Usko Jeesukseen on enemmän kuin mielipiteet maan

Anonyymi-ap

Haluan rohkaista sinua juttelemaan asioista,muistoista Jeesukselle,Jumalan Pojalle. Hän rakastaa sinua, auttaa sinua kaikissa asioissa oikealle tielle. Kun kompastut,mokailet, hän nostaa, ohjaa. Tämä maailma on outo ja elämme oudossa ajassa,jossa ihmiset elävät kuin laumoissa, eikä yhdellä ihmisellä ole niin väliä.Mutta Jumalalle jokainen meistä on tärkeä.Jeesus toi opetuksessaan tämän hyvin esille.

5

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ONKO IHANA TUHOTA IHMISEN MAINE JA KUNNIA JA… Miksi?

   Oletko siis puhdas omaltatunnoltasi, vaikka yhteiskunnallisen asemasi tai roolisi oikeuttamana?


   Valemuistoja on tavoitteellista käyttää joskus myös päätöksenteon ja pahansuovan lähimmäisen kohtelun ja tuomion lähteinä. Kuvitelmia ja luuloja todistuksina… Silloin halutaan sulkea korvat oikealta totuudelta.

   Sinäkö se olet se viettelijä, pahansuopa valehtelija rahastaja? Muisteleppa vielä kerran, mikä oli totuus ja millä perusteella! Myös sinä!!!

   Trump on yksi meistä! Biden on yksi meistä! Sinä olet yksi meistä! -Jokainen meistä on Jumalan luoma kuva itsestään. (Lue Raamatusta) Meidän ei pidä vihata ja valheilla ja mielivallalla hallita toisiamme. Myös Trump ansaitsee rakkautemme, eikä vihaa! Vihasta syntyy vain rahastuksia ja mielivaltaa!

   Ajatteleppa tarkoin sitä kun puhut seuraavan kerran oikeusvaltion ja vastaajan oikeusturvasta riippumattoman instanssin puolesta! Kerro sen jälkeen perustellen mitä tarkoittaa oikeusvaltio ja miten lakeja on, ei vain kansalaisten, vaan myös eri instituutioidenkin ja instanssienkin noudatettava ollakseen mielivallan sijaan oikeusvaltioperitaatteen mukaan toimiva. Kumpi on oikeuden puolella ja vie läpi vaikka harmaan kiven, hyvä, vai paha tahto? Vai se kenellä ja millä on hallussaan mielivallan ja väkivallan mahtiasema ja voima? Onko se voima ”helakanpunainen” ja röyhkeän itsetietoinen ja ylimielinen, emansipoitunut valtakeskittymä? Orientoitunut miesten viettelyyn, rahastamiseen ja häpäisemiseen? Ilmestyskirjassakin siitä ilmiöstä on viimeisten aikojen yhteydessä kirjoitettu? Kerro sinä!

  • Anonyymi

   Mielivalta on kansakuntien syöpä! -Muista se läpi elämäsi ja kun on aika tehdä tiliä taivaan porteilla kuoleman hetkellä! Haluatko todella olla pahan vai hyvän puolella? Kumpaa ruokit itsessäsi; sutta vai lammasta! Haluatko lähettää ystäväsi kuin lampaat susien keskelle? Vai olemmeko jo kaikki tavalliset ihmiset pahansuopien henkivaltojen ja susien raadeltavina, halusimme tai emme. Oletko itse se, josta raamattuun on kirjoitettu sudesta. Onko ihminen ihmiselle susi? -Jos oikeuslaitos on ns. omissa käsissä?! He vievät teitä maallisen oikeuden eteen… (Lue Raamatusta.) Millaiseksi on kuvattu Raamatussa lopun aikojen ihminen? Mitä Raamattu kirjoittaa helakanpunaisuudesta? (Lue ilmestyskirjasta.) Milloin on kysymys poliittisesta oikeudesta, eivätkä motiivit oikeudenkäynnille lähde puhtaasta sydämestä ja lähimmäisenrakkaudesta.

   Osaatko perustella millä objektiivisilla näytöillä Trump on todettu syylliseksi, jos kantajan sana vastaajan sanaa vastaan ei ole riittävä todistamaan objektiivisin näytöin syytettyä syylliseksi kymmenien vuosien taakse kantajan väittäessä, että Trump hyväksikäytti häntä heidän ollessaan kahdestaan jossakin sovituskopissa. Kun kukaan sivullinen ei ollut nähnyt?
   Et osaa vai? No muutetaan maalitolppia ja tarinaa. Kyllä se vuosien valmistelutyön kanssa onnistuu? Niin että lopulta mielet ja tunteet kääntyvät Trumpia vastaan niin kuin Cohenilla.
   Mitä turhia, meillähän on vastaajan oikeusturvasta riippumaton valta päättää ketä uskomme!! -Ehkä toteat mieluummin. -Ja koska poliittisesti on tarkoituksenmukaista ja…

   Ruokkiiko oikeudenkäytön väärinpeluu vihaa ja vastapalveluksia vai rakkautta ja alistumista mielivallan alle? Miten on käynyt Gazassa, Irlannissa, Ukrainassa tai Suomessa? No meillähän uskotaan ”sinisin silmin”, että tuomittu on aina syyllinen. Koska ”oikeus on sokea” ja oikeushan riippuu siitä, ”mikä pykälä pistetään silmään”…

   ”Kohtele lähimmäistäsi niin kuin toivoisit sinua kohdeltavan!”
   Mikä ero on valheella, mielikuvituksen tuotoksella, valemuistoilla ja oikealla totuudella?
   Jumalan edessä: Joka vihastuu veljellensä, on ansainnut? Joka turhaan lausuu..? Joka himoiten katsoo …? Summa summarum: Jumalan edessä ei ole synnitöntä. Jumalan kasvojen edessä vain evankeliumin armovoima pelastaa?


   Entä oikeusvaltioperiaatteen mukainen oikeus ja totuus? Ollakseen totta ja oikeuttaakseen maalliseen tuomioon, syyttävä väite on todistettava ja näytettävä objektiivisin tosiasioin toteen. Ilman objektiivisesti toteen näytettyä tekoa EI OLE rehellisessä oikeudenkäytössä, jossa otetaan vastaajan oikeusturvanormit huomioon, mahdollista tuomita muuten kuin mielivallalla ja väärin lakia soveltamalla. On olemassa lakeja, joiden tehtävä on suojella ensisijaisesti ja vähintään syytettyä. Kukaan ei voi muistaa oikein kymmenien vuosien taakse tapahtumia toisen ihmisen vahingoksi ja tuomioksi. Päivi Hirvelä väitöskirjassaan totesi ns. ”rikastetuista vääristä muistoista ja muistikuvista. Maailman johtava muistitutkija Elisabeth Loftus on kirjoittanut valemuistoista. Oikeuspsykologi Julia Korkman on kirjoittanut ja tutkinut valemuistojen roolia tuomioiden taustalla. Pekka Santtila, oikeuspsykologi, on todennut mm. että tavallinen yksityinen terapeutti tai psykiatri, joka ei ole perehtynyt oikeuspsykologiaan, ei voi pätevästi todistaa oikeudessa. Lain vastainen todistelu ja menettely on mielivaltaa, jota ei voi perustella omilla sadistissävytteisillä puolueellisilla asenteilla syytetyn vahingoksi.


   On myös niin, että maallisessa oikeudessa ei riitä kysymys, tekikö joku lainvastaisen teon, vaan ollakseen muuta kuin mielivaltaa, on kysyttävä, mitä tarkalleen ottaen syytetyn on objektiivisin näytöin todettu lainvastaista tehneen. Viha, typeryys, paha tahto, poliittinen puolueellisuus ja nautinnollinen pahaan orientoitunut tarkoituksenmukaisuus ja vallanhimo kääntävät vihollisen mielissä kaäsitteet synti ja rikos merkitykseltään samaksi. Se on epärehellisyyttä ja valetodistamista. Jollei väitettyä tekoa ole aukottomasti ja objektiivisin tosiasioin näytetty toteen, langettava todistaminen ja langettava tuomio ovat paisti syntiä valehtelusta, väärän todistuksen antamisesta lähimmäisestä vahingoittamistarkoituksessa, ja lisäksi rikos.


   Jos joku vaikka kiroaa ja pyytää sitä anteeksi, vahingonilolla todistava sanoo, että olethan sinä syyllistynyt esimerkiksi lähimmäisen hakkaamiseen, sinähän olit pyytänyt anteeksi ja sehän todistaa, että olet tosiasiassa hakannut ja olet syyllinen hakkaamiseen. Tuo on todistajan valehtelemista ja vain mielivaltaisessa oikeudenkäynnissä poliittisen tarkoituksenmukaisuuden tuomiohakuisuus. Jumala näkee sydämeen ja aivoihin. Myös sinun, joka pyrit antamaan vaikutelman, että sinä todistat jotakin oikein lain ja oikeuden edessä. Mielivalta ja pakkovalta lyövät pahan kättä erityisesti rahastusta ja kostoa hakevissa ja muuten esim. kateellisuuden tai manipuloidun mielen todellisuuskäsityksissä.

  • Anonyymi

   Epävarmoissa tapauksissa on tuomittava lain mukaan syytetyn eduksi. Ja ketään ei saa lain mukaan tuomita teosta, joka ei ole näytetty objektiivisin tosiasioin tehdyksi. Mielikuvituksella ja luuloilla tuomitseminen on…? -Kerro sinä? Mikä erottaa luulon todistetusta? Hyväksytkö väärin tuomitun kohtalon ja jopa nautit siitä?

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   kun kompastut ja mokailet , eikös oikea palvonnan kohde olisi pelle hermanni ?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sähköpotkulautaonnettomuus

   Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
   Vantaa
   225
   2860
  2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

   On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
   Ikävä
   69
   1870
  3. No nainen...

   Mitkä on fiilikset nykyään?
   Ikävä
   110
   1335
  4. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

   ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
   Ikävä
   96
   1171
  5. Ole rohkeampi kuin koskaan

   ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
   Ikävä
   72
   1152
  6. Oulussa puukotettu lasta

   Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
   Perussuomalaiset
   317
   956
  7. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

   Ikäväsi kohteessa?
   Ikävä
   43
   938
  8. Mitä tekisit jos

   täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
   Ikävä
   84
   914
  9. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

   Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
   Sinkut
   69
   870
  10. Miten ihmeessä

   on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
   Ikävä
   48
   823
  Aihe