Pieris, nyt huolestuin

Anonyymi-ap

Sain tänään viestiä THL:lästä, SuPosta ja Moskovasta, että sinulla on peräsuolenpuoleinen raskaus, kaksoset tulossa. Ultran ja hajun perusteella minua epäillään isäksi. Ei ihme, että kakellus ei ole sinulle maistunut, kun siellä on pari perillistä syntymässä. Edes sinun viemärisi ei ole ääretön.
Jos tuplat, niin kiistän isyyteni. Kahta kertaa emme ole olleet ns. silleen, eikä edes kertaakaan. Jos kahvinvärisiä, kiistän sittenkin, ja etenkin.

Pieris darling, voit vetää rosikseen elatusjutut, en maksa mitään. Kun tuplavahinkosi täyttää 8 v. niin ostan niille luistimet ja pesäpalloräpylän, siinä esipuberteetti-ikäisen seksuaaliset haaveet täyttyvät. Pervo enosi hoitaa käytännön hommat happy ending-juttuun.

En halua isäehdokkaaksi, olen impo. Kun 30v tuli täyteen, sain sivaripaperit, nin ei ole ees kusistondista ollu. Mutta paskoa lensi, sekin on jo hyytymässä. Espoon parkkitalon Auditkin nauravat jo minulle, koska olen hampaaton leijona. Ei lähe hagelbössan tavoin kakkelmarjaa enää.

Siis eläkkeelle.

Pieris, olet ikuisesti rakkaani. Kaasunaamarilla tai ilman.

6

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletko nyt aivan varma ettet sekoita minua johonkin mahdolliseen salarakkaaseesi? Itse nimittäin en ole ollut kenenkään kanssa sillai seksuellisti, sillä olen ollut tiiviisti bisnesmaailman imussa ja keskittynyt pieremään töissä. Olisitpa kuullut mikä jyhkeä rutina ja narina kuului tänäänkin kun ilmaisin mielipiteeni nälän aiheuttamista pakkoliikkeistä.

      Asiasta toiseen, paljonko sulle pitää maksaa jos ihan oikeasti tulisit paskomaan hengiltä nuo järkijättöiset kalkkunat meidän työpaikalta? Nää daamit ovat niin sitkeitä ettei pelkästään minun suolikaasuni tapa heitä. Voisimme yhteistyössä sontia ja pierrä ne hengiltä. Koska tulet?

      Ruiks.

      • Anonyymi

        Pieris darling, en ole eläessäni harrastanut seksiä muiden kuin sinun kanssasi telepaattisesti, ja fyysisesti kotona oman käden oikeudella. Ja jos sinun kanssasi (hypoteettisesti) olisin, niin silloinkin vain tuhkaluukun puolelle. Mutta siinä taas tulee peliin kitkakerroin (friction coeffiecient). Mahtimelani on katkaravun kokoinen, ja sinun tuhkaluukkusi taas Paattisten pääviemärin kokoinen, joten tarpeemme eivät täyty, näiltä osin.

        Mitä tulee kalkkunaongelmaasi, hagelbössani on hyytynyt.

        Pitäisikö meidän viimeinkin luopua toisistamme, ja etsiä sopiva puolisko loppuelämäksemme?
        Olemme eläneet ja paskoneet synnissä nyt 20 vuotta. Jospa näin viisikymppisenä katsoisin jostain fertiilin naisen, ja siitä lasta laittamaan?

        Et kai olisi mustis, jos näin kävisi? Tarvitsenko avioeroasianajajaa, vai saammeko sovittua kakellusperintömme maailmalle? Kuin meidän Antibesin loma-asuntomme ja Ferrari?

        T: Paskakukkulan kuningas -Salis


    • Alan nyt epäillä Saliksen mielenterveyttä oikein tosissani. Etkö muista, ettemme ole parisuhteessa? Minä olen itsenäinen (Kelan asiakas) sinkkunainen ja sinulla on se espoolainen pikkurouva, josta niin mielelläsi vaikenet. Se rouva, joka sisustaa kotianne "live love laugh"- ja "carpe diem"-seinätarroilla, maalaa saunanlauteet valkoisiksi Avotakan inspiroimana ja harrastaa ns. valkoista eli sielutonta ja persoonatonta sisustusta. Muutenkin se on kanssasi ihan turhaa kun jäljiltäsi kaikki on ruskeaa.

      Niin että Salis, lopetas nyt se useamman naisen pyörittely ja päätä kumpi meistä on se oikea. Minulla on Turussa kakka- ja pierubisnekset myötätuulessa ja suoli toimii hyvin, sinulla on.. niin mitä?

      Tiesitkö että mulla tulee kakka kohta ja pierukin jo tuli. Pieris ei mene koskaan umpeen, Pieris on viimeinen kakkasoturi!!

      • Anonyymi

        Pieris darling

        Ota minut elätiksi Turkuun kartanoosi, voin asua pihamökissä, desinfioida Ferrarisi joka viikko, olen muutenkin säyseä; syön tarjoushernekeittoa, näkkileipää, piimää, ja muita alan ruokia.

        Pääosin haluan elätiksesi siksi, että kakkelhagelbössani on toimimaton, eikä minulla ole mitään luontaista keinoa houkutella vastakkaista sukupuolta ns. niihin hommiin. Eikä meidän tarvi olla seksuellisesti tekemisissä, siihen palaa Domestosta ihan liikaa.

        Käynkö varaamassa yhdensuuntaisen junalipun Espoolta Turkkuseen? Nosta lippu salkoon, Pierikseni. Näin problemaattinen etäsuhteemme siis päättyy?

        Ikirakkaasi Salis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pieris darling

        Ota minut elätiksi Turkuun kartanoosi, voin asua pihamökissä, desinfioida Ferrarisi joka viikko, olen muutenkin säyseä; syön tarjoushernekeittoa, näkkileipää, piimää, ja muita alan ruokia.

        Pääosin haluan elätiksesi siksi, että kakkelhagelbössani on toimimaton, eikä minulla ole mitään luontaista keinoa houkutella vastakkaista sukupuolta ns. niihin hommiin. Eikä meidän tarvi olla seksuellisesti tekemisissä, siihen palaa Domestosta ihan liikaa.

        Käynkö varaamassa yhdensuuntaisen junalipun Espoolta Turkkuseen? Nosta lippu salkoon, Pierikseni. Näin problemaattinen etäsuhteemme siis päättyy?

        Ikirakkaasi Salis

        Pieris, näin ilman juhannushellua on ranteet ollu melko lujilla, ja jännetuppitulehduskin on korteissa.
        Olen huomannut uuden inhimillisen puolen itsessäni. Kun pikku pilini kankistuu, niin sitä vempatessa kakkelhagelbössani myös aktivoituu. Sitten lähti kakkelmarjaa lentoon. Ja kovaa, Mach 2,7 mitattu parkkihallin tutkalla. Homo-Audi menee lunastukseen siinä paskamyrskyssä.
        Olen siis nuoruuteni tikissä, kun pili on handussa.

        Pieris, ota minut nuorena. Jos vielä voit.

        T: Sulhaspoika-Salis, onnellinen "kohta sitä saa -hymy" kasvoillaan.


    • Anonyymi
      UUSI

      Pieris darling, olet tuhonnut elämäni.
      Uskoin sinuun vielä viime metreillä, mutta nyt olen ypönä paskanhajuni kanssa. Pesukone rikki.

      Eturauhanen falskaa, keltasta lorottaa byysaan, ryppynaru vuotaa sitä tuttua ruskeata, takajalka vipattaa Putinin malliin, sisäelimet paskana, puhelinliittymät suljettu ympäristösyistä, fillarinrenkaat löysänä kuin pikkupilini.

      Jos minusta ei kuulu mitään vähään aikaan tai ikuna enää, niin Elannon tai Monosen hautaustoimisto on kiinni bisneksen syrjässä.

      Hyvästi, Pierikseni. Toivottavasti löydät sen siistin ja tylsän merkonomin itsellesi.

      Jälleennäkemisen toivossa

      T: Ikuisesti sinun Salis

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      40
      3323
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2005
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      195
      1632
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1523
    5. 80
      1125
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      264
      971
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      906
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      899
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      68
      820
    Aihe