Uskovaiset ovat pahoja ihmisiä

Anonyymi-ap

Hyväksyvät Jumalan teot ja tuomiot Raamatussa, vaikka ne ovat sadistisia ja narsistisen hirviön tekemiä. Vain paha ihminen hyväksyy ne.

Uskovaiset ovat kääntäneet pahan hyväksi ja hyvän pahaksi. Heidän mielestään väärämielinen ja epäoikeudenmukainen on oikeamielistä ja oikeudenmukaista.

Uskovaiset ihmiset ovat pahoja. Ulkoinen käyttäytyminen ei tee heistä hyviä. Sisältä ovat raatelevia susia ja sadisteja: Jumalansa kaltaisia.

15

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Maa kohtaa Jumalan tuomiot. Ajattelet mitä ajattelet. Tulee vielä Hadmageddonin, Googin sota. Tulevat synnin tähden. Sinusta riippumattomasti tulee vielä Antikristuksen aika.

      • Anonyymi

        Tuossa puhuttiin nyt Jumalan määräämista etnisistä puhdistuksissa Vanhassa testamentissa eikä mistään tulevista Harmageddoneista.


      • Anonyymi

        puhuvat antikristuksen ajoista . . .

        siis: "niin nyt onkin MONTA antikristusta ilmaantunut" 1 Joh: 2

        antikristuksia ollut jo Apostolien aikana , että semmosta tiedoksi helluntailaiselle.


    • Anonyymi

      Pitää paikkansa, että uskova voi olla hirviö, voi olla erehtynyt, voi olla harhautunut. Joskus nettikeskusteluissa tämä tuli esille siten, että jotkut lainkiivailijat peräänkuuluttivat tekoja, pitää olla tekoja tekoja tekoja. Ja käyttivät vaatimuksensa tukena Jaakobin kirjeen 2. lukua, kuin eivät ollenkaan tajuaisi, että siinä puhuttiin Iisakin murhaamisesta. Vaan puhuivat kuin olisi hyvän tekemistä tai lain teko.

      On erilaisia uskovia.

      • Anonyymi

        Ja on niitä, jotka luulevat tai väittävät olevansa uskovia.


    • Anonyymi

      Lapsellinen ja lukutaidoton kommentti. Oma pahuus heijastetaan ulkopuolelle.

    • Anonyymi

      Mene vielä hiekkalaatikolle leikkimään, niin äiti tuo kohta piparia. Aikuiset puhuvat sillä välin aikuisten asioita.

    • Anonyymi

      niitä on paljon jotka väittävät olevana ainoita "aitouskovia" , sellaista vaan raamattu ei tunne kuin "aitouskova" , raamattu kertoo ainoastaan : "yksi usko" Ef: 4: 5''

      missähän se "yksi aitousko" on kirjoitettu ???

      • Anonyymi

        Sellaiset sanat kuin "aitouskova" ja "tosimies" kertovat vain syvästä epävarmuudesta lähtevästä itsekorostuksen tarpeesta. Tasapainoisen ei tarvitse todistella.


    • Anonyymi

      Jos pitää Jumalaa pahana, ei ole vielä syntynyt ymmärrystä Raamatun sanan suhteen, eikä myöskään uskoa oikeaan Jumalaan, vaan silloin uskoo vielä omia vääriä käsityksiään.

      Raamatun mukaan Jumala on rakkaus. Ja sen takia, että hän on hyvä Jumala, hän haluaa pelastaa ihmiset tulevilta tuomioiltaan. Siihen tehtävään hän lähetti Jeesuksen. Joka uskoo häneen ja saa syntinsä anteeksi, pääsee turvaan Jumalan tuomioilta.

      Raamatun mukaan Jumala on myös pyhä. Sen takia hänen pyhyytensä ja oikeudenmukaisuutensa vaatii antamaan myös rangaistuksen pahoista teoista. Mutta kuten jo edellä kerrottu, sen takia hän laati ihmisiä varten pelastussuunnitelman ja lähetti maailmaan Jeesuksen, joka kärsi rangaistuksen meidän puolestamme, että saisimme armon.

      Jo vanhan testamentin aikaiset ihmiset puhuivat Jumalan armosta, vaikka rangaistukset olivat siihen aikaan kovia. Nooa oli ensimmäinen, jonka kohdalla puhutaan Jumalan armosta.

      Aloittajan on luettava Raamattu kokonaan ja annettava Jumalan Hengen avata ymmärrystä Jumalasta ja Raamatun asioista, että väärät käsitykset oikenevat.

    • Anonyymi

      Onko sulla paha olo? Älä vaan mene junan alle. Olet juuri tyypillinen suomalainen.

    • Anonyymi

      Uskontoihin kuuluu monenlainen aivopesu kyllä. Eräässä kohtaa Raamattua sanotaan että Herra Sebaot tekee siitä joka on arka sydämeltään uljaan soturin.

      Kuitenkin Jehova on tehnyt enemmän hyvää kuin pahaa. Eikä uskontoihin liittyneet yleensä tee mitään pahaa pelätessään huonoa mainetta liikkeelle.

      Sisäinen ihminen voi katkeroitua tai muulla tavalla joutua väärän vaikutuksen alaiseksi. Uskonnoissa olevan on helpompi hillitä itseään kuin muiden.

      Kuitenkin ISÄ YKSIN ON HYVÄ!

      Luterilaisessa ripissä jumalanpalveluksessa on kaava jossa myönnetään meidän ansaitsevan kadotuksen jos Jumala toimisi aina oikeudenmukaisuuden mukaan eikä armahtaisi.

      On Kristuksen tunnustavia joille ei voi asetta antaa. Moni valitsee siviilipalveluksen.

    • >>Uskovaiset ihmiset ovat pahoja. Ulkoinen käyttäytyminen ei tee heistä hyviä. Sisältä ovat raatelevia susia ja sadisteja: Jumalansa kaltaisia.>>

      Soita poliisille.
      😄😄😄😄😄

    • Anonyymi

      Uskovat vain armahdettuja syntisiä, jotka lankeilevat uskoontulonsa jälkeenkin.

      Monet uskovat myös ovat pahansisuisia, niin sanotun vanhan luontonsa vallassa olevia. Näin on sen takia, että kaikki eivät suostu Jumalan muutostyöhön, eikä Jumala pakota ketään muuttumaan.

      Jumala kuitenkin edellyttää parannuksentekoa myös niiltä, jotka jo ovat uskoon tulleet eli anteeksi syntinsä saaneet ja uudestisyntyneet. Jos uskova kuitenkin kieltäytyy parannuksenteosta hamaan viimeiseen hengenvetoonsa asti, minun Raamatun ymmärrykseni mukaan myös uskova voi silloin ajautua kadotustuomion alle. Näin ainakin itse asian käsitän. Tästä asiasta on kyllä eriäviä mielipiteitä kristikunnassa. Ja tietysti Jumala tekee kaikkensa, että ihminen lopulta katuisi ja tekisi parannuksen.

    • Anonyymi

      Joo meilläpäin uskovaiset kaataa toisten metsää ja varastavat rahat..Muutenkin on ollut ongelmia kyseisen perheenkanssa ollaan muka kaikkitietäviä ja korkeastikoulutettuja.seksuaalinen suuntautuminen on aika poikkeavas kristinuskoonnähden..paskaporukkaa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      336
      3173
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2325
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      89
      1705
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      201
      1662
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1456
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1323
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1083
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      164
      998
    Aihe