Valtamedia alkanut myöntämään k-piikkien haitallisuutta? (ylikuolemat maailmassa)

Anonyymi-ap

Alkuperäiseen englanninkielinen teksti:
https://www.telegraph.co.uk/news/2024/06/04/covid-vaccines-may-have-helped-fuel-rise-in-excess-deaths/


Googlen kääntäjän suomentama Telegraphin artikkeli, huomaa että käännös voi sisältää hieman erikoisia sanamuotoja, älä takerru niihin:

--

"Covid-rokotteet ovat saattaneet lisätä kuolemien määrää

Asiantuntijat vaativat lisää tutkimusta sivuvaikutuksista ja mahdollisista yhteyksistä kuolleisuuteen

Sarah Knapton, tiedetoimittaja 4. kesäkuuta 2024 • 6.11

Covid-rokotteet voivat olla osittain syyllisiä liialliseen kuolemien lisääntymiseen pandemian jälkeen, tutkijat ovat ehdottaneet.

Alankomaiden tutkijat analysoivat tietoja 47 länsimaista ja havaitsivat, että yli kolme miljoonaa kuolemantapausta on ollut vuodesta 2020 lähtien, ja trendi jatkui huolimatta rokotteiden käyttöönotosta ja eristämistoimenpiteistä.

He sanoivat, että "ennennäkemättömät" luvut "herättivät vakavaa huolta" ja kehottivat hallituksia tutkimaan perusteellisesti perimmäisiä syitä, mukaan lukien mahdolliset rokotteiden haitat.

Kirjoittaessaan BMJ Public Health -lehdessä Amsterdamin Vrije Universiteitin kirjoittajat sanoivat: ”Vaikka Covid-19-rokotteet toimitettiin suojelemaan siviilejä Covid-19-viruksen aiheuttamilta sairastuvilta ja kuolleilta, myös epäillyt haittatapahtumat on dokumentoitu.

"Sekä lääketieteen ammattilaiset että kansalaiset ovat raportoineet vakavista vammoista ja kuolemantapauksista rokotusten jälkeen useisiin virallisiin tietokantoihin länsimaissa."

He lisäsivät: ”Pandemian aikana poliitikot ja tiedotusvälineet korostivat päivittäin, että jokainen COVID-19-kuolema on tärkeä ja jokainen elämä ansaitsee suojan eristämistoimenpiteiden ja Covid-19-rokotteiden avulla. Pandemian jälkimainingeissa pitäisi noudattaa samaa moraalia."



Tutkimuksessa havaittiin, että Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa oli yli miljoona ylimääräistä kuolemaa vuonna 2020, pandemian huipulla, mutta myös 1,2 miljoonaa vuonna 2021 ja 800 000 ja 2022 toimenpiteiden jälkeen.

Tutkijat sanoivat, että luku sisälsi Covid-19-kuolemat, mutta myös "viruksen leviämisen ja tartunnan torjumiseen tähtäävien terveysstrategioiden välilliset vaikutukset".

He varoittivat, että Covid-rokotteeseen liittyviä sivuvaikutuksia ovat olleet iskeeminen aivohalvaus, akuutti sepelvaltimotauti ja aivoverenvuoto, sydän- ja verisuonitaudit, koagulaatio, verenvuodot, maha-suolikanavan tapahtumat ja veren hyytyminen.



Saksalaiset tutkijat ovat huomauttaneet, että ylimääräisen kuolleisuuden ilmaantuminen vuoden 2021 alussa maassa osui samaan aikaan rokotteiden käyttöönoton kanssa, mikä ryhmän mukaan "ansaitsi lisätutkimuksia".

Asiantuntijat varoittivat, että tuoreempaa tietoa sivuvaikutuksista ei ole julkistettu, vaan maat pitävät omia haittojen tietokantojaan, jotka perustuvat yleisön ja lääkäreiden omaan raportointiin.
Viivästykset muihin hoitoihin

Tutkijat sanoivat, että oli "todennäköistä", että pandemian aikana toteutettujen rajoitustoimenpiteiden, rajoitetun terveydenhuollon ja sosioekonomisten mullistusten vaikutukset olivat vaikuttaneet kuolemiin, vaikka hyväksyttiinkin, että sitä oli vaikea todistaa.

Gordon Wishart, Check4Cancerin ylilääkäri ja vieraileva syöpäkirurgian professori Anglia Ruskinin yliopistossa, varoitti toistuvasti, että syövän diagnoosin viivästyminen johtaisi kuolemaan.

"Lukituskauden alussa ennustettiin, että rajoitettu pääsy terveydenhuoltoon muiden kuin Covid-sairauksien yhteydessä johtaisi aikakriittisten sairauksien, kuten syövän, sydänsairauksien, diabeteksen ja dementian, diagnosoinnin ja hoidon viivästymiseen ja että tämä johtaisi liialliseen hoitoon. kuolemia näistä olosuhteista", hän sanoi.

NHS:n Englannin tiedot osoittavat, että syövän ilmaantuvuus 100 000 ihmistä kohden oli 521 tapausta edeltävänä vuonna, minkä jälkeen se laski 456:een vuosina 2020–2021, mikä viittaa siihen, että noin 45 000 syöpää jäi väliin ensimmäisen pandemiavuoden aikana.

Ilmaantuvuus nousi 540:een 100 000:ta kohti seuraavana vuonna, mikä viittaa siihen, että monet syövät diagnosoitiin myöhään, jolloin hoito olisi vähemmän tehokasta.

Puhuessaan rokotteiden mahdollisista haitoista Wishart lisäsi: "Kirjoittajat ovat oikeassa huomauttaessaan, että monet rokotteisiin liittyvät vakavat haittatapahtumat ovat saattaneet jäädä ilmoittamatta, ja viittaavat siihen tosiasiaan, että ylikuolleisuuden ja Covid-rokotusten samanaikainen alkaminen Saksassa on lisätutkimuksen arvoinen yksinään.

"Kirjoituksessa on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, mutta on vaikea olla eri mieltä heidän johtopäätöksestään, jonka mukaan tarvitaan lisäanalyysiä liiallisen kuolleisuuden taustalla olevien syiden ymmärtämiseksi, jotta voidaan valmistautua paremmin pandemiakriisien tulevaan hallintaan."

88

914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei tarvita mitään tutkimuksia koska Fimea on jo osoittanut rokotteen olevan täysin turvallinen

      Voi tietysti tulla pistos kohdassa punoitusta, mutta se lähtee itsestään tunnissa

    • Anonyymi

      Vai olisiko totuus ihan yksinkertaisesti, että heikot ja sairaat olisivat kuolleet nopeammin tai samalla tahdilla oli rokotettu tai ei?
      Foliohatut hoitoon!

      • Anonyymi

        Nigel farage

        https://x.com/BGatesIsaPyscho/status/1801892871915593736

        “We want to know why we were lied too”

        “Why was it pushed on children”

        “Lots of young men seem to be suffering with myocarditis”


    • Anonyymi

      Avauksessa ei ole ainoataan linkkiä mihinkään. MV-lehti ja Ylilauta eivät ole ihan kaikkien hyväksymiä ja arvostettuja lähteitä, vinkki!

      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siis muutamat hysteeriset ihmiset määkyvät siellä täällä

    • Anonyymi

      Onhan tuossa avauksessa suora linkki The Telegraphin uutiseen. Kommenttikenttä käy kuumana. Ihmiset antaa palaa. Tuhansia kommentteja kun ihmiset purkavat mieltään rokotteisiin kuolleiden tai sairastuneiden omaistensa vuoksi.

      The New York Times avasi pelin pitkällä artikkelillaan rokotehaitoista ja siitä miten kylmää kyytiä covid-rokotteista vammautuneet saivat, kun heidät haluttiin leimata luulosairaiksi tai rokotevastaisiksi.

      Itse en ottanut rokotteita ja muistan kuinka lähiomaiset ja ystävät olivat sydäntäsärkevän huolissaan puolestani. Tuntui pahalta, kuinka rakkaimmat pelkäsivät mun puolesta. Nyt minä pelkään heidän puolestaan.

      Mieheni taisi saada rokotehaitan. Hän oli hyväkuntoinen ja 2. piikin jälkeen hän alkoi saada lihassärkyjä, lihasheikkoutta ja kädet tärisevät toisinaan. Hän on kieppunut kaikissa laitteissa ja kaikki tutkimukset tehty, mutta mitään syytä ei ole löytynyt. Hän saa lääkityksenä psyykelääķeitä, rauhottavia ja hevosenannoksen pamolia särkyihin. Ennen hän ei tarvinnut mitään lääkkeitä. Hänellä ei ole ollut koronaa ja hän ei ottanut 3. piikkiä.
      Onneksi suurin osa voi hyvin.

      • Anonyymi

        "Tuhansia kommentteja kun ihmiset purkavat mieltään rokotteisiin kuolleiden tai sairastuneiden omaistensa vuoksi. "

        Tuhansissa kommenteissa noista ihmiset eivät oikeasti tiedä, onko rokote osallinen sairastumiseen, kuten hyvin tiedät. Silti esität täällä, että olet huolissasi muista. Miksi?

        "Mieheni taisi saada rokotehaitan."
        Mikä viittaa siihen? Ymmärtäkää nyt hyvät ihmiset, ettei tapahtumien ajallinen yhteys todista niiden liittyvän toisiinsa. Paitsi sellaisen päässä, joka on aikoja sitten päättänyt, että rokotteet ovat vaarallisia.


    • Anonyymi

      Hysteriaa

    • Anonyymi

      siinä on se EHKÄ

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      valtamedia ei ole alkanut myöntämään mitään. Ainoastaan jotain, että VOI OLLA

    • Anonyymi

      Huomattava, vuonna 2021 alkanut ylikuolleisuus länsimaissa on tosiasia. Syitä on etsitty niin koronaviruksen elimistössä aktivoimista sairauksista, ilmastonmuutoksesta, ympäristön saasteista ym. Asiaa ei ole tutkittu, on vain spekuloitu. The Telegraph on Brittien suurin ja arvostetuin sanomalehti. Se on nyt artikkelissaan vaatinut asian perinpohjaista tutkimista ja myös sen selvittämistä voisiko rokotteilla olla jotain tekemistä asian kanssa.
      The New york times avasi jo yli kk. sitten pelin rokotehaitoista suurena ja merkittävänä valtalehtenä. Moni tutkija myönsi että rokotehaittoja haluttiin piilotella tai vähätellä julkisuudessa, koska ei haluttu antaa lisää vettä myllyyn antivaksereille ja salaliittoteorioitsijoille.
      Korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta mutta rokotteilla ja ylikuolleisuudella on selkeä ajallinen yhteys, joten sitäkään ei voi oikein sulkea pois. Ylikuolleisuutta on vaikea tutkia. Siinä pitäisi käydä läpi jokaisen vainajan elämäntarina, sairaudet, elintavat, asuinympäristö ym. läpi ja etsiä yhdistäviä tekijöitä.

      • Anonyymi

        Kaikelta tältä pitää sulkea silmät ja korvat,jos on ollut niin ääliö että on ottanut yhtään koronarokotetta.Tai muuten henkinen kantti ja koko maailmankuva romahtaa.Meillä piikistä kieltäytyjillä se "maailmankuva" onkin ollut,sanotaanko "vähemmän hyväuskoinen" kuin valtaväestöllä.... ...Jo pandemian(plandemian) alusta lähtien.
        Kannattaa olla kuin jänöjussi joka vaaran uhatessa työntää päänsä pensaaseen.Silleen ei ala ahdistaa.Olen huolissani läheisistäni joista moni sairastunut vakavasti.Monet on jo edesmenneitä.Äkkikuolemia terveille ja nuorille ihmisille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikelta tältä pitää sulkea silmät ja korvat,jos on ollut niin ääliö että on ottanut yhtään koronarokotetta.Tai muuten henkinen kantti ja koko maailmankuva romahtaa.Meillä piikistä kieltäytyjillä se "maailmankuva" onkin ollut,sanotaanko "vähemmän hyväuskoinen" kuin valtaväestöllä.... ...Jo pandemian(plandemian) alusta lähtien.
        Kannattaa olla kuin jänöjussi joka vaaran uhatessa työntää päänsä pensaaseen.Silleen ei ala ahdistaa.Olen huolissani läheisistäni joista moni sairastunut vakavasti.Monet on jo edesmenneitä.Äkkikuolemia terveille ja nuorille ihmisille.

        Ensin aloitat, että kaikelta tältä pitää sulkea silmät ja korvat..
        Sen perään pitkä litania tekstiä piikeistä ja kantista ym.
        Korona on tehnyt mitä on, piikit on pistetty kenelle on pistetty, eli tavallaan tilanne on ohi, elämä jatkuu.
        Kenellä on kanttia jatkaa elämää, jättämällä mennyt aika taakse ja suunnata kohti tulevaa ?
        Mikään ei enää muutu tuossa rokoteasiassa, myönsi joku jotain tai mitä vaan, tai ihan miten vaan., piikit on jo pistetty tai sitten ei... Nythän niitä ei enää taideta edes pistellä, ja silti vonkuna ja vinkuna vaan jatkuu...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensin aloitat, että kaikelta tältä pitää sulkea silmät ja korvat..
        Sen perään pitkä litania tekstiä piikeistä ja kantista ym.
        Korona on tehnyt mitä on, piikit on pistetty kenelle on pistetty, eli tavallaan tilanne on ohi, elämä jatkuu.
        Kenellä on kanttia jatkaa elämää, jättämällä mennyt aika taakse ja suunnata kohti tulevaa ?
        Mikään ei enää muutu tuossa rokoteasiassa, myönsi joku jotain tai mitä vaan, tai ihan miten vaan., piikit on jo pistetty tai sitten ei... Nythän niitä ei enää taideta edes pistellä, ja silti vonkuna ja vinkuna vaan jatkuu...

        Niin juuri kaikki piikkilampaat tekee,sulkee silmät ja korvat,EI kestä katsoa totuutta silmiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikelta tältä pitää sulkea silmät ja korvat,jos on ollut niin ääliö että on ottanut yhtään koronarokotetta.Tai muuten henkinen kantti ja koko maailmankuva romahtaa.Meillä piikistä kieltäytyjillä se "maailmankuva" onkin ollut,sanotaanko "vähemmän hyväuskoinen" kuin valtaväestöllä.... ...Jo pandemian(plandemian) alusta lähtien.
        Kannattaa olla kuin jänöjussi joka vaaran uhatessa työntää päänsä pensaaseen.Silleen ei ala ahdistaa.Olen huolissani läheisistäni joista moni sairastunut vakavasti.Monet on jo edesmenneitä.Äkkikuolemia terveille ja nuorille ihmisille.

        "Kannattaa olla kuin jänöjussi joka vaaran uhatessa työntää päänsä pensaaseen.Silleen ei ala ahdistaa."
        Niinhän sinä olet juuri tehnyt. Onnea.

        "Olen huolissani läheisistäni joista moni sairastunut vakavasti.Monet on jo edesmenneitä."
        Jos sinulla olisi oikeasti mainitsemiasi läheisiä, tuskin kaltaisesi valehtelija olisi heistä huolissaan.


    • Anonyymi

      Netti on täynnä valemedioita ja innokkaita sekopäitä.

      • Anonyymi

        Aivan, jokaiselle jotain ja hölmöjä kusetetaan salaliitoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan, jokaiselle jotain ja hölmöjä kusetetaan salaliitoilla.

        Hölmöjä huijataan ottamaan kokeellinen mrna rokote....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hölmöjä huijataan ottamaan kokeellinen mrna rokote....

        Mitä se on vaikkapa juuri sinulta pois, jos joku toinen on ottanut rokotteensa ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä se on vaikkapa juuri sinulta pois, jos joku toinen on ottanut rokotteensa ?

        Näihin kysymyksiin ei koskaan tule vastausta. Miksikähän?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näihin kysymyksiin ei koskaan tule vastausta. Miksikähän?

        Ajanhaaskausta edes miettiä, miksei tuollaiseen saa vastausta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajanhaaskausta edes miettiä, miksei tuollaiseen saa vastausta...

        Miksi typerään kysymykseen pitäisi saada vastaus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi typerään kysymykseen pitäisi saada vastaus

        Kysymys ei minusta ollut vaikea. Sinä et siis osaa kertoa syytä "huolellesi"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysymys ei minusta ollut vaikea. Sinä et siis osaa kertoa syytä "huolellesi"?

        Se ei osaa päättää, pelkääkö mahdollista koronaan sairastumista, vai rokotteen mahdollisesti tuomia haittoja.


    • Anonyymi

      mRNA- tekniikka otettiin käyttöön, koska sen etuna oli nopeus. Sillä pystytään tehtailemaan nopeassa ajassa halvalla valtava määrä rokotteita. Se mullisti rokotetuotannon samalla tapaa kuin teollinen pikamuotì vei paikan räätäleiltä. Tai liukuhihna- teollisuus vei käsityöläisten työt. Perinteisten rokotteiden valmistajia voisi verrata "käsityöläisiin" joiden ura on uhattuna. On ymmärrettävää, että he tekevät kaikkensa sabotoidakseen uutta tekniikkaa aivan kuten aikoinaan kehrääjäeukot heittivät puukenkiään (ransk. sabot) ensimmäisen teollisen kehruukoneen (Kehräävä-Jenny) sisuksiin hajoittaakseen mokoman laitteen joka vei heidän työnsä.
      Osa mrna:n mustamaalauksesta johtuu ymmärrettävästi perinteisten rokotteiden kehittelijöiden huolesta omaa uraansa kohtaan. Rokoteala on valtava bisnes jossa liikkuu isot rahat.
      MRNA- tekniikan etu on sen nopeus. Tämän takia se otettiin käyttöön juuri nyt. perinteisen rokotteen kokkaamisessa olisi mennyt liikaa aikaa jota ei ollut. Nopeus ratkaisi. Uusi rokotetyyppi jota pystytään valmistamaan murto-osassa siitä ajasta, mikä menee perinteisen rokotteen valmistamiseen, pystytään muokkaamaan uusille viruksille "reaaliajassa" ja tuottamaan halvalla suuria määriä.
      Nyt siitä on jo tehty muutamille syöpäpotilaille näiden kudostyyppiä ja syöpää vastaavia yksilöityjä syöpärokotteita ja tulokset näillä kokeellisilla hoidoilla on alkuvaihessa hyvät.
      Itse en rokotetta ottanut. Olen sen verran epäluuloinen kuitenkin. Otin riskin taudin suhteen. Näen kuitenkin tekniikan erittäin lupaavana TULEVAISUUDEN hoitomuotona.
      Tekniikan varsinainen isä: Malone, otti itse kolme rokotetta mutta ryhtyi sitten parjaamaan niitä. Kyseessä voi hänellä olla henkilökohtainen kauna. Hänellä on narsistinen "jumalakompleksi". Hän oli katkera kun hänet sivuutettiin rokotteiden kehittelyssä. Hän tosin oli ollut jo useita vuosia eläkkeellä ja kasvattanut upeita hevosiaan farmillaan, mutta koska hän itseoikeutetusti pitää itseään tekniikan pioneerina, hän oletti saavansa olla mukana tässä kriisitilanteessa ja saavansa kunnian maailman pelastamisesta. Hän odotti kutsua ja ehti jo julkisesti ylvästellä sillä. Hänelle oli ankara pettymys kun häntä ei kaivattu hommaan mukaan.

      • Anonyymi

        Trump on rokotteiden isä


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ylikuolemiin vaikuttaa suuret kriisit, paljon korona-tautia

      • Anonyymi

        THL ei huomioinut että korona voi levitä myös pierun välityksellä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        THL ei huomioinut että korona voi levitä myös pierun välityksellä

        Korona ja rokotteet ovat aiheuttaneet somekeskusteluihin paljon aivopieruja...


    • Anonyymi

      ihmiset kuolee, kun matkustellaan ja levitetään viruksia

      • Anonyymi

        THL ei huomioinut että korona leviää myös pierun välityksellä


      • Anonyymi

        Ihmiset ovat liikkuneet kautta aikain, samoin myös taudit. Ei siinä ole mitään uutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmiset ovat liikkuneet kautta aikain, samoin myös taudit. Ei siinä ole mitään uutta.

        Ihmisiä on aina kuollut

        ei mitään uutta alla auringon


    • Anonyymi

      Tein koronatestin apteekista saatavalla setillä vesijohtovedestä oli positiivinen
      mitä huuhaata kansalle tarjotaan nuhan takia,
      Maailman suurin kusetus on korona ,

      • Anonyymi

        Satusi on sen verran avuton, etten usko, että edes osaat lukea ohjeita :D.


    • Anonyymi

      ihmiset kuolevat epäterveellisiin tapoihinsa

    • Anonyymi

      ihmiset kuolevat kun syövät väärin

    • Anonyymi

      rokotetuilla tavallista agressiivisempia syöpiä

      https://t.me/s/covidbc?q=#TurboCancer

    • Anonyymi

      koronarokotukset auttavat, ettei kuolemia tule niin paljon

      • Anonyymi

        Ai niinkö?Hyvä että jaksat uskoa asiaan... ...Kai?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rokotekuolemat alkoivat 2021 ja jatkuivat 2022 ja 2023 tasaista tahtia.

      https://i.4cdn.org/pol/1718967270868841.png

      Rokote kuolemat jatkuvat tasaista tahtia edelleen nyt vuonna 2024 ja tappavat vuosittain noin 9000 suomalaista

    • Anonyymi

      eNGLANNINKIELINEN TEKSTI!!!!!1

    • Anonyymi

      Sehän on katastrofi, kun henkilö A on eri mieltä kuin henkilö B, jne.
      " Kauheaa, kun kaikki eivät ajattele samoin kuin minä itse, ja uskaltaa olla vielä eri mieltäkin...."
      Tuolla tavalla ajattelevia ihmisiä on nykyään ihan liikaa...
      Ihmisillä saa olla omat mielipiteet asioista, onko se jotenkin vaikeaa ymmärtää ?
      Mikä " minä itse "-maa tästäkin on tullut, tai siis kansalaisista ?

      • Anonyymi

        Miksi kukaan ei halua tehosteita???


    • Anonyymi

      ei pidä paikkaansa

    • Anonyymi

      Ei ole totta

    • Anonyymi

      VALETTA

    • Anonyymi

      Ottakaa se tehoste.Seniorikahvilan ovet ovat avoinna.

    • Anonyymi

      Liioiteltua, valetta

    • Anonyymi

      USA:n armeijassa sydänkohtaukset lisääntyivät Rokotteen jälkeen
      https://x.com/libsoftiktok/status/1805245880955453835

    • Anonyymi

      Parempi kupsahtaa rokoteisiin,kuin kuolla johonkin vakavampaa tautiin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ulkomaista valetta

      • Anonyymi

        Fox news:

        June 12 edition of America Reports,
        Fox anchor John Roberts :

        "A new study suggests COVID vaccines could be at least partially to blame for more than three million excess deaths in the United States and other countries from 2020 to 2022.”,


    • Anonyymi

      kato, taas joku ulkolainen huu haa juttu

      • Anonyymi

        Nii huuhaata sekin on että yhtä vaille kaikki mrna rokotteet on kielletty suomessa.Huuhaata huuhaata,jos se vaan helpottaa niin olkoon niin.
        Jatkossa vähän harkintaa mitä tekee ja ketä uskoo... ...Vink vink.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nii huuhaata sekin on että yhtä vaille kaikki mrna rokotteet on kielletty suomessa.Huuhaata huuhaata,jos se vaan helpottaa niin olkoon niin.
        Jatkossa vähän harkintaa mitä tekee ja ketä uskoo... ...Vink vink.

        Jatkossa myös sekin, että jokaisella on oikeus harkita asiaa omalta kohdaltaan ihan itse.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        No onnekseni on ollut hermostosairaus jo kymmenisen vuotta, ei olisi enää tullut.
        Ja tuskin hermostosairauteeni kuolen kuitenkaan, jostain muusta syystä kenties, sitten joskus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No onnekseni on ollut hermostosairaus jo kymmenisen vuotta, ei olisi enää tullut.
        Ja tuskin hermostosairauteeni kuolen kuitenkaan, jostain muusta syystä kenties, sitten joskus.

        Onko sulla guillain barre?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sulla guillain barre?

        Ei ole, vaan polyneuropatia, se on monihermosairaus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole, vaan polyneuropatia, se on monihermosairaus.

        Guillain barre on polyneuropatia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Guillain barre on polyneuropatia

        Joo, mutta se ei ole sama kuin tuo monihermosairaus on.
        Hermostossa voi olla monenlaisia ongelmia, ei ainoastaan yhdenlaista.


    • Anonyymi

      lopeta jo

    • Anonyymi

      Miljoonat kärsii post covidista, ja sen tutkimiseen pitää satsata resursseja. Jos on kuollut, niin on kuollut. Ei kuollut tarvitse apua.

      Uuden tutkimuksen tavoitteena on määrittää pitkä COVID potilaiden fenotyyppien avulla
      Stephanie Soucheray, MA 26. kesäkuuta 2024
      COVID 19

      Journal of Infectious Diseases -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa käytetään 1 988 SARS-CoV-2-positiivisen Yhdysvaltain armeijan terveydenhuoltojärjestelmän edunsaajan tietoja määrittämään ominaisuudet ja kliiniset mallit potilailla, joilla on pitkä COVID- tai post-COVID-tila (PCC). kolmeen fenotyyppiin oireryhmien perusteella.

      Tutkimuksen tekijät sanoivat haluavansa käyttää koneoppimista analysoidakseen tietoja kliinisistä oireista 6 kuukautta tartunnan jälkeen löytääkseen uusia määritelmiä PCC:lle. Pitkittäinen tutkimus tehtiin maaliskuusta 2020 toukokuuhun 2022. Tapaukseen osallistuneet saivat positiivisen COVID-19-testin tutkimusjakson aikana ja suorittivat kyselyn noin 1, 3, 6, 9 ja 12 kuukautta ensimmäisen positiivisen testinsä jälkeen.

      Joka ajankohtana osallistujilta kysyttiin oireidensa kestosta ja vakavuusasteesta, kirjoittajat sanoivat.

      "Tunnistaaksemme erilaiset PCC-klusterit erilaisiin oireisiin perustuen, käytimme kyselyvastausten koneoppimisklusterointialgoritmia tunnistaaksemme kuviot, jotka erottivat osallistujat heidän raportoitujen oireidensa perusteella", he kirjoittivat.

      3 oireyhtymää tunnistettu

      Kaiken kaikkiaan kirjoittajat sanoivat, että tunnistettiin kolme oirepohjaista klusteria: aistiklusteri (haju- ja/tai maunmenetys), väsymys-/ajatteluvaikeudet-klusteri ja hengitysvaikeudet ja liikunta-intoleranssiklusteri.

      "Klusterille 1 (aistillinen) oli tyypillistä suurempi aistioireiden esiintyvyys, kuten hajun ja/tai makuaistin menetys, klusterille 2 (väsymys / ajatteluvaikeudet) oli tyypillistä suurempi väsymys (mukaan lukien henkinen ja fyysinen väsymys) ja vaikeudet. ajattelua (esim. aivosumua) ja ryhmälle 3 (hengitysvaikeudet/harjoitus-intoleranssi) oli tyypillistä korkeampi hengitysvaikeusoireiden esiintyvyys (esim. hengenahdistus) ja liikunta-intoleranssi (esim. harjoitusvaikeudet), he sanoivat.

      Tutkimukseen osallistuneesta 1 988 osallistujasta 60,4 % oli miehiä ja 69,5 % 18-44-vuotiaita. 73 prosentilla ei ollut merkittäviä liitännäissairauksia ennen SARS-CoV-2-infektiota, ja 9,6 prosenttia oli sairaalahoidossa akuutin COVID-19-infektion vuoksi.

      Kirjoittajat havaitsivat myös, että tietyt liitännäissairaudet liittyivät tiettyihin PCC-oireisiin, esimerkiksi liikalihavuus COVID-19-infektion aikana liittyi hengitysvaikeuksiin PCC-jaksolla. Kaikki aistiklusterissa olleet hoidettiin avohoidossa COVID-infektion aikana.

      "Aistiklusteri oli vähemmän todennäköisesti rokotettu (15,6 %) verrattuna väsymys/ajatteluvaikeudet (36,2 %) ja hengitysvaikeudet / liikunta-intoleranssi (39,1 %) klusteriin", kirjoittajat sanoivat.

      Tutkimuksen pääkirjoituksessa Cambridgen yliopiston tutkijat kirjoittavat: "Tämä tutkimus korostaa, että PCC ei ole yksittäinen sairaus, vaan pikemminkin monisysteeminen tila, jolla on erilliset oireisiin perustuvat fenotyypit, joilla on erityisiä riskitekijöitä ja kenties ainutlaatuisia varhaisia ​​tulehdusprofiileja. ."

    • Anonyymi

      mistä tahansa löytää "asiaa" jos haluaa

      • Anonyymi

        Heh, juuri näin.
        Ja palstoilla jokainen on löytänyt sen oikean " asian " ....


    • Anonyymi

      Covid-19 viruksen isältä Anthony Faucilta pitäisi saada puristettua totuus siitä, miksi Covid-19 kehitettiin? Mikä oli motiivi ja mitä sillä yritettiin saada aikaan? Eikä syy voi olla pelkästään se, että koska siihenkin sai valtion rahoitusta niin se kannatti tehdä.

      • Anonyymi

        Covid-19 luotiin median avulla vaihtamalla flunssan nimi hienommaksi


    • Anonyymi

      Juuri näin

    • Anonyymi

      korona on aiheuttanut kuolemia

      • Anonyymi

        long covid tappaa kaikki jotka sen saa


    • Anonyymi

      Eiköhän niitä korona juttuja ala aukenemaan Englannissa ja Ranskassa ,ku potkivat pelurit pois vaaleissa. Ihmekös Suomessa media hyvin hiljaa.Bidenin vanhuuden höperyys kiinnostaa yli kuolleisuutta enemmän.

    • Anonyymi

      ulkolainen juttu, ja VOISI OLLA,MAYBI

    • Anonyymi

      Itse olen long covidin saanut vakavasti 2020 ja en ole ottanut yhtäkään piikkiä, mutta tiesin jo heti alussa , että piikki voi olla myös riski ja laukaise long covidin.

      • Anonyymi

        Kyseessä ei ole long Covid
        vaan long vax


    • Anonyymi

      Kovasti on äkillisiä kuolemia nuorten keskuudessa, sydänten pettämisiä, ja ylikuolleisuudet korkealla olleet.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe