Selvisikö se pedonmerkki?

Anonyymi-ap

Palstalla hehkutettiin kovasti pedonmerkin selviämisestä adventistien 1.6. järjestetyllä Raamattutunnilla. Ja siksi tiedustelen asian tuloksesta.

56

510

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuloksena taitaa olla plus miinus nolla, koskapa kommentit ovat + - 0.

    • Anonyymi

      Sama kaste advareilla ja hellareilla.
      Sama eksyttävä henki !

      • Anonyymi

        Mitä höperrät kasteista. Kysymyksen aiheenahan on pedonmerkki, eikä kaste.


    • Anonyymi

      Tälle palstalle ominaista : kerrotaan pedon merkistä , 666 sta. Sielujen voittaminen ei kiinnosta. Tästä tuntee kuka on helluntailainen.

    • Anonyymi

      Kumma jutska, etteivät pedonmerkin selvittämisestä vaahtoavat adventistit kommentoi asiaa, vaikka sanovat asian olevan maailmanlaajuisesti ajankohtainen. Ei edes numerosarja 1234567--- heitä mitään läppää aiheesta, vaikka yleensä on suunapäänäperseenä lärpättämässä löperöpuheitaan.
      Tai lieneekö tuo nyt niin kumma jutska, etteivät adventistit kommentoi asiaa, koskapa selitykset asioissa ovat pelkkää löperöpuhetta.

    • Anonyymi

      No mikset lue itse ketjusta?

      • Anonyymi

        Mistä ketjusta?

        Vaihtoehtoja löötyy.. Vetoketjusta? Polkupyörän ketjusta? Moottorisahan teräketjusta? Kaulaketjusta? Ranneketjusta? Mullikan talutusketjusta?


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tuosta ketjusta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18496511/nyt-pedon-merkki-selviaa!

        Pedon merkki on Antikristuksen kirkon (yhdessä "maan kuninkaiden" kanssa) pystyttämä seurakuntaväärennös KIRKKO eli seurakuntaORGANISAATIO.

        Se on tehnyt ITSESTÄÄN "jumalayhteyden, ihmiskunnan ykseyden sekä pelastuksen ja lunastuksen merkin ja välikappaleen" syrjäyttäen näin Jeesuksen ainoana pelastajana ja välimiehenä Jumalan ja ihmisten välillä.

        Joh.2
        17 Silloin hänen opetuslapsensa muistivat, että on kirjoitettu: "Kiivaus sinun HUONEESI puolesta kuluttaa minut".
        18 Niin juutalaiset vastasivat ja sanoivat hänelle: "Minkä MERKIN sinä näytät meille, koska näitä teet?"
        19 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Hajottakaa maahan TÄMÄ TEMPPELI, niin minä pystytän sen kolmessa päivässä".
        20 Niin juutalaiset sanoivat: "Neljäkymmentä kuusi vuotta on TÄTÄ TEMPPELIÄ rakennettu, ja sinäkö pystytät sen kolmessa päivässä?"
        21 Mutta hän puhui RUUMIINSA TEMPPELISTÄ.

        Mark.13
        1 Ja kun hän meni ulos PYHÄKÖSTÄ, sanoi eräs hänen opetuslapsistaan hänelle: "Opettaja, katso, millaiset KIVET ja millaiset RAKENNUKSET!"
        2 Jeesus vastasi hänelle: "Sinä näet nämä SUURET RAKENNUKSET. NIISTÄ EI OLE JÄÄVÄ KIVEÄ KIVEN PÄÄLLE MAAHAN JAOTTAMATTA."

        Ilm. 18:21
        Ja väkevä enkeli otti KIVEN, niin kuin SUUREN MYLLYNKIVEN, ja heitti sen mereen sanoen: "Näin heitetään kiivaasti pois BABYLON, se suuri kaupunki, EIKÄ SITÄ ENÄÄ LÖYDETÄ".

        1. Piet.2
        4 Ja tulkaa HÄNEN tykönsä, ELÄVÄN KIVEN tykö, jonka ihmiset tosin ovat hyljänneet, mutta joka Jumalan edessä on valittu, kallis,
        5 ja RAKENTUKAA ITSEKIN ELÄVINÄ KIVINÄ HENGELLISEKSI HUONEEKSI, PYHÄKSI PAPISTOKSI, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia.
        6 Sillä Raamatussa sanotaan: "Katso, minä lasken Siioniin VALITUN KIVEN, KALLIIN KULMAKIVEN; ja joka häneen uskoo, ei ole häpeään joutuva".
        7 Teille siis, jotka uskotte, se on kallis, mutta niille, jotka eivät usko, "on se KIVI, JONKA RAKENTAJAT HYLKÄSIVÄT, tullut KULMAKIVEKSI"
        8 ja "KOMPASTUSKIVEKSI ja loukkauskallioksi". Koska he eivät tottele sanaa, niin he kompastuvat; ja siihen heidät on pantukin.
        9 Mutta TE OLETTE "valittu suku, KUNINKAALLINEN PAPISTO, pyhä heimo, OMAISUUSKANSA, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa;
        10 te, jotka ennen "ette olleet kansa", mutta nyt olette "Jumalan kansa", jotka ennen "ette olleet armahdetut", mutta nyt "olette armahdetut".

        Kuolleiden kivien Israelfanittajienkin kannattaisi uskoa Jeesuksen sanat, että vaikka kuinka siunaamalla Israelia yritätte uudelleen pystyttää heidän kuolleiden kivien temppeliään, niin se ei tule onnistumaan.

        Matt.23:37
        Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niin kuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet.
        38 Katso, 'TEIDÄN HUONEENNE ON _JÄÄVÄ_ HYLJÄTYKSI'.


    • Pedon merkki tiedetään, se on epäjumalan pojan tappamiseen käytetty kidutusväline joka roikkuu kristinuskonharhaisten kaulassa.

      • Anonyymi

        Pedon merkki on se puhtoista morsianta esittävä Babylonin porttoseurakunta (=organisaatio, eriseura) , joka Ylkää odotellessaan synnyttelee aviottomia äpäriä ja odottelee, että Ylkä tulisi näille aisankannattajaksi.

        Aviottomat äpäränsä tyrkkymorsiamet ovat kastaneet omiin nimiinsä, koska "maan kuningasten" kanssa peittoa heiluttelevalla morsiamella ei ole mitään tietoa/varmuutta, kuka niiden isä on.

        Voi vain kuvitella, miten Ylkä on onnensa kukkuloilla, kun saapuu noutamaan näitä eriseuraisia keskenään kilpailevia ja riiteleviä Baabelin tyrkkymorsiamiaan.. .


    • Anonyymi

      Ei selvinnyt, vaan pedonmerkki on adventistien ennen Raamatun tutkistelua määritelty "sunnuntai-pedonmerkki", jota vain ja ainoastaan adventistit pitävät pedonmerkkinä.

      Eikä se tuolla tavalla tule selviämäänkään..

    • Anonyymi

      Jos jäi jollekin epäselvyyksiä, niin tänä sapattina pedon merkki kyllä kirkastuu, siis 15.6.

      • Anonyymi

        Siis viikonpäivä sunnuntai kirkastuu pedonmerkkinä. Niinkö? Raamatun perustelut asialle. Kiitos.


      • Anonyymi

        Kumma jutska, ettei se kuitenkaan 1.6. sevinnyt. Oliko selitys asiassa sekalaista löperöpuhetta, vai mikä asiassa mättää, että täytyy advarin uudestaan löperöpuheitaan selitellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis viikonpäivä sunnuntai kirkastuu pedonmerkkinä. Niinkö? Raamatun perustelut asialle. Kiitos.

        Tämä on jo aikoja sitten selvinnyt.

        Ylifariseuksen kirjoituksesta luettua: Sunnuntai pedonmerkki. Pedon muuttama lepopäivä on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. Tuomioiden julistaminen on eri asia kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoista saakka.

        1234567---


    • Anonyymi

      Johannes näki ilmestyksessä tekstinpätkän, joka on katsottu kreikankieliseksi numerosarjaksi 600-60-6. Sattumoisin arabiankielinen fraasi 'allahin nimessä' näyttää lähes samalta. Ne, jotka eivät ota pedon merkkiä, mestataan. Herättääkö ajatuksia? Krislamilla on jo pääpytinkinsä Abu Dhabissa. Siellä on juutalaisten temppeli, muhamettilaisten moskeija ja katolisen pakanakirkon rakennus. Käyttääkö tuleva yksi maailman pakkouskonto muhamettilaisia 'suostuttelutyössään'?

    • Anonyymi

      Adventisteilla mielenkiintoinen Raamattutunti.

    • Anonyymi

      Pedon merkistä vielä. Vertaa Ilm. 7:1,2 ja Ilm. 14:1 kohtaan Ilm. 13:16,17
      Mihin Jumalan sinetti ja pedon merkki laitetaan ? Miksi luulet, että sijoituskohdalla on hieman eroa ?
      Jumalan sinetti painetaan otsaan. Otsa symboloi mieltä ja edustaa tietoista päätöstä.
      Pedon merkki otetaan joko otsaan tai käteen, mikä osoittaa, että ihmiset älyllisesti vakuuttuneina valitsevat itse hyväksyä Paholaisen valheet, tai vaihtoehtoisesti he mukautuvat väärään palvontaan välttääkseen jotumasta tapetuiksi.
      Miksi päivittäinen uskollisuus Herralle on avain viimeiseen kriisiin valmistautumiseen ?

    • Anonyymi

      Mistä tulee tuo 666 luku ?

      • Anonyymi

        Saksalainen professori Andreas Helwig (1572-1643) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta: VICARIVS FILII DEI=666

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Saksalainen professori Andreas Helwig (1572-1643) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta: VICARIVS FILII DEI=666

        1234567---

        Eli Pyhä Henki.


      • Anonyymi

        "Kristuksen sijaisen" eli Antikristus paavin virkanimestä, joka on VICARIVS FILII DEI.

        Antikristuksen kirkon rakentama seurakuntaväärennös eli "ainoa oikeaoppinen" kirkko-organisaatio, jonka "ulkopuolella ei ole pelastusta" syrjäyttää sekin Jeesuksen ainoana pelastajana ja välimiehenä Jumalan ja ihmisen välillä.

        http://katolinen.fi/?page_id=7279

        775. ”KIRKKO on Kristuksessa ikään kuin sakramentti, eli mitä läheisimmän
        JUMALAYHTEYDEN ja KOKO IHMISKUNNAN YKSEYDEN MERKKI ja VÄLIKAPPALE.”201 …
        YKSEYS on jo alkanut KIRKOSSA, sillä SE KOKOAA ihmisiä ”kaikista maista, kaikista kansoista ja heimoista ja kielistä” (Ilm. 7:9). Samalla KIRKKO on tämän vielä täyttymättömän ykseyden täyden toteutumisen ”MERKKI ja väline”. 360

        776. Sakramenttina KIRKKO on Kristuksen työväline. Kirkko on Kristuksen
        käsissä ”kaikkien ihmisten LUNASTUKSEN VÄLIKAPPALE”,202 ”kaiken käsittävä PELASTUKSEN SAKRAMENTTI ”,203 …


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Selvisi.

      • Anonyymi

        No mikä se näistä tarjotuista vaihtoehdoista mielestäsi on?


    • Anonyymi

      Yle Uutinen 20.6.24

      Usan Louisianaan uusi laki: Julkisissa kouluissa - ensi vuoden alusta kymmenenkäskyä tulee näkyä kaikissa luokkahuoneissa selvästi.

      Ottavatkohan he nyt Jumalan antaman sapatin huomioon ?

      1234567---

      • Anonyymi

        Amerikka karitsan sarvinen peto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Amerikka karitsan sarvinen peto.

        Kaikki menee niinkuin kirjoitettu on.


    • Anonyymi

      Helluntailaiset merkkaa kristittyjä pedon merkillä kastamalla heitä toiseen kertaan epäraamatullisella ja saatanallisella lahkokasteella valejeesuksen nimeen.
      Anabaptismi on pirun keino saada kristitty haltuunsa merkityksi.

      • Anonyymi

        Mennoniitat ja Hutteriitit aloitti saatanallisen anabaptismin 1700-luvun loppupuolella.

        He menivät kapinaan Jumalaa ja yhteiskuntaa vastan kieltäytymällä kastamalla lapsiaan kristityiksi, kuten kristityt tekevät ja he kieltäytyivät asepalveluksesta ja pakenivat ja piiloutuivat kommuuneihin, joista heitä pidätettiin ja vietiin vankilaan, koska maanpuolustuksesta kieltäytyminen oli rikos.

        He laittoivat sen tietenkin uskonnon takia vainoamisen syyksi, koska siten saa ihmisten sympatiat puolelleen, tekee sitten mitä tahansa pahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mennoniitat ja Hutteriitit aloitti saatanallisen anabaptismin 1700-luvun loppupuolella.

        He menivät kapinaan Jumalaa ja yhteiskuntaa vastan kieltäytymällä kastamalla lapsiaan kristityiksi, kuten kristityt tekevät ja he kieltäytyivät asepalveluksesta ja pakenivat ja piiloutuivat kommuuneihin, joista heitä pidätettiin ja vietiin vankilaan, koska maanpuolustuksesta kieltäytyminen oli rikos.

        He laittoivat sen tietenkin uskonnon takia vainoamisen syyksi, koska siten saa ihmisten sympatiat puolelleen, tekee sitten mitä tahansa pahaa.

        "He menivät kapinaan Jumalaa ja yhteiskuntaa vastan kieltäytymällä kastamalla lapsiaan kristityiksi"

        Voit varmaan kertoa sen Raamatun paikan, jossa käsketään pakkokastamaan ihmisiä kristityiksi ja jos eivät suostu, niin vainoamaan ja tappamaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "He menivät kapinaan Jumalaa ja yhteiskuntaa vastan kieltäytymällä kastamalla lapsiaan kristityiksi"

        Voit varmaan kertoa sen Raamatun paikan, jossa käsketään pakkokastamaan ihmisiä kristityiksi ja jos eivät suostu, niin vainoamaan ja tappamaan?

        Onneksi Jerusalemissa ei ollut yhtään Helluntailaista, Mennoniittaa tai Hutteriittia Jeesuksen aikaan.

        Nehän olisi tehnyt pojille sen ympärileikkaukse toiseen kertaa, koska eihän se 8 pv. ikäinen vauva saanut itse päättää lähteeke liittoon Jumalan kanssa vai ei.

        Parhami ja Olseni olisi vietellyt itse Jeesuksenkin siihen oppiinsa mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi Jerusalemissa ei ollut yhtään Helluntailaista, Mennoniittaa tai Hutteriittia Jeesuksen aikaan.

        Nehän olisi tehnyt pojille sen ympärileikkaukse toiseen kertaa, koska eihän se 8 pv. ikäinen vauva saanut itse päättää lähteeke liittoon Jumalan kanssa vai ei.

        Parhami ja Olseni olisi vietellyt itse Jeesuksenkin siihen oppiinsa mukaan.

        Sinä kirkon epäraamatullisten pakkokasteiden puolustaja se jaksat jauhaa loputtomasti Parhamista ja Olsenista, mutta kysymyksiin et suostu vastaamaan.

        Oma kirkkosi on täynnä kaikenlaisia kriminaaleja, huorintekijöitä, valehtelijoita, pedofiilejä jne, sillä sinne mahtuu kyllä koko yhteiskunnan kirjo kaikista mahdollisista synnintekijöistä, mutta jaksat vaan jauhaa noista kahdesta sekä epäraamatullisesta pakkokasteesta. Oletko tyhmä vai paha?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä kirkon epäraamatullisten pakkokasteiden puolustaja se jaksat jauhaa loputtomasti Parhamista ja Olsenista, mutta kysymyksiin et suostu vastaamaan.

        Oma kirkkosi on täynnä kaikenlaisia kriminaaleja, huorintekijöitä, valehtelijoita, pedofiilejä jne, sillä sinne mahtuu kyllä koko yhteiskunnan kirjo kaikista mahdollisista synnintekijöistä, mutta jaksat vaan jauhaa noista kahdesta sekä epäraamatullisesta pakkokasteesta. Oletko tyhmä vai paha?

        helluntailainenhan ei nyt kasteesta ymmärrä mitään muuta kuin ulkonaisen .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        helluntailainenhan ei nyt kasteesta ymmärrä mitään muuta kuin ulkonaisen .

        Kirkkouskovaiset eivät edes sitä.


    • Anonyymi

      "Selvisikö se pedonmerkki?"

      Kyllä. Adventistit kaivertavat sunnuntain otsaansa ja oikeaan käteensä!

      • Anonyymi

        Rauhoituhan nyt on kaunis Juhannus ilta Hyvää juhannusta kaikille !!


      • Anonyymi

        Sunnuntai on ujutettu monien otsan sisäpuolelle vauvasta vaariin. Monien kotona. koulussa, sunnuntaipyhäkoulussa, ja julistajien kautta ympäri maapallon.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sunnuntai on ujutettu monien otsan sisäpuolelle vauvasta vaariin. Monien kotona. koulussa, sunnuntaipyhäkoulussa, ja julistajien kautta ympäri maapallon.

        1234567---

        Katolisen kirkon synnyttämä seurakuntaväärennös (=organisaatio), jota usein kirkoksi kutsutaan on ujutettu vielä useamman otsan sisäpuolelle.

        Sinunkin otsasi sisäpuolelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katolisen kirkon synnyttämä seurakuntaväärennös (=organisaatio), jota usein kirkoksi kutsutaan on ujutettu vielä useamman otsan sisäpuolelle.

        Sinunkin otsasi sisäpuolelle.

        Tämä on tärkeää Jumalan antama sapatti on Jumalan merkki, jonka pitäisi mennä jokaisen otsan sisäpuolelle.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on tärkeää Jumalan antama sapatti on Jumalan merkki, jonka pitäisi mennä jokaisen otsan sisäpuolelle.

        1234567---

        Ei mene koska dementikkoja on tosi paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on tärkeää Jumalan antama sapatti on Jumalan merkki, jonka pitäisi mennä jokaisen otsan sisäpuolelle.

        1234567---

        Matt.11
        28 Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin MINÄ annan teille levon.
        29 Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne.

        Hebr.4: 10
        Sillä joka on päässyt hänen lepoonsa, on saanut levon teoistaan, hänkin, niin kuin Jumala omista teoistansa.


    • Anonyymi

      Pedonmerkki on selvennyt jo aikoja sitten.

      1234567---

      • Anonyymi

        Pyöriikö sinun uskosi vain tuon pedonmerkin ympärillä? Siksikö uskosi on niin kuivaa?

        Meille uskoville taas Jeesus on Jumalan merkki_
        "Luuk 2
        "Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte lapsen kapaloituna ja seimessä makaamassa."


      • Anonyymi

        Niin, se on se seurakuntaväärennös, joka syrjäyttää Jeesuksen Uuden liiton jumalayhteyden ja pelastuksen merkkinä. Kirkko siis teki itsestään pedon merkin.

        Joh.2
        17 Silloin hänen opetuslapsensa muistivat, että on kirjoitettu: "Kiivaus sinun HUONEESI puolesta kuluttaa minut".
        18 Niin juutalaiset vastasivat ja sanoivat hänelle: "Minkä MERKIN sinä näytät meille, koska näitä teet?"
        19 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Hajottakaa maahan TÄMÄ TEMPPELI, niin minä pystytän sen kolmessa päivässä".
        20 Niin juutalaiset sanoivat: "Neljäkymmentä kuusi vuotta on TÄTÄ TEMPPELIÄ rakennettu, ja sinäkö pystytät sen kolmessa päivässä?"
        21 Mutta hän puhui RUUMIINSA TEMPPELISTÄ.

        Uskovaiset elävinä kivinä muodostavat Uuden liiton temppelin ja Jeesus on ainoa välimies Jumalan ja ihmisen välillä. Siihen ei mitään organisaatioita tarvita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pyöriikö sinun uskosi vain tuon pedonmerkin ympärillä? Siksikö uskosi on niin kuivaa?

        Meille uskoville taas Jeesus on Jumalan merkki_
        "Luuk 2
        "Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte lapsen kapaloituna ja seimessä makaamassa."

        Jumalan merkki on Jumalan pyhittämä ja siunaama sapatti.

        1234567---


    • Anonyymi

      Varoitus!

      Adventistit opettavat (Ellen G. Whiten oppien mukaan) että pedon merkki = sapatin korvaaminen sunnuntaipyhällä.

      Ongelmana tuollaisessa opetuksessa on se, että kun pahaa-aavistamaton adventisti uskoo tuon, niin helposti erehtyy sitten ottamaan sen oikean pedon merkin, kun ei ymmärrä sitä pedon merkiksi, kun luulee, että sapatin korvaaminen sunnuntaipyhällä = pedon merkki!

      Tuosta syystä moni adventisti on matkalla hel*ettiin, mutta minkäs teet - ei adventisti halua järkipuhetta kuunnella - vaan adventisti haluaa uskoa, että Ellen G. White on erehtymätön profeetta, ja siksi tuo väite pedon merkki = sapatin korvaaminen sunnuntaipyhällä on kiistaton tosiasia (näin siis uskoo adventisti, totta tämä ei tietenkään ole).

      Adventistit ovat siis jääräpäistä porukkaa, ja on suuri Jumalan ihme, jos Suomesta löytyisi edes yksi adventisti, joka tajuaisi adventismin olevan harhaoppi, ja kääntyisi pois adventismista, ja pääsisi osaksi pelastuksesta, eikä antaisi Ellen G. Whiten profetioiden pettää itseään pahimmalla mahdollisella tavalla, eli että menee ottamaan sen oikean pedon merkin, kun ei ymmärrä sitä pedon merkiksi, ja siksi menettää pelastuksensa Jeesuksessa Kristuksessa!

      Tiedoksi:
      David Pawson, kuuluisa pastori, oli alunperin adventisti. Hän on yksi niistä harvoista adventisteistä, joka lopulta tajusi, että adventismi on harhaoppi, ja luopui adventismista, mutta piti edelleen kiinni uskostaan Jeesukseen Kristukseen.
      Teki oikean valinnan, ja on siksi saava osansa pelastuksesta.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/David_Pawson

      Mitä ilmeisimmin pedon merkki = joko mikrosiru, tai vielä sitäkin pienempi ihonalainen maksuväline, joka otsaan tai oikeaan käteen upotettuna mahdollistaa kylläkin kätevän maksamisen, mutta:

      Ilm. 13:

      15. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
      16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
      18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

      Raamatunkäännös: kirkkoraamattu 1933/1938.

      Eli siis selkosuomeksi: onhan pedon merkki kätevä maksuväline, joka samalla vie kantajansa hel*ettiin.
      Kannattaa uskoa ennemmin Raamattuun kuin Ellen G. Whiteen.

      • Anonyymi

        Olen jääräpäinen ! Sunnuntai on pedonmerkki, ja vastaavasti sapatti on Jumalan merkki.

        1234567---


      • Anonyymi

        "Eli siis selkosuomeksi: onhan pedon merkki kätevä maksuväline, joka samalla vie kantajansa hel*ettiin.
        Kannattaa uskoa ennemmin Raamattuun kuin Ellen G. Whiteen."

        Uskoisit sinäkin sitten ennemmin Raamattuun kuin joidenkin hörhöjen siruihin. Eli siis selkoraamatuksi: ostamisella ja myymisellä RAAMATUSSA tarkoitetaan HENGELLISTÄ KAUPANKÄYNTIÄ.

        Sananl. 23:23
        OSTA totuutta, älä MYY, OSTA viisautta, kuria ja ymmärrystä.

        Jes. 55:1
        Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaa, OSTAKAA ja syökää; tulkaa, OSTAKAA ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa.

        Naah.3
        4 Kaikki tämä porton suuren haureuden tähden, tuon ihanan sulottaren, ovelan velhottaren, joka MYI kansakunnat haureudellaan, sukukunnat velhouksillansa.

        Hes.28
        14 Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal'olento ja käyskentelit säihkyväin kivien keskellä.
        15 Nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä, jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinussa löydettiin vääryys.
        16 Suuressa KAUPANKÄYNNISSÄSI tuli sydämesi täyteen väkivaltaa, ja sinä teit syntiä. Niin minä karkotin sinut häväistynä Jumalan vuorelta ja hävitin sinut, suojaava kerubi, pois säihkyväin kivien keskeltä.

        Matt.25
        9 Mutta ymmärtäväiset (neitsyet) vastasivat ja sanoivat: 'EMME VOI, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin MYYJÄIN luo OSTAMAAN itsellenne.'
        10 Mutta heidän lähdettyään OSTAMAAN ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.

        Room. 7:14
        Sillä me tiedämme, että laki on hengellinen, mutta minä olen lihallinen, MYYTY synnin alaisuuteen.

        1. Kor. 7:23
        Te olette kalliisti OSTETUT; älkää olko IHMISTEN orjia.

        2. Piet. 2:1
        Mutta myös VALHEPROFEETTOJA oli kansan seassa, niin kuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, KIELTÄVÄTPÄ HERRANKIN, joka on heidät OSTANUT, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.

        Ilm. 5:9
        ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet ARVOLLINEN ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet VERELLÄSI OSTANUT Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista

        Ilm. 14:3,4
        Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä; eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat OSTETUT maasta.
        Nämä ovat ne, jotka eivät ole saastuttaneet itseään NAISTEN kanssa; sillä he ovat niin kuin neitsyet. Nämä ovat ne, jotka SEURAAVAT KARITSAA, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat OSTETUT ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle,

        Ilm.13: 15-17
        "Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
        Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
        ETTEI KUKAAN MUU VOISI OSTAA EIKÄ MYYDÄ kuin se, jossa on MERKKI: PEDON NIMI tai sen nimen luku.

        Ilm.18
        23 ei loista sinussa (=suuri Babylon) enää lampun valo; ei kuulla sinussa enää huutoa yljälle eikä huutoa morsiamelle; sillä SINUN KAUPPIAASI olivat maan mahtavia, ja sinun velhoutesi villitsi kaikki kansat

        Ne ovat ne teidän suuren Babylonin kirkko- ym seurakuntaorganisaationne, joiden kauppiaat eli papit/pastorit/huuhaaprofeetat ym kaupittelevat teille pelastusta. Ne uskottelevat, että niillä on jokin "välitystehtävä" tässä prosessissa, vaikka Raamatun mukaan Jeesus on ainoa Uuden liiton välimies Jumalan ja ihmisen välillä. Juutalaisten temppeli hajotettiin, mutta Katolinen kirkko pystytti uudestaan kristityille oman temppelinsä, vaikka Jeesus on Raamatun mukaan se ainoa merkki ja temppeli eli se "kivi, jonka rakentajat hylkäsivät" ja hylkäävät edelleenkin.

        Uskovienkin tulisi rakentua elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi ja kuninkaalliseksi papistoksi, mutta te maksatte mieluummin kuolleiden myllynkiviorganisaatioiden palkkapapeille ja -pastoreille siitä, että ne hoitavat teidänkin hommanne.

        Alkukristityt joutuivat vainotuiksi ja tapetuiksi, kun kieltäytyivät liittymästä kirkkoon, mutta tämän ajan uskovaiset eivät osaa kuvitellakaan pysyvänsä näiden uskonnollisten organisaatioiden ulkopuolella. Niin tiukkaan se on aivopesty lähes kaikkien otsaluun sisäpuolelle, että vain hyvin harvat haluavat lähteä niistä ulos Raamatun kehotuksista huolimatta.

        Ilm.18:4
        Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos (=suuri Babylon), te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.

        Ilm.3:18
        Minä neuvon sinua OSTAMAAN MINULTA (=>JEESUS) kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja VALKEAT VAATTEET, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja SILMÄVOIDETTA voidellaksesi silmäsi, että näkisit.


    • Anonyymi

      Ei se selvinnyt. Samat höpinät jatkuu.

      • Anonyymi

        Tuolle numeropellelle sopii hyvin tuo pedon merkki, kun Ellen White heristelee nyrkkiään yksinkertaisten kuulijoitten edessä.
        Melkoinen peto tuo nainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuolle numeropellelle sopii hyvin tuo pedon merkki, kun Ellen White heristelee nyrkkiään yksinkertaisten kuulijoitten edessä.
        Melkoinen peto tuo nainen.

        Ellen tunnisti Jumalan merkin sapatin.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuolle numeropellelle sopii hyvin tuo pedon merkki, kun Ellen White heristelee nyrkkiään yksinkertaisten kuulijoitten edessä.
        Melkoinen peto tuo nainen.

        Paljon on miehiä, ketkä eivät petoa ja pedon merkkiä tunnista.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljon on miehiä, ketkä eivät petoa ja pedon merkkiä tunnista.

        1234567---

        Totta.
        Ellen White oli aika peto.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe