Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Opposition jankutus menee perille.

Anonyymi-ap

Kun viikosta toiseen kyselytunnilla jankutetaan samasta asiasta. Ymmärrys ei riitä, että Suomi joutuu holhoukseen jos mitään ei tehdä. Emme saa kohta lainaa, IMF ja Kansainvälinen valuuttarahasto pistää hanat kiinni. Opposition viikottainen provosointi ja haukkuminen kyselytunnilla saa nuoret kohta kadulle ja alkaa paikkojen hajotttaminen.
Lapsellista buuata yhdelle ministerille, hänähän tekee mitä on pakko tehdä.
https://www.iltalehti.fi/jaakiekko/a/1305a046-4eb9-438e-8f1e-2e68b9b57dd2

Perus ongelma on viha perus-suomalaisia kohtaan, ei niinkään asiat, joku toinen kokoonpano olisi joutunut tekemään samat sopeutukset koska EU vaatii niitä mutta oppositio ei tätä ymmärrä ( ei halua) eikä nuoret.

9

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      EI KUKAAN KIISTÄ ETTEIKÖ PIDÄ SOPEUTTAA, mutta mihin ne leikkaukset ja sopeutustoimet kohdistetaan, siitä ollaan erimieltä! Inhimillisyys on unohdettu, hyväosaisia suositaan vähäosaisten kustannuksella, JA SE ON VÄÄRIN!

      • Anonyymi

        Suomessa ei näköjään muita olekaan kuin köyhiä ja sorrettuja, kun joka päivä uusi ryhmä tulee itkemään ja valittamaan kuinka juuri heitä kohdellaan väärin. Voi tätä sorrettujen määrää! Jokaiselle sopii leikkaukset ja sopeuttamiset, kun se vaan ei koske heitä itseään. Mistä oikein tämä valittaja joukko on tänne tullut? Maassa on rauha, kaunis luonto ja kaikista pidetään huolta, mutta suomalainen ei paskaakaan välitä ihan oikeista asioista, vaan pyörii oman napansa ympärillä. VITUT TEIDÄN KANSSA, JOTKA OSAATTE HUUTAA VAIN VÄÄRÄSTÄ KOHTELUSTA, VAIKKA EI OLE MITÄÄN HÄTÄÄ!


      • Anonyymi

        Sanna Marinin hallitus hoiti suomalaisien vähävaraisien osaa velkarahaa jakamalla ulkomaalaisille. Tällä avokätisyyden tradition kaavalla Vouge magazine etusivun tähti Sanna Marin sai mukaan EUn siunauksen merkittäviin PERUSTEETTOMIIN velka miljardeihin Suomelle. Eläkekorotukset olivat SDPn taktista vaaliohjelmaa vappusatasia valtiomme kassaan persettä vasten mutta oli Suomen talouden kannalta luojan siunausta Ukraian kovenevan sodan kautta Zelen Sannan kiinnostuksen kohdistuessa Suomen Hornetteihin ennen eduskuntavaaleja ja Sanna Marin kopuroi pyrkiessä ylittää määräysvaltaansa yksinoikeudella. Oletetaan 2023 SDP voitto eduskuntavaaleissa Suomen nyt kaikki 60 kpl lahja Hornettia ammuttu alas Ukrainassa. Oltaisiin ilman aseita sekä ihan perseaukisia.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        ❤️ ­­­N­y­­­m­­f­o­­­m­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Oppositiohan "hoiti" osuutensa niin hienosti -omasta mielestään velalla velan päälle. Sitähän ne ei muista enää itse. Siksi onkin niin surkuhupaisaa, että haukkuvat, ivaavat kokoajan itseään, eivätkä reppanat edes tajua sitä.
      Nyt meillä on hallitus, joka on ottanut ohjat käsiinsä, niinkuin kuuluukin. Asiat on saatava kääntymään. Tyhmimmänkin pitäisi jo tajuta, ettei velalla voi elää, ainakaan vihervassarikusipäiden tapaan.
      Kun tämä kusipääoppositiosakki istui hallituksessa, kirjoitin tännekin monta kertaa esim tästä, kun länkyttivät koulukiusaamisesta, niin itse antoivat kiusaamisesta esimerkkiä koko ajan. Ivaamista, ylimielistä naureskelua, valheita, ylimielisyyttä eleissä ja sanoissa koko helvetin neljä (4) v minkä hallituksessa olivat ja kaiken lisäksi narsisti-pm ryyppäs, veti jauhoo ja biletti, kun teini vaikka oli jo silloin vanha ruma ämmä!
      Kiusaaminen jatkuu.
      Eikö näiden, jotka loisii meidän rahoilla, pitäisi hoitaa maan asioita yhdessä, eikä olla tappelemassa, kun pikkukakarat? Kuin vittu kehtaavatkin!! Demari-pojun vanha äitivaimo voisi kasvattaa tuon toisenkin kakaransa tavoille, jos osaa. Harmi, että nuo kusipäät lisääntyy, todella harmi.

      • Anonyymi

        Eivät halua ymmärtää Suomen vakavaa tilannetta kun vallassa on oikeistohallitus, siksi toimivat näin, itse joutuisivat tekemään samat sopeutustoimet välttääkseen alijäämämenettelyn jos olisivat hallituksessa. Ihan takuuvarmasti. Onneksi tämä vastuullinen hallitus saa tehdä hommia vielä sen 3 vuotta, mutta saavat kuraa niskaansa aina vain rankemmin, tekevät tämän tahallaan, eivät he niin tyhmiä ole etteivät ymmärtäisi Suomen tilannetta.

        Yhä pahempaa on odotettavissa kun kyseessä on sdp, vasemmisto ja vihreät. Varmasti yllyttävät kansan kaduille ja tulevat menemään yhä enempi henkilökohtaisuuksiin.


      • Anonyymi

        Kiusa se on pienikin, ajattelee SDP. Suomen lakia pitäisi muuttaa siten, että tehottomat kansanedustajat pitäisi voida erottaa eduskunnasta ja siihen muodostaa täysin erilainen tuomioistuin, jossa ei poliitikot itse hyörisi.


    • Anonyymi

      Vihervasemmisto saa turpaansa joka taholla. Heidän aikansa kuluu etsiessään suurennuslasin kanssa haastatteluista yksittäisiä lauseita, joita yhdistämällä saavat syyn hyökätä.
      Katkeran suloista räpistelyä, kun vihervasemmisto ei saa valtion junaa edes värähtämään, vaan se kulkee vain vakaasti eteenpäin. Haukkumiset ja väärät syytökset tulevat jättämään arven, mutta eniten äänestäjiin, sillä ei voi parhaalla tahdollakaan sanoa, että oppositio ajattelisi yhtään Suomea kokonaisuutena. Pyörivät omassa kuplassaan eivätkä saa mitään aikaiseksi, pelkkää huutoa ja hammasten kiristystä.
      Kuinka tuollaisesta voidaan maksaa noin suuria palkkioita ja etuuksia? Se on yhtä järkyttävää kuin kymmenet miljoonat, jotka jaetaan puolueille ja säätiöille, jotka nekin toimivat puolueiden ehdoilla.

    • Anonyymi

      Demarit sabotoivat jatkuvasti kaikin tavoin hallituksen ja muun eduskunnan työskentelyä.Mitään järkevää ei ole kuultu pelkkää alhaista nälvimistä. Alas on puolueen moraali pudonnut.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe