Ateismi luvanvaraiseksi

Anonyymi-ap

Ateismin harjoittaminen on niin vaarallista, että sen pitäisi olla luvanvaraista samoin kuin aseen omistaminen ja käyttö.

Kun ateistilla on "kovat piipussa", niin uskovat ovat vaarassa menettää uskonsa.

Uskon varjeleminen on niin tärkeää, että sitä pitää suojella lainsäädännön avulla.

7

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko ateismissa mitään moraaliseettisiä ohjeita, joita ateismia harjoittavat voisivat noudattaa? Miten erilaisten ateististen järjestöjen moraaliseeppiset ohjeet soveltuisivat käytettäväksi siten, että niistä voitaisiin laatia ateismin pieni punainen moraaliseettinen kirja niihin tilanteisiin, joissa ollaan ateismin kanssa tekemisissä? Vai onko ateismtisissa järjestöissä kiinnitetty huomioita asiaan ja esim. lasten nurkkauksiin, nuorten ja naisten työhön olisi laadittu ohjeistusta?
      Mitä tuntemuksia aasia herättää? Miten palstikset perustelevat kantansa, että ateismin harjoittamisella ei ole mitään tekemistä moraaliseetttisten kysmyksien kanssa?

      • Anonyymi

        Kyllä se ateistikin omaa jotain tietoa hyvyydestä ilman kirjoja. Raamattu opettaa että asia on näin. Muutenhan nuo tappaisivat toisiaan. Se vaan ei pelasta ketään synneistään/virheistään että tietää mikä on oikein. Vapahtajan tarvitsee jokainen.


    • Anonyymi

      joo kannatan uskovien matkaa heti jeesusta tapaamaan 🤣🤣🤣

    • Vaikka aloitus onkin parodiaa, niin kommentoin silti.

      Uskoa ei tarvitse suojella lainsäädännön avulla. Uskovaiset varjelevat itse itseään uskossa Jumalaan ja Jeesukseen. Jumala on luvannut varjella heitä ja he itse valvovat, etteivät eksy pois totuuden tieltä. Näin lainsäädännön on turha puuttua uskoon.

      Usko on henkilökohtaista eikä sitä voida ottaa väkisin pois toiselta ihmiseltä. On turhaa puolustaa sitä lainsäädännön avulla. Marttyyrit ovat säilyttäneet uskonsa, vaikka heitä on vainottu ja tapettu. Seurakunta on vahvistunut marttyyrien ansiosta.

      YK:n universaalien ihmisoikeuksien julistuksessa vaaditaan sanan- ja uskonnonvapautta kaikille kansoille ja ihmisille. Tämän perusteella uskonnon harjoittamista ei saisi säädellä tai rajoittaa, mutta näin ei tietenkään tapahdu kovin monessa valtiossa. On jopa oikein, että uskonnon harjoittamista rajoitetaan tai kielletään se kokonaan, kun se vahingoittaa yhteiskuntaa tai on sille vaarallista. Mitä siitä tulisi, jos sharia-lakia noudatettaisiin ja ateistit tapettaisiin?

      • Toinen esimerkki on toraismi: suuntaus, jonka mukaan uskovien pitää noudattaa tarkoin kaikkia Mooseksen lain käskyjä.

        Me emme voi sallia sitä, että sapatin rikkojat ja homot kivitetään kuoliaaksi. Yhteiskunnan laki tuomitsee sellaiset tuomiot rikoksina. Lain valvonta ja rangaistus tulee jättää yhteiskunnalle eikä sitä saa ulkoistaa uskovien yhteisöille.

        Valitettavasti muslimit harjoittavat oman käden oikeutta, kun tekevät kunniamurhia ja muutenkin. Jehovan todistajilla ja lestadiolaisilla on niin ikään omat oikeuskäytäntönsä, joiden mukaan monet kärsivät.


      • Anonyymi

        Tuo torre on kyllä niin syntinen, että joutaa roviolle, vai onko se jälkeen jäänyt, ei mitään moraalia tolla psykopaatilla! Miten saa liikkua vapaana!?


    • Anonyymi

      Aloitus on kannatettava, sillä se on sekä uskonrauhan että uskonnonvapauden hengen ja ajatuksen mukainen.

      Ihmisellä on oikeus uskomiseen ja uskonnon harjoittamiseen ilman, että ateistiset vartijat kaatavat maahan jonkun ilmiannosta ja murjovat istumalla päälle!

      Ateismi on todella vaarallista!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe