Pieris, nyt huolestuin

Anonyymi-ap

Sain tänään viestiä THL:lästä, SuPosta ja Moskovasta, että sinulla on peräsuolenpuoleinen raskaus, kaksoset tulossa. Ultran ja hajun perusteella minua epäillään isäksi. Ei ihme, että kakellus ei ole sinulle maistunut, kun siellä on pari perillistä syntymässä. Edes sinun viemärisi ei ole ääretön.
Jos tuplat, niin kiistän isyyteni. Kahta kertaa emme ole olleet ns. silleen, eikä edes kertaakaan. Jos kahvinvärisiä, kiistän sittenkin, ja etenkin.

Pieris darling, voit vetää rosikseen elatusjutut, en maksa mitään. Kun tuplavahinkosi täyttää 8 v. niin ostan niille luistimet ja pesäpalloräpylän, siinä esipuberteetti-ikäisen seksuaaliset haaveet täyttyvät. Pervo enosi hoitaa käytännön hommat happy ending-juttuun.

En halua isäehdokkaaksi, olen impo. Kun 30v tuli täyteen, sain sivaripaperit, nin ei ole ees kusistondista ollu. Mutta paskoa lensi, sekin on jo hyytymässä. Espoon parkkitalon Auditkin nauravat jo minulle, koska olen hampaaton leijona. Ei lähe hagelbössan tavoin kakkelmarjaa enää.

Siis eläkkeelle.

Pieris, olet ikuisesti rakkaani. Kaasunaamarilla tai ilman.

7

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletko nyt aivan varma ettet sekoita minua johonkin mahdolliseen salarakkaaseesi? Itse nimittäin en ole ollut kenenkään kanssa sillai seksuellisti, sillä olen ollut tiiviisti bisnesmaailman imussa ja keskittynyt pieremään töissä. Olisitpa kuullut mikä jyhkeä rutina ja narina kuului tänäänkin kun ilmaisin mielipiteeni nälän aiheuttamista pakkoliikkeistä.

      Asiasta toiseen, paljonko sulle pitää maksaa jos ihan oikeasti tulisit paskomaan hengiltä nuo järkijättöiset kalkkunat meidän työpaikalta? Nää daamit ovat niin sitkeitä ettei pelkästään minun suolikaasuni tapa heitä. Voisimme yhteistyössä sontia ja pierrä ne hengiltä. Koska tulet?

      Ruiks.

      • Anonyymi

        Pieris darling, en ole eläessäni harrastanut seksiä muiden kuin sinun kanssasi telepaattisesti, ja fyysisesti kotona oman käden oikeudella. Ja jos sinun kanssasi (hypoteettisesti) olisin, niin silloinkin vain tuhkaluukun puolelle. Mutta siinä taas tulee peliin kitkakerroin (friction coeffiecient). Mahtimelani on katkaravun kokoinen, ja sinun tuhkaluukkusi taas Paattisten pääviemärin kokoinen, joten tarpeemme eivät täyty, näiltä osin.

        Mitä tulee kalkkunaongelmaasi, hagelbössani on hyytynyt.

        Pitäisikö meidän viimeinkin luopua toisistamme, ja etsiä sopiva puolisko loppuelämäksemme?
        Olemme eläneet ja paskoneet synnissä nyt 20 vuotta. Jospa näin viisikymppisenä katsoisin jostain fertiilin naisen, ja siitä lasta laittamaan?

        Et kai olisi mustis, jos näin kävisi? Tarvitsenko avioeroasianajajaa, vai saammeko sovittua kakellusperintömme maailmalle? Kuin meidän Antibesin loma-asuntomme ja Ferrari?

        T: Paskakukkulan kuningas -Salis


    • Alan nyt epäillä Saliksen mielenterveyttä oikein tosissani. Etkö muista, ettemme ole parisuhteessa? Minä olen itsenäinen (Kelan asiakas) sinkkunainen ja sinulla on se espoolainen pikkurouva, josta niin mielelläsi vaikenet. Se rouva, joka sisustaa kotianne "live love laugh"- ja "carpe diem"-seinätarroilla, maalaa saunanlauteet valkoisiksi Avotakan inspiroimana ja harrastaa ns. valkoista eli sielutonta ja persoonatonta sisustusta. Muutenkin se on kanssasi ihan turhaa kun jäljiltäsi kaikki on ruskeaa.

      Niin että Salis, lopetas nyt se useamman naisen pyörittely ja päätä kumpi meistä on se oikea. Minulla on Turussa kakka- ja pierubisnekset myötätuulessa ja suoli toimii hyvin, sinulla on.. niin mitä?

      Tiesitkö että mulla tulee kakka kohta ja pierukin jo tuli. Pieris ei mene koskaan umpeen, Pieris on viimeinen kakkasoturi!!

      • Anonyymi

        Pieris darling

        Ota minut elätiksi Turkuun kartanoosi, voin asua pihamökissä, desinfioida Ferrarisi joka viikko, olen muutenkin säyseä; syön tarjoushernekeittoa, näkkileipää, piimää, ja muita alan ruokia.

        Pääosin haluan elätiksesi siksi, että kakkelhagelbössani on toimimaton, eikä minulla ole mitään luontaista keinoa houkutella vastakkaista sukupuolta ns. niihin hommiin. Eikä meidän tarvi olla seksuellisesti tekemisissä, siihen palaa Domestosta ihan liikaa.

        Käynkö varaamassa yhdensuuntaisen junalipun Espoolta Turkkuseen? Nosta lippu salkoon, Pierikseni. Näin problemaattinen etäsuhteemme siis päättyy?

        Ikirakkaasi Salis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pieris darling

        Ota minut elätiksi Turkuun kartanoosi, voin asua pihamökissä, desinfioida Ferrarisi joka viikko, olen muutenkin säyseä; syön tarjoushernekeittoa, näkkileipää, piimää, ja muita alan ruokia.

        Pääosin haluan elätiksesi siksi, että kakkelhagelbössani on toimimaton, eikä minulla ole mitään luontaista keinoa houkutella vastakkaista sukupuolta ns. niihin hommiin. Eikä meidän tarvi olla seksuellisesti tekemisissä, siihen palaa Domestosta ihan liikaa.

        Käynkö varaamassa yhdensuuntaisen junalipun Espoolta Turkkuseen? Nosta lippu salkoon, Pierikseni. Näin problemaattinen etäsuhteemme siis päättyy?

        Ikirakkaasi Salis

        Pieris, näin ilman juhannushellua on ranteet ollu melko lujilla, ja jännetuppitulehduskin on korteissa.
        Olen huomannut uuden inhimillisen puolen itsessäni. Kun pikku pilini kankistuu, niin sitä vempatessa kakkelhagelbössani myös aktivoituu. Sitten lähti kakkelmarjaa lentoon. Ja kovaa, Mach 2,7 mitattu parkkihallin tutkalla. Homo-Audi menee lunastukseen siinä paskamyrskyssä.
        Olen siis nuoruuteni tikissä, kun pili on handussa.

        Pieris, ota minut nuorena. Jos vielä voit.

        T: Sulhaspoika-Salis, onnellinen "kohta sitä saa -hymy" kasvoillaan.


    • Anonyymi

      Pieris darling, olet tuhonnut elämäni.
      Uskoin sinuun vielä viime metreillä, mutta nyt olen ypönä paskanhajuni kanssa. Pesukone rikki.

      Eturauhanen falskaa, keltasta lorottaa byysaan, ryppynaru vuotaa sitä tuttua ruskeata, takajalka vipattaa Putinin malliin, sisäelimet paskana, puhelinliittymät suljettu ympäristösyistä, fillarinrenkaat löysänä kuin pikkupilini.

      Jos minusta ei kuulu mitään vähään aikaan tai ikuna enää, niin Elannon tai Monosen hautaustoimisto on kiinni bisneksen syrjässä.

      Hyvästi, Pierikseni. Toivottavasti löydät sen siistin ja tylsän merkonomin itsellesi.

      Jälleennäkemisen toivossa

      T: Ikuisesti sinun Salis

    • Kyllä sun pitäisi nyt mennä kunnon tutkimuksiin kun olet tehnyt jo kuukausikaupalla kuolemaa. Toisaalta, te vanhat patut (sinäkin jo 82 v.) olette muutenkin kuoleman kielissä aina. Mutta jätäthän mulle hyvät massit jos kuolet? Minä olen vielä kuitenkin nuori, vasta 75 vuotta. Elämää on paljon jäljellä ja siihen sopisi Salis-vainaan perinnöllä mällääminen. Nuoria poikia Gambian rannoilta, tämä varmasti sopisi sinulle..?

      Mikäli olet jo delannut niin olkoon kakkamyrsky ikuinen, valukoon sonta sadekuurojen myötä niskoihimme, suistukoot Skodat ja Audit tieltä myös siellä taivaissa. Amen.

      Tuntuu niin yksinäiseltä taivaltaa täällä yksin, olisipa Salis vielä kakkakumppanini. Päästän vetelän pierun muistoksesi. Ruiks klurrr.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4453
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      218
      2390
    3. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      42
      1885
    4. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1684
    5. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      1671
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      152
      1308
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1174
    8. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      925
    9. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      921
    10. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      131
      886
    Aihe