Ihan säätänän sairasta...

Anonyymi-ap

... tämä lyttäys kulttuuri suomessa ei vain ole ok! Kenestä on? Se kenestä on cool, niin larppaa liikaa korppikotkaa joka nokkii raatojen valkoisia silmämunia pitäen sitä hyvänä asiana. Ehkä moiset larppi leikit vois loppua ja voisimme ymmärtää pienuutemme ja päästä tästä saatanallisesta jumaluuskompleksista! "Maailma on raadollinen" olen kuullut jonkun suusta, mutta mikä kumma että ihmiset identifoituvat "raadollisina"? Onko tämä raadollisuus jotenkin niin ihanaa ja sitten viellä valehdellaan että "se on luonnollista". Tällaiset fobia höpöhöpö jutut eivät ole yhtään luonnollista ja kertoo vain ihmisen typeristä ja pienistä maailmankuvien heille aiheuttamist asennevammoista ja mielialahäiriöistä.

Jengi ei ymmärrä että jokainen on vastuussa omasta maailmankuvastaan emmekä voi syyttää siitä muita vaikka jotenkin oudosti oma maailmankuva jotenkin sanoisi että "ei tämä ole sinusta", niin kyllä tämä silloin on sinusta jos sä vastuutat muita omasta maailmankuvasta vain koska et jaksa kantaa omaa painoasi! Jokaisen meidän tulisi jaksaa kantaa oma painonsa. Ok, jos joku ei sillä hetkellä jaksa kantaa edes omaa painoaan, niin sillo voi toki pyytää apua toiselta, mutta ihmisen ego on niin suuri että "emmää mitää apuu tardee"... Kyllä, sillo sä tarviit apuu jos sä alat tunkemaan muiden reviirille ja kaiken lisäksi räit suoraan toisten kasvoille!

Lisäksi tämä että jos joku auttaa niin silloin sinä vain tosiaan räit naamalle ego päissäsi ja huudat vain "mene vittuu siitä" vaikka ihminen oikeasti hyvää hyvyyttään haluaisi auttaa sinua jotta olosi kevenisi. Tässä vaiheessa ihmisellä joka tekee näin on itsellään peiliin katsomisen paikka, siitä ei voi syyttää enää yhteiskuntaa sillä muutos lähtee jokaisesta. Yhteiskunta kyllä koostuu tällaisista "raadon syöjistä", jotka henkisesti syövät toisia elävältä vain jotta oma napa täyttyisi! Ja muutos lähtee jokaisesta koska JOKAISEN TULEE KATTOO SINNE PEILIIN JA SYVÄÄN!

Ja kun sanon "sinä", niin tarkoitan yksilöitä jotka larppaa korppeja ja näivettävät ihmisen omaa valoa nielaisten sen pimeyteen ja jättäen jäljelle vain pimeyden ihmisen sisään... pimeyden joka imitoi valoa, mutta ei kuitenkaan ole sitä! Nämä tuonelan soturit haluavat jättää ihmisen täysin tyhjäksi ja muistoksi menneisyydestä vain syvät henkiset arvet jotka vain valo voi parantaa! Tämä korruptoitunut pimeyden ruhtinaiden yhteiskunta tarvitsee valoa ja rauhaa, jotta voisi jälleen eheytyä luonnolliseen ja pyhään tilaan.

Ihmisiä lytätään ihan pikku lapsista asti, jolloin tämä pimeyden ohjelmointi tuntuu niin todelta että totisempaa ei ole, ihmiset sokeina toistavat näitä archonisten voimien loitsuja koska luulevat näiden tulevan luojalähteestä vaikka todellisuudessa nämä siis tosiaankin tulevat luojan vihollisesta! Jos ihminen seisoisi omassa voimassaan ja antaisi oman valonsa loistaa, niin tällön nämä pimeyden loitsut väistyisivät alta aikayksikön! Jos koko suomi astuisi omaan voimaansa ja omaan valoonsa, niin silloin koko suomi olisi niin kirkas että tämä maa kirkkaudellaan valaisisi vähintään koko aurinkokunnan!

Antaisko ihmisen ego myötä ja jättäisi omat korruptoituneet maailmankuvansa taakse, astuisi omaan voimaan ja valoonsa?

3

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja kyllä... samalla tavalla aivan varmasti tuntee moni muukin kuin vain minä ja jaan täällä omia tuntemuksiani ja toivon toki että jos tämä nostaa kysymyksiä tai jotain sanottavaa niin rohkiast vaan :)

      Nimim: pimeydenhalkaisevakatana

      • Anonyymi

        ...


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe