Ateismia ei ole näkynyt

Anonyymi-ap

En ole nähnyt ateismia, joten ateismia ei ole olemassa. Olen kuitenkin nähnyt uskovia kristittyjä, joten Jumala on olemassa.

9

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eräiden ateismin teoreetikkojen mukaan asiat pitää olla olemassa, että ne voidaan myöntää todeksi. Tämä taas edellyttää selkeää manifestaatioita, että asia on totta. Eli näkeminen synnyttää ateismissa uskon.
      Missä näit uskovaisuushahmon? Miten tunnistit sen uskovaisuushahmoksi? Onko jumaluudeksien olevaisuus sidottu siihen, että olisi olemassa uskovaisuushamoja? Tämä edellyttäisi, että ateistit määrittelisivät kielenkäytössään esiintulevan uskovaisuushahmon, jotta myös vertaisarvointeja voitaisiin saada. Tosin esim. palstisryhmälle se, että vertaisarviot puuttuvat näyttää olevan merkki siitä, että asia on heidän tiedettään. Ja. että se voidaan sinäsä uskoa todeksi.

    • Anonyymi

      Olen nähnyt mielisairaita uskovaisia, joten samanlainen Jumala on luonut heidät omiksi kuvikseen. Lisäksi he näyttävät apinoilta, joten heidän Jumalansakin on apina.

    • Anonyymi

      Onneksi kuitenkin Suoli24 ylläpitäjät ovat nähneet ja perustaneet palstan nimeltä:


      Yhteiskunta / Uskonnot ja uskomukset / ATEISMI

      Mitä luulet mistä tällainen johtuu? Onko täysin sattumanvaraisesti valittu sana ATEISMI vai liittyykö se kenties johonkin?

      • Anonyymi

        Kuka keksi ateismin? Mitä todisteita ateismin olemassaolosta on? Onhan teismipalstoja ja ehkä jopa huuhaa palstakin. Onko ateismin mukaan asia todistettu todeksi silloin, kun siitä on olemassa Suomi24 palsta? Se kyllä selittäisi niitä vastauksia, joita ateismin piiristä saa, sekä sen vaikenemisen, joka varsinaisien kysymyksien kohdalla ilmenee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka keksi ateismin? Mitä todisteita ateismin olemassaolosta on? Onhan teismipalstoja ja ehkä jopa huuhaa palstakin. Onko ateismin mukaan asia todistettu todeksi silloin, kun siitä on olemassa Suomi24 palsta? Se kyllä selittäisi niitä vastauksia, joita ateismin piiristä saa, sekä sen vaikenemisen, joka varsinaisien kysymyksien kohdalla ilmenee.

        Aloituksessa kysyit onko ateismia olemassa. Vastaus on että todistettavasti on oleamssa ainakin tämän palstan muodossa. Kiistätkö tämänkin? :D


    • Anonyymi

      oks viljoo näkynyt ?

    • "En ole nähnyt ateismia, joten ateismia ei ole olemassa."

      Tilanteessa on tahatonta ironiaa kun hihhuli kyselee ateismin perään eikä ole nähnyt sitä ja tulee löytäneeksi ateismin todellisen olemuksen. Ateismi määrittyy teismin kautta. Jos teismi katoaisi maapallolta aivan täysin, ateistit jatkaisivat normaalisti elämäänsä eikä heidän maailmankuvassaan, harrastuksissaan ja tavoissaan mikään muuttuisi. Ateismia ei tosiaan ole olemassa. On vain ihmisiä, joiden maailmankuvaan ei kuulu jumaliksi sanotut mielikuvitusolennot.

    • Anonyymi

      Siis eikö aloittaja ole nähnyt ateisteja?

    • Jos kristittyjen näkeminen todistaa Jumalan, niin eikö silloin ateistien näkeminen todista sen, ettei Jumalaa ole olemassa?

      Ja hindujen näkeminen todistaa hindujen jumalat todellisiksi.

      Ja muslimien näkeminen todistaa Allahin ja profeetta Muhammedin.

      Mahtava logiikka avauksessa. Katoaa parodiahorisontin taakse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe