Usko Jeesukseen on enemmän kuin mielipiteet maan

Anonyymi-ap

Haluan rohkaista sinua juttelemaan asioista,muistoista Jeesukselle,Jumalan Pojalle. Hän rakastaa sinua, auttaa sinua kaikissa asioissa oikealle tielle. Kun kompastut,mokailet, hän nostaa, ohjaa. Tämä maailma on outo ja elämme oudossa ajassa,jossa ihmiset elävät kuin laumoissa, eikä yhdellä ihmisellä ole niin väliä.Mutta Jumalalle jokainen meistä on tärkeä.Jeesus toi opetuksessaan tämän hyvin esille.

5

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ONKO IHANA TUHOTA IHMISEN MAINE JA KUNNIA JA… Miksi?

      Oletko siis puhdas omaltatunnoltasi, vaikka yhteiskunnallisen asemasi tai roolisi oikeuttamana?


      Valemuistoja on tavoitteellista käyttää joskus myös päätöksenteon ja pahansuovan lähimmäisen kohtelun ja tuomion lähteinä. Kuvitelmia ja luuloja todistuksina… Silloin halutaan sulkea korvat oikealta totuudelta.

      Sinäkö se olet se viettelijä, pahansuopa valehtelija rahastaja? Muisteleppa vielä kerran, mikä oli totuus ja millä perusteella! Myös sinä!!!

      Trump on yksi meistä! Biden on yksi meistä! Sinä olet yksi meistä! -Jokainen meistä on Jumalan luoma kuva itsestään. (Lue Raamatusta) Meidän ei pidä vihata ja valheilla ja mielivallalla hallita toisiamme. Myös Trump ansaitsee rakkautemme, eikä vihaa! Vihasta syntyy vain rahastuksia ja mielivaltaa!

      Ajatteleppa tarkoin sitä kun puhut seuraavan kerran oikeusvaltion ja vastaajan oikeusturvasta riippumattoman instanssin puolesta! Kerro sen jälkeen perustellen mitä tarkoittaa oikeusvaltio ja miten lakeja on, ei vain kansalaisten, vaan myös eri instituutioidenkin ja instanssienkin noudatettava ollakseen mielivallan sijaan oikeusvaltioperitaatteen mukaan toimiva. Kumpi on oikeuden puolella ja vie läpi vaikka harmaan kiven, hyvä, vai paha tahto? Vai se kenellä ja millä on hallussaan mielivallan ja väkivallan mahtiasema ja voima? Onko se voima ”helakanpunainen” ja röyhkeän itsetietoinen ja ylimielinen, emansipoitunut valtakeskittymä? Orientoitunut miesten viettelyyn, rahastamiseen ja häpäisemiseen? Ilmestyskirjassakin siitä ilmiöstä on viimeisten aikojen yhteydessä kirjoitettu? Kerro sinä!

    • Anonyymi

      Mielivalta on kansakuntien syöpä! -Muista se läpi elämäsi ja kun on aika tehdä tiliä taivaan porteilla kuoleman hetkellä! Haluatko todella olla pahan vai hyvän puolella? Kumpaa ruokit itsessäsi; sutta vai lammasta! Haluatko lähettää ystäväsi kuin lampaat susien keskelle? Vai olemmeko jo kaikki tavalliset ihmiset pahansuopien henkivaltojen ja susien raadeltavina, halusimme tai emme. Oletko itse se, josta raamattuun on kirjoitettu sudesta. Onko ihminen ihmiselle susi? -Jos oikeuslaitos on ns. omissa käsissä?! He vievät teitä maallisen oikeuden eteen… (Lue Raamatusta.) Millaiseksi on kuvattu Raamatussa lopun aikojen ihminen? Mitä Raamattu kirjoittaa helakanpunaisuudesta? (Lue ilmestyskirjasta.) Milloin on kysymys poliittisesta oikeudesta, eivätkä motiivit oikeudenkäynnille lähde puhtaasta sydämestä ja lähimmäisenrakkaudesta.

      Osaatko perustella millä objektiivisilla näytöillä Trump on todettu syylliseksi, jos kantajan sana vastaajan sanaa vastaan ei ole riittävä todistamaan objektiivisin näytöin syytettyä syylliseksi kymmenien vuosien taakse kantajan väittäessä, että Trump hyväksikäytti häntä heidän ollessaan kahdestaan jossakin sovituskopissa. Kun kukaan sivullinen ei ollut nähnyt?
      Et osaa vai? No muutetaan maalitolppia ja tarinaa. Kyllä se vuosien valmistelutyön kanssa onnistuu? Niin että lopulta mielet ja tunteet kääntyvät Trumpia vastaan niin kuin Cohenilla.
      Mitä turhia, meillähän on vastaajan oikeusturvasta riippumaton valta päättää ketä uskomme!! -Ehkä toteat mieluummin. -Ja koska poliittisesti on tarkoituksenmukaista ja…

      Ruokkiiko oikeudenkäytön väärinpeluu vihaa ja vastapalveluksia vai rakkautta ja alistumista mielivallan alle? Miten on käynyt Gazassa, Irlannissa, Ukrainassa tai Suomessa? No meillähän uskotaan ”sinisin silmin”, että tuomittu on aina syyllinen. Koska ”oikeus on sokea” ja oikeushan riippuu siitä, ”mikä pykälä pistetään silmään”…

      ”Kohtele lähimmäistäsi niin kuin toivoisit sinua kohdeltavan!”
      Mikä ero on valheella, mielikuvituksen tuotoksella, valemuistoilla ja oikealla totuudella?
      Jumalan edessä: Joka vihastuu veljellensä, on ansainnut? Joka turhaan lausuu..? Joka himoiten katsoo …? Summa summarum: Jumalan edessä ei ole synnitöntä. Jumalan kasvojen edessä vain evankeliumin armovoima pelastaa?


      Entä oikeusvaltioperiaatteen mukainen oikeus ja totuus? Ollakseen totta ja oikeuttaakseen maalliseen tuomioon, syyttävä väite on todistettava ja näytettävä objektiivisin tosiasioin toteen. Ilman objektiivisesti toteen näytettyä tekoa EI OLE rehellisessä oikeudenkäytössä, jossa otetaan vastaajan oikeusturvanormit huomioon, mahdollista tuomita muuten kuin mielivallalla ja väärin lakia soveltamalla. On olemassa lakeja, joiden tehtävä on suojella ensisijaisesti ja vähintään syytettyä. Kukaan ei voi muistaa oikein kymmenien vuosien taakse tapahtumia toisen ihmisen vahingoksi ja tuomioksi. Päivi Hirvelä väitöskirjassaan totesi ns. ”rikastetuista vääristä muistoista ja muistikuvista. Maailman johtava muistitutkija Elisabeth Loftus on kirjoittanut valemuistoista. Oikeuspsykologi Julia Korkman on kirjoittanut ja tutkinut valemuistojen roolia tuomioiden taustalla. Pekka Santtila, oikeuspsykologi, on todennut mm. että tavallinen yksityinen terapeutti tai psykiatri, joka ei ole perehtynyt oikeuspsykologiaan, ei voi pätevästi todistaa oikeudessa. Lain vastainen todistelu ja menettely on mielivaltaa, jota ei voi perustella omilla sadistissävytteisillä puolueellisilla asenteilla syytetyn vahingoksi.


      On myös niin, että maallisessa oikeudessa ei riitä kysymys, tekikö joku lainvastaisen teon, vaan ollakseen muuta kuin mielivaltaa, on kysyttävä, mitä tarkalleen ottaen syytetyn on objektiivisin näytöin todettu lainvastaista tehneen. Viha, typeryys, paha tahto, poliittinen puolueellisuus ja nautinnollinen pahaan orientoitunut tarkoituksenmukaisuus ja vallanhimo kääntävät vihollisen mielissä kaäsitteet synti ja rikos merkitykseltään samaksi. Se on epärehellisyyttä ja valetodistamista. Jollei väitettyä tekoa ole aukottomasti ja objektiivisin tosiasioin näytetty toteen, langettava todistaminen ja langettava tuomio ovat paisti syntiä valehtelusta, väärän todistuksen antamisesta lähimmäisestä vahingoittamistarkoituksessa, ja lisäksi rikos.


      Jos joku vaikka kiroaa ja pyytää sitä anteeksi, vahingonilolla todistava sanoo, että olethan sinä syyllistynyt esimerkiksi lähimmäisen hakkaamiseen, sinähän olit pyytänyt anteeksi ja sehän todistaa, että olet tosiasiassa hakannut ja olet syyllinen hakkaamiseen. Tuo on todistajan valehtelemista ja vain mielivaltaisessa oikeudenkäynnissä poliittisen tarkoituksenmukaisuuden tuomiohakuisuus. Jumala näkee sydämeen ja aivoihin. Myös sinun, joka pyrit antamaan vaikutelman, että sinä todistat jotakin oikein lain ja oikeuden edessä. Mielivalta ja pakkovalta lyövät pahan kättä erityisesti rahastusta ja kostoa hakevissa ja muuten esim. kateellisuuden tai manipuloidun mielen todellisuuskäsityksissä.

    • Anonyymi

      Epävarmoissa tapauksissa on tuomittava lain mukaan syytetyn eduksi. Ja ketään ei saa lain mukaan tuomita teosta, joka ei ole näytetty objektiivisin tosiasioin tehdyksi. Mielikuvituksella ja luuloilla tuomitseminen on…? -Kerro sinä? Mikä erottaa luulon todistetusta? Hyväksytkö väärin tuomitun kohtalon ja jopa nautit siitä?

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      kun kompastut ja mokailet , eikös oikea palvonnan kohde olisi pelle hermanni ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      134
      2132
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      376
      1576
    3. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      227
      1176
    4. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      21
      1030
    5. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      109
      999
    6. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      126
      979
    7. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      94
      963
    8. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      55
      928
    9. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      858
    10. Vastaa nyt kun kuitenkin valvot!

      Vai pelkäätkö että miehesi herää? Ppm:lle 😉
      Ikävä
      111
      818
    Aihe