Tapasin kerran jeesuksen hengen

Joskus vuosia sitten, kirjoittelin silloin erään intialaisen naisen kanssa, ja jossain vaiheessa sillä alkoi olemaan ongelmia öisin kotonaan, varjoja ja ties mitä aktiviteettia. Kerroin sitten että olen henkisen alan harrastaja ja sen naisen yhteydenpito minuun on saattanut aiheutta niitä ilmiöitä. Tästä hän kauhistui ja alkoi pitämään jotain rukouksia ja messuja, ja rukoili minunkin puolestani ja sanoi lähettävänsä itse jeesuksen luokseni rukouksen voimalla, ja kas, aistin huoneessani vieraan energian, hengen, se oli hyvin erillainen energia kuin mitä olen aiemmin tuntenut/kokenut, ei voimakas eikä agressiivinen, pystytteli minusta muutaman metrin etäisyydellä eikä tullut iholle ollenkaan, se oli huoneessa muutamien minuuttien ajan, kunnes häipyi pois. Sanoin naiselle että tunsin sen energian huoneessa, ja hän oli hyvin hämmästynyt ja ihmeissään. Ja minun olisi pitänyt alkaa rukoilemaan tätä henkeä, mutta en ollut kiinnostunut siitä asiasta yhtään. Minä komennan henkiä, en rukoile niitä.
Sinänsä mielenkiintoinen tapaus kyllä. Mietin että jeesus-uskovaiset varmaan olisivat pystyttäneet puisen ristin keskelle huonetta ja alkaneet palvomaan sitä jos heidän luokseen olisi ilmaantunut jeesuksen henki...

8

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sanoin uskoville tulevani yöllä kylään , koska tajuan miten ihmisen pää toimii 🤣
      ja olen fanaattinen ateisti

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        ❤️ ­­N­y­­m­­f­o­­­m­­a­­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      siksi ei koskaan mitään kauhuleffaa saa katsoa yömyöhään , joka sijoittuu samanlaisiin olosuhteisiin jossa nukut 🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Paha sanoa, ainakin kehittyneemmät Jeesus-uskovaiset olisivat mahdollisesti havainneet, että kyseessä on jokin Jeesusta esittävä henki (minulla nyt vain on aavistus, että sellainen on kyseessä kun on aika sekavan kuuloinen kuvio intialaisnaisineen). Olen itse pyörinyt ns. molemmissa maailmoissa, eikä nyt oikein vaikuta selvästi kristinuskonkaan tyyliseltä tuo kohtaaminen. Tosin maailmamme on täynnä egregoreja.

      • Miten sitten voi erottaa oikean jeesuksen muista henkimaailman olennoista?

        Itse myös silloin ajattelin että kyseessä on tuon intialaisen luoma henkiolento, mutta tosiaan hän varmasti kävi joissain kirkon menoissa joissa koko porukka rukoili jotain tiettyä hahmoa, ja ehkä hän pystyi tämän kyseisen hahmon lähettämään luokseni.


      • Anonyymi
        darknessin kirjoitti:

        Miten sitten voi erottaa oikean jeesuksen muista henkimaailman olennoista?

        Itse myös silloin ajattelin että kyseessä on tuon intialaisen luoma henkiolento, mutta tosiaan hän varmasti kävi joissain kirkon menoissa joissa koko porukka rukoili jotain tiettyä hahmoa, ja ehkä hän pystyi tämän kyseisen hahmon lähettämään luokseni.

        Ok, kunhan vaan spekuloin. Oletin että "varsinainen" Jeesus olisi voimakas ja persoonallinen, ei ole itsellä kyllä lähikokemusta asiasta vaikka olin ns. tosiuskova aikoinaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ok, kunhan vaan spekuloin. Oletin että "varsinainen" Jeesus olisi voimakas ja persoonallinen, ei ole itsellä kyllä lähikokemusta asiasta vaikka olin ns. tosiuskova aikoinaan.

        Minä olin myös uskovainen kun olin nuori, mutta uskonpolkuni tyssäsi siihen jeesukseen. Ilman sitä hahmoa olisin varmaan yhä uskovainen. Usko ei vaan riittänyt siihen. Vaikka luin rukouksia ja sitä raamatun uutta lisäosaa joka ilta, ei vaan auennut mitään siltä suunnalta, ei niin mitään.
        Mutta vanhassa raamatussa itsessään oli jotain mystistä, siitä sain mystisiä kokemuksia. Ja raamattua käytetään usein rituaaleissa mukana, sen sisältämän tiedon tai voiman takia.

        En usko että mitään jeesusta on koskaan edes ollutkaan, ei edes mitään muun nimistä henkilöä josta tarina olisi tehty. Se on täysin keksitty tarina.
        Nämä jeesuksen hengen kokemukset ovat uskovaisten itsensä luomia henkiolentoja, joita voidaan lähettää suorittamaan tehtäviä. En osaa sanoa millaisia voimia ne omaavat, mutta todennäköisesti ei kovinkaan suuria. Epäilen että se pystyisi parantamaan ketään tai paljoa muutakaan. Ehkä lähinnä vaan torjumaan pahoja henkiä, kun ne säikähtävät outoa tuntematonta henkimaailman hahmoa joka ilmestyy paikalle yllättäen.


    • Anonyymi

      juutalainen jeesus on lasten raiskaaja ja homoseksuaali !!! Se on minun kokemus siitä paskasta.Nykyään olen buddhalainen ja löysin jumalani joka on Allah.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7996
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      38
      2893
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2208
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1865
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1378
    Aihe