Kuinka kauan puhutaan lopusta

Anonyymi-ap

Kuinka kauan JT puhuvat vielä lopusta, kuinka se tulee ja on lähellä? Kaunko sitä aiotaan tehdä? Vsrsinkaan kun sitä ei ole tullut, jos tulee yleensäkään.

16

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pikaisesta lopusta lätiseminen ei lopu järjestössä koskaan, siihenhän se kuitenkin perustuu koko lafka.

      Retoriikassa käytettäneen vain jatkuvasti hektisempiä termejä. Nythän esimerkiksi täristään siitä, että elämme viimeisten päivien viimeisten hetkien vihoviimeisiä hetkiä. Joku voisi kysellä, voiko tuon lähemmäs viimeistä päivää enää päästä astumatta rajan yli, mutta tuollaiset seikat eivät kulttimaailmassa liiemmin hetkauta. Seuraavaksi ollaan taas vain lähempänä loppua ja retoriikka sen kuin ohenee.

      Kulttimielenhallitut eivät tule koskaan hyväksymään että odottelu on täysin turhaa.

      • Anonyymi

        Viimeisten päivien vihonviimeiset hetket ja lopun lopun lopun ajat ovat tosiaan olleet niin ahkerassa käytössä, että luulisi niiden kärsineen jo jonkinlaisen inflaation. Ehkä näin onkin, eivätkä todistajat enää jaksa olla täpinöissään, vaikka lopun lopun... lopun aikaan pistettäisiin kuinka monta loppua peräkkäin.


      • Anonyymi

        Tärkeintä on luoda tunne epävarmuudesta, mutta kuitenkin välittömän vaaran läheisyydestä. Seuran jäsenet on pidettävä koko ajan varpaillaan. Oletko varmasti tehnyt kaikkesi Jumalan järjestön eteen, jos ylihuomenna rysähtää? Tekeekö mieli lähteä liikkeestä? Entäpä jos päivä sen jälkeen rysähtää, ymmärrätkö kuinka sinun käy? Pelonliekkiä on pidettävä alituiseen yllä. Loppu on täällä ihan kohta. Ihan pian. Vuosikymmenet ja jopa vuosisadat vaihtuvat ilman harmageddonia, eivätkä jäsenet huomaa asiaa, koska katse pidetään koko ajan horisontissa ja lietsotaan lisää pelkoa.
        Ulkopuolisen on helppo huomata, mistä on kyse, koska muut kultit käyttävät identtisiä kontrollointitemppuja. Liikkeessä varttunut on tippunut niin syvälle tunnemanipuloinnin kaninkoloon, että häntä on hyvin vaikea saada näkemään isoa kokonaiskuvaa siitä, kuinka tippunut koloonsa hienovaraisen psykologisen manipuloinnin, rakkauspommituksen, syyllistämisen, informaation kontrolloinnin sekä sosiaalisen konformormisuuden ja ryhmäajattelun kautta. Soppa viimeistellään uponneiden kustannusten harhalla, eli koska uskomukseen on jo investoitu niin paljon omaa elämää ja oma ego laitettu peliin, mielen muuttaminen on hyvin vaikeaa.


    • Anonyymi

      Netin aikana on kiusallista kun sieltä saa näytölle scannattuja painotuotteita maailmanlopun / järjestelmäasioiten päättymispovausten vuosilukuineen.

      Siksi jehovakanava vartiotornissaan nykyään vannottaa vain pian odotettavissa olevaa loppua.

      Eikä laita esille Raamatussa ilmoitettuja lopun merkkejä, jotka eivät ole toteutuneet, kuten
      Daniel 11:40 Mutta lopun ajalla ... Pohjan kuningas
      11:43 Hän valtaa kulta- ja hopea-aarteet ja kaikki Egyptin kalleudet

      -Niin, siis Pohjan kuningas valtaa ensin Egyptin kalleudet. Ja tämä on medän ensin odoteltava nähtäväksemme.

      Vartiotorni, jehovakanava, on tunnustanut vääräksi kirjoituksensa Neuvostoliitosta Pohjan kuninkaana. Mutta ei ole ilmoittanut älynneensä, että kuningas on henkilö, Neuvostoliitto taas oli valtio.

      Mutta vartiotorniseuran omaisuus sen kuin kasvaa. New Yorkin alueen bisneslehdet lukevat sen alueensa suurimpien yritysten joukkoon, ja kun omistus on USA:ssa julkista (kiinteistöt, pörssi ...) on vartiotorniseuran omaisuus miljardiluokassa. Se ei kerro, mitä omaisuussuunnitelmia sillä on sen pikaisen lopun jälkeisesti.

      Vartiotornilehden takasivulla toistuvat ohjeet ja tiedot, kuinka laajalti vartiorniseuralle on mahdollista lahjoittaa. Vakuutukset, testamentit ...
      Se, mikä on sydäntä lähinnä, kirjoituttaa eniten.

    • Niin kauan kun se huuhaa menee tyhmille jäsenille läpi. Sitten keksitään jotain uutta huuhaata.

    • Anonyymi

      Onhan se toisaalta hyvä järjestön jäsenille kun on mitä odottaa.
      Siinä samalla kun odottaa sitä maan matojen pitopöydäksi asettautumista.
      Loppua.

      • Anonyymi

        Kaiken luulisi jo olevan valmista loppua ja paratiisia varten. Mikä siellä vielä maksaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaiken luulisi jo olevan valmista loppua ja paratiisia varten. Mikä siellä vielä maksaa?

        Yksi iso ongelma on muslimimaailma. He eivät tiedä mitän JT uskonnosta. Saarnaamista riittää.


    • Anonyymi

      Otetaanpa ajatusleikki Jehovan todistajille:
      Jos tiede olisi kehittynyt sille tasolle, että sinut voitaisiin pitää hengissä satoja vuosia, kuinka pitkän odotuksen jälkeen olisit valmis myöntämään, että koko harmageddon on keksitty juttu ja olet haaskannut aikaasi? Viisikymmentä vuotta? Kaksisataa vuotta?

      Bonuskysymys: Jos esittäisin profetian, jossa tulevaa tapahtumaa ennakoisivat suhteellisen tavalliset, jopa arkipäiväiset asiat, enkä antaisi tapahtuvalle tarkkaa päivämäärää, etkö pitäisi todennäköisenä, että profetiani näyttäisi aina olevan toteutumaisillaan, koska tapahtumaa ennakovia tavallisia asioita olisi aina nähtävillä ja koska en antanut päivämäärää, profetia sopisi mille tahansa vuosikymmenelle- tai sadalle?

      • Anonyymi

        Joo.

        Todistajat pyritään pitämään eristettynä ja erossa, niin, suorastaan muusta maailmasta.
        Eli tällä foorumilla käy vain lahkon mainosvaltuutettuja.
        Tavallinen todistaja joka tulee tänne, on jo ottanut ensi askeleen ulos lahkosta.

        Turusen kirja on saanut aikaan lähtöjä lahkosta. Näkee siitä, että kirjan mainitseminenkin tällä foorumilla tuottaa haukkumisen, pilkkkaamisen Turusta kohtaan.

        Vartiotorniseuralla oli Intiassa painokoneet, mutta Intian valtio verotti sitä liiketoimintana, ja koneet purettiin ja vietiin pois.

        Kuitenkin Intiassa puhutaan 447 kieltä.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Intian_kielet

        Matt. 24:14 Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.

        Elikkä vartiotorniseura ei pyrikään täyttämään Matt. 24:14 edellytystä.

        Vartiotorniseuran varallisuus on noussut jo moneen miljardiin, mutta se ei ole Raamatussa lopun merkki.

        Verensiirtokiellon poistaminen olisi sellainen erehdyksen tunnustaminen, että siitä seuraisi USA:n asianajajien mukaan vahingonkorvausvelvollisuus verensiirtokiellon uhrien omaisille.

        1. Kor. 10:27 Jos joku pakana kutsuu teitä ja te tahdotte mennä hänen luokseen, niin syökää kaikkea, mitä eteenne pannaan
        -siis myös veripalttua.


    • Anonyymi

      Jehovan todistaja on kuin kymmenen vuotta rahojaan hedelmäpeliin syytänyt uhkapelaaja. Hän ei ole koskaan voittanut mitään mainittavaa summaa, mutta ei osaa lopettaa, koska tällöin kymmenen vuotta valuisi kankkulan kaivoon. Hän uskoo päävoiton kyllä tulevan, joten pitää jatkaa. Mennään toiset kymmenen vuotta eteenpäin eikä pääpottia ole vieläkään tullut, mutta seikkailu jatkuu samoilla perusteluilla. Enää ei voi kääntyä takaisin, tämän pitää toimia.
      Tietenkin ero uhkapelaajan ja Jehovan todistajan välillä on se, että toisinaan uhkapelaajien uhraukset tuottavat toivottuja tuloksia. Mitään näyttöä ei puolestaan löydy siitä, että elämänsä, aikansa ja rahansa antaminen amerikkalaiselle Vartiotorni-lehtipainamolle takaisi ikuisen elämän. Näytön puute ei ole este sille, etteivätkö miljoonat Jehovan todistajat siitä huolimatta haluaisi tehdä niin.

      • Anonyymi

        Ikävää on vain se, että elämä on niin lyhyt, että ei tässä pääse näkemään, mitä tapahtuu.


    • Anonyymi

      Raamatun pariin, loppuu urpoilut!

    • Anonyymi

      Lopun ajoista puhutaan niin kauan kuin loppu tulee. Yksi Jeesuksen esittämistä lopunajan tunnusmerkkeistä oli juurikin tämä, että tulevasta tuhosta saarnataan. Ihmisiä on varoitettava tulevasta. Sen pitäisikin olla jokaiselle uskovalle yhtä luonnollinen osa kristillisyyttä kuin nukkuminen. Valitettavasti aikaamme henkeä kuvaa erityisen osuvasti ” nukkuvat nimi kristityt”.
      Ja heitä on paljon.

      • Anonyymi

        Intiassa on yli miljardi ihmistä, maailman väkirikkain maa.

        Vartiotorniseura vei sieltä painokoneensa pois. Onni intialaisille.

        Tämä myös todistaa seuran vääräksi profeetaksi.
        Matt. 24:14 mukaan Jeesuksen evankeliumi julistetaan kaikille, ennenkuin loppu tulee


      • Anonyymi

        Tiedätkö mikä on itseään toteuttava ennuste? Jos moni uskoo esitettyyn ennustukseen ja heillä on kyky laittaa asia tapahtumaan, he laittavat asian tapahtumaan. Totta kai ennustus tällöin "toteutuu". Kun sinulla uskonto, jonka johtohahmo uhkailee tuholla ja profetoi, kuinka tuhoa ennakoi se, että tuhosta saarnataan, mitä ihmettä sinä kuvittelet johtajan seuraajien tekevän? He - yllätys yllätys - menevät ja saarnaavat tuhosta, koska he tietävät että näin pitääkin tehdä, jotta profetia toteutuisi. Ennustus on itseään toteuttava.

        Häkellyttävää kuinka moni kristitty ei näe tätä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3417
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      155
      2057
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      200
      1722
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1633
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      267
      1010
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      125
      959
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      919
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      875
    Aihe