Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ukrainan sota Pelasti EU:n

Anonyymi-ap

Oliko Ukrainan kriisi EU:n pelastus? Sitä ehkä voisi miettiä. Sillä ennen Ukrainan kriisiä, EU ei ollut kovinkaan suosittu enää kovien direktiiviensä ja rahanahneuden takia. EU koettiin monessa maassa byrokraattiseksi, kalliiksi kiviriipaksi, joka imee jäsenvaltiot rahoistaan ja mm. Iso Britannia erosi EU:sta tämän ja järjettömän maahanmuuttopolitiikan takia. Ukrainan kriisi tulikin EU:n komissiolle, kuin Manulle illallinen. Kreivin aikaan. Nyt jopa PerusSuomalaisten johto on kääntänyt aiemmin niin kriittisen takkinsa EU:n suhteen. Ja kuppaus , kyttäys ja byrokratia, saa ihan uudet ulottuvuudet. Katsokaa "hyvinvointialueiden" johtajien palkkoja!! Kyllä hyvin voidaan ja lottovoitton on syntyä onnelliseen Suomeen. On suorastaan ihan naurettavaa, kuinka tällainen voi oikeasti vain jatkua. Kun SAK ilmoitti ratsuväki-tyylisesti lakoistaan niin moni kuvitteli, että nyt kansaa alkaa tukea vahva taho. Vaan kuinkas kävikään. Eihän nämä nyhveröt saaneet mitään aikaan. Vain perusteita teollisuusjohdolle irtisanomisiin ja lomautuksiin. Se on kumma, kun aina kun tämä maa keikkuu laman reunalla, tulee SAK henkseleitään paukutellen ja antaa tarjottimella johtajille just ne työkalut mitä kyykytykseen tarvitaan. Kummallista työtä tekevän kansan edunvalvontaa.
Mutta näkee sen jo Sokea Reettakin, että SAK:n johto on isotuloista porhosakkia, jolle tällaset lakot, on vaan kinkeripäiviä.

5

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Myös naton turhuutta mietittiin mutta sota tuli sopivasti.
      Eikö ole vuosikymmeniä puhuttu siitä miten sota eli ulkopuolinen uhka järjestetään aina kun sisäinen rappio alkaa tulla liian julkiseksi.

      Mutta sota kumma kyllä aina sitten kuitenkin tuhoaa kaikki kulissit ja rakennukset.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        ❤️ ­­N­­­y­­m­­­f­o­m­­a­­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Jotain pitää aina hajottaa riittävästi että päästään ihmisiä pakottamaan rakentaa uutta ja sota-aikaan taas tarvitaan rakentaa paljon lisää aseita ja pakottaa jengi sotimaan.
      Ja sitten taas eloonjääneet määrätään jälleenrakentamiseen ja aina rikas diilin tekijä voittaa joka kerta kun tekee uuden sopparin.

      Tämä kierre ei voi katketa ikinä tai mitään kapitalismia ei kohta enää ole olemassakaan eikä rikas rikastu enää ja pysy vallassaan.

      Vanha kunnon liiketoimintatapa toimii joka kerta. Köyhää ,joita aina enin osa ihniskunnasta,viedään taas vaan korvasta vetäen ihan minne johtajat niin haluaa.

    • Anonyymi

      Oma käsitykseni Eu:sta parani huomattavasti kun yhteisö reagoi Venäjän toimiin Ukrainassa.

      Taloudellisena liittona EU on edelleen surkea, ja monelta osin toiminta on aikamoista tappelua, kuten nyt noissa ympäristösäännöksissä. On kuitenkin parempi, että on yhteiset pelisäännöt, ja EU:lla on koneisto tehdä ne, vaikka yhteisymmärrys saavutettaisiinkin helpommin alakohtaisissa yhteistyöjärjestöissä, niihin kun liitytään vain omaehtoisesti kuhunkin ja jäädään pois niistä, jotka jo etukäteen tiedetään ongelmallisiksi. Jos yhteistyö niissä kehittyy, sitten muutkin liittyvät kyllä aikanaan.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      87
      2305
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      51
      1997
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      89
      1837
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1432
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1390
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1351
    Aihe