Jollainhan ne potut pitää saada muusiksi. Raastetaan ensin ja keitetään mössöksi?
Miten perunamuusia tehtiinkään?
32
317
Vastaukset
- Anonyymi
Senkun raastat. Jos et tosiaan tajua miten muusin saa keitetyistä perunoista puristeltua, voit mennä ostamaan valmismuusia kaupasta.
Ota pakasteesta pakkaus ja lue ohje. Ellei sekään onnistu, tilaa woltista muusia. - Anonyymi
Ei niitä raasteta ikinä. Kuoritaan,pilkotaan,keitetään kypsiksi ja muussataan. Maustetaan mielenmukaan.
voi huokaus. Jauhoiset perunat keitetään ja muussataan. Siihenkin on vehje mutta muussata voi millä tahansa joka muussaa potut.
- Anonyymi
Muusin voi aateloida lorauksella curaçaoa.
- Anonyymi
Noin tomppelin ei pidä olla köyhyys osastolla . Hän on varakkaan pentu jonka ei koskaan ole tarvinnut osata mitään .
- Anonyymi
Täällä on lähinnä vaurasta väkeä, jotka tekevät perunamuusin valmisjauheista. Osalla vaikuttaisi olevan oma hovimestarikin.
- Anonyymi
Voi tulla monelle yllätyksenä että perunoita voi keittää.
- Anonyymi
Perunat kuoritaan, keitetään, lisätään voita ja lämmintä maitoa, jos haluaa. Pelkkä voi riittää, muusataan sähkövatkaimella tai muusinuijalla.
- Anonyymi
Köyhälle makaroni parempi ku keittää runsaassa suolavedessä sitten paistaa k menu margariinissä jo on ihme ettei nälkä lähde.
- Anonyymi
Miten makaronimuusi tehdään? Pitääkö makaronit kuoria ennen keittämistä vai keittämisen jälkeen? Voiko makaronimuusiin laittaa ilmakuivattuja nakkeja ohuina slaisseina lisukkeeksi?
- Anonyymi
Et oo tosissas. Ei kukaan voi noin avuton olla että ei osaa vaikka googlettaa ohjeita
- Anonyymi
Vaikka löytäisiki ohjeen ei välttämättä tajua siitä mitään. Siksi on hyvä kysyä köyhyys palstalta.
- Anonyymi
Tarvitaan vain puoli litraa kiuhuvaa vettä, pussi muusijauhetta ja vispilä. Ei ole kovin vaikeata.
- Anonyymi
Helppo tehdä muusijauheesta ettei tarvi muusin takia voita ostaa ja maitoa kun en muutenkaan osta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Helppo tehdä muusijauheesta ettei tarvi muusin takia voita ostaa ja maitoa kun en muutenkaan osta.
Minä en ole muusin takia voita ostanut, Oivariini käy yhtä hyvin kun sitä käytän niin leivänpäälle kuin paistamiseen ja leivontaankin. Voita käytän vain joulukakkuihin ja sellaisiin lepvonnaisiin mitkä ei onnistu ilman voita.
- Anonyymi
Eikös perunat ole niitä vaaleita tikkuja pakastealtaassa?
- Anonyymi
Ei ole kun mustia pötkyjä hevi osastolla
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei ole kun mustia pötkyjä hevi osastolla
Ei ole kuin vaaleita pötköjä koiranruokaosastolla.
- Anonyymi
Teen muusin raskanperunoista heh.Toki jos yksin asustelee ja valmistaa muusia niin iso annos ja voipi muusia pakastaa.
ranskanpotuista? tämä on kyllä jännä metodi. eikö muusista tulee nihkeää kun niiden ranskanpottujen kuoreet ovat rapsakoita?
- Anonyymi
P.ervokki kirjoitti:
ranskanpotuista? tämä on kyllä jännä metodi. eikö muusista tulee nihkeää kun niiden ranskanpottujen kuoreet ovat rapsakoita?
Jättää ranut paistamatta. Silloin ne säilyy lötköinä.
- Anonyymi
P.ervokki kirjoitti:
ranskanpotuista? tämä on kyllä jännä metodi. eikö muusista tulee nihkeää kun niiden ranskanpottujen kuoreet ovat rapsakoita?
Ei ole rapsakoita kun keität ne etkä paista, rasvaakaan ei tarvii lisätä kun niissä öljyä jo valmiina esikypsennyksestä johtuen. Peruna-sipulisekoituksestakin voi tehdä muusia, ei tarvitse kuin keittää ja kaataa vesi pois ja sähkövatkaimella pyöräyttää muusiksi eikä tarvii erikseen ostaa, kuoria ja pilkkoa sipulia ja perunoita muusia varten :D
Ruuan laitossa vain mielikuvitus rajana. Miten luulette yleensäkin reseptien syntyneen? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei ole rapsakoita kun keität ne etkä paista, rasvaakaan ei tarvii lisätä kun niissä öljyä jo valmiina esikypsennyksestä johtuen. Peruna-sipulisekoituksestakin voi tehdä muusia, ei tarvitse kuin keittää ja kaataa vesi pois ja sähkövatkaimella pyöräyttää muusiksi eikä tarvii erikseen ostaa, kuoria ja pilkkoa sipulia ja perunoita muusia varten :D
Ruuan laitossa vain mielikuvitus rajana. Miten luulette yleensäkin reseptien syntyneen?Muusistahan voi tehdä vaikka pieniä kakkuja, jotka paistaa uunissa.
"joka keitetyn paistaa, se makean maistaa" Anonyymi kirjoitti:
Ei ole rapsakoita kun keität ne etkä paista, rasvaakaan ei tarvii lisätä kun niissä öljyä jo valmiina esikypsennyksestä johtuen. Peruna-sipulisekoituksestakin voi tehdä muusia, ei tarvitse kuin keittää ja kaataa vesi pois ja sähkövatkaimella pyöräyttää muusiksi eikä tarvii erikseen ostaa, kuoria ja pilkkoa sipulia ja perunoita muusia varten :D
Ruuan laitossa vain mielikuvitus rajana. Miten luulette yleensäkin reseptien syntyneen?Juu reseptit ovat tosiaan syntyneet kokeilujen pohjilta, visiönääreiltä.. monesti ihan sattumaltakin .
Oon kiinnostunut ruuanlaitosta, sen vuoksi ruokakommentteja heitän, edullisesta itse tehdystä ruuasta. Ja sitä tehnytkin kavereille ja muinaisille naisystäville deiteillä. Ovat ainakin arvostaneet.. silloin.
Itse oon kuitenkin ihan ostanut peruspottuja mielestäni ei niin kalliita muussiin. Mihin rosamunda pottu on kadonnut? Ei oo näkynyt. Mielestäni se oli hyvä jauhoinen pottu. käyn lähinnä ääsmarketeissa ja lideleissä.
Pitäisi tehdä itselle synttäreiksi tillilihaa ..en kyllä vielä tiedä mistä lihasta? Ja siihen tarvittaa joko pottumuusia viereen tai ihan vaan jauhoisia pottuja. vaikkapa herneitä unohtamatta.Anonyymi kirjoitti:
Jättää ranut paistamatta. Silloin ne säilyy lötköinä.
Joissakin tuntuu olevan nahkea kuori.
- Anonyymi
P.ervokki kirjoitti:
Juu reseptit ovat tosiaan syntyneet kokeilujen pohjilta, visiönääreiltä.. monesti ihan sattumaltakin .
Oon kiinnostunut ruuanlaitosta, sen vuoksi ruokakommentteja heitän, edullisesta itse tehdystä ruuasta. Ja sitä tehnytkin kavereille ja muinaisille naisystäville deiteillä. Ovat ainakin arvostaneet.. silloin.
Itse oon kuitenkin ihan ostanut peruspottuja mielestäni ei niin kalliita muussiin. Mihin rosamunda pottu on kadonnut? Ei oo näkynyt. Mielestäni se oli hyvä jauhoinen pottu. käyn lähinnä ääsmarketeissa ja lideleissä.
Pitäisi tehdä itselle synttäreiksi tillilihaa ..en kyllä vielä tiedä mistä lihasta? Ja siihen tarvittaa joko pottumuusia viereen tai ihan vaan jauhoisia pottuja. vaikkapa herneitä unohtamatta.Perinteinen tilliliha tehdään naudan rinnasta, lavasta tai paistista( googlella löytyy hyviä ohjeita) , niistä voi hyvin valita sen edullisimman. Joskus sitäkin tehnyt. Itse kokkailen nykyään lähinnä mutu-tuntumalla eli ilman reseptejä että saan sellaista kuin haluan. Aikoinaan ihan riittävästi joutunut reseptienkin mukaan tekemään jopa työssäni niin viimeisen parikymmentä vuotta ollut mielekkäämpää kun on tarvinnut lähinnä vain itselleni kokkailla ja tulin myös kokeilleeksi nuo ranu- ja perunasipulimuusit ihan huvikseni eikä tarvinnut roskiin heittää. Silloin tällöin tämä mummo kokkailee myös kahdelle lapsenlapselle mitä heidän tekee mieli. Minun mielimuusi tulee joko puikulasta tai siiklistä ja sekaan laitan vain oivariinia enkä mitään muuta.
Anonyymi kirjoitti:
Perinteinen tilliliha tehdään naudan rinnasta, lavasta tai paistista( googlella löytyy hyviä ohjeita) , niistä voi hyvin valita sen edullisimman. Joskus sitäkin tehnyt. Itse kokkailen nykyään lähinnä mutu-tuntumalla eli ilman reseptejä että saan sellaista kuin haluan. Aikoinaan ihan riittävästi joutunut reseptienkin mukaan tekemään jopa työssäni niin viimeisen parikymmentä vuotta ollut mielekkäämpää kun on tarvinnut lähinnä vain itselleni kokkailla ja tulin myös kokeilleeksi nuo ranu- ja perunasipulimuusit ihan huvikseni eikä tarvinnut roskiin heittää. Silloin tällöin tämä mummo kokkailee myös kahdelle lapsenlapselle mitä heidän tekee mieli. Minun mielimuusi tulee joko puikulasta tai siiklistä ja sekaan laitan vain oivariinia enkä mitään muuta.
Halvin vaihtoehto on otettava mutta tosiaan tillilihan synttäreilleni haluaisin tehdä. Joku ajatus on vaan jämähtänyt päähäni että juuri tillilihaa????. oli sitten seuraa tai yksin. laittaako sitruunaa vai etikkaa? ehkä vähän kumpaakin soossiin?
- Anonyymi
Älkää ihmiset mokomaa syöpäjuoksutetta suuhunne laittako.
https://yle.fi/a/74-20098755 - Anonyymi
Perunamuussin teko ohje:
1 ajetaan pyörällä Lidliin
2 ostetaan instant potato harvest basket muusi pulveria 2-4 pkt+voita
3 otetaan toiseen kainaloon olutta 20-40 kpl+greippilonkeroo
4 ajetaan kiemurrellen kotiin
5 laitetaan voi kokonaan kattilaan ,vettä, maitoa, suolaa+muusipulverit
6 odotellaan seuraavaan aamuun - Anonyymi
Sama aloittaja kun mansikan kannat. Hyvä juttu
- Anonyymi
Ķysy paremmilta eläkeläisiltä https://www.hs.fi/ruoka/art-2000010568592.html
- Anonyymi
Etkö ollut koulussa köksäntunnilla?
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1242833
Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä
"Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht2581193- 1011191
Nainen voi rakastaa
Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt791031Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa
Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.63973Kalateltta fiasko
Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr12970- 30926
IS Viikonloppu 20.-21.7.2024
Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku43857Ikävöimäsi henkilön ikä
Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie40848- 42754