Demarit eläkeikärajaksi 75 vuotta!

Anonyymi-ap

31

357

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Orjista kaikki irti kun itse elitisti kerhossa politiikan rahan jaossa köyhiltä itselle.

    • Anonyymi

      Samasta uutisesta selviää, että haluavat matuja lisää suomalaiselle sossuturvalle. Tämän takia suomalaisen onkin tehtävä jatkossa 75 ikäiseksi töitä. Ei niitä matuja muuten elätetä!

      • Anonyymi

        Demarihuumoria!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demarihuumoria!

        On näillä älynlahjat. Samaisen puolueen Uniper sekoilija huutaa miljoonasta oppositiossa kun itse tuhosi Seitsemen Miljardia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On näillä älynlahjat. Samaisen puolueen Uniper sekoilija huutaa miljoonasta oppositiossa kun itse tuhosi Seitsemen Miljardia.

        Suomalaisten etu viimeksi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demarihuumoria!

        Kyllä Antti osaa.....


      • Anonyymi

        Karmeaa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demarihuumoria!

        hihihiiii...tirsk...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaisten etu viimeksi!

        Sanoo Tytti.


    • Anonyymi

      Eipä ole vaihtoehtoja jos opiskelut kestävät kolmekymppiseksi ja työrupeama kestää vähintään neljäkymmentä vuotta.
      Ennen työt aloitettiin nuorempana, niistäkään ei alkuvuosina kertynyt työeläkettä.

    • Anonyymi

      Lukekaa uudestaan, jos osaatte. Missään ei ole ehdotettu eläkeiän nostoa.
      Ehdotus koskee eläkkeellä tehtävästä työstä. Eli jos menet eläkkeellä töihin, niin siitä saatu palkka kerryttää eläkettä.
      Vai onko liian vaikea asia ymmärtää teille, persut?

      • Anonyymi

        Luuletko taas kaikkia persuiksi. Mikä teitä palstademareita vaivaa?


        terv, kokoomuksesta


    • Anonyymi

      Ei näköjään kaikki ymmörrä lukemaansa!

    • Anonyymi

      Eihän ne mithän ymmärrä! Niinpä niin.

      Auton ratissa monella kiehahtaa. Tutkimusten mukaan liikenteessä ärsyttävät eniten kaaharit ja perässä roikkujat. Toisten ajotapaan voi kuitenkin opetella suhtautumaan neutraalisti.ADOBE STOCK / AOP


      GRRRR Grrr grr…

      Joo, niinpä! Taasko joku ”adjutatti” seuraa ja ”hengittää” auton perässä keula melkein takapuskurissa kiinni! GRRRRRR. Miten noista ”adjutanteista” pääsee eroon. Eihän Suomessa ole ylinopeuskaistaa, vaikka yksi, jos useampikin ”kaistapää” taas niin luulee.
      Menis takaisin autokouluun, että oppisi liikennesäännöt. Turvavälikin on pidettävä. Oikeusvaltiossa…, -ja naiset ja lapset ensin… Miehet ne aina…

      Joo, niinpä! Taasko yksi tien tukko, ”kuppien kuningatar”, ”kuppien kuningas” tukkii tien, etten pääse ajamaan ”normaalisti”, GRRRRRRR. Tämähän on ohituskaista ja minulla on kiire ehtiä … Minkä minä sille voin, että elämän ruuhkavuodet ovat täynnä kiireitä, velvollisuuksia ja pakkoehtimisiä. On pakko ajaa ylinopeutta. Hhm, taas kyttätolppa. …Miksi ne noitakin tien tukkoja ja kiusantekoja ovat tukkineet joka paikkaan. Tahallista ihmisten rahojen kuppaamista tuokin. -ajattelee elämän pakkoraossa kaahaava lähimmäinen.

      Joo, niinpä! Itsekin usein ajattelen kun joku aina välittömästi jos itse siirtyy ohituskaistalle ajamaan, ilmestyy kuin hyppyukko tai nykyään kokemuksen mukaan kuin hyppyakka lippaasta, kuin lampun henki Aladdinin sadussa auton perään työntämään, että pois tieltä, pois jaloista… Inhoan noita teiden ”adjutantteja” –”perässä kannoille hiihtäjiä”.

      Joo, niinpä!, mutta jos on pakottava kiire ja on pakko ajaa ylinopeutta ja joku nautiskelee alinopeuden ajamisesta ja tahallaan liikenteen jarruttamisesta ja ylipitkistä turvaväleistä. Varsinkin kun naisystävän kanssa on juuri hänellä meneillään herkullisten juttujen kännykkäpuhelu ja siihen keskittyminenhän vie aikaa liikennehavainnoimiselta ja on siksi ajettava hiljaa. Erityinen nautinto hänellä ajaa huomattavaa alinopeutta on jos on vain yksi kaista suuntaansa ja vastaantuleva liikenne estää ohittamisen. Siinä hitaasti ajaessa ja pitkillä turvaväleillä jarrutellessa puhelinjuorutkin nautituttavat. On parasta ajaa hiljaa, ettei tuo puhenautinto pääty niin nopeasti?!

      Joo, niinpä! Elämä on. Ja toisten kanssa on tultava toimeen. Joskus se saattaa syödä herrrmoja vai? Stop stopp!, Luin juuri Iltalehden artikkelin sydän- ja verisuonisairauksien ja stressin ja vihan kausaaliyhteyksistä tutkimusten valossa. Ja ei hyvältä näytä stressaajan tulevaisuus siltä kannalta katsottuna. Ärsyttäviä ihmisiä, tilanteita ja hetkiä on, joillakin jopa kuukausittain tai vaihdevuosien sekä andropaussien kohdatessa. Niin ja onhan niitä erilaisia luonteitakin ja nautinnonaiheita olemassa. Varsinkin ihmisillä, joille tien käyttöoikeus on omasta mielestään priorisoitava.

