Millaista on olla "puhkinaitu" ?

Anonyymi-ap

Olen 39 v. ei vapaa nainen ja harrastanut kimppoja. Josku tuollaisessa tilanteessa tuota sanontaa arvuuteltiin ?

13

1735

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eiköhän 'puhkinaitu' sitä tarkoita, että on saanut useamman kyrpää ja ihanoitusta niin runsaasti, ettei enää sillä erää jaksa enempää. 🌹👀

    • Anonyymi

      Olen ollut kimpassa neljän nuoren miehen kans.
      Mieheni oli mukana turvana ,enkä muuten olis edes uskaltanut lähteä kokeilee sellaista.
      Ja täytyy sanoa ettei muutamaan päivään halunnut.
      Yllättävää oli se kiihko ,se oli nuorilla miehillä ja se oli minulla ,puhumattakaan omasta miehestä.
      Mun pylly tutkittiin ja jouduin levittämään ja tarjoamaan itseäni. Ja hitto miten hyvältä tuntui kieli pillussa.
      Olisi halunnut naida heti kun näki kun ensimmäinen nousi päälleni ja äänekkäästi laski siemenet sisään. Joutui katselemaan kun yli innokas nuori mies nousi minun päälle ja teki saman kun edellinen. Kolmannelle oli jo aika turra pillu ja hiton kosketus arka. Sain orkun toisensa perään,ja mua runkattiin samalla.
      Neljäs kun oli tulossa oli pakko sanoa että oli pakko sanoa että,voi zissus. Kun arkaa reikään alettiin työntää sellaista hirviötä . Teki kipeää vaikka oli liukkaria ja oli turvoksissa.
      Olin kun lentoon lähdössä. Meinasin kartata mutta minut pidettiin kiinni kun sain. Yks vielä raplas pyllynreikä ja työnsi sormia pyllyyn ..mulla ruiskahti ja sain sellaisen orkun että meinas tajunta mennä. Oli pakko pitää hetki taukoa,se tosin ei ollut pitkä tauko kun mua haluttiin naida.
      Se olikin elämäni ensimmäinen tupla.
      Olin sen ison kans vastakkain ja kulli oli pinpissä.ja ne kolme nai mua pyllyyn.
      Pyllyyn en enää antanut ,mutta pimppiä naisiin. Alkoi vaan miesten kestävyys olemaan liikaa, alkoi olemaan paikat niin jumissa ja kipeät ettei tuntunut enää kivalta. Nukuttiin yö ja aamulla leikittiin ,imin pojilta ja silloin tällöin yhdyttiin.
      Tuntui ihmeelliseltä kun neljä miestä seurasi mitä mies saa minussa aikaan.
      Pakkohan se oli omakin mies päästää yhdyntään.
      Eipä olleet pitkään aikaan miehellä niin halut kun lastin määrä niin iso. Piti jo pikkuisen kuiskia ettei niin lujaa.
      Yllättävän hyvin paikat kestää ..oli sen verran paljon luonnollista liukkautta ja kiimaa.

      • Anonyymi

        Sultapa iltasatua pukkaa...


      • #Olen ollut kimpassa neljän nuoren miehen kans.#

        Kuvauksesi kertoo, että sinulla on ollut aivan käsittämättömän ihanaa. Suunnattomasti onnea! 🌹👀


      • Anonyymi
        Kynis.mi kirjoitti:

        #Olen ollut kimpassa neljän nuoren miehen kans.#

        Kuvauksesi kertoo, että sinulla on ollut aivan käsittämättömän ihanaa. Suunnattomasti onnea! 🌹👀

        Delaa idiootti


    • Anonyymi

      Se on sellainen tunne seksin jälkeen, "että ei yhtään lisää enään". Määrällä ei ole niinkään merkitystä, "kaks tai kuus", tai jotain siltä väliltä. On kokemusta tuosta ja minä en tykkää kakkoseen naimisesta esim. Mutta pilluun kyllä ja otan myös suihin plus että, päälleni saa roiskia spermaa. Sen tunnistaa sellaisesta lutkamaisesta olosta. kun menee suihkuun session jälkeen spermaiset vaatteet päällä. Mutta ei hätää, olotila menee ohitse. Ja toisaalta myöhemmin tuo kiihottaa jo ajatuksenakin ihan vietävästi. Tahtoo kokeilla uudestaankin, että sellaista se on. Mia 46 v.

    • Anonyymi

      Niin se on sellainen tunne että ei yhtään enään.
      Itse tarvii useamman miehen. Aamulla saattaa olla sellainen tunne ,että ei vittu et tuu minun pilluun..mutta kuitenkin antaa kun on itse saanut hyvää hoitoa ja haluu palkita. Sperman saanti vaan nostaa halut. Muutama päivä ettei omakaan mies saa pilluun koskea. Sitten alkaa kerjäys,ensin mieheltä ,sitten kaipaa jo uutta kimppaa. Yleensä menkat katkaisee ennen kun taas alkaa uusi kierros.

    • Anonyymi

      -70 luvun bändärinä touhu oli keikkapussissa sitä luokkaa, että olin välillä todella kaikkeni antaneena. Kahdeksan kaveria pani mua vuorotellen koko kolmen viikon rundin ajan. Olin silloin 17v.

    • Anonyymi

      En ole nainen, niin en voi omakohtaisesti vastata. Ainakaan oltiin pidennetyllä viikonloppureissulla mökillä kaveriporukan kanssa. Mukaan halusi yksi tuntemamme nainen. Maineeltaan ns. helppo pano.

      Neljän vuorokauden aikana seitsemän kundia pani tätä naista useasti. Kimppakivaa ei silloin kukaan kehdannut ehdottaa, mutta nainen sai kullia vuorotellen joka koloon. Liekö liioiteltua sanoa, että enemmän nainen vietti aikaa pannessa, kuin muuta tehden sillä reissulla.

      Kotimatkalla valitteli kuinka pillu ja peppureikä on hellänä ja ei halua panna. Mutta ahnaasti vielä kotimatkalla otti suihin.

      • Anonyymi

        Vaimoni on myös pariin otteeseen ollut useamman miehen pantavana, milloin illan, milloin viikonlopun. Ennätys on 6 miestä, aikaa oli pe-la. Hän rakasteli kahden vuorokauden aikana useampaan kertaan jokaisen kanssa, aina toki vain yhden kanssa kerrallaan. Antoi ja sai suuseksiä, anaali ei kuulunut diiliin. Miehet laukesivat kuka sisään, kuka rinnoille. Kaverit yhtyivät häneen vuorotellen alkuun, yksi kun laukesi, toinen jatkoi. Myöhemmin hän valkkasi aina miehen, hoiti tälle seisokin ja otti sisäänsä. Meidän muiden katsellessa. Tahti ja yhdyntöjen tiheys toki laski kun la aamupäivä koitti, mutta kyllä hän rakasteli useamman kanssa vielä toisenakin päivänä. Rajoittavaksi tekijäksi itse asiassa ei noussut vaimoni pimpin herkkyys vaan miesten kyky saada seisomaan, loppuajasta piti odotella pitkäänkin että kaverit pystyivät jatkamaan.
        -Pasi


      • Anonyymi

        Kyllä kai tällainen kuulostaa äkkiseltään epätodelliselta, mutta otetaan huomioon se ettemme mekään hypänneet suoraan isoon kimppaan. Alkuun, kun olimme päättäneet kokeilla muutakin kuin toisiamme, aloitimme yhdellä miehellä. Kun seksi toisen miehen kanssa alkoi sujua ja vaimo sai uusia elämyksiä, kutsuimme paikalle kaksi miestä. Hän rakasteli molempien kanssa, alkuun rauhassa makkarissa, myöhemmin ihan siinä olkkarin sohvalla, muiden nähden. Tällä tavalla, pikkuhiljaa, etenimme isompaan ryhmään. Vaimoni nauttii miehistä sisällään, käsistä ympärillään, huulista rinnoillaan. Hänelle läheisyys ja kosketus on se juttu. Vartalot toisiaan vasten, elin sisällään ja suudellen on hänen toiveensa. Minä suon sen ilolla hänelle. Minä taas kiihotun kun saan katsella kuinka hän avaa reitensä ja vieras nuolee hänen herkintään. Nautin kun näen hänen ottavan toisen miehen elimen suuhunsa, toisen imiessä hänen rintojaan. Ja sitä rataa. Loppuhuipennus, vieras laukeaa hänen sisäänsä tai tisseille on sitten se illan kohokohta, luonnollisesti. Ja kun kaikki ovat levänneet, loikoilleet alasti halaillen, tulee ihan luonnostaan halu ottaa uusi kierros. Yllättävän koukuttavaa ja antaa todella paljon.
        -Pasi


    • Anonyymi

      Puhkinaitu, kyllä. Sunnutai aammuna eräsin Saariselän mökillä sängystäni. Sekä ala- että yläpäätä jomotti. Haisin lemmentuotteille ja niitä oli roiskittu myös päälleni. Hienot ja seksikkäät alusvaatteeni olivat spermassa. Toinen korkokenkä oli lattialla. Nousin hitaasti ylös, ja katselin ympärilleni. Ei ketään missää, kunnes kuulin tutun kuorsauksen. Muistini palaili osasina, muistin ravintolan tanssiparketin, sieltä tulin pikkubussilla mökille. Juotiin punkkua ja sitten filmi katkesi. Montako meitä oli, missä on Tiina nyt ? Toisesta huoneesta löytyi mieheni sammuneena. Katsoin itseäni peilistä, spermaiset vaatteet päälläni, meikit valuneena, tukka sekaisin ja jotakin valui sisältäni reittä pitkin. Kyllä, olin puhkinaidun näköinen ja myöskin tuntuinen. Menin suihkuun alusvaateisillani ja korkkarit jalassa. Onneksi suikussa oli jakkara. Istuin sille, auts voin istua vain toisella pakaralla. 20 minuutin suikuttelun jälkeen oli alkoi tuntua puhtaalta. Vaatteeni jätin pesuhuoneen altaaseen. Kun mieheni heräili, kysyi häneltä nitä kaikkea oli tapahtunut ja missä Tiina on ? Tiina lähti jo illalla pois. Me jäätiin saunomaan niiden äijien kanssa. Sinä taisit sammua jossakin vaiheessa ? Pojat paneskeli sinua melkein aamuun asti. Välillä olit hereillä ja välillä sammuneena. No tuon kyllä uskoin...

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5484
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      21
      2440
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      50
      1674
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1297
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe