Israelin vastainen valheellinen propaganda

Anonyymi-ap

Al Jazeeran toimittaja Farida Khan paljasti, että kanava levitti valheita sairaalaräjähdyksestä Gazan alueella - ja hänen Twitter-tilinsä katosi pian sen jälkeen: "Olen nyt nähnyt omin silmin, että sairaalaan osunut ohjus oli "Aish 250" Se oli Hamasin epäonnistunut laukaisu.

10

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eli kyseessähän oli palestiinalaisten itse väsäämä vesiputki-ohjus jotka lentävät holtittomasti toisinaan jopa satakin metriä? Palestiinalaisillahan on tunnetusti näitä parempia ohjuksia, on pitkän kantaman, on ilmatorjunta ym. ohjuksia vaikka kuinka. Tietysti se oli palestiinalaisten ohjus, eihän se muukaan voinut olla, mahdotonta!

      • Anonyymi

        Tutkitko aloitustesi TODENPERÄISYYTTÄ?
        Vai innolla etsit ja vauhkoat lähettämällä perättömiä uutisia?


      • Anonyymi

        "Eli kyseessähän oli palestiinalaisten itse väsäämä vesiputki-ohjus "

        Ai vesiputki ohjukset lentää Tel Aviviin asti?
        Näkee ei sinulla ei ole mitään tietoa asioista.
        Yritä nyt jotain edes vähän totuutta lähentelevää, ettet kuulosta täysin naurettavalta.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        💋 ­­­N­­y­­­m­­f­­o­­m­­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Marraskuusa 2024 noin kuukausi Al Jazeera uutisoi suoraa valhetta.

      Al-Jazeeran entinen johtaja Yasser Abu Hilala myönsi, että IDF:n sotilaita vastaan ​​väitetyistä raiskauksista levitetty tarina on valhe. Hän lisäsi myös, että väärät syytökset keksinyt nainen yritti yllyttää aluetta entisestään.
      Yasser Abu Hilala viittasi IDF:n sotilaita vastaan ​​levitettyyn valheisiin, jonka mukaan sotilaat syyllistyivät raiskauksiin naisia ​​vastaan ​​Shifa-sairaalassa. Hilala kielsi väitteet ja myönsi, että tieto on valheellinen.

    • Anonyymi

      Al-Jazeera kertoo valheita, manipulaatioita ja agitaatiota Israelia vastaan.
      Verkosto ruokkii satoja miljoonia arabeja ja muslimeja maailmassa ja Israelissa, ja he muodostavat televisioasemalla ja verkoston verkkosivuilla olevan tiedon perusteella mielipiteen siitä, mitä tänä päivänä tapahtuu Israelissa ja Gazassa.
      Qatarin Dohasta lähetyksiä lähettävä ja Qatarin kuninkaallisen perheen rahoittama asema nähdään yleensä objektiivisena ja ajankohtaisena lähetystoiminnan harjoittajana, ja se ylläpitää myös jatkuvasti päivitettävää verkkosivustoa.

      Mutta viime päivien uutisointitapa herättää kuitenkin vakavia epäilyjä Al Jazeeran maineen aitoudesta, ja tarkemmin sanottuna paljastaa, että kyseessä on sivusto, jolla merkittävä osa sillä julkaistuista uutisista on vääriä, epätarkkoja, Israelin vastaisia ja yllyttäviä uutisia.

      Sivusto on oppinut taidon ottaa tapahtumia ja kertoa niistä vain osan totuudesta, ja joskus jopa julkaisee asioita, joita ei ollut olemassa ja joita ei ole olemassa.

      Esimerkiksi Al Jazeeran verkkosivuilla surffaajille ilmoitettiin, että Hamasin laukaisema raketti oli tippunut Ben-Gurionin lentokentälle ja että israelilainen tankki oli tuhottu Gazan kaistan pohjoisosassa.
      Sivuston toimittajat suurensivat ja liittivät sumean videon jonkinlaisesta räjähdyksestä - päivämäärää ilmoittamatta -, jossa paikkaa ei voida tunnistaa eikä tankkia nähdä. Tarkastus IDF:n tiedottajan kanssa paljastaa, että nämä kaksi raporttia eivät pidä paikkaansa.

    • Anonyymi

      180 ihmisen joukkohauta Gazassa, joka on Hamas järjestön ja uutistoimiston Al Jazeeran avulla saanut valheellinen ja muunneltu totuus.
      Yle on raporoinut tiedot Al Jazeeran mukaan tutkimatta muita lähteitä.

      IDF:n tiedottajan vastaus: "Väite, jonka mukaan IDF hautasi palestiinalaisten ruumiita, on täysin perusteeton. Operaation aikana tutkittiin palestiinalaisten Nasserin sairaalan alueelle hautaamia ruumiita osana yritystä paikantaa siepattuja ja kadonneita henkilöitä. , jossa IDF toimi kohdistetusti paikoissa, joista on tiedustelutietoa siepattujen läsnäolon mahdollisuudesta. Testit suoritettiin asianmukaisesti kunnioittaen ruumiit, jotka eivät olleet siepattuja palasivat paikoilleen järjestelmällisesti ja asianmukaisesti.

      Eli joukkohaudassa on palestiinalaisten itse hautaamat omaiset, joiden hauta avattiin tarkoituksena etsiä panttivankien ruumiita. Sen jälkeen ruumit palautettiin hautaan.
      Tuo asia väännettiin niin, että IDF kidutti, tappoi ja hautasi ruumiit.
      Noin valhe saa siivet.
      Mutta miksi YLE LUOTTAA AINOSTAAN Lähi-idän uutistoimistojen lähteisiin, vaikka ne on jo monesti osoitettu olevan epäluotettavia.

    • Anonyymi

      Myös USA:n yliopistoissa protestoijat eivät protestoi Israelin hykkäystä vastaan Gazaan, viis Gazasta, ei ole muslimimata, joka välittää Palestiinasta.
      Syy on viha Israelia kohtaan ja puhdas antisemismi.

    • Anonyymi

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

      😍 K­­­u­­u­­­m­a­t­ ­­t­­y­­­t­ö­­t­­ ­­­o­­d­­o­­t­­t­­a­­v­­­­­a­­t­­­ ­­s­­­i­­­n­­u­­­a­­­ -> https://wbze.de/sexygirls?18380667

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    • Anonyymi

      Uutistoimisto Al Jazeera saa lähdön Israelista.

      Al Jazeera tiesi etukäteen joukkomurhasta 7.10. , ja toimittajat ja valokuvaajat kutsuttiin paikalle "uutisaineiston" keräämiseen.

      "Al Jazeera vahingoitti Israelin turvallisuutta, osallistui aktiivisesti lokakuun 7. päivän joukkomurhaan ja yllytti IDF:n sotilaita vastaan.
      On aika poistaa Hamasin "propaganda laite" maasta. Kanava ei enää lähetä Israelista."

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      90
      1768
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1482
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      995
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      966
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      45
      832
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      718
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      691
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      691
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      666
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      623
    Aihe