      Saksassa moottoritiellä oli oltava tarkkena. Kolme tai neljä kaistaa vierekkäin eri nopeutta ajaville. Kupalle oli varattu oma kaistansa ajaa körötellä kaikessa nautinnossaan ilman kiireitä. Siinä korkeintaan hiukan enemmän joutui hengittelemään edellä ajavien pakokaasuja. Hätäpieruja tuolla kaistalla kuitenkin harvemmin tarvitsi haistella.

      Mutta ”auta armias” jos meni nopeimmalle kaistalle ja itse ajoi vain 180 kilometrin tuntivauhtia… Siinä kun perässä ajava lähestyi takaa päin jopa 300 km tuntivauhtia, oli kuolmanvaara hätäpierun verran lähempänä. Oli kiire vaihtaa yksi tai kaksi kaistapykälää oikealle, hitaammille kaistoille.

      Niinpä! Kaistapäitä oli sielläkin, niin kuin Italiassa ja esim. Pariisissakin oli. Ei tarvitse mennä hullujen ajajien pariin Venäjälle tai Equadoriin. Saksassa kerrottiin, että yleisimmät kuolonkolarit ajetiin juuri nopeimmalla ajokaistalla peräänajoina. Toinen kuolonkolariajo tapahtui joskus kuulemma yleensä moottoriliikennetiellä, eikä aina välikaistalla erotetulla moottoritellä. Nimittäin itsemurhia tehtiin ajamalla päinvastaiseen suuntaan keulat vastakkain kovassa vauhdissa.

      • Anonyymi

        Ota lääkkees.


    • Anonyymi

      Parempi näyttää olevan muuttaa Lappiin tai Pohjanmaan lakeuksille. Lomajärven tai Ylläsjärven sivuteillä kun välttää porokolarit, voi rauhassa ajella. Ei ole fiskaalisia rahankeruutolppia, ei ärsyttäviä autonperässähiihtäjiä, ei kaahareita? Täh? No toki muistan kun olimme Urpon kanssa Rautaruukilla malminetsintätöissä ja urpo päätti ajaa mutkaisella kuoppaisella irtosoratiellä viikonloppulomamatkalle maalkyliin niin nopeasti, että päät kattoon kolisivat kyytiläisilläkin. En edes ehtinyt kauniina sateen jälkeisenä keskikesön päivänä katsoa ohi vilahtavasta tammukkapurosta Kurtakkoon Ylläsjärveltä ajettaessa, maikahtiko kalastettava punakylkinen odottaen perho-ongen ja kalastajan kohtaamista. (GRRRRR) On se niin väärin! )) No toki, kaikki kaaharit eivät ole vielä kuolleet autokolareissa. Ja ainahan niitä uusia elämän nautiskelijoita kasvaa. Elämässä parhaat päivät ovat sekä takana, että edessä. Paitsi, jos osaa enimmin nauttia juuri tästä hetkestä. Optimisti ei pety! Tämän neuvon annan myös Juha Sipilälle! Jotkut vakuuttavat myös, että ”toivo ei anna häpeään tulla.” Kumpaa tuo sanonta tarkoittaneekaan; IsoToivoa, vai pikkuToivoa. Vain harvat ovat heidät tunteneet. ;8^) Niinpä niin!

      • Anonyymi

        Hullu.


    • Anonyymi

      Sanna "spermaturpa" Marin samaa mieltä.

      • Anonyymi

        Se antaa Blairille.


      • Anonyymi

        Joko Sanna sai Kokoomuksen jäsenkirjan?


    • Anonyymi

      "Lindtman näkee, että on tarve muuttaa asennetta siitä, minkä ikäisten ihmisten hyväksytään olevan työelämässä. Hän kuvaa, että seitsemänkymppisten työnteon normalisoituessa kuusikymppisten kohtaama ikäsyrjintä voisi vähentyä."

      Mitäääh?????

    • Anonyymi

      kauheeaa mitä toi on onko uusi suuri tollo syntynyt ,,,,, pitäisköhän erota ay ;sta tää menee liian pitkälle ,,, nyt riitti sdp ja köyhien kurittaminen,,,

    • Anonyymi

      Antti on kunnon sosse.

    • Anonyymi

      Ensin eläkettä leikataan ja sitten on mentävä töihin tai taivasalle.
      Iso demarilla on silti pemari.

    • Anonyymi

      Jaksaako Lindtman niin pitkään?

    • Anonyymi

      En usko, että Antti on tuotakaan aivopierua itse keksinyt.

    • Anonyymi

      Kun jo yli 50 vuotias on liian vanha, niin mitähän se työnantaja yli 65 vuotiailla tekee?

    • Anonyymi

      Antilta meni 14 vuotta yo-tutkinnon jälkeen valmistua valtiotieteen kandiksi. Nykyisin heitettäisiin jo ulos yliopistosta.

      • Anonyymi

        Ei ihme, että SDP lopettaisi opinto­laina­hyvityksen. Opintolainahyvitys tarkoittaa sitä, että Kela maksaa osan opintolainasta, jos opiskelija nostaa opintolainaa korkea­koulu­opintojen aikana ja suorittaa tutkinnon määräajassa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      284
      2988
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1900
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1572
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1360
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      78
      1231
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      263
      1172
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1021
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      971
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      143
      831
    Aihe