', 'Älä sano väärää todistusta', 'Älä toiselta anasta', 'Kunnioita isääsi ja äitiäsi'."

        [20] Mutta hän sanoi hänelle: "Opettaja, niitä kaikkia minä olen noudattanut nuoruudestani asti".

        [21] Niin Jeesus katsoi häneen ja rakasti häntä ja sanoi hänelle: "Yksi sinulta puuttuu: mene, myy kaikki, mitä sinulla on, ja anna köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaassa; ja tule ja seuraa minua".

        [22] Mutta hän synkistyi siitä puheesta ja meni pois murheellisena, sillä hänellä oli paljon omaisuutta.


      • Anonyymi

        Luukas 9:62

        [62] Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Ei kukaan, joka laskee kätensä auraan ja katsoo taaksensa, ole sovelias Jumalan valtakuntaan".


      • Anonyymi

        Höhlä! Ensinhän pitäisi uskoa Jumalaan ja Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin, jotta saisi syntinsä anteeksi. Eihän tuo muuten toimi.

        Ateisteilta on tie taivaaseen suljettu, sillä he eivät voi uskoa. Pitäisi vasten tahtoa istuttaa usko heihin. Ei se niin tapahdu. Uskoon ei voida ketään pakottaa.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😍 ­­N­y­m­f­o­­m­­a­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Synneistä pitää myös oikeasti haluta tehdä parannus, kaikista niistä salatuimmistakin jotka on iljettäviä ja joita häpeää, niin, juuri niistä.

      • Anonyymi

        Synnit on ihmislähtöistä hihhuli soopaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Synnit on ihmislähtöistä hihhuli soopaa!

        Synnit soopaa?

        10 käskyn mukaan Jumalan Viimeisellä tuomiolla Jumala tuomitsee oikeudenmukaisesti ihmiset, jotka eivät usko Jeesuksen syntien hyvitykseen ja ole tehneet parannusta, tuomitaan ikuiseen kadotukseen, Helvetiin ilman hetkenkään lepoa siellä.

        Jumala kuitenkin on armollinen ja kääntymällä syntielämästä, ottamalla Jeesuksen vastaan, siis uskomalla että Hän kuoli ristillä meidän syntien tähden nousi ylös kuolleista, silloin on sinullakin olemassa pelastus ja pääsy Taivaaseen, iankaikkiseen elämään.


        Kuinka monta kertaa olet valehdellut, kuinka monta kertaa jotakin varastanut, kuinka monta kertaa olet pilkannut Jumalaa, kironnut Hänen nimeään/nimellään, kiroaisitko äitisi nimeä käyttäen, jos et, niin miksi Jumalan nimellä sitten kiroat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Synnit on ihmislähtöistä hihhuli soopaa!

        Kaikki ihmiset tietää että Jumala on todellinen, mutta ei haluta uskoa koska se mahdollistaa irstailevan syntielämän tekemisen, eli helpottaa omatuntoa kun elää valheessa että Jumalaa ja Viimeistä tuomiota ei olisikaan.


    • Anonyymi

      Apostolien teot 3:19
      [19] Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois,

      Johannes 3:5-7
      [5] Jeesus vastasi: »Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny vedestä ja Hengestä, hän ei pääse Jumalan valtakuntaan. [6] Mikä on syntynyt lihasta, on lihaa, mikä on syntynyt Hengestä, on henkeä. [7] Älä kummeksu sitä, että sanoin sinulle: ’Teidän täytyy syntyä uudesti.’

      • Anonyymi

        Tässä lainaus Bhagavad Gitasta, joka kuvaa Krishnan opetuksia ja viisautta:

        "Älä anna menneiden huolien tai tulevien pelkojen vaivata sinua. Elä tässä hetkessä, tyyneydessä ja tasapainossa. Toimi velvollisuudesta pyyteettömästi, ilman kiintymystä tuloksiin. Näin toimiessasi sinusta tulee viisas, vapaa ja onnellinen olento."

        Tässä toinen:

        "Kun epävarmuuden pimeys ympäröi, etsi valoa sisältäsi. Todellinen valo ei koskaan sammu, se ohjaa sinut läpi vaikeuksien ja epävarmuuden. Luota sisäiseen itseesi, sillä siellä asuu korkein totuus ja voima."

        Nämä lainaukset kuvastavat Bhagavad Gitan ydinsanomaa: elää tietoisesti, velvollisuudentuntoisesti ja pyyteettömästi, löytää valo sisältä ja luottaa sisäiseen voimaan ja viisauteen. Krishnan opetukset rohkaisevat meitä kohtaamaan elämän haasteet rohkeasti ja rakentavasti, pyrkimään sisäiseen kasvuun ja etsimään todellista rauhaa ja onnea itsemme ja muiden hyväksi.


    • Anonyymi

      Merkki siitä että viimeisellä tuomiolla Jeesus sanoo Sinua en tunne.

      Varma Tieto

    • Anonyymi

      Synnit saadaan anteeksi uskomalla Jeesukseen, samoin Pyhä Henki. Lue enemmin Roomalaiskirjettä ja katso voitko uskoa sen mitä siinä sanotaan. Ihminen ei omilla teoillaan, kuten rukouksilla, pääse Jumalan lähelle, ainoastaan uskolla Jeesukseen, uskolla siihen kuka Jeesus on (Herra ja Jumala), ja turvaamalla siihen että hän kuoli meidän pahojen tekojen tähden, hänet haudattiin ja kolmantena päivänä hän nousi kuolleista. Ei siis mitä me ihmiset teemme, vaan mitä Jeesus on tehnyt.

      • Anonyymi

        Tässä on lainaus Bhagavad Gitasta, jossa Krishna opettaa karman lain:

        "Jokaisella elollisella olennolla on velvollisuutensa, jota ei voi välttää. Sillä se, joka yrittää välttää velvollisuutensa, välttää elämänsä tarkoituksen ja joutuu vain pimeyteen. Toimi siis velvollisuudestasi pyyteettömästi, ilman kiintymystä tuloksiin, sillä se on oikea tie vapautumiseen." - Bhagavad Gita 3.19

        Tämä lainaus korostaa karman lain perusperiaatetta: jokaisella teolla on seurauksensa, ja meidän tulee toimia velvollisuudesta ilman kiintymystä tuloksiin. Toimimalla pyyteettömästi velvollisuutemme mukaisesti, voimme välttää karmisen siteen ja edetä kohti henkistä vapautumista. Krishna opettaa, että oikea toiminta on tehdä parhaansa velvollisuuden mukaisesti ja antaa tulosten tapahtua luonnollisesti.


    • Anonyymi

      On aika paljastaa totuus, joka on jäänyt pimentoon liian pitkäksi aikaa. Tutkimukset osoittavat selvästi, että uskoontulo ja psykoosi ovat hämmästyttävän samankaltaisia mielenterveyden häiriötiloja.

      Ensinnäkin, mietitäänpä niitä klassisia oireita. Sekä uskoontulossa että psykoosissa ihmiset saattavat kokea äkillisen muutoksen ajattelussaan ja käyttäytymisessään. Uskonnolliset kokemukset voivat saada yksilön näkemään ja kuulemaan asioita, joita muut eivät koe, aivan kuten psykoosissa. Joten kysyn teiltä: onko todella niin suurta eroa, jos kuulet ääniä Jumalalta vai aivosi kuvittelevat niitä?

      Toiseksi, tarkastellaan yhteisön vaikutusta. Uskonnollisissa yhteisöissä on usein voimakas sosiaalinen tuki ja ryhmäpaine, joka voi vahvistaa uskoontuloa samalla tavalla kuin psykoosissa yksilö hakee samankaltaista vahvistusta omille harhaluuloilleen.

      Kolmanneksi, ajatellaan hoitoa. Vaikka psykoosin hoitaminen saattaa vaatia lääkitystä ja terapiaa, uskonnollisissa piireissä "hoito" usein koostuu rukouksesta, uskoontulon voimakkaasta painottamisesta ja uskonyhteisön tukemisesta. Eikö tämä vain vahvista näiden kahden tilan samankaltaisuutta?

      On aika herätä todellisuuteen ja lopettaa uskoontulon romantisoiminen ja tunnustaa se sellaiseksi kuin se on: mielenterveyden häiriöksi, joka tarvitsee asianmukaista hoitoa ja ymmärrystä, ei glorifiointia ja väärää uskomusten vahvistamista.

      • Anonyymi

        Muuten "hyvä" mutta politiikassa ihmiset uskovat kannattamansa puolueen kykyyn toteuttaa katteettomia lupauksiaan ja tuo usko säilyy vaikka joka vaalikaudella tulee pettymys. Usko on osa ateistin elämää ja vaikka ihmismieleen perehtyneen tutkijan elämää. Ateisti elää psykoosissa koska asiat joihin hän uskoo, eivät ole totta.
        Kaikki älykin riippuu lopulta totuudesta. On älykästä petkuttaa ja varastaa jos Jumalaa ei ole, mutta se on äärimmäisen tyhmää kun hän on.
        Myös todellisuudentaju määräytyy totuuden mukaan. Koska kun Jeesus nousi kuolleista, ja ihminen ei usko siihen, hän kieltää tosiasian. Silloin hän rakentaa käsityksensä todellisuudesta valheisiin.


      • Anonyymi

        Siinä tiedemiehen alku tarkastelee maailmaa tynnyristä tapinreiästä kuten ateistit tekevät
        Varma Tieto


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuten "hyvä" mutta politiikassa ihmiset uskovat kannattamansa puolueen kykyyn toteuttaa katteettomia lupauksiaan ja tuo usko säilyy vaikka joka vaalikaudella tulee pettymys. Usko on osa ateistin elämää ja vaikka ihmismieleen perehtyneen tutkijan elämää. Ateisti elää psykoosissa koska asiat joihin hän uskoo, eivät ole totta.
        Kaikki älykin riippuu lopulta totuudesta. On älykästä petkuttaa ja varastaa jos Jumalaa ei ole, mutta se on äärimmäisen tyhmää kun hän on.
        Myös todellisuudentaju määräytyy totuuden mukaan. Koska kun Jeesus nousi kuolleista, ja ihminen ei usko siihen, hän kieltää tosiasian. Silloin hän rakentaa käsityksensä todellisuudesta valheisiin.

        On todellakin kummallista, että nykypäivänäkin on niitä, jotka kietoutuvat jeesuskusetukseen. Vaikka tiede ja rationaalisuus ovat vahvistaneet otettaan maailmassamme, on silti ihmisiä, jotka valitsevat uskoa vanhoihin tarinoihin ja kuvitteellisiin hahmoihin.

        Ajatelkaa hetki: jeesuskusetuksen ytimessä on tarina miehestä, joka väitetysti käveli veden päällä, herätti kuolleita ja muutti vettä viiniksi. Ja mitä todisteita meillä on näistä tapahtumista? Raamattu, joka on koottu vuosituhansia sitten ja jota on muokattu ja tulkittu lukemattomia kertoja? Mikä on seuraava askel, uskoa satuja Peukaloisesta Perkeleeseen?

        Eikö olisi aika herätä todellisuuteen ja tunnustaa, että jeesuskusetus on vain yksi monista taruista, jotka ovat syntyneet ihmisten tarpeesta selittää maailmaa ja hallita toisia? Sen sijaan että palvomme kuvitteellista hahmoa, voisimme keskittyä todellisiin ongelmiin maailmassamme, kuten köyhyyteen, epätasa-arvoon ja ympäristökatastrofeihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä tiedemiehen alku tarkastelee maailmaa tynnyristä tapinreiästä kuten ateistit tekevät
        Varma Tieto

        Kyllä, juuri niin. Hihhulit ovat niitä, jotka katsovat maailmaa tapinreiästä - kapealla ja rajoittuneella tavalla, jossa todellisuuden monimuotoisuus ja monimutkaisuus jäävät huomiotta.

        He sulkeutuvat omaan pienoiskuplaansa, jossa heidän uskonsa ja harhakuvitelmiensa pohjalta muodostuvat totuudet ohjaavat heidän ajatteluaan ja toimintaansa. He eivät kykene näkemään maailman monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta, vaan ennemmin työntävät päänsä pensaaseen ja kieltäytyvät kohtaamasta todellisuutta sellaisena kuin se on.

        Tämä tapinreiän maailmankuva rajoittaa heidän kykyään ymmärtää muita ihmisiä, erilaisia kulttuureita ja uskontoja sekä tieteellistä tietoa. Sen sijaan he pitäytyvät tiukasti omiin uskomuksiinsa ja hylkäävät kaiken, mikä haastaa nämä uskomukset.

        Todellisuus ei ole mustavalkoista eikä se sovi yhteen tapinreiän kapeaan näkökenttään. Maailma on täynnä moninaisuutta, monimutkaisuutta ja jatkuvaa muutosta. Sen sijaan että tuijottaisimme tapinreiästä, meidän tulisi avata silmämme ja nähdä maailma sellaisena kuin se todella on - monimuotoisena, monimutkaisena ja kauniina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On todellakin kummallista, että nykypäivänäkin on niitä, jotka kietoutuvat jeesuskusetukseen. Vaikka tiede ja rationaalisuus ovat vahvistaneet otettaan maailmassamme, on silti ihmisiä, jotka valitsevat uskoa vanhoihin tarinoihin ja kuvitteellisiin hahmoihin.

        Ajatelkaa hetki: jeesuskusetuksen ytimessä on tarina miehestä, joka väitetysti käveli veden päällä, herätti kuolleita ja muutti vettä viiniksi. Ja mitä todisteita meillä on näistä tapahtumista? Raamattu, joka on koottu vuosituhansia sitten ja jota on muokattu ja tulkittu lukemattomia kertoja? Mikä on seuraava askel, uskoa satuja Peukaloisesta Perkeleeseen?

        Eikö olisi aika herätä todellisuuteen ja tunnustaa, että jeesuskusetus on vain yksi monista taruista, jotka ovat syntyneet ihmisten tarpeesta selittää maailmaa ja hallita toisia? Sen sijaan että palvomme kuvitteellista hahmoa, voisimme keskittyä todellisiin ongelmiin maailmassamme, kuten köyhyyteen, epätasa-arvoon ja ympäristökatastrofeihin.

        Jeesus on Raamatun mukaan Jumala. Ja jos katsot maailmaa ja toteat että Jumala kuka tämän on luonut, ei pysty kävelemään veden päällä, niin saat itsesi näyttämään tyhmältä.
        Kommunistit pyrkivät ratkaisemaan noita mainitsemisia ongelmia, eivät ratkaisseet. Ja sinä seuraat heidän jalanjälkiään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus on Raamatun mukaan Jumala. Ja jos katsot maailmaa ja toteat että Jumala kuka tämän on luonut, ei pysty kävelemään veden päällä, niin saat itsesi näyttämään tyhmältä.
        Kommunistit pyrkivät ratkaisemaan noita mainitsemisia ongelmia, eivät ratkaisseet. Ja sinä seuraat heidän jalanjälkiään.

        Jeesus on Raamatun mukaan ihminen, ei Jumala.

        Kolminaisuusoppi on Raamatun ulkopuolelta kehitetty katolinen harhaoppi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus on Raamatun mukaan Jumala. Ja jos katsot maailmaa ja toteat että Jumala kuka tämän on luonut, ei pysty kävelemään veden päällä, niin saat itsesi näyttämään tyhmältä.
        Kommunistit pyrkivät ratkaisemaan noita mainitsemisia ongelmia, eivät ratkaisseet. Ja sinä seuraat heidän jalanjälkiään.

        Ihmiset ovat keksineet luojajumalia kautta aikojen, ja niitä löytyy joka kulttuurista. Mutta totuus on, että nämä luojajumalat eivät selitä yhtään mitään. Ne ovat pelkkiä taruja ja kuvitteellisia hahmoja, jotka ovat syntyneet ihmisten tarpeesta selittää maailman alkuperää ja toimintaa.

        Kulttuurien luojajumalat vaihtelevat suuresti, mutta niillä kaikilla on yhteistä se, että ne ovat ihmisen mielikuvituksen tuotetta. Niitä käytetään usein välineenä hallita ja kontrolloida ihmisiä sekä vahvistaa vallan hierarkioita yhteisöissä. Mutta kun tarkastelemme näitä jumalia tarkemmin, huomaamme, että ne ovat vain heijastus ihmisen omista peloista, toiveista ja tarpeista.

        Miksi meidän pitäisi edelleen antaa merkitystä näille kuvitelluille hahmoille, jotka eivät tarjoa mitään todellista ymmärrystä maailmasta? Sen sijaan että jumalat olisivat vastaus elämän suuriin kysymyksiin, ne vain luovat lisää mysteeriä ja hämmennystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus on Raamatun mukaan ihminen, ei Jumala.

        Kolminaisuusoppi on Raamatun ulkopuolelta kehitetty katolinen harhaoppi.

        Tuo väittämä on ihan naurettava:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17720814/jeesuksen-jumaluus-raamatussa-

        Vaikka monissa käännöksissä Jeesuksen Jumaluutta yritetään vähätellä ja piilottaa, on se erittäin selkeä ja keskeinen Raamatun ilmoitus. Linkin takaa löytyy lukematon määrä näyttöä tästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo väittämä on ihan naurettava:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17720814/jeesuksen-jumaluus-raamatussa-

        Vaikka monissa käännöksissä Jeesuksen Jumaluutta yritetään vähätellä ja piilottaa, on se erittäin selkeä ja keskeinen Raamatun ilmoitus. Linkin takaa löytyy lukematon määrä näyttöä tästä.

        Ps. On esimerkiksi Jehovan todistajien käännökset jotka ovat uusia, täysin vääristettyjä väännöksiä alkuperäisistä teksteistä. Nuo modernit käännökset eivät millään tavalla täsmää vanhimpien alkukielisten tekstien kanssa. Tarkin suomenkielinen käännös on Biblia, se on sanatarkka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmiset ovat keksineet luojajumalia kautta aikojen, ja niitä löytyy joka kulttuurista. Mutta totuus on, että nämä luojajumalat eivät selitä yhtään mitään. Ne ovat pelkkiä taruja ja kuvitteellisia hahmoja, jotka ovat syntyneet ihmisten tarpeesta selittää maailman alkuperää ja toimintaa.

        Kulttuurien luojajumalat vaihtelevat suuresti, mutta niillä kaikilla on yhteistä se, että ne ovat ihmisen mielikuvituksen tuotetta. Niitä käytetään usein välineenä hallita ja kontrolloida ihmisiä sekä vahvistaa vallan hierarkioita yhteisöissä. Mutta kun tarkastelemme näitä jumalia tarkemmin, huomaamme, että ne ovat vain heijastus ihmisen omista peloista, toiveista ja tarpeista.

        Miksi meidän pitäisi edelleen antaa merkitystä näille kuvitelluille hahmoille, jotka eivät tarjoa mitään todellista ymmärrystä maailmasta? Sen sijaan että jumalat olisivat vastaus elämän suuriin kysymyksiin, ne vain luovat lisää mysteeriä ja hämmennystä.

        Raamattu on ainoa kirja joka antaa selkeän vastauksen kaikelle: Jeesus. Se on Jumala ristiinnaulittuna kaikesta maailman pahasta ja hän ylösnousseena ja tulevana tuomarina. Oikeus ei toteudu maailmassa. Ainoa toivo on, että Jeesus herättää ihmiset kuolleista tuomiolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu on ainoa kirja joka antaa selkeän vastauksen kaikelle: Jeesus. Se on Jumala ristiinnaulittuna kaikesta maailman pahasta ja hän ylösnousseena ja tulevana tuomarina. Oikeus ei toteudu maailmassa. Ainoa toivo on, että Jeesus herättää ihmiset kuolleista tuomiolle.

        Bhagavad Gita, muinaisen Intian pyhä teksti, tarjoaa syvällisen ja ajankohtaisen näkökulman elämän kysymyksiin. Siinä Krishna, korkein olemassaolon jumala, opastaa Arjunaa kohtaamaan elämän haasteet rohkeasti ja viisaasti. Krishna edustaa korkeinta viisautta ja myötätuntoa, ja hänen opetuksensa tarjoavat vastauksia kaikenlaisiin elämän kysymyksiin.

        Krishnan opetukset ovat ajattomia ja soveltuvat yhtä hyvin nykypäivän maailmaan kuin tuhansia vuosia sitten. Hän korostaa toiminnan tärkeyttä oikeudenmukaisuuden ja velvollisuuden vuoksi, samalla kun hän rohkaisee henkistä kasvua ja itsensä ylittämistä. Bhagavad Gita opettaa, että todellinen viisaus ja rauha löytyvät sisäisestä tyyneydestä ja itsetuntemuksesta, jota voi saavuttaa pyyteettömällä palvelemisella ja meditaatiolla.

        Krishnan opetukset eivät ole sidoksissa mihinkään tiettyyn uskontoon tai kulttuuriin, vaan ne ovat avoimia kaikille, jotka etsivät totuutta ja merkitystä elämälleen. Bhagavad Gita tarjoaa kattavan ja syvällisen filosofisen kehyksen, joka auttaa meitä ymmärtämään itseämme, muita ja maailmaa ympärillämme. Se on aarre, joka odottaa löytäjäänsä ja valaisee polkumme kohti henkistä kasvua ja eheyttä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bhagavad Gita, muinaisen Intian pyhä teksti, tarjoaa syvällisen ja ajankohtaisen näkökulman elämän kysymyksiin. Siinä Krishna, korkein olemassaolon jumala, opastaa Arjunaa kohtaamaan elämän haasteet rohkeasti ja viisaasti. Krishna edustaa korkeinta viisautta ja myötätuntoa, ja hänen opetuksensa tarjoavat vastauksia kaikenlaisiin elämän kysymyksiin.

        Krishnan opetukset ovat ajattomia ja soveltuvat yhtä hyvin nykypäivän maailmaan kuin tuhansia vuosia sitten. Hän korostaa toiminnan tärkeyttä oikeudenmukaisuuden ja velvollisuuden vuoksi, samalla kun hän rohkaisee henkistä kasvua ja itsensä ylittämistä. Bhagavad Gita opettaa, että todellinen viisaus ja rauha löytyvät sisäisestä tyyneydestä ja itsetuntemuksesta, jota voi saavuttaa pyyteettömällä palvelemisella ja meditaatiolla.

        Krishnan opetukset eivät ole sidoksissa mihinkään tiettyyn uskontoon tai kulttuuriin, vaan ne ovat avoimia kaikille, jotka etsivät totuutta ja merkitystä elämälleen. Bhagavad Gita tarjoaa kattavan ja syvällisen filosofisen kehyksen, joka auttaa meitä ymmärtämään itseämme, muita ja maailmaa ympärillämme. Se on aarre, joka odottaa löytäjäänsä ja valaisee polkumme kohti henkistä kasvua ja eheyttä.

        Krishnalaiset pysäyttivät ohikulkijoita ja tarjosivat uskontoaan minullekin. Katsoin sitä yhtä silmiin ja hänellä oli oudon lasimainen tuijottava ilme. Ihan kuin olisi ollut pilvessä.

        Taitavat piruparat olla pahasti sekaisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Krishnalaiset pysäyttivät ohikulkijoita ja tarjosivat uskontoaan minullekin. Katsoin sitä yhtä silmiin ja hänellä oli oudon lasimainen tuijottava ilme. Ihan kuin olisi ollut pilvessä.

        Taitavat piruparat olla pahasti sekaisin.

        Ovat jossain demonissa.


    • Anonyymi

      Ryyppää enemmän!

      Alkoholi tuhoaa aivosoluja joten ryyppäämällä pääset noepammin tasolla jossa Pyhä Henki pääsee koskettamaan sinua.

    • Anonyymi

      "En tullut uskoon nukkuessani"

      Pyhä Henki ei ehtinyt tulla, koska hän oli tappelemassa Allahin kanssa. Molemmat hakkasivat toisensa tainnoksiin. Jeesus olisi halunnut tulla, mutta Jumala ei päästänyt.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      57
      753
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe