Koulurauha palautettava

Anonyymi-ap

20

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki ongelmat alkoivat siitä kun fyysinen kuritus kiellettiin. 60-70-luvuilla sai vielä antaa tukkapöllyä, pompituttaa kyykkyryssää ympäri luokkaa ja muutamat opettajat antoivat turpaan niin että naama punoitti loppupäivän.
      Kukaan näistä tuohon aikaan koulunsa käyneistä ei ole valittanut, vaan päinvastoin kehunut että hyvä kun asioihin puututtiin kovalla kädellä, vaikka olisi itse saanut läsiin opettajalta. Mitään traumoja siitä ei ole jäänyt, koska jokainen tiesi että se oli oma syy ja oma valinta.

      Tämä fyysinen kuritus pitää palauttaa, muuten tästä ei selvitä. Miten se tehdään, onkin vaikeampi tehtävä tämä älyttömän yliymmärtämisen aikana. Ehkä tehtävä voitaisiin antaa kotona tehtäväksi?

      • Anonyymi

        Olipas erikoista, opettaja antoi läsiin yms. Omassa koulussani 1960- luvun loppupuolella ei tuollaista ollut. Keskikokoinen koulu, oppilaat n. 13-15 vuotiaita. Ei ollut nyrkkitappeluita tms. Opettajista muistan kolme miesopettajaa, jotka saivat varoituksia väkivallasta oppilaita, poikia kohtaan. Vilkkaita oli osa oppilaista, mutta eivät mitään tappelijoita. Pieniä jekkuja tekivät toisinaan, mutta eivät olleet mitenkään pahantahtoisia.


    • Anonyymi

      Eilen rikos tv:ssä eräs poliisiviranomainen latoi suorat sanat nykypäivän koulunkäynnistä. Opettajat yrittävät parhaansa mukaan selviytyä koulupäivästä ilman mustelmia ja hengissä. Jos kahinaa syntyy niin ensimmäisenä tutkitaan minkä rikoksen opettaja on tehnyt. Poliisi on normaali näky kouluissa lähes viikottain eikä se ole mitään heijastimien jakoa.

    • Anonyymi

      Juu, tiedän Lapuallakin kouluja joissa jaetaan kuulosuojaimia oppilaille jotka haluavat keskittyä tehtäviin ja rauhassa lukemiseen. Häiriömeteli on niin kovaa.

      • Anonyymi

        Juuri tuollaiset mölyapinat lesittiin 70-luvulla. Olivat saatana hiljaa sen jälkeen.


    • Anonyymi

      Veikkaan että nykyaikana koulumaailmassa suurin syy kiusaamiseen on luokkaerot, siis vanhempien tuloluokkaerot. Varakkaat perheet pystyy antamaan lapsilleen kaiken tarvittavan ja ylikin. Pienituloisemmat joutuu taistelemaan liha ja sydän lujilla, kun yrittävät lapsilleen kaikkea hyvää.
      Monet vanhemmat eivät edes pysty, yrityksistä huolimatta.
      Kaikilla lapsilla, nuorilla ja tulevilla aikuisilla on kuitenkin lahjoja ihan mihin vaan.
      Fiksuus ei ole rahasta kiinni, vain sisukkuudesta.

    • Anonyymi

      Kyllähän kiusaamisen taustalla on useimmiten koti. Väkivaltainenhenkisesti painostava, lasta hyväksymätön asenne vaikuttaa lapseen, luo pahaa oloa, joka purkautuu väkivaltana.

      • Anonyymi

        Lähtökohtaisesti lasta rakastetaan, niin ihmiset kuin eläimetkin. Siinä valossa väitteesi on vähän kummallinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähtökohtaisesti lasta rakastetaan, niin ihmiset kuin eläimetkin. Siinä valossa väitteesi on vähän kummallinen.

        Olisikin hienoa jos jokaista lasta rakastettaisiin. Ei olisi ongelmia.


    • Anonyymi

      Ajankohtaista Murhainfo. Sipoossa 8-vuotias pahoinpideltiin oppilastovereidensa toimesta 20.3. 2024 ja uudelleen seuraavana päivänä. Lapsen vammat vaativat sairaalahoitoa. Sairaalasta tehtiin rikosilmoitus 24-25.3 välisenä yönä. Kiusaaminen on jatkunut syyskuusta lähtien. M.infosta voi käydä lukemassa. Ei ole ollut uutisissa tällaista, joka tuntuu uskomattomalta.
      .

      • Anonyymi

        Onhan näitä ympäri Suomen. Ihan lapuallakin. Tiedän nuoren joka ei kiusaamisen takia käy yläkoulua. Mutta hyvien ihmisten kylä eikö vain, tämä lapua. Nuoria kuollut useita vuoden aikana. Normimenoa lapuan päättäjille. Ja ai niin vastuu jossain muualla. Ei kuulu meilletulee pian pikkutakkiin hikiläikkä.


    • Anonyymi

      Uutissuomalainen lehti tämän on julkaissut 9.4.2024. Aivan outo lehti itselleni. 8-vuotias lapsi, mitä aikuiset ihmiset ovat tehneet tämän lapsen hyväksi. Joutunut kestämään väkivaltaa syyskuusta lähtien. Kuinka tällaista voi tapahtua?

    • Anonyymi

      Vanhempien väkivalta omaa lastaan kohtaan voi ilmetä monella tavalla. Vanhemman elämä voi olla liian työpainotteista, lasta ei kuulla, ei olla hänen kanssaan, päihteiden käyttö on erottaa tnnetusti lasta vanhemmista. Pintaelämä ja muu varallisuuden mahdollistama kusipäisyys, jne.

      • Anonyymi

        Lapsen elämä voi olla koulussa aivan toista kuin kotona. Miten vanhemmat voi sen tietää. Kiltti lapsi ei halua kuormittaa vanhempia. Koulussa kerran vuodessa joku onneton vanhempain ilta.


    • Anonyymi

      Jo päiväkodeissa on ihan sekopäisiä lapsia häirikköinä....

    • Anonyymi

      Lasta pitää lähtökohtaisesti kurittaa. Jos se ei ole pahanteossa, niin se ainakin suunnittelee sitä.

      • Anonyymi

        Vaikka kirjoituksesi onkin trolli, eihän järkevä noin ajattele, kuvaa asenteesi hyvin väkivallan syntyä. Väkivalta, myös henkinen, synnyttää väkivaltaa, pitää sitä normaalina toimintona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka kirjoituksesi onkin trolli, eihän järkevä noin ajattele, kuvaa asenteesi hyvin väkivallan syntyä. Väkivalta, myös henkinen, synnyttää väkivaltaa, pitää sitä normaalina toimintona.

        Geeneissä se väkivalta on ja turha paapominen aiheuttaa kieroon kasvamisen. Rajat on kersalle annettava ja halaamisella ei mitään voita. Mansikkikin koski paimenlankaan kerran, ei koskenut toista kertaa.


    • Anonyymi

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

      🍑 K­u­­­u­m­­a­­­t­­­ ­t­­y­­­t­­­ö­­t­­ ­­o­­d­o­­t­­­t­­­a­v­­­­­a­t­ ­­­s­­i­n­u­­­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18352924

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1683
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1320
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1108
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      46
      895
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe