Ennemmin syön Atrian Lauantaita,,,,,ei jatkoon (oli 60 % ale). https://www.s-kaupat.fi/tuote/kivikylan-huiluntuhti-makkarapihvi-300g/6406300011397
Kivikylän Hulluntuhti: 3 kpl sentin viipaletta
37
462
Vastaukset
- Anonyymi
joo, 300 grammaa, se lukee paketissa, kilohinta 12€jotain päälle
- Anonyymi
Grillimakkarat syödään grillattuna. Minä katson aina, että (kypsissä) makkarapaketissa on vähintään 2 viikkoa päiväystä jäljellä. Vanhemmiten ne limoittuvat.
Perus hulluntuhti on ihan ok peruskyrsä, mutta nykyään tulee harrastettua enempi maustettuja artesaani- ja raakamakkaroita. Grillin virittelyssä oma vaivansa, joten mieluummin sitten grillaa vähän parempaa.- Anonyymi
Minä en tuollaisesta "pikkuprinssin" turhamaisesta asenteesta koe saavani mitään hyötyä enkä moisia "limoittumisia" ole havainnut edes päiväysvanhassa tuotteessa. Makkaran pinnan voi huuhtaista hanan alla, jos "limaa" pelkää.
Jokin väljähtänyt pakkaus on eri asia.
Ajattelen asiaa käytännön kannalta, kun on jo ikäkin sen opettanut.
Jotkuthan kaapivat makkarapakkauksia läjän takaa saadakseen "tuoreimman" tuotteen. Ilmankos niitä sitten vanhenee käsiin.
Itse en tällä iällä tuollaisia lapsellisuuksia viitsi harrastaa, mutta kuluttajallahan on oikeus...:P - Anonyymi
>>Grillimakkarat syödään grillattuna.<<
Nuo viipaleet on tarkoitettu ihan sellaisenaankin syötäviksi kuten kannessakin lukee.
Ehkä nyt käsität vertailun...;) - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
>>Grillimakkarat syödään grillattuna.<<
Nuo viipaleet on tarkoitettu ihan sellaisenaankin syötäviksi kuten kannessakin lukee.
Ehkä nyt käsität vertailun...;)Minä grillaan kokolihaa, kun pihvit on ohjelmistossa.
Mökille tulee hommattua usein yli viikon tarpeet ja senkin vuoksi tulee päiväykset katsottua huolella. Ekan illan grillaukseen voi vaikka alelaputettua kokolihaa ottaakin, jos paketti ei ole pullistunut. Joskus on lentäneet nenän perusteella suoraan roskapussiin. - Anonyymi
Lidlin saksalaiset grillimakkarat eivät ole vain limaisia, vaan niissä on ympärillä geelimäistä kirkasta hyytelöä. Suomi-makkaroissa en ole samaa havainnut.
Saksalainen osaa kyllä makkaranteon muutenkin suomalaista paremmin. Jopa Virossa on lihaisammat makkarat mitä täällä köyhässä Pohjolassa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lidlin saksalaiset grillimakkarat eivät ole vain limaisia, vaan niissä on ympärillä geelimäistä kirkasta hyytelöä. Suomi-makkaroissa en ole samaa havainnut.
Saksalainen osaa kyllä makkaranteon muutenkin suomalaista paremmin. Jopa Virossa on lihaisammat makkarat mitä täällä köyhässä Pohjolassa.Itse en pidä niistä narskuvista, lihapitoisuudella mainostetuista makkaroista. Ei makkara ole lihapötkö.
Grillimakkaraksi valitsen mieluiten möyheän ja rasvaisen Atrian Käristeen, joka on kilohinnaltaan huokea, siinä 5-6 euroa kilon paketti, 12 kpl?
Makkaran alkuperäinen ideahan oli hyödyntää ruhon vähempiarvoiset osat, jotka eivät ole kovin haluttuja - siis haaskauksen estäminen. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itse en pidä niistä narskuvista, lihapitoisuudella mainostetuista makkaroista. Ei makkara ole lihapötkö.
Grillimakkaraksi valitsen mieluiten möyheän ja rasvaisen Atrian Käristeen, joka on kilohinnaltaan huokea, siinä 5-6 euroa kilon paketti, 12 kpl?
Makkaran alkuperäinen ideahan oli hyödyntää ruhon vähempiarvoiset osat, jotka eivät ole kovin haluttuja - siis haaskauksen estäminen.Alun perin makkarat olivatkin lihaisia. Joku keksi käyttää ohraryynejä jatkeena, kuten verimakkarassa Tampereella. Jauhot ovat suomalaisen teollisuuden keksintö.
Kun porsas lahdataan, niin siinä on mausteita lukuun ottamatta kaikki makkaran tarpeet. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Alun perin makkarat olivatkin lihaisia. Joku keksi käyttää ohraryynejä jatkeena, kuten verimakkarassa Tampereella. Jauhot ovat suomalaisen teollisuuden keksintö.
Kun porsas lahdataan, niin siinä on mausteita lukuun ottamatta kaikki makkaran tarpeet.Joo tuo jauhonlisäyshän oli kai se hintasulun "lapsi", kun inflaatio "siirtyi" laadun heikennykseen koska hintaa ei saanut nostaa. Oliko se 60-70- luvuilla?
Ja reikäleivän reikä suureni , hinta sama.;) - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Alun perin makkarat olivatkin lihaisia. Joku keksi käyttää ohraryynejä jatkeena, kuten verimakkarassa Tampereella. Jauhot ovat suomalaisen teollisuuden keksintö.
Kun porsas lahdataan, niin siinä on mausteita lukuun ottamatta kaikki makkaran tarpeet.Jäämurskan käyttö makkaran teossa on jäänyt mieleen.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itse en pidä niistä narskuvista, lihapitoisuudella mainostetuista makkaroista. Ei makkara ole lihapötkö.
Grillimakkaraksi valitsen mieluiten möyheän ja rasvaisen Atrian Käristeen, joka on kilohinnaltaan huokea, siinä 5-6 euroa kilon paketti, 12 kpl?
Makkaran alkuperäinen ideahan oli hyödyntää ruhon vähempiarvoiset osat, jotka eivät ole kovin haluttuja - siis haaskauksen estäminen.Minä en noista B-luokan makkaroista välittänyt edes luokitusten ollessa voimassa. Joku HK blöö menee lähinnä grillikioskilta ostetuissa makkaraperunoissa, joissa makkarantapainen on vain sivuroolissa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Alun perin makkarat olivatkin lihaisia. Joku keksi käyttää ohraryynejä jatkeena, kuten verimakkarassa Tampereella. Jauhot ovat suomalaisen teollisuuden keksintö.
Kun porsas lahdataan, niin siinä on mausteita lukuun ottamatta kaikki makkaran tarpeet.Lihasten, rasvan ja sidekudoksen lisäksi myös veri ja jauhot käytetään makkaran valmistuksessa. Veri antaa makkaralle punertavan värin ja jauhot puolestaan sitovat seoksen tiiviiksi koostumukseksi. Jauhojen lisäys on lisännyt makkaroiden täyttävyyttä ja tehnyt niistä edullisempia valmistaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lidlin saksalaiset grillimakkarat eivät ole vain limaisia, vaan niissä on ympärillä geelimäistä kirkasta hyytelöä. Suomi-makkaroissa en ole samaa havainnut.
Saksalainen osaa kyllä makkaranteon muutenkin suomalaista paremmin. Jopa Virossa on lihaisammat makkarat mitä täällä köyhässä Pohjolassa.Braatvurstissa maistuu erikoisuutena muskottipähkinä.
- Anonyymi
Lisää tarvittaessa savustuslastuja tai -lautoja antamaan ruoalle lisää makua. Älä käytä painekyllästettyä puuta, tai ratapölkkyjä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minä en noista B-luokan makkaroista välittänyt edes luokitusten ollessa voimassa. Joku HK blöö menee lähinnä grillikioskilta ostetuissa makkaraperunoissa, joissa makkarantapainen on vain sivuroolissa.
Hooko blöö ja tuo Huluntuhti ovat yhtä heikkoa tavaraa...
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hooko blöö ja tuo Huluntuhti ovat yhtä heikkoa tavaraa...
Ehkä niin, mutta ovat aivan erityyppisiä makkaroita.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ehkä niin, mutta ovat aivan erityyppisiä makkaroita.
Miten..?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Miten..?
Häh?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Häh?
Siis miten erilaisia. Voisi kuvailla väitettä,,,erilainen on aika epäspesifinen määre.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siis miten erilaisia. Voisi kuvailla väitettä,,,erilainen on aika epäspesifinen määre.
Erityyppinen tarkoittaa ettei ole samantyyppien.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Miten..?
Hulluttelutuotteista puuttuu jauhot tyystin, joka on Håkan-makkaran kantava voima. Perunajauhoja ja kuituja on niin paljon, että saattaisi maahan istuttaessa jopa itää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lidlin saksalaiset grillimakkarat eivät ole vain limaisia, vaan niissä on ympärillä geelimäistä kirkasta hyytelöä. Suomi-makkaroissa en ole samaa havainnut.
Saksalainen osaa kyllä makkaranteon muutenkin suomalaista paremmin. Jopa Virossa on lihaisammat makkarat mitä täällä köyhässä Pohjolassa.Tämä on sitä Kokoomuslaista talousosaamista.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minä en noista B-luokan makkaroista välittänyt edes luokitusten ollessa voimassa. Joku HK blöö menee lähinnä grillikioskilta ostetuissa makkaraperunoissa, joissa makkarantapainen on vain sivuroolissa.
HK Sininen on kokoomuslaisten makkara.
Vasurin vaihtoehto on Atrian Punainen.
- Anonyymi
Kiinassa lykättiin sika mausteineen suoleen, keitettiin ja savustettiin. Aivan helvetin hyvää kun tehdään perinteiseen tapaan.
- Anonyymi
Kivikylän huiluntuhti on kyllä mun lemppari, samoin kuin herkkunakit.
Makkaroiden ja nakkien suurin ongelma on liian paksu ja sitkeä kuori joka kerääntyy mytyksi suuhun ellei poista ennen syöntiä. Tuosta pitäisi nykytekniikalla päästä eroon.- Anonyymi
Paksusta kuoresta tulee grillatessa rapsakka. Itse diggaan juuri siitä.
- Anonyymi
Suomalaisessa makkarassa saattaa olla lihaa!
- Anonyymi
Ajat ovat muuttuneet 60 luvulla myytiin Halpaa makkaraa lihatiskeillä . Oli lihaisaa .Ja kunnollista , tuskin jauhoja ym lisäineita lainkaan . Eli alkoiko HK etunenässä huijaamaan ihran ja jauhon makkaraksi muuttamisen suuntaan ?
- Anonyymi
Mikä oli varsinainen ongelma?
- Anonyymi
Oho...Hermannikin heräsi pyhäaaamuna ja teki tiedustelun......
Mitäs jos pohtisit aloitusta vielä jos näet siinä ongelman.. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Oho...Hermannikin heräsi pyhäaaamuna ja teki tiedustelun......
Mitäs jos pohtisit aloitusta vielä jos näet siinä ongelman..Aloituksesta ei käynyt ilmi mikä hullun tuhdin ongelma oli. Haukuttaessa tuotetta pitää myös perusteella moitteen syyt.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Aloituksesta ei käynyt ilmi mikä hullun tuhdin ongelma oli. Haukuttaessa tuotetta pitää myös perusteella moitteen syyt.
No joo, tympeää narskuvaa , aika mautonta makkaraa suoraan paketista otettuna.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No joo, tympeää narskuvaa , aika mautonta makkaraa suoraan paketista otettuna.
Ok. Eli ei smoothia kuten hienommaksi jauhettu lauantai.
A-luokan makkaroissahan on joskus jopa kokonaisia rustoja. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ok. Eli ei smoothia kuten hienommaksi jauhettu lauantai.
A-luokan makkaroissahan on joskus jopa kokonaisia rustoja.Näinpä, ..tuohon Atrian Lauantaihin tulee mukava aromi, kun minuutin tjsp lämmittää Mikrouunissa. ja rasva lämpenee
- Anonyymi
Voin suositella Atrian Sunnuntai-tuotteita! Ne sopivat mainiosti rentoon sunnuntaipäivään.
- Anonyymi
Nuo makkarapihvit on ylipäätään täyttä skeidaa.
Pihviksi ei pitäisi muutenkaan sanoa kuin kokolihasta veisteltyjä viipaleita. - Anonyymi
Lenkkimakkaraa saatetaan myydä lauantaimakkaran suoleen pakattuna.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod192188Nainen, sellaista tässä ajattelin
Minulla on olo, että täällä on edelleen joku, jolla on jotain käsiteltävää. Hän ei ole päässyt lähtemään vielä vaan jost2281694Seiska: Anne Kukkohovi myy pikkuhousujaan ja antaa penisarvioita
Melko hupaisaa: https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ex-huippumalli-anne-kukkohovin-amerikan-valloitus-vastatuulessa-myy3021197- 65939
Kulujen jako parisuhteessa
Hei, miten teillä jaetaan kulut parisuhteessa? Työttömyyttä ja opiskelua tulee omalla kohdalla jatkumaan vielä jonkin ai53895- 39824
Missä olit kun tajusit, että teistä tulee joskus pari?
Kuvaile sitä paikkaa, hetkeä ja tilannetta.53805J miehelle viesti menneisyydestä
On jo useampi vuosi, kun ollaan oltu näköyhteydessä. Jäi tyhjä olo, koska rakastin. En tietenkään sitä kertonut. Mutta e31696Valitse, kenen kanssa seurustelet
Seura turmelee, ja huono seura turmelee täysin. Vähän niin kuin valta turmelee, ja absoluuttinen valta turmelee kokonaan273663Paikat tapeltu
Ei mennyt ihan persujen toiveiden mukaan Ei kait nyt 20 ääntä ja arpajais voitolla voi olla Ähtärin kaupungin puheenjoh33632